-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ένα αρνητικό είναι οτι το καλώδιο που έχει είναι USB αρα δουλεύει μόνο σε περιβάλλον Windows.
Ή σε μακ... Για linux δεν ξέρω.
Όχι, μόνο PC με XP, Vista, 7 κτλ. Το γράφει και στο site και πάνω στο κουτί. Φαντάζομαι αν κάποιος κάτσει να φτιάξει drivers για Mac θα δουλεύουν και εκεί αλλά σε ποιό παιχνίδι θα τα χρησιμοποιήσεις
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... ΠΑΙΔΕΣ ... εχουν αποσυρθεί τα ελληνικά fora με τα rapidshare links ή είναι ιδέα μου ?Παίζει τίποτα ? .... κάτι ψηλοδιαβάζω ( και περισσότερα υποπτευομαι )
Λοιπον ?
Δεν εχω διαβασει κατι.Εσυ τι εχεις μαθει;
-
1)Δεν υπάρχουν drivers στα μακ
2)Modern Warfare 2 δεν υπάρχει, υπάρχει το 1 http://store.apple.com/us/product/TR102LL/A τα μακ δεν φημίζονται για τα παιχνίδια τους αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα usb ακουστικά σου
3)Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές πέρα από παιχνίδια: dj, music/video editing
4)http://store.apple.com/us/product/TW752LL/A παράδειγμα ακουστικών με usb
5)Το ότι η Logitech δεν έχει καλή συνεργασία με την apple (επειδή τα περισσότερα περιφεριακά της apple παρέχονται με την αγορά) δεν το έχεις σκεφτεί;
6)Δοκίμασες σε μακ οποιαδήποτε συσκευή που λέει προδιαγραφές και δεν σου έπαιζε; Εμένα το mouse μου είναι dell (bluetooth). Εδώ είναι συμβατό το nokia bluetooth μου...
Δεν ξέρω αν τα λες από άγνοια ή αν τρολάρεις... Πραγματικά...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
1)Δεν υπάρχουν drivers στα μακ2)Modern Warfare 2 δεν υπάρχει, υπάρχει το 1 http://store.apple.com/us/product/TR102LL/A τα μακ δεν φημίζονται για τα παιχνίδια τους αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τα usb ακουστικά σου
3)Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές πέρα από παιχνίδια: dj, music/video editing
4)http://store.apple.com/us/product/TW752LL/A παράδειγμα ακουστικών με usb
5)Το ότι η Logitech δεν έχει καλή συνεργασία με την apple (επειδή τα περισσότερα περιφεριακά της apple παρέχονται με την αγορά) δεν το έχεις σκεφτεί;
6)Δοκίμασες σε μακ οποιαδήποτε συσκευή που λέει προδιαγραφές και δεν σου έπαιζε; Εμένα το mouse μου είναι dell (bluetooth). Εδώ είναι συμβατό το nokia bluetooth μου...
Δεν ξέρω αν τα λες από άγνοια ή αν τρολάρεις... Πραγματικά...
Παντως τα μεγαφωνα στα specs λενε :
- PC with 32-bit or 64-bit Windows XP or Windows Vista
* 30 MB available hard drive space
* CD-ROM drive
* USB port
Αν εκανε και για μακ δεν θα το εγραφε;
- PC with 32-bit or 64-bit Windows XP or Windows Vista
-
Πολλές συσκευές που κάνουν για μακ δεν το γράφουν.
Διάβασε τον αριθμό 5.
Το bluetooth μου δεν κάνει για μακ αλλά μια χαρά ακούω και μιλάω.
Το ποντίκι το ίδιο.
Την ψηφιακή και τον εκτυπωτή δεν έχω ψάξει τι λένε παρ' όλα αυτά είναι plug n play.Οι περισσότερες συσκευές λειτουργούν μαζί με μακ, τα προβλήματα μπορεί να έρθουν όταν πχ ένα ποντίκι έχει 10 κουμπιά, τότε υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούν μερικά. Αλλά αριστερό δεξί κλικ, μπίλια (και 360 να είναι) και άλλα 2 κουμπιά θα λειτουργούν.
-
Πάντως το οτι έχει βύσμα USB δέν σημαίνει οτι αυτομάτως θα παίζει παντού και δέν είναι πάντα μόνο θέμα drivers. USB έχουν και τα playstation, xbox κτλ, αλλά θέλουν συσκευές ειδικά φτιαγμένες γι αυτά. Επίσης κάποιοι επαγγελματικοί scanners τους βγάζουν σε ξεχωριστό μοντέλο για PC και ξεχωριστό για Mac.
Όσο για τα G35, δέν είναι απλά ακουστικά, βασικά έχουν και ενσωματωμένη δική τους κάρτα ήχου. Ακόμα και αν δέν έχει καθόλου κάρτα ήχου το PC σου θα δουλεύουν κανονικά. Οπότε χωρίς drivers δέν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να παίξουν σε Mac.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.... ΠΑΙΔΕΣ ... εχουν αποσυρθεί τα ελληνικά fora με τα rapidshare links ή είναι ιδέα μου ?
Παίζει τίποτα ? .... κάτι ψηλοδιαβάζω ( και περισσότερα υποπτευομαι )
Λοιπον ?
Βρηκα το παρακατω: Συνέλαβαν για κακουργήματα τους διαχειριστές του Greekfun.com
-
Την τύχη μου... Έγραφα το ποστ, πάτησα να το ποστάρω και με αποσύνδεσε το φόρουμ...
Εν συντομία γιατί βαριέμαι να τα ξαναγράφω αναλυτικά:
Αν η logitech τα έχει φτιάξει πάνω σε ένα πρότυπο drivers ακουστικών, εξωτερική κάρτας ήχουν ή midi τότε θα παίζουν. Αν έχει φτιάξει κάτι εντελώς καινούριο άσχετο από τα παραπάνω τότε δεν υπάρχει περίπτωση να τα αναγνωρίσει ένα μακ.
Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις το μακ του Λάππα και να δεις αν παίζουν, να μας φύγει η απορίαΓια τα σκάνερ δεν ξέρω τι παίζει. H western digital φτιάχνει σκληρούς για μακ κ για pc. Και οι 2 κάνουν σε μακ απλά αυτοί που είναι για pc δεν έχουν firewire 800.
-
Τα scanner αυτά που λέω δέν χρησιμοποιούν το κλασικό πρότυπο TWAIN και θέλουν ειδικούς drivers.
-
Εγω έχω ενα πολύ καλό scanner της hp και δεν έχει κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Την τύχη μου... Έγραφα το ποστ, πάτησα να το ποστάρω και με αποσύνδεσε το φόρουμ...Στα μακ άμα πατήσεις το iback ( ) δεν σε επιστρέφουν στη προηγούμενη σελίδα, με το κείμενο μέσα στο πλαίσιο;
(Να δω όταν έρθει ο imac σε ποιόν θα εγκαθετίζω..)
Αν έχει κανείς κάποια ιδέα:
Έχω βάλει στο laptop της αδελφής μου (vista) το office 2007 student edition.
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τον ορθογραφικό έλεγχο, σε οποιαδήποτε γλώσσα.
Το έψαξα στο νετ, κι'αλλοι έχουν πρόβλημα, αλλά από τις λύσεις που βρήκα δεν άλλαξε τίποτα.
Διέγραψα κάτι κλειδιά στη registry, έκανα repair την εγκατάσταση, έκανα απεγκατάσταση κάποιων στοιχείων και επανεγκατάσταση, ενεργοποίησα/απενεργοποίησα τον ορθογραφικό έλεγχο, τζίφος. Μου λέει οτι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και δεν βρέθηκαν λάθη.Ανεκδοτάκι - Πραγματικό γεγονός - Μαργαριτάρι:
Με παιρνει τηλέφωνο φουριόζα η αδελφή μου από το γραφείο, και μου ζητάει να της δώσω τον κωδικό από τα δικά μας office, γιατί λέει στο λάπτοπ του γραφείου σταμάτησαν να λειτουργούν. Της λέω τα δικά μας είναι για μη κερδοσκοπική χρήση και τη ρωτάω που είναι το κουτί το δικό της. Στην αρχή δε το βρίσκει, τελικά το βρίσκει βάζει κάπου τον κωδικό που τον ζητούσε, μου λέει δε λειτουργεί. Καλά, πάρε τον δικό μας (έχει 3πλή άδεια, αλλά μη κερδοσκοπική και περιοριζόμενη σε μία οικία) και τα βρίσκουμε αργότερα. Βάζει τον δικό μας, ούτε αυτός λειτουργεί. Της λέω κάτσε, δε παίζει να μη λειτουργεί, τα έχουμε βάλει μόνο μία φορά. Τη ρωτάω τι μήνυμα της βγάζει και μου πετάει το θεϊκό:
'Μου βγάζει μία μαύρη οθόνη και κάτω δεξιά γράφει Windows 7 build κάτι this copy of windows is not genuine'.
Άντε να της εξηγήσεις τη διαφορά μεταξύ Microsoft Office 2007 και Microsoft Windows 7..Πάλι καλά που σκέφτηκα οτι θα έχουν κολλήσει το αυτοκόλλητο με τον κωδικό στο κάτω μέρος του laptop. Κάτι τέτοιες π@π@ριές διορθώνω και με έχουν για γκουρού της τεχνολογίας .
-
Και ξεκινουν την κουβεντα με το 'εσυ που ξερεις κλπ...........'
-
.... 'μαυρη ζωνη' στους υπολογιστες ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.... ΠΑΙΔΕΣ ... εχουν αποσυρθεί τα ελληνικά fora με τα rapidshare links ή είναι ιδέα μου ?
Παίζει τίποτα ? .... κάτι ψηλοδιαβάζω ( και περισσότερα υποπτευομαι )
Λοιπον ?
Βρηκα το παρακατω: Συνέλαβαν για κακουργήματα τους διαχειριστές του Greekfun.com
Έχει πέσει τρελή απόγνωση σε δύο φιλαράκια, που δεν ξέρουν από που να κατεβάσουν...
_
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Την τύχη μου... Έγραφα το ποστ, πάτησα να το ποστάρω και με αποσύνδεσε το φόρουμ...
Στα μακ άμα πατήσεις το iback ( ) δεν σε επιστρέφουν στη προηγούμενη σελίδα, με το κείμενο μέσα στο πλαίσιο;
(Να δω όταν έρθει ο imac σε ποιόν θα εγκαθετίζω..)
Όχι γιατί δεν τα κράτησε λόγω σύνδεσης... iSixtir...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αμα εχετε Νέρωνα για να καίτε τα δισκάκια έχετε και την δυνατότητα να δημιουργείται ετικέτες. Επίσης πολλοί εκτυπωτές που τυπωνουν και πάνω σε δισκακια εχουν λογισμικό που επιτρέπει την κατασκευή και εκτύπωση εττικετωνΑν και καθυστερημένα, ευχαριστώ . Φαντάζομαι εννοείς όντως ετικέτες στο σχήμα dvd και όχι τα εξωφυλλάκια που καιγαμε κάποτε για audio-cd. Θα ρωτήσω και τη μηχανοργάνωση μας πάντως. Αν τους πετύχω ποτέ .
-
Ο εκτυπωτής μου τυπώνει απευθείας πάνω σε CD-DVD, αρκεί να είναι printable η επιφάνειά τους. Έχει ειδική υποδοχή για τους δίσκους. Πρόκειται δε για έναν απλό Canon IP4200. Τα αντίστοιχα μοντέλα πλέον κάνουν λίγο πάνω από 50 €.
Φυσικά μαζί με τον εκτυπωτή υπήρχε και το απαραίτητο λογισμικό. -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
-Demonoid πριν λίγο καιρό, πάει και το mininova τώρα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
-Demonoid πριν λίγο καιρό, πάει και το mininova τώρα...
-
ντροπή σας
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]