-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οκ!Τα αερόκλειδα των βουλκανιζατέρ είναι παλμικά ,σωστά;ναι, αυτο που περιγραφουν παραπανω ειναι το λεγομενο impact.
περιστρεφεται ενας σφονδυλος και βαραει σφαλιαρες καθε τοσο στο καρυδακι. Δινει μεγαλυτερη ροπη και παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια στο να μη κοψει κεφαλι απο βιδα.ειναι σα να κοπανας τη βοδα με καλεμακι περιστροφικα.
-
Είμαι στη βεράντα, κάτω από μια ξύλινη πέργκολα, ακούω από χθες τσακ τσακ, έχει γεμίσει κάτω πριονίδι, βρήκα την τρύπα στην πέργκολα, όμως δεν είναι σαράκι, είναι ένα μεγάλο μαύρο ιπτάμενο σκαθάρι, τι κάνουμε; Αν απλά κλείσω την τρύπα δε θα πάει να ανοίξει άλλη πιο δίπλα; Να σχεδιάσω δολοφονία;
Sent from my phone using some app
-
-
Η βία είναι μονόδρομος δηλαδή..
-
Μπορείς εναλλακτικά να βάλεις στην είσοδο της τρύπας χαλάκι καλωσορίσματος!!!
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Είμαι στη βεράντα, κάτω από μια ξύλινη πέργκολα, ακούω από χθες τσακ τσακ, έχει γεμίσει κάτω πριονίδι, βρήκα την τρύπα στην πέργκολα, όμως δεν είναι σαράκι, είναι ένα μεγάλο μαύρο ιπτάμενο σκαθάρι, τι κάνουμε; Αν απλά κλείσω την τρύπα δε θα πάει να ανοίξει άλλη πιο δίπλα; Να σχεδιάσω δολοφονία;Sent from my phone using some app
Δε το δολοφονησες ακομα?
-
Φώναξα άλλον να το κάνει, εγώ πάω μια βόλτα τώρα να δω κόσμο, για το άλλοθι
-
Μπορεί να ανοιχτεί και να σταματήσει να στάζει;
Αν αλλάξω, τι να βάλω;
-
θεωρητικά αλλάζει ένα τσιμουχάκι και πάυει να στάζει. Μπορεις βέββαια να την αλλάξεις πολύ έυκολα μιας και ήδη είναι 'μονής' παροχής με μια άλλη....
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μπορεί να ανοιχτεί και να σταματήσει να στάζει;
Αν αλλάξω, τι να βάλω;
-
Αλλές φτιάχτηκαν για να ανοιγουν και να δεχονται ανταλλακτικα, αλλες παλι οχι. Κινδυνεύεις να κανεις την διαρροη χειροτερη απαξ και την ανοιξεις. Πιθανα να μην μπορεις να την κλείσεις παλι το ιδιο καλα. Δεν ειναι αναγκαστικο επισης να χανει απο την τσιμουχα. Μπορει να εχει σπάσει αλλο μέρος στον λαιμο που δεν επιδέχεται διόρθωσης.
-
Grohe, απο Amazon.de... και εχουν και ανταλλακτικά αν ποτε χρειαστει... (στον 16 χρόνο πλεον οι δικές μας ακομα δεν χρειαστηκαν πάντως αλλαγη του κεραμικου μηχανισμου)
-
-
Δεν στάζει νερό από τον μοχλό, αν παίζει ρόλο αυτό, αλλά από την «κανονική» τρύπα.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Δεν στάζει νερό από τον μοχλό, αν παίζει ρόλο αυτό, αλλά από την «κανονική» τρύπα.ααα... χμμμ... αν δεν παιρνει ανταλλακτικο... καλοριζικη....
-
Που θα βρω καλες μυτες για το επαναφορτιζομενο τρυπανοκατσαβιδο; Αυτες που ειχε ηταν χαλια ποιοτικα. Εχω δει κατι χρυσαφι πολυ καλες, εχει κανεις υπ οψιν του;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Που θα βρω καλες μυτες για το επαναφορτιζομενο τρυπανοκατσαβιδο; Αυτες που ειχε ηταν χαλια ποιοτικα. Εχω δει κατι χρυσαφι πολυ καλες, εχει κανεις υπ οψιν του;μια χαρα (αν το προσεχεις και εσυ λιγο) και φτηνο σετακι εχει το leroy merlin
μαρκα dexter (η δικη του), εχει μυτες απλες, σταυρο φιλιπς και πζ, αλλεν, τορξ, και καμποσα καρυδακια σε μικρο μεγεθος που ειναι οτι πρεπει για να συναρμολογις ΙΚΕΑ σε χρονο dt και μια καστανια σε σχημα Τ με προεκταση αντι για κατσαβιδι, που κανει τη δουλεια της
ολα 10E τα ειχε οταν το πηρα εγω δε νομιζω να ακριβυνε
περνα μια μερα παρτο -
Που θα βρω καλες μυτες για το επαναφορτιζομενο τρυπανοκατσαβιδο; Αυτες που ειχε ηταν χαλια ποιοτικα. Εχω δει κατι χρυσαφι πολυ καλες, εχει κανεις υπ οψιν του;στα χρωματοπωλεια.Ολοι εχουν τις απλες μαυρες,αλλα και τις χρυσαφενιες που ειναι τιτανιου και αντεχουν πολλαπλασια χρηση.
Προσοχη στη σωστη επιλογη pz ή ph αναλογα τον τυπο της λαμαρινοβιδας/ξυλοβιδας κλπ και προσοχη στο σωστο νουμερο 1-2-3 αναλογα το μεγεθος της λαμαρινοβιδας/ξυλοβιδας. -
Που θα βρω καλες μυτες για το επαναφορτιζομενο τρυπανοκατσαβιδο; Αυτες που ειχε ηταν χαλια ποιοτικα. Εχω δει κατι χρυσαφι πολυ καλες, εχει κανεις υπ οψιν του;http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6415
• Σετ κατσαβιδόλαμων BOSCH 43 τεμαχίων με χρωματική κωδικοποίηση
• Σετ κατσαβιδόλαμων 43 τεμαχίων με στήριγμα γενικής χρήσης γρήγορης αλλαγής καθώς μαγνητικό στήριγμα γενικής χρήσης• από 1 x PH 1/2/2/3 - 25mm και 1 x PH 2 - 75mm
• από 1 x PZ 1/2/2/3 - 25mm και 1 x PZ 2 - 75mm
• από 1 x S 3/4/5/6 - 25mm και 1 x S 5 - 75mm
• από 1 x HEX 3/4/5/6
• από 1 x T 10/15/20/20/25/27/30/40 - 25mm και 1 x T 15/20/25 - 75MM
• από 1 X Th 10/15/20/25/27/30/40
• 1 Φορέας γενικής χρήσης, γρήγορης αλλαγής, μαγνητικός -
Στο αμαζονde μπορουμε να το γυρισουμε σε αγγλικα?
-
Ευχαριστω παιδες , αυτο το σετακι της bosch φαινεται καλο..
-
NEIN!
Μη δωσεις 25 για αυτη τη μαλακια σε εκλιπαρω
Τσιμπα το παιχνιδακι του leroy με το 10ρικο.Για τι δουλειες μιλαμε?
Υποψη αν δεν εχεις κλασικο επαναφορτιζομενο, οι ροπες που δινει το κλασικο τρυπανι καλωδιου ειναι πολλαπλασιες και γαμουν και τις καλυτερες μυτες/βιδες αν δεν εχεις διαλεξει σωστα ουπατ βιδες κλπ ή θελουν προσοχη γα να μη σου μπει μεσα στο ξυλο στα ξυλουργικα. -
Σωστος , βρηκα ενα σετακι στο site αυτο , της bosch , με 7 τμχ. τιτανιου 15 ευρω. Δεν θες κ αλλα νομιζω. Πιο πολυ το στραβοκατσαβιδο χρησιμοποιω εξαλλου. Εχω ενα black and decker 14.4 v , το πηρα μισοτιμης απο την εταιρεια λογω ελλατωματικης συσκευασιας( ειχε σκιστει το χαρτονι) !!!Οποιος θελει εχει η εταιρεια εκθεση στην Λ.Βουλιαγμενης στην Γλυφαδα (μαζι με de walt)
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]