-
ναι και γω αντικέ τα έχω όλα. η αλήθεια είναι ότι κουτσουλιές είχαν πέσει και πριν περάσω το αδιαβροχοποιητη και όταν την έπλυνα καλά και έτριψα και με το scotchbrite για να είναι καθαρή πριν το πέρασμα, δεν είδα σκιά από κουτσουλιά.
ελπίζω να είναι όπως είπες και συ.
δε θυμάσαι μάρκα από το κουτί ε; μήπως TENAX; -
Κύριοι, μια ερωτησουλα...
Η γυψοσανιδα, θέλει διαφορετικό ασταρι πριν το βάψιμο ή ίδιο με αυτο που βαζουμε στο τσιμέντο; -
Ο ένας βάζει είδη υγιεινής, ο άλλος τα βγάζει .
Μπάνιο 30ετίας, λεκάνη ντους μπαταρία κλπ κλπ.
Είναι εύκολο να τα αφαιρέσει ένας ερασιτέχνης ή θέλει υδραυλικό;
Επίσης τα σιφώνια/αναμονές/πως τα λένε από τη λεκάνη και τη ντουζιέρα κλείνουν εύκολα; -
Το γκρεμιζμα ευολο ειναι, το φτιάξιμο όχι.
Σε πλακα σπιτιου εχω 3ποντους μονωση απο πανω. Αν προσθεσω αλλους 3 θα δω διαφορα στην αισθηση θερμοκρασιας εσωτερικα του σπιτιου, θα 'βγαλει' τα λεφτα της η επιπλεον μονωση ή να μην το δοκιμασω. Απο πανω εχει και στεγη κεραμυδια-αμονωτη. -
Πριν τα βγάλεις δεν τους ρίχνεις ένα βάωιμο μπας και στρώσουν? Είμαι και εγώ στην ίδια φάση και λέω πριν αρχίζω το ξύλωμα σε μπανιέρα πλάκακια , να τους ρίξω ένα βάψιμο με το ειδικό υλικό και σε άλλο χρώμα να δω πως θα γίνει. Παντως σε βιντεάκια στον Σωλήνα φαίνονται εξαιρετικά τα αποτελέσματα....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Πριν τα βγάλεις δεν τους ρίχνεις ένα βάωιμο μπας και στρώσουν? Είμαι και εγώ στην ίδια φάση και λέω πριν αρχίζω το ξύλωμα σε μπανιέρα πλάκακια , να τους ρίξω ένα βάψιμο με το ειδικό υλικό και σε άλλο χρώμα να δω πως θα γίνει. Παντως σε βιντεάκια στον Σωλήνα φαίνονται εξαιρετικά τα αποτελέσματα....ενδιαφερον
μπορεις να δωσεις λινκ απο υλικα και πως γινεται?
επισης αν υπαρχει σμαλτο που να διορθωνει μικρα χτυπηματαευχαριστω
-
Τα 'παιξε η κουζινα στο εξοχικο και παω σημερα σε αποστολη αυτοκτονιας μια κουζινα μετα τη δουλεια.
Θα μπορεσω να τη συνδεσω, βλεποντας τα καλωδια της παλιας;
Χρειαζεται να προσεξω κατι;ΥΓ: Οπως θα καταλαβατε και απο την ερωτηση, με τα ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (και οπουδηποτε αλλου), δεν διατηρω καν διπλωματικες σχεσεις...
-
Αν είσαι τυχερός με τους χρωματισμούς των καλωδίων.
Αλλιώς θέλεις τα εγχειρίδια χρήσης της παλιάς, να δεις ποια επιμέρους σύνδεση είχε συνδεθεί με ποιο καλώδιο στον τοίχο.
Τράβα μια καλή φωτογραφία με το κινητό τις παλιές συνδεσμολογίες, αφού αφαιρέσεις τη μονωτική ταινία, να θυμάσαι τι υπήρχε πριν, ίσως σου χρησιμεύσει μετά.
Πάντως έκανα σύνδεση πλυντηρίου ρούχων με τέτοιο τρόπο και...δούλεψε! -
http://electricallab.gr/index2.php?opti ... &Itemid=34
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν είσαι τυχερός με τους χρωματισμούς των καλωδίων.
Αλλιώς θέλεις τα εγχειρίδια χρήσης της παλιάς, να δεις ποια επιμέρους σύνδεση είχε συνδεθεί με ποιο καλώδιο στον τοίχο.
Τράβα μια καλή φωτογραφία με το κινητό τις παλιές συνδεσμολογίες, αφού αφαιρέσεις τη μονωτική ταινία, να θυμάσαι τι υπήρχε πριν, ίσως σου χρησιμεύσει μετά.
Πάντως έκανα σύνδεση πλυντηρίου ρούχων με τέτοιο τρόπο και...δούλεψε! -
η γειωση στη γειωση(κιτρινο ή κιτρινο με πρασινη γραμμη)και τ αλλα δυο οπως να ναι
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Τα 'παιξε η κουζινα στο εξοχικο και παω σημερα σε αποστολη αυτοκτονιας μια κουζινα μετα τη δουλεια.
Θα μπορεσω να τη συνδεσω, βλεποντας τα καλωδια της παλιας;
Χρειαζεται να προσεξω κατι;ΥΓ: Οπως θα καταλαβατε και απο την ερωτηση, με τα ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (και οπουδηποτε αλλου), δεν διατηρω καν διπλωματικες σχεσεις...
Η καινούρια κουζίνα λογικά θα έχει επιλογή για συνδεση ώς τριφασική ή ώς μονοφασική. Σε περίπτωση μονοφασικής σύνδεσης οι αχρησιμοποίητες κλέμες στο πίσω μέρος της κουζίνας πρέπει να γεφυρωθούν με συγκεκριμένο τρόπο. Σε 2-3 κουζίνες που έχω δεί ήταν ήδη γεφυρωμένες για μονοφασική παροχή, αλλά καλού κακού έλεγξέ το.
Υπάρχει αναλυτικό σχεδιάγραμμα στο πίσω μέρος της κουζίνας για το πώς θα γίνουν οι συνδέσεις, διάβασε το προσεκτικά.
-
Σας ευχαριστω ολους.
Αν δεν ξαναγραψω στο φορουμ, θα ξερετε τουλαχιστοναπο τι πηγα...
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
καμιά ιδέα πως αφαιρούμε μεταλικά ούπα από τσιμεντένιο τοίχο?κοφτα με τροχο
-
δυσκολο να βγει,ξεβιδωσε την βιδα-στριφωνι και αστο μεσα στοκαρωντας για να μην φαινεται.
-
Merci
-
Επειδη δεν προβλεπεται να βγαινουν αυτα τα εξαρτηματα(και λογω του οτι πιανουν κυριως πλευρικα μεσα στην τρυπα) η συνηθης πρακτικη ειναι οταν ανοιγουμε την τρυπα στο τσιμεντο,να την ανοιγουμε σε μεγαλυτερο μηκος, ωστε αν καποια στιγμη θελουμε να τα ξεφορτωθουμε να κοβουμε το κεφαλι και μετα με χτυπημα να τα πιεζουμε πιο βαθια μεσα στην τρυπα.Ετσι θα εχουμε μια επιφανεια καθαρη και ετοιμη για λιγο τσιμεντο η στοκο που θα κλεισει την τρυπα.
-
Αυτος ο φορτιστης
μπορει να φορτισει αυτή τη μπαταρια? -
H μεγαλη ενταση του ρευματος ισως καποια στιγμη να σου καταστρεψει την μπαταρια,αν την φορτιζεις συνεχεια με αυτον τον φορτιστη.Επειδη χονδρικα θελουμε το ρευμα φοερτισης να ειναι το 1/10 της χωρητικοτητας θα ελεγα οτι ο συγγεκριμενος δεν ειναι ο ιδανικος φορτιστης για αυτην την μπαταρια,σε καταστηματα ηλεκτρονικων υπαρχουν μικροι φορτιστες με εξοδο 1Α που ειναι πιο ιδανικοι.
Τυπικα κανει και αυτος απλα δεν ειναι ο ιδανικος.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]