-
Αυτο http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=102001138&LastAdd=102001138&t=�������� ������ SIEMENS VK20B02
ή αυτο με τα διπλα λεφτα?
http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=102004526&LastAdd=102004526&t=�������� ���������������� 12V �� ����������παιδια δεν εχω αλλα χρειαζομαι συχνα πυκνα σκουπα και ειναι κουραστικο να φερνω τη μεγαλη.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όσοι λένε ότι δεν κάνει τίποτα δεν έχουν παιδιά, σίγουρα! Είναι από τα πρώτα εργαλεία με αυτά που πετάνε και λερώνουν, λόγω ευκολίας χρήσης. Πάρε ένα επώνυμο με 30-40€ και θα κρατήσει 2 χρόνια! that's it...Τα μεγαλα παιδια ειναι χειροτερα κ τι να την κανω την ευκολια (Hoover εχω) ,αποτελεσμα θελουμε
Βρηκαμε μια Siemens 2500 watt made in china στα 99 ευρω κ καθαρισαμε -
είχαμε ένα καλό (δε θυμάμαι μάρκα). χάλασε μετά από πολλά χρόνια χρήσης και το επόμενο που πήραμε (πάλι δε θυμάμαι μάρκα) ήταν πολύ αδύναμο. τώρα έχουμε αυτό και είναι πολύ δυνατό, είναι ρεύματος όμως
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αυτο http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=102001138&LastAdd=102001138&t=�������� ������ SIEMENS VK20B02ή αυτο με τα διπλα λεφτα?
http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=102004526&LastAdd=102004526&t=�������� ���������������� 12V �� ����������παιδια δεν εχω αλλα χρειαζομαι συχνα πυκνα σκουπα και ειναι κουραστικο να φερνω τη μεγαλη.
Το δευτερο το εχει φιλος με δυο μικρα παιδια και κανει πολυ καλη δουλεια. Δες αν η εταιρεια εχει και στα 14 volt, Θα ειναι ακομα πιο δυνατο.
-
Έχουμε ένα Black & Decker το οποίο για την δουλειά την οποία προορίζεται (σημαντικό αυτό!) είναι πολύ καλό. Το θέμα είναι βέβαια πως επειδή είναι συνέχεια στην πρίζα να φορτίζει (και λόγω των μπαταριών που έχει), μετά από 3 χρόνια δεν φόρτιζε με τίποτα. Η λύση ήταν πολύ απλή, πήγα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη και με ούτε 10 ευρώ πήρα καινούρια επαναφορτιζόμενη (όχι της B&D προφανώς) και όλα ΟΚ!
Δε ξέρω αν τα πιο καινούργια μοντέλα έχουν μπαταρίες λιθίου. -
Αν ξέρετε από κολλητήρι μην πετάτε τα σκουπάκια σας, φτιάχνονται. Πέρυσι ξέμεινε από μπαταρίες ένα Philips που είχα, αγόρασα NiMH από ebay και τις έβαλα. Τώρα είναι πάλι μιά χαρά και κρατάει και άλλο τόσο σε χρήση, γιατί η χωρητικότητα των καινούργιων ήταν διπλάσια σχεδόν...
-
Αυτό ακριβώς!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όσοι λένε ότι δεν κάνει τίποτα δεν έχουν παιδιά, σίγουρα! Είναι από τα πρώτα εργαλεία με αυτά που πετάνε και λερώνουν, λόγω ευκολίας χρήσης.Οντως..!
-
Μία ερώτηση για ερασιτέχνες ή επαγγελματίες ξυλουργούς!
Ψάχνω να βρω ένα κυματοειδές λαμάκι, το οποίο το κτυπάς στην μία πλευρά και με την άλλη εισχωρεί σε δύο σανίδες, προκειμένου να τις ενώσει. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να το εξηγήσω έτσι σε καταστήματα σιδηρικών, με κοιτάνε σαν κινέζο. Δεν ξέρω δε και πως μπορώ να το ονοματίσω στα Αγγλικά, προκειμένου να το αναζητήσω στο e-bay.
Προσπάθησα να κάνω ένα σκίτσο για να σας δείξω τι ακριβώς ζητάω, γιατί στην περιγραφή δυσκολεύομαι...Όποιος έχει δει να πουλιέται κάτι τέτοιο ή αν το έχει δει κάπου στο νετ και θυμάται την ονομασία σου, θα το εκτιμούσα αν με πληροφορούσε...
-
Αργύρη, τι θέλεις να ενώσεις?
Πάτωμα? -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ψάχνω να βρω ένα κυματοειδές λαμάκι, το οποίο το κτυπάς στην μία πλευρά και με την άλλη εισχωρεί σε δύο σανίδες, προκειμένου να τις ενώσει. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να το εξηγήσω έτσι σε καταστήματα σιδηρικών, με κοιτάνε σαν κινέζο. Δεν ξέρω δε και πως μπορώ να το ονοματίσω στα Αγγλικά, προκειμένου να το αναζητήσω στο e-bay.
Προσπάθησα να κάνω ένα σκίτσο για να σας δείξω τι ακριβώς ζητάω, γιατί στην περιγραφή δυσκολεύομαι...Όποιος έχει δει να πουλιέται κάτι τέτοιο ή αν το έχει δει κάπου στο νετ και θυμάται την ονομασία σου, θα το εκτιμούσα αν με πληροφορούσε...
Σε ειδη ξυλείας κλπ ρωτησες;
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αργύρη, τι θέλεις να ενώσεις?
Πάτωμα?Αμα σου πω?
Θέλω να φτιάξω έναν φράκτη κοντό με σανίδες και θέλω την οριζόντια σανίδα να την ενώσω να φαίνεται σαν ενιαία...μπούρδες δηλαδή, αλλά έτσι να ασχολούμεθα. Επειδή κάποτε, κάπου το είχα δει, θέλω να υπάρχει σαν υλικό στο εργαστήρι...Σε ειδη ξυλείας κλπ ρωτησες;
Ρώτησα, αλλά ίσως φταίει ο τρόπος που ρώτησα, γιαυτό έφτιαξα και το σκίτσο...Απο εδω και πέρα θα ψάχνω με το σκίτσο στο χέρι...αλλά είπα να κάνω και μία ερώτηση εδώ.
-
Κάτι σε μεταλλική καβίλια μου κάνει , αλλά δύσκολα να βρεθεί.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι τετοιο, γιατι οταν καρφωνεις στο σοκορο (παραλληλα στις ινες του ξυλου) , σκιζεται. Εχω στη δουλεια κατι αναλογο,αλλα κανει γωνια 90 μοιρων, και βεβαια χρειαζεται ειδικο καρφωτικο και κολλα.
Θα ρωτησω και ενα φιλο ξυλουργο τη Δευτερα και θα σου πω. -
Ευχαριστώ!
Θυμήθηκα και που το είχα δει.
Στην αντιπροσωπεία της Lucas, στον Βοτανικό πριν πολλά πολλά χρόνια.
Όταν ερχόταν εισαγωγή, ήταν σε κουτιά ξύλινα από κόντρα πλακέ, τα οποία στις γωνίες τους ήταν συνδεδεμένα με τσέρκι και πριτσίνια, αλλά στην εσωτερική μεριά είχαν ένα χείλος γύρω γύρω, ώστε να πατάει το καπάκι. Αυτό το χείλος ήταν ένα πηχάκι 3Χ3 περίπου και για να μην βγάζουν ρετάλια ίσως, όταν κάποιο ήταν κοντύτερο το ένωναν με αυτό ακριβώς το 'πραγματακι'. Δεν ξέρω αλλά μου είχε φανεί πολύ έξυπνο και πρακτικό και είχα κρατήσει μερικά (όσα μπορεσαν να διασωθούν) και τα είχα χρησημοποιήσει.
Θυμάμαι ότι δεν είχαν καν κόλλα, δεν χρειαζόταν κιόλας αφού ήταν καρφωμένο απ'έξω, αλλά απλά κρατουσαν το πηχάκι στο πλάι σε ευθεία, ώστε να καρφώνουν το καπάκι.
Σίγουρα στην Αγγλία υπάρχει σαν υλικό, αλλά δεν ξέρω με ποιό όνομα να το αναζητήσω. Έχουμε βάλει wood connector, αλλά τζίφος. -
-
με πρόλαβε ο αποπάνως
http://www.amazon.com/Rockler-Corrugate ... B003H0BV6M
Corrugated-Fasteners, βάλε στο search σε ebay. -
Ευχαριστώ πολύ όλους, δεν το περίμενα ότι θα έχω και επιλογές.
Τα βρήκα και στο e-bay με την μαγική λεξούλα pins και ξεδιάλεγμα σε 400 προϊόντα...
http://viewitem.eim.ebay.gr/Steel-corru ... 47526/item -
έχουν φαγωθεί στροφές της κεφαλής από μικρές βίδες κινητού, πώς βγαίνουν τώρα?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχουν φαγωθεί στροφές της κεφαλής από μικρές βίδες κινητού, πώς βγαίνουν τώρα?Με 'ανάποδο κολαούζο'
Μήπως με πολύ λεπτό μυτοτσίμπιδο ????
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]