-
Το αφιλοκερδός, απο την μεριά μου ή απο την μεριά σου;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το αφιλοκερδός, απο την μεριά μου ή απο την μεριά σου;Απο ολες τις μεριες
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παρε ενα 'πιστολι¨(δεν ξερω πως τα λενε ακριβως) βαλτο στ λαστιχο ποτισματος και ρυθμισε το ωστε να πεταει ψεκαδες, αμα θελεις βρεχω και εγω την κοπελα αφιλοκερδοςhttp://www.agrokip.gr/default.asp?ElementId=196 ;ΚΑθολου ασχημη ιδεα ,ειδικα αν δεν χρειαζεται μεγαλη επιφανεια .Καπου βρεις ενα Θανο να το δοκιμασεις.
-
Δεν είναι κακό, αλλά το πιστόλι ¨ψεκάζει¨ σε μικρή επιφάνεια... εγώ χρειάζομαι κάτι, κάπου στα 4-6 τμ τουλάχιστον...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν είναι κακό, αλλά το πιστόλι ¨ψεκάζει¨ σε μικρή επιφάνεια... εγώ χρειάζομαι κάτι, κάπου στα 4-6 τμ τουλάχιστον...Δεν το πες απο την αρχη , η πρωτη λυση τοτε βρισκει προσφορο εδαφος. Παντως αν θελεις τις βρεχω εγω τις κοπελες
-
Δεν είναι κακό, αλλά το πιστόλι ¨ψεκάζει¨ σε μικρή επιφάνεια... εγώ χρειάζομαι κάτι, κάπου στα 4-6 τμ τουλάχιστον...
Δεν το πες απο την αρχη , η πρωτη λυση τοτε βρισκει προσφορο εδαφος. Παντως αν θελεις τις βρεχω εγω τις κοπελες
και εγω θα τους κανω μασαζ για να μην πιαστουν απο την ορθοστασια
-
Κοίτα ενδιαφέρον!!!
Θέλετε να σας βάλω και στους τίτλους τέλους; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κοίτα ενδιαφέρον!!!
Θέλετε να σας βάλω και στους τίτλους τέλους;Εμεις να σε εξυπηρετησουμε θελουμε και να κανεις την δουλεια σου με ευχαριστημενα μοντελα. Ευχαριστημενο και ξεκουραστο μοντελο = αυξημενη παραγωγικοτητα
-
Ένα τελευταίο αλλά τον φωτογράφο ποιος θα τον ευχαριστήσει;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ένα τελευταίο αλλά τον φωτογράφο ποιος θα τον ευχαριστήσει;Το αποτελεσμα φυσικα!!!
-
Έχω βάλει ενεργειακό τζάκι στο χωριό. Περίπου 65 τετραγωνικά μέτρα με 15 μέτρα οντά. Απλά εκπληκτική απόδοση. Η εστία κοιτάει προς τις πόρτες των δυο υπνοδωματίων και με φυσική ροή γίνεται η δουλειά. Έχω βάλει θερμόμετρο στην μια από τις εξόδους του ζεστού αέρα. Την μέρα που το δοκίμασα για πρώτη φορά έφτασε η θερμοκρασία στους 125 βαθμούς Κελσίου. Καλά στον οντά χωρίς ανοιχτό παράθυρο απλά δεν πας.
-
Ένα τελευταίο αλλά τον φωτογράφο ποιος θα τον ευχαριστήσει;
Το αποτελεσμα φυσικα!!!
Θάνο περαστικά σου! Ματάκιας έγινες!
-
είδες τι τραβάει για ένα κομμάτι ψωμί
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Έχω βάλει ενεργειακό τζάκι στο χωριό. Περίπου 65 τετραγωνικά μέτρα με 15 μέτρα οντά. Απλά εκπληκτική απόδοση. Η εστία κοιτάει προς τις πόρτες των δυο υπνοδωματίων και με φυσική ροή γίνεται η δουλειά. Έχω βάλει θερμόμετρο στην μια από τις εξόδους του ζεστού αέρα. Την μέρα που το δοκίμασα για πρώτη φορά έφτασε η θερμοκρασία στους 125 βαθμούς Κελσίου. Καλά στον οντά χωρίς ανοιχτό παράθυρο απλά δεν πας.Ειναι μικρος ο χωρος για ενεργειακο τζακι κλειστου τυπου, θα πρεπει να εχετε μονιμα καποιο παραθυρο ανοιχτο οταν το αναβετε .Απ εξω τραβαει αερα η απο μεσα ???????μαλλον απο μεσα για να σου δωσει στην δοκιμη τετοια θερμοκρασια
-
ξερει κανεισ πωσ βγαινει η σκουρια απο πλακακια και το ροδι απο μαρμαρο?
-
Η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια. Αποφάσισα να φύγω με αφορμή τις εκλογές (είμαι ετεροδημότης) πολύ μακριά από το σπίτι μου στην Αθήνα, αφήνοντας εκεί τη γυναίκα μου η οποία επίσης σήμερα ήταν να φύγει λόγω δουλειάς (είναι εκπαιδευτικός σε νησί) και να κλείσει το σπίτι μέχρι να επιστρέψω εγώ. Ως εδώ όλα καλά. Έλα όμως που κατά τις 8 το πρωί με σήκωσε από το κρεβάτι τηλεφωνόντας μου έντρομη από το σπίτι στην Αθήνα. Ένα από τα θερμαντικά σώματα νερού του σπιτιού (παλαιού τύπου τρίστηλο με 10 φέτες) έσκασε λίγο μετά αφότου η γυναίκα μου άναψε τη θέρμανση του σπιτιού μέσω του θερμοστατικού διακόπτη (έχουμε αυτόνομη θέρμανση στην πολυκατοικία αλλά χωρίς θερμιδομετρητές, για την ιστορία αυτό). Το αποτέλεσμα, μαύρα νερά από το καλοριφέρ έχουν πασαλείψει ότι βρήκαν στο διάβα τους, το δωμάτιο μισοπλημμύρισε κι εγώ να έχω τρελαθεί ανήμπορος να βοηθήσω-συνδράμω ουσιαστικά (είμαι 520 χλμ μακριά αυτή τη στιγμή που γράφω). Ερώτηση και θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει να δώσει τα φώτα του...Πέρα από τη ζημιά και αντικατάσταση του θερμαντικού, που έτσι κι αλλιώς απαιτείται και θα γίνει από μένα όταν με το καλό γυρίσω Αθήνα, την πλήρωσε ένας καλός τριθέσιος καναπές, το ένα πλαινό του οποίου μαζί με την επένδυσή του έχει γεμίσει μαύρους λεκέδες από τα βρωμόνερα που τρέχαν από το θερμαντικό. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο καθαριστικό φάρμακο, απορρυπαντικό κλπ να σώσουμε τίποτε καθαρίζοντας με το χέρι ή πάει για πέταμα; Το ύφασμα του καναπέ στο εν λόγω σημείο δεν αφαιρείται, εκτός βέβαια (φαντάζομαι) αν πάμε τελικά για αλλαγή σε ταπετσέρη...Όποιος φίλος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να βοηθήσει...
edit... Η γυναίκα μου ήδη έχει ξεκινήσει την προσπάθεια καθαρισμού του υφάσματος του καναπέ με πανάκι μικροινών και καθαριστικό Tide, με μέτρια προς άγνωστα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Η γκαντεμιά μου δεν έχει όρια.
........ένας καλός τριθέσιος καναπές, το ένα πλαινό του οποίου μαζί με την επένδυσή του έχει γεμίσει μαύρους λεκέδες από τα βρωμόνερα που τρέχαν από το θερμαντικό. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο καθαριστικό φάρμακο, απορρυπαντικό κλπ να σώσουμε τίποτε καθαρίζοντας με το χέρι...........Προσπάθησε πρώτα με ACE Gentile, 50 ml διαλυμένο σε ένα λίτρο ζεστό νερό και τρίψιμο ελάφρύ με σφουγγαράκι βουτηγμένο στο διάλυμμα και ελαφρά στιμένο. Μετά ξέπλυμμα-σκούπισμα με βρεγμένο πανί.
Αν δεν έχεις τέλειο αποτέλεσμα, γιατί διαφορά θα δεις οπωσδήποτε, τότε αγόρασε το 'Karpex με τεχνολογία Vanish', με περίπου αντίστοιχη διάλυση (έχει οδηγίες στο μπουκάλι) και αντίστοιχα σκουπίζεις την επιφάνεια.
Και τα δύο προιόντα κάνουν αφρό, τον οποίο πρέπει να αφήσεις να δράσει για 10 λεπτά και πωλούνται στα σούπερ μάρκετ περίπου 3-5 € αντίστοιχα.
Προσοχή, αναφέρομαι σε υφασμάτινη επένδυση-ταπετσαρία και οχι 'τύπου αλκαντάρα' κλπ δερμάτινου είδους, γιατί ενδέχεται να ξεφτίσουν. Όμως και σε αυτή τη περίπτωση , κάνε δοκιμή σε μιά ακρούλα που δεν φαίνεται, γιατί συχνά αποδίδουν χωρίς φθορά.
Αλλιώς οποιαδήποτε εταιρεία καθαρισμού, θέλει κατ΄ελάχιστο 100€ και το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν θα ειναι των προσδοκιών σου.
Εύχομαι καλή επιτυχία και γρήγορη-ανέξοδη λύση στο πρόβλημά σου.
Edit: Αν θές ξεκινάς με το Κarpex και ανάλογα τα αποτελέσματα, περνάς στο ACE Gentile. Δες τι έχεις πρώτα σπίτι, το ΑCE οι γυναίκες συχνά το έχουν για τα χρωματιστά ρούχα. -
Φίλε μου σε ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές. Έχω ήδη μεταφέρει στη γυναίκα μου τις οδηγίες σου. Θα σε ενημερώσω όταν υπάρχουν αποτελέσματα. Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σου.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Έχω βάλει ενεργειακό τζάκι στο χωριό. Περίπου 65 τετραγωνικά μέτρα με 15 μέτρα οντά. Απλά εκπληκτική απόδοση. Η εστία κοιτάει προς τις πόρτες των δυο υπνοδωματίων και με φυσική ροή γίνεται η δουλειά. Έχω βάλει θερμόμετρο στην μια από τις εξόδους του ζεστού αέρα. Την μέρα που το δοκίμασα για πρώτη φορά έφτασε η θερμοκρασία στους 125 βαθμούς Κελσίου. Καλά στον οντά χωρίς ανοιχτό παράθυρο απλά δεν πας.
Ειναι μικρος ο χωρος για ενεργειακο τζακι κλειστου τυπου, θα πρεπει να εχετε μονιμα καποιο παραθυρο ανοιχτο οταν το αναβετε .Απ εξω τραβαει αερα η απο μεσα ???????μαλλον απο μεσα για να σου δωσει στην δοκιμη τετοια θερμοκρασια
Έχει περσίδα κοντά στο πάτωμα κάτω από την εστία που συγκοινωνεί με τον έξω κόσμο μέσω δυο σωλήνων. Η μια φέρνει αέρα μέσα στο σπίτι για να το τραβήξει η εστία και η άλλη μικρότερη σε διάμετρο δίνει αέρα σε θυρίδα στην κορυφή της εστίας στο πίσω της μέρος για να τροφοδοτεί επίσης την καύση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστός ο όρος αλλά ο τεχνίτης που την τοποθέτησε την περιέγραφε ως διπλής καύσης.
Το παράθυρο είναι αναγκαίο μόνο στον οντά που ως το ψηλότερο σημείο έχει και την ψηλότερη θερμοκρασία. Φροντίζω να τροφοδοτώ την φωτιά με αργότερους ρυθμούς ώστε να μην ανεβαίνει η θερμοκρασία αέρα τόσο πολύ. Το σύνηθες είναι κοντά στους 80 βαθμούς εξερχόμενου αέρα. -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Φίλε μου σε ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές. Έχω ήδη μεταφέρει στη γυναίκα μου τις οδηγίες σου. Θα σε ενημερώσω όταν υπάρχουν αποτελέσματα. Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σου.Αν δεν πετύχουν τα παραπάνω δοκίμασε με καθαρό πετρέλαιο, απ' αυτό που χρησιμοποιούν στα καθαριστήρια για το στεγνό καθάρισμα.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]