Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]
    • 1
    • 2
    • 219
    • 220
    • 221
    • 222
    • 223
    • 258
    • 259
    • 221 / 259
    Αντίλογος
    30
    5170
    12657
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      trident1971 last edited by

Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
      απέναντι από το σπίτι μας , εδώ και 5 μήνες , έχει εγκατασταθεί μια οικογένεια , χωρίς παιδιά , αλλά με 1 ημίαιμο λυκάκι..
      τα βράδυα (από 20:00 και μετά..) επειδή λοιπουν τα αφεντικά του , λόγω δουλειάς , ΔΕΝ σταματάει να γαυγίζει..επειδή είμαστε κ ήσυχη γενικά γειτονιά , το γαύγισμα του ακούγεται σαν να είναι μέσα στο σαλόνι μου.. ειδικά τώρα το καλοκαίρι.. , χώρια που κάθε φορά ξεσηκώνει και τα λοιπά 4ποδα της ευρύτερης γειτονιάς..
      Δεν φτάνει αυτό , επειδή δίπλα μας υπάρχει οικόπεδο μη περιφραγμένο , ο χώρος έχει καταντήσει δημόσιο ουρητήριο για σκύλους , με ότι αυτό συνεπάγεται για βρωμιά κ.λ.π..

Ερώτηση προς Kacey
      πως πρέπει να χειριστώ το όλο θέμα?

[Kacey mode on]
      Δε θα κανεις τιποτα. Εκτος αν σου παρει τη θεση του παρκινγκ το αφεντικο του σκυλου, οποτε θα βγεις με τη ρακετα του τενις και θα του εξηγησεις[Kacey mode off]

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        kacey last edited by

Αντε ρε καραγκιοζη.

Ναι, δεν το λεει αυτο: απλα θεωρει εμας περιεργους που νομιζουμε οτι ειναι απανθρωπο να ριξει φολα.

Μια χαρα τα λεω παλικαρι μου κ δεν ειναι καθολου παραληρημα:

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΦΟΛΕΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.

απέναντι από το σπίτι μας , εδώ και 5 μήνες , έχει εγκατασταθεί μια οικογένεια , χωρίς παιδιά , αλλά με 1 ημίαιμο λυκάκι..
        τα βράδυα (από 20:00 και μετά..) επειδή λοιπουν τα αφεντικά του , λόγω δουλειάς , ΔΕΝ σταματάει να γαυγίζει..επειδή είμαστε κ ήσυχη γενικά γειτονιά , το γαύγισμα του ακούγεται σαν να είναι μέσα στο σαλόνι μου.. ειδικά τώρα το καλοκαίρι.. , χώρια που κάθε φορά ξεσηκώνει και τα λοιπά 4ποδα της ευρύτερης γειτονιάς..
        Δεν φτάνει αυτό , επειδή δίπλα μας υπάρχει οικόπεδο μη περιφραγμένο , ο χώρος έχει καταντήσει δημόσιο ουρητήριο για σκύλους , με ότι αυτό συνεπάγεται για βρωμιά κ.λ.π..

Ερώτηση προς Kacey

για τα αδεσποτα δεν μπορω να σε βοηθησω. ειναι μια πραγματικοτητα της χωρας μας, συνηθισε το. εγω αυτο κανω (κ εχω κ εγω οικοπεδο εδω διπλα + μια αγελη απο 12 αδεσποτα...).

Για το πρωτο, τι ακριβως με ρωτας τωρα? Τι να κανεις με το σκυλο? Τι σου φταιει ο σκυλος κ τι μπορεις να του πεις/κανεις δειξεις? με τον ιδιοκτητη ειναι το προβλημα σου. Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβαιτε οτι δεν μπορειτε να ζητατε τα ρεστα/κατανοηση/λυση, απο το ιδιο το ζωο? δε ξερω τι αλλο να σου πω.

• T

Ο χρήστης kacey έγραψε:
          Αντε ρε καραγκιοζη.

Ναι, δεν το λεει αυτο: απλα θεωρει εμας περιεργους που νομιζουμε οτι ειναι απανθρωπο να ριξει φολα.

Αφου δεν το λεει πουθενα, δεν το λεει, ουτε το εννοει. Καταλαβες Χατζατζαρη?

Οχι, φολες δε βαζω, μπορει να βαλω φολα ομως σε αυτους που βαζουν φολες...

Αυτο σου ξεφυγε. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, εχει γραφτει απο χτες...

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=35904&start=4995#p2843127

ΞΕΚΟΛΛΑ, you are barking at the wrong tree (pun intended)

• K
            kacey last edited by

Ναι, δεν το λεει πουθενα ουτε το εννοει.

Μα πουθενα ομως...

Ο χρήστης Spartan έγραψε:

Το περιστατικο που περιγραφεις ειναι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ. Αν ειχες ποτε σου σκυλο κ δεν ησουν μαλακας σαν μερικους που τους κανουν επιτηδες ετσι, θα το καταλαβαινες.

Να με συγχωρείτε οι 'ζωόφιλοι', αλλά σε τέτοια διλήμματα εγω διαλέγω τον άνθρωπο (γιατί θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε παιδί και οχι μόνο το δικό μου) και οχι το σκύλο. Εσεις, διαλέξτε το ζώο αν προτιμάτε, λογικό είναι να προτιμήσετε το είδος σας.

Ποιοι ειμαστε οι 'εμεις' που θα διαλεξουμε το ζωο, γιατι 'ειναι το ειδος μας'?

Αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτους που περιγράφω, τότε εσυ έχεις θέμα, οχι εγω.

Είμαι σαφής στην περιγραφή του συμβάντος που μου έτυχε και στο πώς θα αντιδρούσα αν ο γείτονας δεν ήταν λογικός και συνεννοήσιμος (κάτι που πολλοί 'ζωόφιλοι' δεν είναι, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το κατοικίδιό τους). Αν λοιπόν δεν έβρισκα άκρη με τα λόγια, ναι θα έριχνα χαλαρά φόλα στο σκύλο του εφόσον αυτός αποτελούσε απειλή για την οικογένειά μου. Αν εσυ και όποιος άλλος, έχετε πρόβλημα με αυτό και θεωρείτε οτι η πράξη μου θα ήταν 'απάνθρωπη', τότε δεν πάτε καθόλου καλά (για να το πω πιο κόσμια). Και πολύ περισσότερο εσυ, που είσαι έτοιμος να αρπάξεις το λαρύγγι ανθρώπου όπως επανειλλημένα έχεις δηλώσει στο γνωστό θέμα, που θα επιχειρήσει να βλάψει την οικογένειά σου (πράγμα στο οποίο συμφωνώ μαζί σου).

Κατα τ'αλλα, εμεις δεν παμε καλα...

• T

Και τι στοιχειοθετει αυτο? Οτι βαζει φολες?
              Εσυ εχεις γραψει εδω κατα καιρους τα απεριγραπτα. Σημαινει οτι σκοτωνεις κοσμο?

• K
                kacey last edited by

Ο χρήστης trident1971 έγραψε:

Επειδη εχεις εσυ και μερικοι αλλοι φτασει σε απυθμενα βαθη βλακειας και αυτισμου και επειδη η ικανοτητα κατανοησης κειμενου εδω ειναι κατω απο το 0, ας το δηλωσω ξεκαθαρα για τους ηλιθιους: Ουτε εγω ουτε ο Spartan (ας μου επιτραπει να αναφερω το ονομα του) ειπαμε ποτε οτι εχουμε ριξει, ριχνουμε, θα ριξουμε (ολες οι κλισεις του ριχνω) ΠΟΤΕ (Never, Jamais) φολα σε ζωο ή ανθρωπο. Δεν αναφερθηκε ποτε κατι τετοιο ως γεγονος που συνεβη, δεν αναφερθηκε ποτε ως προθεση, αναφερθηκε μονο σαν θεωρητικη πιθανοτητα, σνα λεκτικο σεναριο. Δημοτικο πηγες και εσυ και η Τζωρτζινα απο πανω που θα κανει και μηνυση?

Αντε ρε καραγκιοζη.

Αφου δεν το λεει πουθενα, δεν το λεει, ουτε το εννοει. Καταλαβες Χατζατζαρη?

Είμαι σαφής στην περιγραφή του συμβάντος που μου έτυχε και στο πώς θα αντιδρούσα αν ο γείτονας δεν ήταν λογικός και συνεννοήσιμος (κάτι που πολλοί 'ζωόφιλοι' δεν είναι, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το κατοικίδιό τους). Αν λοιπόν δεν έβρισκα άκρη με τα λόγια, ναι θα έριχνα χαλαρά φόλα στο σκύλο του εφόσον αυτός αποτελούσε απειλή για την οικογένειά μου. Αν εσυ και όποιος άλλος, έχετε πρόβλημα με αυτό και θεωρείτε οτι η πράξη μου θα ήταν 'απάνθρωπη', τότε δεν πάτε καθόλου καλά (για να το πω πιο κόσμια). Και πολύ περισσότερο εσυ, που είσαι έτοιμος να αρπάξεις το λαρύγγι ανθρώπου όπως επανειλλημένα έχεις δηλώσει στο γνωστό θέμα, που θα επιχειρήσει να βλάψει την οικογένειά σου (πράγμα στο οποίο συμφωνώ μαζί σου).

Και τι στοιχειοθετει αυτο? Οτι βαζει φολες?
                Εσυ εχεις γραψει εδω κατα καιρους τα απεριγραπτα. Σημαινει οτι σκοτωνεις κοσμο?

Η απυθμενη αναγκη του ελληναρα να εχει τη τελευταια κουβεντα, κ ας ειναι μια μαλακια κ μιση...Δεν στοιχειοθετει τιποτα η ΣΑΦΗΣ προθεση του να βαλει φολα αν δεν το λυσει αλλιως, πραγμα που λεει ξεκαθαρα μονος του. Κ που το ειπε, τι σημαινει μωρε? Σιγα...Ουτε το οτι ξεκαθαρα λεει οτι ΕΜΕΙΣ δεν παμε καλα αν θεωρουμε την πραξη του απανθρωπη. Εκεινος ειναι ο οκ, εμεις οι περιεργοι.

• T

Αυτο που σου ξαναλεω οτι η 'σαφης' προθεση του που περιγραφεις, ειναι οπως ακριβως αυτα που εχεις αναφερει πολλες φορες εσυ περι ληστων και θαψιματος στον διπλανο ακαλυπτο κλπ. για τα οποια εχεις φαει κραξιμο απο πολλους, ή και χειροκροτηματα απο αλλους.

Η πραγματικοτητα ειναι οτι ΜΟΝΟ εσυ ξερεις αν τα πιστευεις πραγματικα, οτι και να λεω εγω ή οι υπολοιποι. Μπορει να τρολλαρεις σε υπερθετικο βαθμο, και εμεις να ψαρωνουμε ομαδικα, μπορει και οχι. Ειναι ομως τελικα λογακια του αερα, σκετα bytes και τιποτα περισσοτερο.

ΜΟΝΟ σε περιπτωση που βαλει φολα (ή εσυ τελικα φας καποιον) τα παραπανω μπορουν να αποτελεσουν βαση για κατηγορια εκ προμελετης κλπ που και αυτη δεν ξερω αν θα σταθει πουθενα. Δεν ειναι εδω το Minority report.

Για να λεμε εδω μαλακιες βεβαια και να περναει η ωρα, αρκουν και οι φολες του Spartan και οι δικες σου οι γενοκτονιες ληστων και εγω που θα πυροβολουσα το ροτβαιλερ αν ημουν στη θεση των μπατσων, το αναφερουμε και γινεται πολεμος, αρχιζουν οι τουφεκιες, η πραγματικοτηα ειναι οτι κανεις μας δεν εχει κανει κατι τετοιο. Σιγουρα εγω δεν το εχω κανει.

Μπορει να θιχτηκαν οι φιλοζωικες συνειδησεις εδω με το ακανθωδες και προβοκατορικο ζητημα που συζηταμε, αλλα το να συνιστα αυτο 'σαφη προθεση' και οιμωγες τη στιγμη που ο ανθρωπος περιγραφει το πραγματικο προβλημα του (που ευτυχως λυθηκε οπως επρεπε) ειναι υπερβολη.

• D
                    dodger last edited by

Ερώτηση προς Kacey

Θα σου πω και γω, κι ας μην είμαι ο Kacey. Θα μαζευτείτε όσοι ενοχλείστε (γιατί αν πας μόνος θα σε γράψουν στα @@ τους) και θα πάτε να μιλήσετε στο ζευγάρι που έχουν το ημίαιμο. θα τους εξηγήσετε πως έχει η κατάσταση όταν λείπουν και να κοιτάξουν αυτοί τι να κάνουν. Αν το λυκάκι είναι μικρό, κάν'τε λίγη υπομονή να μεγαλώσει και να συνηθίσει, αν τραβάει καιρό αυτή η κατάσταση και είναι ανυπόφορη, μιλάτε με το ζευγάρι αλλιώς με την αστυνομία. Που το έχουν τον σκύλο; Βεράντα/ταράτσα, αυλή ή μέσα στο σπίτι; Το 'τα βράδια μετά τις 8' δε λέει και πολλά πάντως.

Για το οικόπεδο δε μπορείς να κάνεις κάτι, αν δε το περιφράξει ο ιδιοκτήτης ή αν δε το καθαρίσει ο δήμος.

• K
                      kacey last edited by

trident δεν ξερω για σενα κ για τον spartan, αλλα οταν λεω οτι ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ κ το δηλωνω σιγουρα, το εννοω. αν τωρα εσεις ειστε παιδακια κ κανετε πλακα για φολες ως μεσω αντιμετωπισης προβληματος με οποιοδηποτε ζωο, δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.

• C
                        chrooooo last edited by

Μας κουρασατε

Η τεκιλα

Sent from my phone using some app

• D
                          dimik last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                          trident δεν ξερω για σενα κ για τον spartan, αλλα οταν λεω οτι ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ κ το δηλωνω σιγουρα, το εννοω. αν τωρα εσεις ειστε παιδακια κ κανετε πλακα για φολες ως μεσω αντιμετωπισης προβληματος με οποιοδηποτε ζωο, δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.

Ρε συ Kacey

AN (δεν έβρισκα άκρη με τα λόγια)

ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ (αυτός αποτελούσε απειλή για την οικογένειά μου)

λέει ο άνθρωπος, ότι υπάρχουν 2 παράμετροι που πρέπει να συμπέσουν για να προκαλέσουν αυτή του την αντίδραση.

Δεν είπε παίρνω σβάρνα τους δρόμους και σκοτώνω σκυλιά. Διαφωνείτε για να διαφωνείτε μου φαίνεται.

και εδώ που τα λέμε, αν καθημερινά κινδυνεύει το παιδί σου να το αρπάξει από τον λαιμό κανέναν θηρίο και ενώ έχεις μιλήσει στον ιδιοκτήτη και έχεις κάνει όλες τις νομικές ενέργειες και δεν έχει γίνει τίποτα....τι κάνεις? Σου μένει μόνο η αυτοδικία για να προστατέψεις την οικογένεια σου, είτε θα είναι φόλα, είτε μονόβολο, είτε ρακέτα του τέννις, είτε είτε....

Εσύ ο ίδιος δεν λες ότι μερικά δίποδα ζώα δεν καταλαβαίνουν αλλιώς? Στο συγκεκριμένο ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ σενάριο και να δείρεις τον ιδιοκτήτη ο κίνδυνος (το άγριο σκυλί) θα παραμείνει, οπότε εξαλείφεις τον κίνδυνο (ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΛΕΊΨΟΥΝ)

• K
                            kacey last edited by

Ο χρήστης dimik έγραψε:

Ρε συ Kacey

AN (δεν έβρισκα άκρη με τα λόγια)

ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ (αυτός αποτελούσε απειλή για την οικογένειά μου)

λέει ο άνθρωπος, ότι υπάρχουν 2 παράμετροι που πρέπει να συμπέσουν για να προκαλέσουν αυτή του την αντίδραση.

Δεν είπε παίρνω σβάρνα τους δρόμους και σκοτώνω σκυλιά. Διαφωνείτε για να διαφωνείτε μου φαίνεται.

Παλικαρι μου, τι δεν καταλαβαινεις απο το εξης απλο: ακομα κ σε αυτη τη περιπτωση, ακομα κ με αυτες τις προυποθεσεις, δεν επιτρεπεται να μιλαμε για φολες κ οποιος το κανει ειναι ενας αχρειος δολοφονος που του αξιζει το παλουκωμα στη κεντρικη πλατεια, κ οποιον πετυχω να κανει κατι τετοιο θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να το μετανιωσει.

ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ.

αλλα τι να περιμενεις, οταν στο 'ειστε απαραδεκτοι που μιλατε για φολες' μου απαντας οτι 'διαφωνω για να διαφωνησω'...

και εδώ που τα λέμε, αν καθημερινά κινδυνεύει το παιδί σου να το αρπάξει από τον λαιμό κανέναν θηρίο και ενώ έχεις μιλήσει στον ιδιοκτήτη και έχεις κάνει όλες τις νομικές ενέργειες και δεν έχει γίνει τίποτα....τι κάνεις? Σου μένει μόνο η αυτοδικία για να προστατέψεις την οικογένεια σου, είτε θα είναι φόλα, είτε μονόβολο, είτε ρακέτα του τέννις, είτε είτε....

κινησου αμεσα εναντιον του ιδιοκτητη με νομικα μεσα ή με ξυλο. το σκυλι δεν σου φταιει σε τιποτα, οπως επισης δεν σου φταιει σε τιποτα το οποιοδηποτε αλλο ζωο που μπορει να φαει τη φολα που προοριζοταν για το 'επικινδυνο'. Δεν βλεπω κανεναν να απανταει σε αυτο, οπως δεν βλεπω κανεναν να απανταει στο τι κανεις στο πολυ πραγματικο ενδεχομενο να τη πιασει ενα παιδακι κ να τη βαλει στο στομα του...

Εσύ ο ίδιος δεν λες ότι μερικά δίποδα ζώα δεν καταλαβαίνουν αλλιώς? Στο συγκεκριμένο ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ σενάριο και να δείρεις τον ιδιοκτήτη ο κίνδυνος (το άγριο σκυλί) θα παραμείνει, οπότε εξαλείφεις τον κίνδυνο (ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΛΕΊΨΟΥΝ)

δεν εξαλειφεις τιποτα, αυριο θα παρει τη θεση του ενας αλλος σκυλος, εφ'όσον δεν αντιμετωπιζεις τον μαλακα. Κ το διποδο ζωο εχει συνειδηση κ την ικανοτητα να κανει γνωστικες επιλογες. Το σκυλι δρα πασει ενστικτου, για αυτο δεν σου φταιει σε τιποτα. Για αυτο, τον μαλακα τον δερνεις αλλα το ζωο δεν το πειραζεις.

• D
                              dmitspan last edited by

Aυτή είναι η Νέλλη. Η σκυλίτσα που μάζεψα απο το δρόμο, όταν τη βρήκα να περιπλανιέται κοντά στο σπίτι μου. Την πήγα στον κτηνίατρο, ο οποίος της έκανε τα κατάλληλα εμβόλια, της έδωσε χάπι για την καταπολέμηση των σκουληκιών και της έβαλε το λουράκι για την απώθηση της σκνίπας. Σε λίγες μέρες θα την ξαναπάω για επανάληψη εμβολιων.
                              Είναι υγιέστατη, πανέξυπνη και παιχνιδιάρα! Αυτή τη στιγμή είναι στο χωριό στους παππούδες και περνάει ζάααχαρη...!

σημ. Δυσκολεύτηκα αρκετά να πείσω τα πιτσιρίκια μου να την πλησιάσουν σε αποσταση μικρότερη των δυο μέτρων και ακόμη περισσότερο να την χαϊδέψουν, αλλα τελικά τα κατάφερα. Βλέπετε οι προηγούμενες εμπειρίες που είχαν με σκύλο, δεν ήταν και τόσο... ευχάριστες.

φατσούλα

• G
                                giannik1977 last edited by

εχω γραψει οτι δεν θα επερνα ποτε σκυλο ακομα κ αν ειχα 2 στρεμματα οικοπεδο , καθως δεν θα αντεχα να μου παθει κατι..
                                απο την αλλη ομως το να ισοσκελιζουμε τα παδια μ τα σκυλια ειναι ατυχες τουλαχιστον ..
                                ψυχραιμια σε ολους , ο trident δεν πιστευω οτι εννουσε οτι θα πεταξει φολλα , απο την αλλη ο kacey-jack norris ειναι κ λιγο ευεξαπτος κ βαραει ασχημα , κανει κ ζεστη σημερα , ηρεμηστε..

• K
                                  kacey last edited by

Chuck ρε μαστορα, ποιος ειναι ο Jack?

αν νομιζεις οτι το 'θα γαμησω οποιον πεταξει φολα' ειναι επειδη 'ειμαι ευεξαπτος', τοτε συνεχιζει να μην εχει νοημα η μεταξυ μας συζητηση.

Κ εγω δεν ισοσκελιζω παιδια με σκυλια, ισοσκελιζω καταστασεις. Παραδειγμα: αν ενα σκυλι δαγκωσει ενα παιδι επειδη το παιδι το πειραξε/χτυπησε/κλωτσησε/πεταξε πετρα, με το σκυλι θα ειμαι, οχι με το τσογλανακι.

• S
                                    spartan last edited by

@dimik....
                                    Aσε ρε φίλε, μη σπαταλάς το χρόνο σου τώρα με την περίπτωση....!!

Πού αναζητάς τη λογική τώρα....??? Στον κουμπουροφόρο που έχει δηλώσει οτι θα φάει λάχανο όποιον άνθρωπο (διαρρήκτη) μπει στο σπίτι του ή την επιχείρησή του, στην ενδεχόμενη προσπάθειά του να βλάψει την οικογένειά του...?? Ο ίδιος άνθρωπος κατηγορεί για δολοφονικά ένστικτα εμένα που θα έκανα κάτι αντίστοιχο σε ζώο, αν κι εφόσον, όπως ξεκάθαρα είπα κι επεσήμανες κι εσυ απειληθεί η δική μου οικογένεια...Και θεωρείται φυσιολογικός άνθρωπος αυτός για να γίνει συζήτηση μαζί του...? Περιφρονεί την ανθρώπινη ζωή κι εγκαλεί εμένα για περιφρόνηση της ζωής των ζώων...?? Εχει προμελετήσει σχέδιο για την εξαφάνιση του πιθανού πτώματος κι έχει καταπατήσει κάθε νόμο, εστω σε θεωρητική βάση και κατηγορεί εμένα....?

Και γιατί δε μας λες ρε trident τί είπε και το διέγραψαν οι mods, να έχουν μια εικόνα και οι υπόλοιποι ποιός είναι ο απάνθρωπος....? Τέτοιο μνημείο ανθρωπιάς και λογικής, κρίμα ήταν να χαθεί. Ετσι, για να ξέρουμε όλοι για τί μιλάμε...

• T

Αστο, γαμα το.

• P
                                        p_george last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                                        Chuck ρε μαστορα, ποιος ειναι ο Jack?

αν νομιζεις οτι το 'θα γαμησω οποιον πεταξει φολα' ειναι επειδη 'ειμαι ευεξαπτος', τοτε συνεχιζει να μην εχει νοημα η μεταξυ μας συζητηση.

Κ εγω δεν ισοσκελιζω παιδια με σκυλια, ισοσκελιζω καταστασεις. Παραδειγμα: αν ενα σκυλι δαγκωσει ενα παιδι επειδη το παιδι το πειραξε/χτυπησε/κλωτσησε/πεταξε πετρα, με το σκυλι θα ειμαι, οχι με το τσογλανακι.

Nα με συγχωρεις kacey αλλα αν επροκειτο για το επταχρονο παιδι σου που γυριζε απο το σχολειο
                                        και σε επαιρναν απο το νοσοκομειο για να σε ενημερωσουν,
                                        αλλη αποψη θα ειχες.

• K
                                          kacey last edited by

Δεν θα ειχα καμμια αλλη αποψη. Αν το παιδι ΜΟΥ, ΠΕΙΡΑΖΕ καποιο ζωο κ αυτο ειχε ως αποτελεσμα να του κανει κατι το ζωο, τοτε θα εφταιγε το παιδι. Σε καμμια περιπτωση δεν θα ζηταγα τα ρεστα απο το ζωο. Κ δεν ειναι (μονο) θεμα 'καλα να παθεις', ειναι ακριβως αυτο: δεν φταιει το ζωο, δεν προκαλεσε το ζωο αυτο που συνεβει, αλλα ο ανθρωπος. δεν θα κατεφερω κατι με το να κανω κατι στο ζωο, τον ανθρωπο πρεπει να αλλαξω κ να μαθω να συμπεριφερετε σωστα.

@dimik....
                                          Aσε ρε φίλε, μη σπαταλάς το χρόνο σου τώρα με την περίπτωση....!!

Εγω ειμαι η περιπτωση? Οποιοσδηποτε, για οποιοδηποτε λογο θεωρει τη φολα ως λυση κ συζηταει το ενδεχομενο να το κανει, ειναι αλητης κ καθικι κ του αξιζει οτι παθει.

Δε ντρεπεσαι λιγο ρε **edit mod ** να λες τετοια πραγματα?

Κ σε ξαναρωταω: εφ'οσον δεν εχεις προβλημα να δηλωνεις οτι θα το εκανες κ να επιχειρηματολογεις για να το δικαιολογησεις, εχεις καποιο προβλημα να αναρτησω τη μουρη σου σε ολο το ιντερνετ κ απο κατω τη διευθυνση σου κ τις αποψεις σου? Εσυ τα ειπες, εσυ τα υποστηριζεις, κ οχι μονο αυτο αλλα θεωρεις οτι εσυ εισαι ο σωστος κ εμεις οι περιεργοι κ 'περιπτωση'.

Πού αναζητάς τη λογική τώρα....??? Στον κουμπουροφόρο που έχει δηλώσει οτι θα φάει λάχανο όποιον άνθρωπο (διαρρήκτη) μπει στο σπίτι του ή την επιχείρησή του, στην ενδεχόμενη προσπάθειά του να βλάψει την οικογένειά του...?? Ο ίδιος άνθρωπος κατηγορεί για δολοφονικά ένστικτα εμένα που θα έκανα κάτι αντίστοιχο σε ζώο, αν κι εφόσον, όπως ξεκάθαρα είπα κι επεσήμανες κι εσυ απειληθεί η δική μου οικογένεια...Και θεωρείται φυσιολογικός άνθρωπος αυτός για να γίνει συζήτηση μαζί του...? Περιφρονεί την ανθρώπινη ζωή κι εγκαλεί εμένα για περιφρόνηση της ζωής των ζώων...?? Εχει προμελετήσει σχέδιο για την εξαφάνιση του πιθανού πτώματος κι έχει καταπατήσει κάθε νόμο, εστω σε θεωρητική βάση και κατηγορεί εμένα....?

ρε αστερακι μου, τι δεν καταλαβαινεις? Ο ανθρωπος επιλεγει να σου αφαιρεσει κατι δικο σου, επιλεγει να μπει στο σπιτι σου απροσκλητος κ επιλεγει να σε βλαψει. Το ζωο δεν σου φταιει σε τιποτα, στη χειροτερη περιπτωση το κανει απο ενστικτο ή επειδη ετσι το εμαθε ο μαλακας, κ αυτος που σου φταιει ειναι ο μαλακας. Και αυτος πρεπει να λυσει το θεμα.

• S
                                            spartan last edited by

Ο χρήστης dmitspan έγραψε:

φατσούλα

Πάρε ακόμα μία....

@giannik1977...

Eνας απο τους λόγους που δεν την κράτησα τελικά εδω τη σκυλίτσα είναι κι αυτός που λες εσυ. Δεν έχω και το χρόνο να της δώσω τη δέουσα προσοχή και φροντίδα, οπότε αναγκαστικά την πήγα τελικά στο χωριό. Προσωπικά με βλέπω με σκύλο μετά τη σύνταξη....
                                            Είμαστε πολλοί οι φιλόζωοι χωρίς κατοικίδιο, μη νομίζεις οτι είναι προνόμιο μόνον όσων κατέχουν ένα....Ασε που πολλοί απο αυτους μόνο φιλόζωοι δεν είναι. Ειδικά τώρα που είναι και στη μόδα η κατοχή σκύλου για τους νεαρούς...Μαλλί 'Κατίδης', γυαλί με λευκό σκελετό, μπλούζα ροζ με βαθύ... ντεκολτέ να φαίνεται το αποτριχωμένο στήθος, λευκή βερμούδα, σαγιονάρα και βολτα για καφέ, δυο-δυο καμμιά φορά... Νταξει, δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να τα φροντίζουν και να μην τα παρατάνε μόλις κάνουν το 'κομμάτι' τους. Τα σκυλιά μπορεί να είναι βραχύβια σχετικά, αλλα δε ζουν 1-2 χρόνια που κρατάνε οι.... 'μόδες'.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 219
                                            • 220
                                            • 221
                                            • 222
                                            • 223
                                            • 258
                                            • 259