-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Lawsuit seeks to tag WGA nagware as spywareκαι μετάφραση με το Nice Translator του **Firefox **:iconcool: :
Καλυτερα να ειναι στα αγγλικα λοιπον
-
Ραδιοφωνο στο ipod της Αpple ?? Aυτοί δεν λέγανε ότι δεν το θέλουν οι χρήστες ?
Τελικά ανέβασα το budget λίγο κ έμεινα πιστός στην Asus, πήρα αυτό ως λαπτοπάκι.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Lawsuit seeks to tag WGA nagware as spyware
και μετάφραση με το Nice Translator του **Firefox **:iconcool: :
Καλυτερα να ειναι στα αγγλικα λοιπον
Τα αγγλικά στο λινκ !
Λες την μετάφραση να δημοσιεύσω στα Funny; -
Θέλω να πάρω ένα mini-HDMI καλώδιο για να συνδέσω τη HD βιντεοκάμερα στην TV, υπάρχει καμιά ουσιώδης ποιοτική διαφορά μεταξύ των
http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... 523&page=4
και
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751691ή απλά το Πλαίσιο θέλει να τ' αρπάζει;
-
Δυο μνημες ραμ so-dimm ddr2 PC6400 (που θελω να βγαλω) και pc5400 που θελω να βαλω, εχουν καποια ασυμβατοτητα?
Το φθηνο hdmi το εχω παρει εγω...ποτε δε δουλεψε λογω βραχυκυκλωματος και μου επεφτε ο γενικος.
Το ακριβο δουλεψε.
Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα η ποιοτητα τους δε συγκρινεται, ειναι πολυ ψευτικο το φτηνο, παρολο που στην αρχη σκεφτομουν οτι θελουν απλα να με κλεψουν. -
Ευχαριστώ πολύ g47......πάω και εγώ για το ακριβό λοιπόν..
Για τις μνήμες, νομίζω ότι αν θες να τις τρέξεις dual channel πρέπει να είναι ίδιες στα χαρακτηριστικά τους, αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί όμως να βγάλεις τις PC6400 για να βάλεις τις PC5400 που είναι πιο αργές; Χρειάζεσαι τις PC6400 κάπου αλλού ή είπες να βάλεις PC5400 με περισσότερα GB;
-
τα hdmi καλωδια/βυσματα εχουν γενικα λιγο ρισκο.Ενας παραπανω λογος για να προτιμας κατασκευαστες εγνωσμενης αξιας(που μπορει κι αυτοι να σε αφησουν ακαλυπτο,βεβαιως-βεβαιως)
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ g47......πάω και εγώ για το ακριβό λοιπόν..Για τις μνήμες, νομίζω ότι αν θες να τις τρέξεις dual channel πρέπει να είναι ίδιες στα χαρακτηριστικά τους, αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί όμως να βγάλεις τις PC6400 για να βάλεις τις PC5400 που είναι πιο αργές; Χρειάζεσαι τις PC6400 κάπου αλλού ή είπες να βάλεις PC5400 με περισσότερα GB;
Ουπς, αναποδα το εγραψα το βαλε βγαλε.
Παραγγελνω αφοβα?
Δυο dimακια των 2g το καθενα, με dual channel. -
Υπάρχει μια περίπτωση η μητρική του laptop σου να υποστηρίζει μνήμη RAM μέχρι ορισμένο μέγεθος μόνο ή μέχρι ορισμένη ταχύτητα. Π.χ. σε laptop φίλου έμπαινε μόνο μέχρι 3 GB και 667 MHz (PC5400) αν θυμάμαι καλά.
Κοίταξε το manual σου ή αν θες γράψε ακριβώς το μοντέλο του φορητού σου να ψάξουμε στο net για τα specifications, για να είμαστε σίγουροι.
-
Ενα acer aspire 5920g ειναι.
Υποστηριζει dual channel dd2 2 μεχρι 4γιγα, αυτα ξερω σιγουρα.
Χρειαζομαι κατι αλλο να ελεγξω? -
Σύμφωνα με το manual σου (link), σελ. 41:
'System memory Dual-Channel DDR2 SDRAM support
Up to 2 GB of DDR2 667 MHz memory, upgradeable to 4 GB using two soDIMM modules (dual-channel support'Φαίνεται η ανώτατη υποστηριζόμενη ταχύτητα RAM να είναι τα 667 MHz. Τώρα, έχω την εντύπωση ότι ακόμη και αν του βάλεις 800 MHz, αυτή απλά θα τρέχει σε ταχύτητα 667 χωρίς να δημιουργεί περαιτέρω πρόβλημα. Δεν είμαι όμως σίγουρος. Σε κάθε περίπτωση, αν το όριο είναι 667 MHz, να αγοράσεις 800 MHz θα είναι μάλλον πεταμένα λεφτά (πάντως η διαφορά στην τιμή δεν πρέπει να είναι και πολύ σπουδαία).
-
Ναι θα ειναι απο ο.τι φαινεται.
Ευχαριστω. -
θελω ενα προγραμμα να κατεβασω βιντεο απο το you tube.
-
Internet Download Manager για οτιδηποτε streaming video & audio ,αλλα και γενικα για κατεβασμα/accelerator tool,πετυχαινει τις υψηλοτερες ταχυητες(κοντα στις πραγματικες της γραμμης μου)
-
κανα πιο απλο δεν υπαρχει;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
θελω ενα προγραμμα να κατεβασω βιντεο απο το you tube.Downloadhelper στα addons του firefox.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
κανα πιο απλο δεν υπαρχει;Ναι, να μην το κατεβάσεις!
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
θελω ενα προγραμμα να κατεβασω βιντεο απο το you tube.
Downloadhelper στα addons του firefox.
ευχαριστω
-
FF 3.5.3
-
αυτός ο FF 3.5 με έχει ξεσκίσει στα κρασαρίσματα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]