-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αληθευει οτι eshop, pc1 και plus4u ανηκουν στον ιδιο;
E-shop και PC1 ναι.
Για το Plus4u δεν ξέρω.Δεν υπάρχει 'ο ίδιος' καθ' ότι το e-shop το έχουν τρεις. Παρ' ότι το e-shop σαν λέξη αν το googlϊσεις μαζί με τα ονόματά τους 8α βρεις εκατομμύρια αναφορές, με τα άλλα δύο δεν υπάρχει καμία
-
ενταξει, λεμε κατι το οποιο να μπορει να σταθει!
αυτα που διαβασα ηταν θεωριες συνομοσιας και αυθαιρετα συμπερασματα! -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αληθευει οτι eshop, pc1 και plus4u ανηκουν στον ιδιο;
E-shop και PC1 ναι.
Για το Plus4u δεν ξέρω.Δεν υπάρχει 'ο ίδιος' καθ' ότι το e-shop το έχουν τρεις. Παρ' ότι το e-shop σαν λέξη αν το googlϊσεις μαζί με τα ονόματά τους 8α βρεις εκατομμύρια αναφορές, με τα άλλα δύο δεν υπάρχει καμία
βαλε τα πραγματα σε μια ταξη, γιατι θα κουφαθω..
περαν του λινκ στο adsl.gr, υπηρχε και ενα αλλο λινκ, στο οποιο εγραφε καποιος οτι 'ναι ειναι οι ιδιοι και το παραδεχτηκε ο οδηγος του φορτηγου'
μετα σε επομενο ποστ εγραφε οτι ο οδηγος του φορτηγου ειπε 'κατα τη γνωμη του, ειναι οι ιδιοι'
αλλες μαρτυριες ηταν η μανα ενος τυπου, που ειχε κανει παραγγελια στο pc1 και το φορτηγακι ηταν e-shop και ενας τυπος στην κρητη που ενω ακυρωσε την παραγγελια του απο το pc1, ειδε να κυκλοφορει στην κρητη φορτηγακι του e-shop, αρα pc1=e-shop! -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εγώ πάλι είμαι στυγνός επαγγελματίας. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση πλέον σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού, αρκεί να εξασφαλίζω τα προς το ζειν.σε lisp γράφεις;
αυτό που λες δεν ισχύει με την καμία, κάποια θα έχεις μια παραπάνω προτίμηση, δεν υπάρχουν γλώσσες που σε εκνευρίζουν ή σε περιορίζουν με τις δυνατότητές τους;
Logo Writer ftw
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Logo Writer ftw
Εκανα περυσι στην γ γυμνασιου... Τα σπαει!
-
Logo Writer ftw
γραφεις ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Logo Writer ftw
γραφεις ;
ζωγραφίζει
-
Εγώ πάλι είμαι στυγνός επαγγελματίας. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση πλέον σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού, αρκεί να εξασφαλίζω τα προς το ζειν.
σε lisp γράφεις;
αυτό που λες δεν ισχύει με την καμία, κάποια θα έχεις μια παραπάνω προτίμηση, δεν υπάρχουν γλώσσες που σε εκνευρίζουν ή σε περιορίζουν με τις δυνατότητές τους;
Logo Writer ftw
Μπα, τις σιχάθηκα όλες με τον τρόπο που μας βάζουν να τις χρησιμοποιούμε στις εταιρείες. Ό,τι μου ζητήσουν το κάνω. Και σε CGI να μου ζητήσουν να φτιάξω τώρα ένα web site, πλέον θα το κάνω και δεν με ενδιαφέρει (εδώ το έκανα το 2003).
Αλλά αν ήταν να διαλέξω για τον εαυτό μου, θα έλεγα C/C++ και Assembly με διαφορά. Έπειτα C# και Java.
Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια γλώσσα που να με εκνευρίζει. Ίσως η κάθε μια να έχει την αξία της σε κάποιο τομέα. Αυτό που δεν μπορώ όμως είναι τις φλύαρες γλώσσες όπως η VB.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Logo Writer ftw
γραφεις ;
ζωγραφίζει
Και μαθαινει και σωστα την προστακτικη του ρηματος επαναλαμβανω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Win 7 SP1+4
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μολις εφαγα και ban απο το facebookΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κ εγω τον Αυγουστο που μας περασε!
Και καλου κακου ανοιξα αλλα 4 να υπαρχουν! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
μολις εφαγα και ban απο το facebook
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κ εγω τον Αυγουστο που μας περασε!
Και καλου κακου ανοιξα αλλα 4 να υπαρχουν!Ο λόγος;
-
Πηρα απο το λιντλ το παρακατω.
Αυριο λεω να κανω το instalation και η νεκροψια θα δειξει.... -
Τιμή;
-
Ωραίο μπλιμπλίκι φαίνεται αυτό! Το κάτω είναι για μέτρηση της υγρασίας ή για κάτι άλλο?
-
ας κραταγες τα λεφτα να επερνες εναν απλο davis παρα οτι να ναι σταθμο
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ωραίο μπλιμπλίκι φαίνεται αυτό! Το κάτω είναι για μέτρηση της υγρασίας ή για κάτι άλλο?Το κάτω λογικά μετράει χιλιοστά βροχόπτωσης.
-
To σημαντικό σε αυτά δεν είναι πόσα πράγματα κάνει ταυτόχρονα αλλά η ακρίβεια των μετρήσεών του.
Οπτικά φαίνεται πάντως πολύ ωραίο και το Lidl έχει καλή παράδοση σε ότι συσκευές βάζει στα ράφια του. (ότι έχω πάρει ήταν αξιόπιστο και λειτουργικό) -
και πού κολλάει όλο αυτό στο περί Η/Υ ?
-
Στο γκατζετ κολλάει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]