-
Δουλεια που δεν μου αρεσει. Παλστικες σωληνες σε κυκλωματα ζεστου νερου? ετσι γινοναι γω υδραυλικος.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Δουλεια που δεν μου αρεσει. Παλστικες σωληνες σε κυκλωματα ζεστου νερου? ετσι γινοναι γω υδραυλικος.δε θελω να σε τρομαξω, αλλα παντου πλαστικες βαζουν πλεον
-
Έχω ένα διπλό διακόπτη για τα φώτα στο σπίτι. Ο ένας είναι για ένα κρεμαστό φωτιστικό και ο άλλος για κάτι σποτακια GU10 LED 220V.
Θέλω ένα dimmer για τα σποτάκια αλλά δέν θέλω να καταργήσω το διακόπτη για το άλλο φωτιστικό. Υπάρχει διπλός διακόπτης που απο τη μία να έχει dimmer?
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Δουλεια που δεν μου αρεσει. Παλστικες σωληνες σε κυκλωματα ζεστου νερου? ετσι γινοναι γω υδραυλικος.
δε θελω να σε τρομαξω, αλλα παντου πλαστικες βαζουν πλεον
Ακριβώς.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Δουλεια που δεν μου αρεσει. Παλστικες σωληνες σε κυκλωματα ζεστου νερου? ετσι γινοναι γω υδραυλικος.εχεις κανα 2 δεκαετιες να δεις εγκαταστασεις ε?
-
Τι λετε ρε. Στις οικοδομες μεσα ειμαι. Δεν σημαινει οτι ειναι σωστο, ςιδικα σε κυκλωματα θερμανσης?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τι λετε ρε. Στις οικοδομες μεσα ειμαι. Δεν σημαινει οτι ειναι σωστο, ςιδικα σε κυκλωματα θερμανσης?Την παλευεις ;;;
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τι λετε ρε. Στις οικοδομες μεσα ειμαι. Δεν σημαινει οτι ειναι σωστο, ςιδικα σε κυκλωματα θερμανσης?Τα μονοσωλήνια τι είναι;Δεν είναι πλαστικά;
-
γιατι οχι χαλκοσωληνα?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
γιατι οχι χαλκοσωλινα?Γιατί είναι πιο δύσκολη στην χρήση,ποιος θα την κόψει-κουρμπάρει-συνδέσει κλπ ,πιο ακριβή στην αγορά.Τα πλαστικά είναι πιο ευχρηστα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι λετε ρε. Στις οικοδομες μεσα ειμαι. Δεν σημαινει οτι ειναι σωστο, ςιδικα σε κυκλωματα θερμανσης?
Τα μονοσωλήνια τι είναι;Δεν είναι πλαστικά;
Οχι βεβαια
χαλκος με επενδυση πλαστικου, τουλαχιστον στο σπιτι μου. -
ωρια πραματα ε;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Τα μονοσωλήνια τι είναι;Δεν είναι πλαστικά;
Οχι βεβαια
χαλκος με επενδυση πλαστικου, τουλαχιστον στο σπιτι μου.Δεν ξέρω τι έχεις σπίτι σου αλλά εγώ μιλάω για http://www.multiclima.gr/πλ%C ... E%BF%CF%85
-
καλα και στο δικο μου καλοριφερ απο ενα σημειο και μετα λστιχα εχει, και στο ηλιακο λαστιχα εχει.. αλλα σε εκεινο το σημειο που βλεπουμε στη φωτο πλαστικα;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εχεις κανα 2 δεκαετιες να δεις εγκαταστασεις ε?
Εσύ είδες τις πλαστικές σωλήνες που χρησιμοποιούν;
70C γράφουν.Μπορείς να βάλεις τουμπόραμα 110C,
ή και σωλήνες πλαστικές (θερμοκόλληση) που γράφουν 110C - τέτοιες είδα σε νοσοκομείο που έπρεπε να έχουν σωστές προδιαγραφές.Πάρα πολλοί χρησιμοποιούν θερμοκόλληση με σωλήνες 70C/10atm 20C/20atm σε θέρμανση.
Είναι εκτός προδιαγραφών.
Αν αρχίσει και χάνει κάποια ένωση ή φουσκώσει η σωλήνα, ποιος θα φταίει;ΕΕΠ - έχω δει άθλιας ποιότητας τουμπόραμα (χωρίς προδιαγραφές) σε κεντρική θέρμανση που είχε φουσκώσει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
εχεις κανα 2 δεκαετιες να δεις εγκαταστασεις ε?
Εσύ είδες τις πλαστικές σωλήνες που χρησιμοποιούν;
70C γράφουν.Μπορείς να βάλεις τουμπόραμα 110C,
ή και σωλήνες πλαστικές (θερμοκόλληση) που γράφουν 110C - τέτοιες είδα σε νοσοκομείο που έπρεπε να έχουν σωστές προδιαγραφές.Πάρα πολλοί χρησιμοποιούν θερμοκόλληση με σωλήνες 70C/10atm 20C/20atm σε θέρμανση.
Είναι εκτός προδιαγραφών.
Αν αρχίσει και χάνει κάποια ένωση ή φουσκώσει η σωλήνα, ποιος θα φταίει;ΕΕΠ - έχω δει άθλιας ποιότητας τουμπόραμα (χωρίς προδιαγραφές) σε κεντρική θέρμανση που είχε φουσκώσει.
Δεν ξερω τι γράφουν, προδιαγραφες, τροπο συναρμολογησης κλπ κλπ... το μονο που ξερω ειναι οτι στο ενα σπίτι τις εχουμε 15+ χρονια, και στο αλλο 4+... και ουδεποτε ειχαμε ουδεμια διαρροη.... και φυσικα μιλαμε παντα για θερμανση.
-
για πειτε σχετιμα με το ποστ μου απο πανω με το σκουριαζμενο σιδερο που πεταξε το τσιμεντο, το περναω με τσιμεντοχρωμα? δεν ειναι μονο σε ενα σημειο αυτο
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
για πειτε σχετιμα με το ποστ μου απο πανω με το σκουριαζμενο σιδερο που πεταξε το τσιμεντο, το περναω με τσιμεντοχρωμα? δεν ειναι μονο σε ενα σημειο αυτοΤο τριβεις καλά το σίδερο μετά μινιο και μετά σοβατισμα.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
θα εχω αρκετη δουλεια για ολο το καλοκαιρι με τα σπιτομαστορεματα φχαριστω
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
για πειτε σχετιμα με το ποστ μου απο πανω με το σκουριαζμενο σιδερο που πεταξε το τσιμεντο, το περναω με τσιμεντοχρωμα? δεν ειναι μονο σε ενα σημειο αυτο
Το τριβεις καλά το σίδερο μετά μινιο και μετά σοβατισμα.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θέλει και λίγο σκάψιμο για να βρει μη σκουριασμένο ;
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]