-
Μάτα , έκλεισε σήμερα τους 6 μήνες , έπιασε τα 60cm σε ύψος και ξεπέρασε για λίγα γραμμάρια τα 25kg με πολύ μεγάλη αναλογία τρέλλας.
Μάρια , κλασσικά με ένα (νέο) μπαλάκι στο στόμα.
-
Να τα χαίρεσαι φίλε,εκπληκτικά ζώα.
-
Πόσο μου αρέσουν αυτά τα σκυλιά!! Ειδικά το ξανθό χρώμα της μεγάλης ειναί πολύ Και η μικρή δεν πάει πίσω...κούκλες και οι δύο να τις χαίρεστε.
-
η τρέλα συνεχίζεται...
απέναντι ακριβώς από την κρεβατοκάμαρα μου είναι το σπίτι με το ημίαιμο λυκάκι που οι μ@λ@κες το αφήνουν έξω κάθε βράδυ και γαβγίζει όλη νύχτα. Τα αγαπώ τα σκυλιά , ναι όλα καλά , αλλά ρε πούστη μου ή πηγαίνετο για εκπαίδευση ή αστο να κοιμηθεί δίπλα στο κρεββάτι σου όταν λείπεις..
αυριο θα πάω με ευγενικό (ελπίζω να κρατηθώ..) τρόπο να τους κάνω παρατήρηση.. -
Κωνσταντίνε η μεγάλη όντως έχει εκπληκτκά χρώματα, όπως και ωραία στάση, αρχοντική.
giannik1977 πήγαινε μίλα στους ανθρώπους, αλλά αν τους βρεις συνεργάσιμους, κάνε λίγη υπομονή ακόμα γιατί η επιχείρηση κουτάβι είναι δύσκολη υπόθεση και δυστυχώς μέχρι να προσαρμοστούν, θέλει να πέσει λίγο κλάμα στην αρχή. Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω πόσο έντονο είναι το πρόβλημα, αλλά μέχρι να μάθουν τις ρουτίνες και τους κανόνες του σπιτιού τους παίρνει λίγο χρόνο.
-
Σύμφωνα με το άρθρο 8, 1β του νόμου 4039/2012 απαγορεύεται η μόνιμη παραμονή των ζώων στα μπαλκόνια, βεράντες ή άλλους ανοιχτούς χώρους του διαμερίσματος.
Βεβαια εδω μαλλον δεν εχουμε να κανουμε με μονιμη παραμονη,αλλα το πιο ωραιο ειναι αλλο,οτι αρμοδια για το θεμα ειναι η δημοτικη αστυνομια
http://www.animalscare.gr/information-m ... alcon.html
-
το θέμα με τους σκυλοιδιοκτήτες είναι ότι αυτοί δεν ενοχλούνται από τα γαυγίσματα των 4πόδων τους . είναι κάπως σαν τους καπνιστές με το θέμα του καπνού στα μαγαζιά..
περιμένω καρτέρι να δω εάν θα ξαναβγάλει το σκυλί και έρθει και κατουρήσει δίπλα στην πόρτα μου..
εκεί είναι που θα γίνει ο χαμός .. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
το θέμα με τους σκυλοιδιοκτήτες είναι ότι αυτοί δεν ενοχλούνται από τα γαυγίσματα των 4πόδων τους . είναι κάπως σαν τους καπνιστές με το θέμα του καπνού στα μαγαζιά..
περιμένω καρτέρι να δω εάν θα ξαναβγάλει το σκυλί και έρθει και κατουρήσει δίπλα στην πόρτα μου..
εκεί είναι που θα γίνει ο χαμός ..πηγαινε κατουρα στη δικια του πορτα.
Μπορει να το εχω ξαναβαλει, αλλα επρεπε να το κανουμε και εδω.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
το θέμα με τους σκυλοιδιοκτήτες είναι ότι αυτοί δεν ενοχλούνται από τα γαυγίσματα των 4πόδων τους . είναι κάπως σαν τους καπνιστές με το θέμα του καπνού στα μαγαζιά..Αυτό δεν είναι απόλυτα ακριβές. Απλά η υπόθεση κουτάβι (και σκυλί γενικότερα αλλά πόσο μάλλον κουτάβι) είναι όπως η εκπαίδευση του παιδιού. Σε τεστάρουν συνέχεια. Αν καταλάβουν ότι αν γαυγίζουν περνάει το δικό τους, δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Οπότε, ειδικά τον πρώτο καιρό, πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή ως ιδιοκτήτης για να τους υποδείξεις τους κανόνες και τα όρια τους. Και το κουτάβι δεν έχει άλλο τρόπο να εκφραστεί παρα μόνο την κλάψα. Και ως μωρό που είναι δυσκολεύεται να μείνει μόνο του και θέλει συνέχεια παιχνίδια και χαρές, κάτι που φυσικά δεν εφικτό.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
[...]μουσουδες
-
BREAKING NEWS
Φιλος βρηκε γατακι πολυ μικρο ισως 1-2 εβδομαδων λεει.
Το ταιζει με γαλα που πηρε απο πετ σοπ, το εχει σε ενα χαρτοκουτο στο σπιτι.Για πειτε βασικες συμβουλες για να επιβιωσει το ψιψινι.
Του ειπα τα εξης
Βγαλτο στο μπαλκονι τουλαχιστον την ημερα, αν εχει σκια ομως, να μη σου τα πρηζουν οι δικοι σου επισης ακομα καλυτερα μπορεις να το πας στο υπογειο της πολυκατοικιας της καινουριας για να μη το βλεπει κανεις.
πιθανον να θελει και ενα καθαρισμο/ανοιγμα με μπατονετα και φυσιολογικο ορο ο πωπος του για να μπορει να χεσει μαζι με τις μαλαξεις, μη το συχαθεις
παρε μια παλια σου μπλουζα γα πεταμα και βρεξτη με λιγο νερο να το σκουπισεις κι στεγνωσε το μετα με το στεγνο μερος, για να ειναι ας πουμε καθαρο.
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ!!! ΛΟΛ
Παλια πανια πατσαβουρια κλπ μεσα στο κουτι για να ακουμπαει και να κοιμαται, παιζουν και εφημεριδες σε μορφη κροσσια (shredded) για να απορροφουν οτι βγαζει
Η ζεστη δεν τα ενοχλει γενικα τα γατια, αμα εχουν νερο διπλα, εχε το υποψη σου.
Παρακαλω συμπληρωστε
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
BREAKING NEWS
Φιλος βρηκε γατακι πολυ μικρο ισως 1-2 εβδομαδων λεει.
Το ταιζει με γαλα που πηρε απο πετ σοπ, το εχει σε ενα χαρτοκουτο στο σπιτι.Για πειτε βασικες συμβουλες για να επιβιωσει το ψιψινι.
Του ειπα τα εξης
Παρακαλω συμπληρωστε
Ρωτα καλυτερα εδω http://mycat.e-steki.gr/
-
ρε συ αυχαριστω αλλα ειναι σαν το parents.gr εκει, 'τα γλυκουλινια μου', 'Ρενατα, τελεια τα ζουζουνια σου', 'τι κουκλια ειναι αυτα' και τετοια, δε θελω να διαβαζω μαλακιες, 5 πραγματα σωστα να κανουμε να δει προκοπη το γατι.
-
Δεν εχεις και αδικο, αλλα αν θες υπευθυνες απαντησης απο εμπειρους σιγουρα εκει θα βρεις πολλους.
Στην ενοτητα 'Γιατρε αρρωστησα' απανταει μονο κτηνιατρος. -
Φαϊ με μπιμπερο και μεχρι να χορτασει!
Για να φαει, ο πιο ευκολος τροπος ειναι να το βαλει ανασκελα στην χουφτα του και να του χωνει το μπιμπερο στο στομα.
Για να κανει τσισα και κακα, να παιρνει ενα γαντι (ιατρικο μιας χρησης) για να φοραει, να παιρνει λιγο βαμβακι το οποιο να βαζει ισα ισα σε χλιαρο νερο, να πιανει το γατακι με το ενα χερι (να κοιταει κατω) και με το βαμβακι να του πιεζει πολυ ελαφρα την κοιλια προς τα πισω (πιο ευκολος τροπος ειναι να βαλει το χερι με το βαμβακι κατω κι απο πισω απο το γατακι). Θα κατουραει αρκετα και θα εχει ισως λιγο νερουλα κακα, τα οποια θα πεφτουν πανω στο γαντι. Μεχρι να γινει ~3 βδομαδων δεν κανει τις αναγκες μονο του, μετα αρχιζουν και δυναμωνουν οι μυες του και τα καταφερνει. Αυτο να το επαναλαμβανει οσο μπορει μεσα στην μερα, ειναι σημαντικο και πολλα γατακια που μενουν χωρις την μανα τους πεθαινουν απο σηψαιμια λογω αυτου!
Δεν ξερω τωρα αν πρεπει να το εχει σε αποθηκες κι υπογεια αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα. Το κυριο ειναι να τρωει εστω και λιγο και να κανει τις αναγκες του.
Μπατονετες και φυσιολογικους ορους δεν χρειαζεται. Ας παρει υγρα μαντηλακια (αλλα προσοχη, οχι με οινοπνευμα!!!!!!!) οπως εχουν για τα μωρα παιδια και ας το καθαριζει καθε φορα!
Νερο πινει μεσω του γαλακτος αρα για την ωρα δεν υπαρχει θεμα. Σαν μωρο δηλαδη.
Αν το εχει μεσα σε χαρτοκουτο, καποιο ρουχο που δεν θελει πχ ειναι οκ. -
Για να πάει μόνο του πρέπει να σκάσει και η άμμος
-
Καλα προφανως, αλλα εχει καποιες μερες ακομα μεχρι να μπορει να παει μονο του και ειναι σημαντικο να το βοηθαει μεχρι τοτε.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Για να πάει μόνο του πρέπει να σκάσει και η άμμος??
-
Και να σκασει και η αμμος αυτο μονο του δεν θα παει! Ο Βασιλης δεν θυμαται καλα τις οδηγιες μου φαινεται μετα απο 1 χρονο σκουριασε! αυτο με την τουαλετα ειναι πολυ πολυ πολυ πολυ σημαντικο!! μπορει να παρει και αμμο και να του το κανει πανω απο την αμμο, για να πηγαινουν εκει οτι βγαζει.. πρεπει ανα 3 ωρες ταισμα και τουαλετα οπωσδηποτε μεχρι να μπορει να τα κανει και τα δυο μονα του... καλο ειναι τωρα που εχει απειρη ζεστη να το εχει καπου με δροσια, (φαντασου ο δικος μου την βγαζει ολη μερα στο μπανιο πανω στα πλακακια για να δροσιστει)!
Αλλα το καλυτερο που εχει να κανει ειναι σημερα κιολας να παει σε ενα γιατρο να του δωσει οδηγιες, και ειδικο γαλα για γατακια. Αμα του πει ο γιατρος οτι το πιο πιθανο ειναι να μην ζησει να τον γραψει! Η πιθανοτητα να μην τα καταφερει το γατι υπαρχει μονο επειδη δεν γνωριζουμε αμα εχει καποια ασθενεια η μαμα, αμα ηταν υγιης η μαμα θα επιζησει, αμα ειχε καποια ασθενεια, και δεν εχει θηλασει για να παρει τα αντισωματα της μαμας δεν θα τα καταφερει, απλα ο γιατρος επειδη δεν μπορει να ξερει, δεν θα δωσει φρουδες ελπιδες οτι θα ζησει. -
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]