-
Στο command promt γράφω το bootsect /nt60 αλλά μου λέει ότι 'could not map drive to an associated volume device object'
Aν βάλω λέει ότι δεν αντιστοιχεί σε κανένα partition..
Mήπως φταίει ότι έχω αλλάξει το boot priority?
-
Το Amazon, στέλνει στην Ελλάδα βιβλία;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το Amazon, στέλνει στην Ελλάδα βιβλία;Φυσικά.
-
Cool!
Thanks Πάνο! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Cool!
Thanks Πάνο!Αν δεν βρίσκεις κάποιο βιβλίο από Ευρώπη, μπορείς να το παραγγείλεις από Αμερική (.com). Στην τελική τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα εκτελωνισμού: viewtopic.php?f=13&t=15492&start=1515#p2111743
-
-
Να δοκιμάσω να κάνω bios update με boot cd?
Ή είναι πολύ επικίνδυνο?
-
http://tech.slashdot.org/story/11/05/06 ... -USB-Stick
-
Στις 18/4 αγόρασα έναν φορητό υπολογιστή με επιδότηση και αντί για 329 ευρώπουλα έδωσα μόνο 66, με την υποχρέωση να κάνω ένα συμβόλαιο ασύρματου ίντερνετ 24 Mbps με την Vodafone, όγκου 10GB, αξίας 41,33 ευρώ το μήνα. Παράλληλα σκέφτηκα, θα καταργήσω το οικιακό σταθερό ίντερνετ που έχω και θα είμαι περίπου στα ίδια, με το πρόσθετο μπόνους ότι θα έχω παντού σύνδεση.
Έ, ρε και να ήξερα .
Το ασύρματο ίντερνετ δοκιμάστηκε σε τρία σημεία, στην Αθήνα όπου έπιανε-δεν έπιανε και όταν το έκανε πήγαινε σαν τον σαλίγκαρο ('φταίει το Νόρτον αντιβάιρους΄σύμφωνα με την τηλεφωνική βοήθεια της εταιρείας, αλλά όταν καταργήθηκε δεν είδα καμμία διαφορά ), στην Αχαία, όπου έπιανε ταχύτητες 8-10 Κbps, ήτοι 3.000 φορές (ολογράφως τρεις χιλιάδες φορές) λιγότερο από το ονομαστικό των 24Mbps ...και αυτό όταν δεν κράσαρε), και στην Μεσσηνία όπου πότε έπιανε ανάλογες ταχύτητες, πότε λίγο υψηλότερες, και πότε κράσαρε.
Όχι απλώς δεν μπορούσες να δουλέψεις, ούτε να ανταλλάξεις ένα απλό ιμέιλ δεν μπορείς να κάνεις, και ας σημειωθεί ότι δεν ασχολούμαι με βίντεο, παιχνίδια, ταινίες κ.α., απλά ιμειλάκια στέλνω με αρχειάκια γουόρντ-εξέλ των 10-500 Kbyte.
Ενδεικτικά μεγαλοβδομάδα για να μπω στο σάιτ in.gr για να δω τον καιρό, έκανε περί τα είκοσι λεπτά και μετά συνήθως κράσαρε, και αυτό σε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ παρθένο υπολογιστή χωρίς ιούς κ.α.
Αίσχος κύριοι...Σήμερα πλήρωσα τον πρώτο λογαριασμό, και πήγα στα κεντρικά τους στο Νέο Ψυχικό για να το κόψω και να πληρώσω τη διαφορά από την επιδότηση, για να μάθω από τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου ότι πρέπει να παραμείνω τουλάχιστον δύο μήνες για να κάνω κάτι τέτοιο.
Βγάλτε και μια φωτογραφία μου λοιπόν, και αν με δείτε ξανά στο τσαρδί σας σφυρίχτε μου κλέφτικα.
Δύο μήνες = 82,66 ευρώ, ας τα δει αυτά ο επόμενος υποψήφιος πελάτης, και ας κρίνει τι πρέπει να κάνει. -
φιλος μου το ειχε πριν καιρο και επρεπε να παραμεινει εναν ολοκληρο χρονο στο 3g προγραμμα...
-
προγραμμα για recovery αρχειων απο δισκο και φλασακι;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
προγραμμα για recovery αρχειων απο δισκο και φλασακι;;; -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Στις 18/4 αγόρασα έναν φορητό υπολογιστή με επιδότηση και αντί για 329 ευρώπουλα έδωσα μόνο 66, με την υποχρέωση να κάνω ένα συμβόλαιο ασύρματου ίντερνετ 24 Mbps με την Vodafone, όγκου 10GB, αξίας 41,33 ευρώ το μήνα. Παράλληλα σκέφτηκα, θα καταργήσω το οικιακό σταθερό ίντερνετ που έχω και θα είμαι περίπου στα ίδια, με το πρόσθετο μπόνους ότι θα έχω παντού σύνδεση.Έ, ρε και να ήξερα .
Το ασύρματο ίντερνετ δοκιμάστηκε σε τρία σημεία, στην Αθήνα όπου έπιανε-δεν έπιανε και όταν το έκανε πήγαινε σαν τον σαλίγκαρο ('φταίει το Νόρτον αντιβάιρους΄σύμφωνα με την τηλεφωνική βοήθεια της εταιρείας, αλλά όταν καταργήθηκε δεν είδα καμμία διαφορά ), στην Αχαία, όπου έπιανε ταχύτητες 8-10 Κbps, ήτοι 3.000 φορές (ολογράφως τρεις χιλιάδες φορές) λιγότερο από το ονομαστικό των 24Mbps ...και αυτό όταν δεν κράσαρε), και στην Μεσσηνία όπου πότε έπιανε ανάλογες ταχύτητες, πότε λίγο υψηλότερες, και πότε κράσαρε.
Όχι απλώς δεν μπορούσες να δουλέψεις, ούτε να ανταλλάξεις ένα απλό ιμέιλ δεν μπορείς να κάνεις, και ας σημειωθεί ότι δεν ασχολούμαι με βίντεο, παιχνίδια, ταινίες κ.α., απλά ιμειλάκια στέλνω με αρχειάκια γουόρντ-εξέλ των 10-500 Kbyte.
Ενδεικτικά μεγαλοβδομάδα για να μπω στο σάιτ in.gr για να δω τον καιρό, έκανε περί τα είκοσι λεπτά και μετά συνήθως κράσαρε, και αυτό σε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ παρθένο υπολογιστή χωρίς ιούς κ.α.
Αίσχος κύριοι...Σήμερα πλήρωσα τον πρώτο λογαριασμό, και πήγα στα κεντρικά τους στο Νέο Ψυχικό για να το κόψω και να πληρώσω τη διαφορά από την επιδότηση, για να μάθω από τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου ότι πρέπει να παραμείνω τουλάχιστον δύο μήνες για να κάνω κάτι τέτοιο.
Βγάλτε και μια φωτογραφία μου λοιπόν, και αν με δείτε ξανά στο τσαρδί σας σφυρίχτε μου κλέφτικα.
Δύο μήνες = 82,66 ευρώ, ας τα δει αυτά ο επόμενος υποψήφιος πελάτης, και ας κρίνει τι πρέπει να κάνει.Eχεις ελενξει φανταζομαι απο τις ρυθμισεις του connection manager να συνδεεται μονο σε umts-hsdpa δικτυο.
-
Έγιναν όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί ρυθμίσεων και συνδέσεων, και μάλιστα από τους ίδιους στα κεντρικά, όπου και ξεβρακώθηκαν πανηγυρικώς.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έγιναν όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί ρυθμίσεων και συνδέσεων, και μάλιστα από τους ίδιους στα κεντρικά, όπου και ξεβρακώθηκαν πανηγυρικώς.Μαλλον τοτε εκανες 'λαθος¨' επιλογη εταιριας.Εγω εχω wind ,εδω που ειμαι δεν εχει αλλη εταιρια 3g σημα,και ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος.Και τορρεντ κατεβαζω με ικανοποητικες ταχυτητες και σερφαρω γρηγορα,η ανωτερη ταχυτητα που εχω δει ειναι 3047Kbps.Λιγο με το skype εκανε κατι περιεργα καποια στιγμη αλλα δεν το χρησιμοποισα ξανα για να δω αν το κοβουν.
-
Άμα έχεις 3 Mpbs με ασύρματο είσαι ΟΚ. Εγώ έχω 2 με ενσύρματο Οτενέτ εδώ και χρόνια και δεν έχω πρόβλημα (ονομαστική 4).
Αλλά εδώ μιλάμε ότι ένα μονολεκτικό ιμέιλ απάντησης που έστειλα δοκιμαστικά και περιείχε μόνο μία λέξη, το Ναι, δεν μπορούσε να το κατεβάσει, το κατά τα άλλα 24άρι. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
free-ware ή 'free-w3r3'
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
free-ware ή 'free-w3r3'
Δωρεαν ειναι απο οτι θυμαμαι http://www.filehippo.com/download_recuva
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
free-ware ή 'free-w3r3'
Δωρεαν ειναι απο οτι θυμαμαι http://www.filehippo.com/download_recuva
thanx
-
dstou δεν υπάρχει 24 αλλά εώς 24 και αυτό φυσικά ισχύει στις ενσύρματες συνδέσεις όχι στο 3G
γενικώς όποιος σκοπεύει να αγοράσει σύνδεση 3G οφείλει να ξέρει εκεί που είναι να το χρησιμοποιεί κυρίως ποια εταιρεία έχει το καλύτερο σήμα, έτσι έδρασα κι εγώ κι έκανα τη σύνδεσή μου.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]