-
ωραιος
-
αυτό το κτήνος είναι 5 μηνών μόνο?
-
εεεε ..... Για την ακρίβεια δεν είναι ούτε 4,5 ακόμα
-
Δλδ, αν το μαλώσεις πως κάνει?
-
Πολύ φωνακλάς
Άσε, είναι κλαψιάρης γενικά. Και στο ύφος αλλά και στη φωνή. Φοβήθηκα ότι μου βγήκε φλούφλης, αλλά είναι η ράτσα έτσι.
-
Πω ρε Funis, τι φατσάρα ο δικός σου!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
:lol: Πολύ φωνακλάςΆσε, είναι κλαψιάρης γενικά. Και στο ύφος αλλά και στη φωνή. Φοβήθηκα ότι μου βγήκε φλούφλης, αλλά είναι η ράτσα έτσι.
video με κλαψα παρακαλω
-
Θα στο στείλω για ήχο για ξυπνητήρι
Αν το συνδυάσεις με την ικανότητα που έχει να σε γλύφει μέχρι θανάτου (δικού σου απο αυτοκτονία το πιθανότερο) θα σηκώνεσαι χωρίς δευτερη σκέψη το πρωι!
-
Σφαίρα πάμε λέμε!
@ Funis
-
-
Ωραία η μπουμπού
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
εεεε ..... Για την ακρίβεια δεν είναι ούτε 4,5 ακόματώρα το σωσες...
πόσα κιλά είναι το βλαστάρι, και πόσο τρώει την ημέρα? -
ωραια η μικρη και αυτια τυπου ρανταρ ολη την ωρα πανω και γυριζουν γυρο γυρο
-
Μια βοήθεια γιατί έχουμε σοβαρό θέμα
Η γάτα της κοπελιάς μου έπεσε χτες το βράδυ απ τον τέταρτο όροφο Πήγε να βγει στο περβάζι, αλλά είχε πιάσει πάγο, γλίστρισε και προσγειώθηκε στον ακάλυπτο.Περπατάει κανονικά, τρώει, αλλά είναι εντελώς κακόκεφη και κοιμάται όλη την ώρα.
Εγώ της είπα ότι εφόσον τρώει κανονικά δεν υπάρχει θέμα, πιστεύετε ότι πρέπει να πάει σε γιατρό? -
Μάλλον ξενερωσε από τη βλακεία της που την πάτησε κι έκανε τον κασκαντέρ. Από τον τέταρτο λοιπόν ε? Μπράβο το θηρίο!
Εγώ πάντως αν ήταν δική μου θα την πήγαινα καλού κακού σε ένα γιατρό.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η γάτα της κοπελιάς μου έπεσε χτες το βράδυ απ τον τέταρτο όροφο Πήγε να βγει στο περβάζι, αλλά είχε πιάσει πάγο, γλίστρισε και προσγειώθηκε στον ακάλυπτο.Περπατάει κανονικά, τρώει, αλλά είναι εντελώς κακόκεφη και κοιμάται όλη την ώρα.
Εγώ της είπα ότι εφόσον τρώει κανονικά δεν υπάρχει θέμα, πιστεύετε ότι πρέπει να πάει σε γιατρό?Για καλο και για κακο να την παει στο γιατρο.
-
Εγώ της είπα ότι εφόσον τρώει κανονικά δεν υπάρχει θέμα, πιστεύετε ότι πρέπει να πάει σε γιατρό?Φυσίγγια, καραμπίνα, και σε κανα χαντάκι
-
Εγώ της είπα ότι εφόσον τρώει κανονικά δεν υπάρχει θέμα, πιστεύετε ότι πρέπει να πάει σε γιατρό?Δες αν κατουρα κλπ ...
Ολο και κάτι εξωτερικό θα έχει...Πέρυσι σχεδόν τέτοια εποχή ο δικός μου την γλίτωσε με βουτιά απο τον 3... Και μιλάω για σκύλο
-
Θα πρεπει να παει μια βολτα απο το γιατρό, αν και τα γατονια δεν εχουν ιδιαιτερα θεματα πτωσης απο ψηλοτερα απο καποιο υψος, εχουν μικρο terminal velocity διαβάζω.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Θα πρεπει να παει μια βολτα απο το γιατρό, αν και τα γατονια δεν εχουν ιδιαιτερα θεματα πτωσης απο ψηλοτερα απο καποιο υψος, εχουν μικρο terminal velocity διαβάζω.Η μηχανική του τρόπου που προσγειώνονται ειναι που παίζει τον κύριο ρόλο. Απορροφά τεράστιο ποσοστό της δύναμης.
Sent from my Neo V using Tapatalk
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]