-
ε τωρα το καλοκαιρι συνεχεια (ασε που για να δροσιστει παει και βουταει τα ποδια του στον κουβα με το νερο που εχει για να πινει)
εσκαβε στον κηπο, εχω φρεζαρει και επειδι το χωμα ειναι μαλακο παει και σκαβει συνεχεια
-
Βρε μπας και το εκπαιδεύεις για αρχαιοκαπηλία;
-
-
έχει και δικό του κρεβάτι βλέπω...
-
ολα δικα του τα θεορει
-
Ελπιζω να μην ροχαλιζεις κ να το ενοχλεις την νυχτα κ αγορασε μια αμπουλα για να μην μενει το ζωακι εκτεθειμενο στα διαφορα παρασιτα κ εντομα ,8ευρω κοστιζει
-
8 ευρω καθε μηνα , απο τωρα μεχρι και τον Οκτωβριο (ισως και Νοέμβριο).
umaga μην τους ακους ρε συ , λάδι έχετε μπόλικο εκεί κάτω. Βούτηξε τον Εκτορα μέσα και είσαι ok (αρκει να θυμηθεις να τον βγαλεις και το κεφάλι να είναι έξω).Ρε βάλε τιποτα στο σκύλο γιατι σε βλέπω να μπλέκεις.
-
σημερα έπεσε ο κουταβος μου από το μπαλκόνι...
παλεύει...
-
Ο βελγος; Απο μεγαλο υψος; Ας ειναι περαστικο..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σημερα έπεσε ο κουταβος μου από το μπαλκόνι...παλεύει...
οχι ρε γμτ το κακομοιρο.
Μακαρι να τα καταφερει
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Ο βελγος; Απο μεγαλο υψος; Ας ειναι περαστικο..πολύ μεγάλο...
εσωτερική αιμμοραγία , σπασμενά πισω πόδια...
ελπίζω...
-
Οχι ρε φιλε... Μακαρι να γινει καλα...
-
περαστικα
-
Μακάρι να γίνει καλά ο μικρός.
-
Κρίμα ρε γμτ! Τι μαλακισμένη συνήθεια είναι αυτή που έχουν τα σκυλιά να πηδάνε από τα μπαλκόνια?
-
-
Πρωτη μερα που ηρθε σπιτι ο σκυλος μου (δεν το εχω απο μικρο) πηγε να την κοπανησει
Αμεσως πλεγμα γυρω-γυρω,και τερμα για παντα το αγχος
Ελπιζω να πανε ολα καλα. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κρίμα ρε γμτ! Τι μαλακισμένη συνήθεια είναι αυτή που έχουν τα σκυλιά να πηδάνε από τα μπαλκόνια?Τα κουταβια δεν ξερουν τι ειναι μπαλκονι,υψος κλπ..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πρωτη μερα που ηρθε σπιτι ο σκυλος μου (δεν το εχω απο μικρο) πηγε να την κοπανησει
Αμεσως πλεγμα γυρω-γυρω,και τερμα για παντα το αγχος
Ελπιζω να πανε ολα καλα.και πλέγμα είχε και από όλα... το έσπρωξε σε ένα σημείο που ήταν το κομμάτι της υδροροής... άλλα 3 κουτάβια έχω μεγαλώσει στο μπαλκόνι κανένα θέμα... τι να πείς...
σας ευχαριστώ όλους...
-
έχει επισκεφτεί κάποιος την κλινική της φιλοζωικής στα σπάτα ?? αυτή που τον έχω τώρα είναι πολύ ακριβή και δεν ξέρω για πόσο ακόμα μπορώ να τον πηγαίνω...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]