-
Η χρήση Java απενεργοποιει σε όλους το aero ή μόνο σε μένα;
Ιδιαίτερα εκνευριστικό. -
διαφορα προγραμματα κλεινουν το aero και τι εγινε?
-
Τίποτα δεν έγινε, τι να γίνει.
Απλά είναι χρήσιμο και καλό θα ήταν να μη κλείνει σε προγράμματα που χρησιμοποιείς συχνά.Με τη μετάβαση στα 7 το συνήθισα πολύ γρήγορα το aero και μου κακοφαίνεται όταν κλείνει.
-
ναι φαινεται λιγο σαν windows 95 ειναι η αληθεια
-
Oταν ακουω καποια τραγουδια mp3 στο pc με το wmp μου τα παιζει βραχνα με παραμορφωση δλδ ενω με το real player κανονικα τι να φταιει
-
θα θελει καμια ρυθμιση το wmp ή θα πειραξες τιποτα
αν ηταν προβλημα καρτας ηχου ή drivers θα ηταν γενικο το φαινομενο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα θελει καμια ρυθμιση το wmp ή θα πειραξες τιποτααν ηταν προβλημα καρτας ηχου ή drivers θα ηταν γενικο το φαινομενο
To εσβησα και το ξανα κατεβασα απο την microsoft αλλα παλι τα ιδια
-
μπορεί να ενεργοποιείται κανά plugin
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μπορεί να ενεργοποιείται κανά pluginΚαι τι κανω εγω για αυτο
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
μπορεί να ενεργοποιείται κανά plugin
Και τι κανω εγω για αυτο
Πήγαινε Εργαλεία->Προσθήκες και δες ποια είναι τσεκαρισμένα
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Oταν ακουω καποια τραγουδια mp3 στο pc με το wmp μου τα παιζει βραχνα με παραμορφωση δλδ ενω με το real player κανονικα τι να φταιει -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Oταν ακουω καποια τραγουδια mp3 στο pc με το wmp μου τα παιζει βραχνα με παραμορφωση δλδ ενω με το real player κανονικα τι να φταιει
-
σκέφτομαι αυτό το λαπτοπ
http://configure2.euro.dell.com/dellsto ... 3508&s=dhs
δε θέλω να περάσω τα 800 για κανένα λόγο.
χρήση κυρίως προγράμματα εξομοιώσεων, ίντερνετ, word κλπ
με απασχολεί λίγο το θέμα ότι είναι ψιλομεγάλο...για πείτε
-
για εξομοιώσεις καλύτερα να έχεις desktop και μάλιστα** ΒΑΡΒΑΤΟ** 64bito με διπλό διαφορικό και να τραβάει στην ανηφόρα
αν πάλι θες οπωσδήποτε φορητό πάρε κάτι με καλύτερο επεξεργαστή (Core i5 νομίζω αυτό τον καιρό ) και πάρα πολύ RAM (8 κατά προτίμηση)
800 είναι λίγα για τη δουλειά που το θές
-
Mωρε τέτοιο υπάρχει στο γραφείο, απλά θέλω ένα μηχάνημα όταν χρεια΄ζεται να δουλέψω ΣΚ ή εκτός γραφείου να μπορώ να κάνω 5 δουλειές και να μην έρχομαι χειμωνιάτικα στο πανεπιστήμιο. Δεν θα είναι το κύριο εργαλείο.
εξού και το μπάτζετ των 700.
το μέγεθος με προβληματίζει βασικά
-
αν μπορείς κανε remote desktop με το γραφείο για τις εξομοιώσεις και απο εκεί και πέρα πάρε οτι θές δεν έχει σημασία
(προϋποθέτει internet σφαιράτο)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πως κανουμε calibrate μια οθονη???Χρειάζεσαι ειδικό εργαλείο με φωτόμετρο που κολλάει πάνω στην οθόνη...ένα τυχαίο...
http://www2.chromix.com/ColorGear/Shop/ ... &PID=11713
ή της Pantone
Αλλά για να κάνει σωστή δουλειά πρέπει να τα σκάσεις χοντρά αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο απο πριν...
Μιας και είπες για καλιμπράρισμα, όταν μου χάλασε η CRT μου τηλεόραση, μια philips 36'' widescreen (απο τα τοπ μοντέλα πριν καμιά 8αρια χρόνια που ακόμα και τώρα έχει φανταστική εικόνα) όταν μου την επιστρέψανε από το service είχανε κάνει και καλλιμπράρισμα και το αποτέλεσμα ήταν η μέρα με την νύχτα σε σχέση με αυτό που έβλεπα πριν και τις ρυθμίσεις που είχα κάνει εγώ. Άλλη τηλεόραση!
Θα πλήρωνα άνετα πλέον για να το κάνω. -
Μόνο με vpn συνδέεσαι το οποίο δεν υπάρχει
ούτε μπορείς να 'χτίζεις' εξομοιώσεις με τέτοιες ταχύτητες, οπότε αυτό το αποκλείω
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
για εξομοιώσεις καλύτερα να έχεις desktop και μάλιστα** ΒΑΡΒΑΤΟ** 64bito με διπλό διαφορικό και να τραβάει στην ανηφόρααν πάλι θες οπωσδήποτε φορητό πάρε κάτι με καλύτερο επεξεργαστή (Core i5 νομίζω αυτό τον καιρό ) και πάρα πολύ RAM (8 κατά προτίμηση)
800 είναι λίγα για τη δουλειά που το θές
Ο Core i7 είναι η πιο ισχύρη σειρά
-
mea culpa
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]