-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεν σ άρεσε; Δεν πειράζει.
Sent from Corsair's brick
Ενταξει ο φυλακας της παιδικης χαρας να κανει και λιγο κουνια, αλλα να κλωτσαει τα παιδακια, εεε, λιγο αναρμοστο.
τι δεν σου άρεσε καρδιά μου;Τι σε στεναχώρησε ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενταξει ο φυλακας της παιδικης χαρας να κανει και λιγο κουνια, αλλα να κλωτσαει τα παιδακια, εεε, λιγο αναρμοστο.
Ειμαι ο τελευταιος που θα πει να σταματησουν τα πειραγματα, αλλα το θεωρω χοντραδα.
-
Ειμαι ο τελευταιος που θα πει να σταματησουν τα πειραγματα, αλλα το θεωρω χοντραδα.
-
Δεν πειράζει.
-
Ναι, το καταλαβα αυτο.
-
Με βλέπω να πίνω καφέ με τον SU-30
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Με βλέπω να πίνω καφέ με τον SU-30Παραμένει μέλος του φόρουμ ο su-30,δεν τον έχει διαγράψει κάποιος.
-
-
Ερωτηση: Επιτρεπεται στην χειραποσκευη beard trimmer?
-
Ναι δεν υπάρχει θέμα.
-
http://englishrussia.com/2014/07/03/tu- ... me-inside/
-
Μια ακομα ρωσική κακή αντιγραφή (κλοπή blueprints εν τι προκειμένη).
Στον δρόμο που χάραξε το Buran! -
Λεπτομερεια, το 144 βγηκε πριν απο το Κονκορντ και ηταν ταχυτερο, αλλα κατι θα ξες παραπανω... Νοτ
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Dp
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λεπτομερεια, το 144 βγηκε πριν απο το Κονκορντ και ηταν ταχυτερο, αλλα κατι θα ξες παραπανω... ΝοτΚαι επίσης είχε δυστύχημα στο Παρίσι 27 χρόνια πριν το Concorde και εξαιτίας αυτού μπήκε σε εμπορική εκμετάλλευση 2 χρόνια μετά το Concorde και έμεινε εμπορικό 2 μόνο χρόνια (1977-1978) πριν γίνει και άλλο δυστύχημα. Βγάζεις κάποιο συμπέρασμα ?
-
Και τι σχεση εχουν αυτα με το οτι ηταν δηθεν αντιγραφη;
-
Οση σχέση έχει και το
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
το 144 βγηκε πριν απο το Κονκορντ και ηταν ταχυτεροδηλαδή τι σημαίνει 'αντιγραφή', περίμεναν λες να πετάξει το Concorde για να το αντιγράψουν ? Εχουν καταδικαστεί άνθρωποι ξέρεις για το λόγο αυτό, ότι έκαναν βιομηχανική κατασκοπεία υπερ της ΕΣΣΔ για να κλέψουν τα σχέδια του Concorde.
Having said that, όχι, το Tu144 ΔΕΝ ήταν αντίγραφο του Concorde παρότι έκλεψε κάποιες ιδέες του (πχ. την κλίση προς τα κάτω της πτέρυγας, που δεν υπήρχε στα πρωτότυπα) ήταν μια αποτυχημένη (μικρή ακτίνα δράσης, τρελλή κατανάλωση καυσίμου λόγω μη supercruise σε Mach 2, τρελλός θόρυβος καμπίνας, λανθασμένος τρόπος κατασκευής με μεγάλα κομμάτια, που έκαναν ρωγμές) και βιαστική (ατυχήματα, καταστροφές σε tests, μόνο 50-τόσες εμπορικές πτήσεις σε μόνο μία διαδρομή) προσπάθεια για ένα 'αντι-Concorde'.
Το Concorde από εμπορική άποψη ήταν βέβαια και αυτό καταστροφή αλλά σαν αεροπλάνο ήταν πολύ πιο καλοσχεδιασμένο και άρτιο.
-
Ενα σωρο μπλα μπλα για να καταληξουμε τελικα στο οτι δεν ηταν αντιγραφη. Ευχαριστω...
ΥΓ: Οι καταδικες εν μεσω αντικομμουνιστικης υστεριας δεν μου λενε τιποτα. Ετσι δεν φαγανε κι εκεινο το ζευγαρι αμερικανων καθηγητων αλλωστε;
-
Εσύ το λες 'αντικομμουνιστική υστερία' εγώ το λέω 'ψυχρό πόλεμο', για τον οποίο έφταιγαν και τα 2 μέρη
Sergei Pavlov, officially acting as Aeroflot's representative in Paris, was arrested in 1965 and was in possession of detailed plans of the braking system, landing gear and the airframe of Concorde.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tupolev_Tu-144
Ναι τον πιάσανε με το χέρι μέσα στο βάζο με το μέλι αλλά ήταν λόγω 'αντικομμουνιστικής υστερίας'
Στη Γαλλία -γνωστή 'υστερικά αντικομμουνιστική' χώρα -
Αλεξανδρε...
α) το τι γνωριζω απο αεροπλανα και τα λοιπά, άστο σε εμένα. Δεν ξέρεις, μπορεί να γνωρίζω πολλά περισσότερα απο οτι νομίζεις.
β) την καραμέλα κατά του κουμμουνισμου κτλ οχι σε εμένα. ΔΕΝ είμαι αριστερός, όπως ΔΕΝ είσαι και εσύ (μην το παίξεις τρελίτσα οτι είσαι... οχι σε εμάς αυτά).
Και στην τελική δικοί μου άνθρωποι έκαναν 'διακοπές¨ σε Μακρόνησσο, Γυάρο και Γαύδο, λογο οτι ήταν γνήσιοι αριστεροί.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]