-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 10ιντσο Αcer d250 λέει τίποτις ? Τα φτυσε το Asus Eee (7') που είχα...και ξέμεινα
δεν θέλω να δώσω πάνω από 300 ευρά...299 έχει αυτό.Προτίμησε κάτι με μεγαλύτερη μπαταρία...
Δεν το έχω δεί από κοντά αλλά αν είναι στο μέγεθος του προκατόχου του (D150X) τα πλήκτρα του είναι πολύ συμπυκνωμένα και η πληκτρολόγηση δεν είναι βολική...Ανέβα ένα 45άρι ευρώ και προτίμησε το 531...
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... 790A8BED03 -
Χάζευα το Vaio VGNP21Z/Q στο Πλαίσιο. Βάρος 600-κάτι γραμμάρια και οθόνη 8' με οριζόντια ανάλυση 1600 pixels και λόγω πλευρών 2.1 προς 1... Ό,τι πρέπει για να βγάλεις τα μάτια σου αν σου αρέσουν οι ψηλές αναλύσεις και το [πολύ] μικρό μέγειθος!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Παίδες, λίγη προσοχή με τα peer to peer. Μου ήρθε μια χαριτωμένη επιστολή από τον provider μου σήμερα
μηπως εισαι σε φοιτητικο πακετο?
Όχι βέβαια, έχει περάσει ανεπιστρεπτί αυτή η ηλικία
Provider είναι η vivodi
καλα, εχουν μεινει 3 και ο κουκος εκει μεσα και δεν εχουν με τι να ασχοληθουν??
πες τους οτι την επομενη φορα που θα σε ενοχλησουν θα κανεις αμεσως αιτηση σε αλλη εταιρια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Παίδες, λίγη προσοχή με τα peer to peer. Μου ήρθε μια χαριτωμένη επιστολή από τον provider μου σήμερα
μηπως εισαι σε φοιτητικο πακετο?
Όχι βέβαια, έχει περάσει ανεπιστρεπτί αυτή η ηλικία
Provider είναι η vivodi
καλα, εχουν μεινει 3 και ο κουκος εκει μεσα και δεν εχουν με τι να ασχοληθουν??
πες τους οτι την επομενη φορα που θα σε ενοχλησουν θα κανεις αμεσως αιτηση σε αλλη εταιρια.
H HOL τι λέει σαν ποιότητα υπηρεσιών;
-
θα σου προτεινα, εαν δεν εχεις σοβαρο λογο να αλλαξεις παροχο, να μεινεις εκει που εισαι.
αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες.
-
H NETone μου σπαει τα νευρα.... Χαμηλες ταχυτητες και ολο θα θουμε και θα προωθησουμε το θεμα σας στους τεχνικους και τετοια....
Μενω φαληρο.... Που αξηζει να παω;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
H NETone μου σπαει τα νευρα.... Χαμηλες ταχυτητες και ολο θα θουμε και θα προωθησουμε το θεμα σας στους τεχνικους και τετοια....
Μενω φαληρο.... Που αξηζει να παω;;;;Γλυφαδα!
-
Steve is back!
http://www.engadget.com/2009/09/09/live ... oll-event/
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μενω φαληρο.... Που αξηζει να παω;;;;Κυψέλη.
Edit: BILL33 - sorry αλλά δεν φταίω. Ο Wagner φταίει - μάς το έκανε πολύ εύκολο.
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Steve is back!http://www.engadget.com/2009/09/09/live ... oll-event/
To 9άρι δείχνει πολύ καλό (ειδικά το home sharing σωτήριο)!
-
-
mixer για καφέ δεν έχει
-
θα βγει συντομα σχετικη εφαρμογη στο App Store
-
Το ipod εχει φοβερη ποιοτητα ηχου για mp3 player. Το ιδιο κ το iphone φυσικα. Ηχογραφησα ενα κομματι στο πιανο, κ μολις το εβαλα στο iphone να το ακουσω συνειδητοποιησα οτι τριζει η καρεκλα
υγ οτενετ ποτε δεν μου εχει στειλει ραβασακι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
private trackers...και μαζι με λιστα blacklisted στυλ peer guardian που ειπατε και ενεργοποιηση κατι σαν encryption που εχουν αρκετα torrent clients, περιορίζεται στο σχεδον μηδεν να σας ερθει τετοια επιστολη....
....(στην Κινα θα με ειχαν εκτελεσει προ πολλου) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το ipod εχει φοβερη ποιοτητα ηχου για mp3 player. Το ιδιο κ το iphone φυσικα.το 3GS εχει ΤΗΝ καλυτερη ενισχυμενη εξοδο αυτη τη στιγμη(αντικειμενικα και υποκειμενικα)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
γλυφαδα αν ειναι καποιoς στο δικο μου dslam οπωσδηποτε forthnet
εγω και οι γνωστοι μου εδω στη γειτονια ειμαστε απο 12-16 και κατω χαμηλα ξερω ατομο που πιανει 19
η hol δυστυχως εδω πιανει 8-9
οι αλλες δε ξερω (για 24αρες)
αυτη τη στιγμη εγω εχω 13800 kbps και το περισσοτερο που εχω δει ειναι 17
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Ipod nano με camera,ηχειο και ραδιοφωνο!Ρε συ αυτο ειναι πολυ tempting gadget
-
Lawsuit seeks to tag WGA nagware as spyware
και μετάφραση με το Nice Translator του **Firefox **:iconcool: :
Η αγωγή των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι το Windows Genuine Advantage (WGA), αμφιλεγόμενη της Microsoft αντι-πειρατείας λογισμικού, είναι λίγο καλύτερη από spyware.A αγωγή (την οποία επιδιώκεται τάξη του καθεστώτος δράση) κατέθεσε στο περιφερειακό δικαστήριο Ουάσινγκτον την περασμένη εβδομάδα κραυγές και φάουλ για ψευδή διαφήμιση ως καθώς και καταγγελίες για παραβιάσεις του νόμου της ιδιωτικής ζωής, Electronista εκθέσεις. Πιο συγκεκριμένα, το κοστούμι ισχυρίζεται ότι η έκδοση του WGA XP ήταν που προσφέρονται στους χρήστες ως μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας και όχι ως την καταπολέμηση της παραχάραξης technology.
WGA σπίτι τηλέφωνα στη Microsoft καθημερινά με τη διεύθυνση IP και άλλες πληροφορίες για τους χρήστες. Η τελευταία αγωγή, όπως και άλλοι κατά WGA πριν, παίρνει εξαίρεση σε αυτή τη συμπεριφορά
Η αγωγή αναφέρει ακόμη 'δεν δίκαιη», κατά τους ισχυρισμούς της δυσκολίας του καθαρισμού της τεχνολογίας, μόλις παίρνει εγκατασταθεί, η συμπεριφορά ότι η πρόσφατη διαμαρτυρία κατά της WGA παρομοιάζει με εκείνη του spyware.
Τουλάχιστον δύο παρόμοιες αγωγές επικαλούμενη ανησυχίες για WGA ξεκίνησαν το 2006. Δεν έχει έρθει σε κάτι ακόμη, και η Microsoft έχει συνδυασμένη τροποποιημένες εκδόσεις της τεχνολογίας εντός δύο Vista και Windows 7.
Επίσης, από τις αρχές του 2007, άρχισε να προσφέρει το Microsoft Office Genuine Advantage (OGA), ως ένα εργαλείο κατά της πειρατείας για την οικογένεια προγραμμάτων του Office παραγωγικότητα products.
Online χρησιμοποιώντας είτε επικύρωση WGA ή OGA χρειάζεται κανονικά να επιτρέπει λήψεις των ενημερωμένων εκδόσεων ασφαλείας ή πρόσβασης σε πρόσθετα από Microsoft. Καθώς και τις κατηγορίες για εισβολή της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, WGA έχει επικριθεί για δήθεν υψηλά ψευδώς θετικά ποσοστά (όταν είναι γνήσια αντίγραφα των Windows επεσήμαναν ως πλαστά).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]