-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω ξερω απο mininova, pirate bay και σια
δε χρειαζεται να εισαι λινουξας για να εισαι τσαμπατζης αγαπητε..
Τωρα θα μου πεις τι κάθομαι και λέω αλλα δε βαριέσαι θα το πω να περάσει η ώρα . Ο λινουξάς δεν είναι τζαμπατζής. Είναι ενεργό μέλος μιας κοινότητας.
-
Ο υπολογιστής που έχω στη δουλειά έχει Vista χωρίς κανένα firewall ή antivirus. Δέν κολάει ιούς γιατί πολύ απλά δέν εγκαθιστώ χαζοπρογράμματα. Απο κει και πέρα τα security features (UAC, ενσωματωμένο firewall, κτλ) των Vista θεωρώ οτι είναι αρκετά.
Defrag κάναμε παλιά όταν τη χωρητικότητα των δίσκων τη μετράγαμε με MB (και βάζαμε Stacker για να την αυξήσουμε ) και τότε όντως είχε διαφορά στην ταχύτητα. Πλέον με τα μεγέθη των δίσκων ούτε είναι πρακτικό να κάνεις defrag αλλά είναι και τόσο γρήγοροι που δέν βλέπεις διαφορά στην ταχύτητα.
-
... εβαλα τα 7 ... και ο θεός βοηθός
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... εβαλα τα 7 ... και ο θεός βοηθόςο Θεος εχει μακ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ο Θεος εχει μακ
μαλακίες κάνει
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ο υπολογιστής που έχω στη δουλειά έχει Vista χωρίς κανένα firewall ή antivirus. Δέν κολάει ιούς γιατί πολύ απλά δέν εγκαθιστώ χαζοπρογράμματα. Απο κει και πέρα τα security features (UAC, ενσωματωμένο firewall, κτλ) των Vista θεωρώ οτι είναι αρκετά.Defrag κάναμε παλιά όταν τη χωρητικότητα των δίσκων τη μετράγαμε με MB (και βάζαμε Stacker για να την αυξήσουμε ) και τότε όντως είχε διαφορά στην ταχύτητα. Πλέον με τα μεγέθη των δίσκων ούτε είναι πρακτικό να κάνεις defrag αλλά είναι και τόσο γρήγοροι που δέν βλέπεις διαφορά στην ταχύτητα.
τα πάντα όλα
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τωρα θα μου πεις τι κάθομαι και λέω αλλα δε βαριέσαι θα το πω να περάσει η ώρα . Ο λινουξάς δεν είναι τζαμπατζής. Είναι ενεργό μέλος μιας κοινότητας.
ο λινουξάς στο άλλο πισι του έχει windows.
-
και κατεβαζει cr**k's και w****z...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι, για να ξεκαυλ@νει
-
ναι, για να ξεκαυλ@νει
για αυτό υπάρχουν οι 420.997 διανομές λίνουξ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι, για να ξεκαυλ@νει
για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις
-
ναι, για να ξεκαυλ@νει
για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις
Ε αφού τα ξέρεις από το λινουξ-τοπικ
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Βάλε στην εξίσωση και την αλλαγή αντιπροσώπου από 1η Σεπτεμβρίου...Μπορείς να το διευκρινήσεις αυτό γιατί δεν έχω ιδέα;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Βάλε στην εξίσωση και την αλλαγή αντιπροσώπου από 1η Σεπτεμβρίου...
Μπορείς να το διευκρινήσεις αυτό γιατί δεν έχω ιδέα;
INFOQUEST
-
H infoquest θα αναλάβει την αντιπροσωπεία της apple στην Ελλάδα;
Και η Rainbow;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
H infoquest θα αναλάβει την αντιπροσωπεία της apple στην Ελλάδα;Και η Rainbow;
H Rainbow αγοράστηκε από τη νεοϊδρυθείσα θυγατρική της Infoquest iSquare. Κατά τη γνώμη μου, δε θα δούμε δραματικές αλλαγές (και σίγουρα ΔΕΝ θα έρθει η Apple στην Ελλάδα με Applestores, όπως ζητούσε πολύς κόσμος), παρ' όλα αυτά επειδή βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο δεν είμαι σίγουρος αν η αγορά για αυτό το διάστημα θα τροφοδοτείται επαρκώς. Επειδή η εξαγορά δρομολογείται από την άνοιξη, έχω την υποψία ότι αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η Rainbow δεν είχε και καμιά ιδιαίτερη πρεμούρα να προμηθευτεί από το εργοστάσιο επαρκείς ποσότητες μηχανημάτων.
-
Μήπως να αρχίσω να ψήνομαι να το φέρω απ' έξω;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ο Θεος εχει μακ
μαλακίες κάνει
Μετανοείτε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οχι απαραιτητα. Ο λινουξας εχει βρει την ακρη με το λειτουργικο του και δεν κρυφοκοιταει windows.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου, δε θα δούμε δραματικές αλλαγές.Ακριβως.*Say Hello to the New Boss... Same as the Old Boss
*
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]