-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
H δωρεάν σου επιτρέπει μέχρι 5 tags τον μήνα. Η Encore δεν έχει όριο φυσικά και σου δίνει επιπλέον πληροφορίες για το τραγούδι (βιβλιογραφία, δισκογραφία), την δυνατότητα να το κατεβάσεις κατευθείαν από το iTunes καθώς και link στο Youtube.Με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας (μικρότερα με Ελληνικά τραγούδια όμως), την θεωρώ πολύ καλή εφαρμογή.
Μου χει βρει μεχρι τωρα 12 κομματια, χορια αλλα τοσα που δεν εχει βρει.
Οποτε παραμενω στη τζαμπε -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ερώτηση: Είχα κατεβάσει το δωρεάν Shazam για το iPhone και σήμερα πλήρωσα και κατέβασα την full έκδοση.Το κουλό είναι ότι ενώ η πλήρης εγκαταστάθηκε κανονικά, δεν διαγράφηκε η παλιά και τώρα συγκατοικούν 2 ολόιδια εικονίδια στο τηλέφωνο. Μπορώ να διαγράψω την trial ή θα μου σβήσει και την κανονική; Όχι τίποτα άλλο, αλλά την πλήρωσα και €5.
Χα... και εγω εχω Shazzam... full.... απλα επειδη εχω Windows, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Ουφ... καιρο ειχα να σου την πω... feel better now!
-
Ο ΧΛ εχει πιο πολλα λεφτα ομως!!!
-
το θεμα δεν ειναι να εχεις λεφτα, αλλα να μην ξοδευεις (ασκοπα) λεφτα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο ΧΛ εχει πιο πολλα λεφτα ομως!!!ναι αλλά δεν παύει να είναι Macακας
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το θεμα δεν ειναι να εχεις λεφτα, αλλα να μην ξοδευεις (ασκοπα) λεφτατο ιδιο μπορεί να πει και κάποιος που θα χρησιμοποιήσει τον (πχ.) corsair σαν λογιστή και θα τον πιστολιάσει
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το θεμα δεν ειναι να εχεις λεφτα, αλλα να μην ξοδευεις (ασκοπα) λεφτα
το ιδιο μπορεί να πει και κάποιος που θα χρησιμοποιήσει τον (πχ.) corsair σαν λογιστή και θα τον πιστολιάσει
πρεπει να σαι βαλτός εσυ Ο Corsair ομως παντα εχει πισινη... και θυροκόλλησε διαταγη πληρωμης στο πιστολι τις προαλλες
-
πρόσεχε μην βρείς και εσύ καμιά διαταγή πληρωμής απο εταιρία software στην πορτα σου
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πρόσεχε μην βρείς και εσύ καμιά διαταγή πληρωμής απο εταιρία software στην πορτα σουετσι εσυ το γυρισες στο Linux ε?
Δε σε χαλασε -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ετσι εσυ το γυρισες στο Linux ε?
Δε σε χαλασεόχι
άκουσα και το άλλο
όσοι δεν πληρώνουν βρίσκουν το έμβλημα της εταιρίας software χαραγμένο στο καπό του αυτοκινήτου
-
-
έχει κανείς on telecoms?
έβαλα πρόσφατα, 2 βδομάδες έχω, η dsl συγχρονιζόταν στα 4+ με snr ~7dB και είχα συνεχείς αποσυνδέσεις internet (όχι dsl link, μόνο internet, αν και το λαμπάκι του internet αναβόσβηνε). Ζήτησα λοιπόν να με ρίξουν στα 3 mbit όπου η σύνδεση θα είναι πιο σταθερή, και με αυτή την υποβάθμιση ανέβηκα στα 13dB. πολύ καλά. το πρόβλημα όμως των Internet Disconnection συνέχισε. μετά από κανα 10λεπτο πάνω κάτω κολλάνε όλα. δεν φταίει ο υπολογιστής καθώς ούτε από το laptop είτε ενσύρματα είτε ασύρματα δουλεύει.φταίει το router της pirelli ή κάτι άλλο? να φωνάξω τεχνικό να το δει?
-
Μήπως κάποιο φίλτρο τηλεφωνικής συσκευής ή η ίδια η τηλεφωνική συσκευή έχει πρόβλημα και γίνεται βραχυκύκλωμα? Δοκίμασες να βγάλεις όλα τα τηλέφωνα από τις πρίζες και να αφήσεις μόνο το router??
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Μήπως κάποιο φίλτρο τηλεφωνικής συσκευής ή η ίδια η τηλεφωνική συσκευή έχει πρόβλημα και γίνεται βραχυκύκλωμα? Δοκίμασες να βγάλεις όλα τα τηλέφωνα από τις πρίζες και να αφήσεις μόνο το router??μία συσκευή έχω (ασύρματη) κι αυτή με φίλτρο. αν ήταν έτσι όμως θα έπεφτε το dsl link και όχι να κολλάει το internet
-
(Σύνδεσμος)
Αυτοί πραγματικά είναι βλαμμένοι . -
Είχα γράψει σε παλιότερο πόστ πώς τα έπαιξε η μπακατέλα που λέγεται Western Digital MyBook World edition. Ο δίσκος που είχε μέσα λειτουργεί αλλά τα έπαιξε ο controller, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να συνδεθεί στο δίκτυο και όταν τελικά τα καταφέρνει να αποσυνδέεται κατα τη μεταφορά κάποιου αρχείου.
Τελικά πήρα ένα αρχαίο PC που είχα σε αχρηστία και του έβαλα το FreeNAS, ενα μίνι λειτουργικό σύστημα το οποίο μετατρέπει το PC σε NAS server. Κάνει boot απο CD και χρειάζεται και ένα μικρό φλασάκι για να αποθηκεύει το setup. Μου πήρε καμια ώρα μέχρι να καταλάβω πώς ρυθμίζεται (βρήκα αυτό το πολύ καλό tutorial) αλλά τελικά κατάφερα και έκανα τον 80αρη δίσκο που είχε το PC να μορεί να γίνεται mount απο τους υπόλοιπους υπολογιστές του δικτίου. Μάλιστα σε κάποιες μεταφορές αρχείων που έκανα δείχνει να είναι πολύ γρηγορότερο απο το WD MyBook.
Οπότε αυτό που θα κάνω τώρα είναι να του βάλω το δίσκο του 1 τέρα που είχε το MyBook, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να βρώ τρόπους ωστε να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερο ρεύμα το PC, καθώς θα μένει συνέχεια ανοιχτό.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Μήπως κάποιο φίλτρο τηλεφωνικής συσκευής ή η ίδια η τηλεφωνική συσκευή έχει πρόβλημα και γίνεται βραχυκύκλωμα? Δοκίμασες να βγάλεις όλα τα τηλέφωνα από τις πρίζες και να αφήσεις μόνο το router??παιρνεις τηλεφωνο και σου λενε αυτοι αν καποια συσκευη σου εχει βραχυκυκλωμα και ποια ειναι αυτη
(σου λενε βαλε βγαλε και κανουν δοκιμες, παιρνει ωρα αλλα τελικα βρισκεις την ακρη)εγω παντως εχω τεραστιο βραχυκλωμα απο ενα παλιο μου τηλεφωνο (το βγαζω οταν με μετρανε για να μη μου πρηζουν οτι και καλα αυτο ειναι το προβλημα) , παρολα αυτα ολα δουλευουν κανονικα
δυσκολα πρεπει να σε επηραζουν τετοιου ειδους βραχυκυκλωματα, το προβλημα πρεπει να ειναι της εταιρειας ή της γραμμης...ξεκινα τηλεφωνα, μπινελικια και απαιτησε τεχνικο αν δεις οτι δε φτιαχνει
εμενα μου πηρε καμια βδομαδα ταλαιπωρια η ολη φαση (ειχα τα ιδια συμπτωματα και χειροτερα με τον dimitspan) και οταν τελικα ηρθε ο τεχνικος βρηκε το προβλημα στη γραμμη και τελος, απλα επειδη ειμαι σε ιδιωτικο παροχο επρεπε μετα να ερθει και τεχνικος οτε, δε μπορουν αυτοι να παρεμβουν στις γραμμες
παντως τσαντιστηκα οταν μου ειπαν οτι θα ερθει τεχνικος, αλλα αν το προβλημα ειναι στο σπιτι μου θα πρεπει να πληρωσω, τελικα δεν ηταν και δεν πληρωσα τιποτα
ΥΓ επειδη και μενα μου εριχναν τη ταχυτητα μπας και φτιαξει, οταν λυθηκε το προβλημα συνεχιζα να εχω χαμηλη ταχυτητα ετσι λοιπον πηρα τηλεφωνο και ζητησα να μου επαναφερουν το προφιλ στις αρχικες ρυθμισεις, αλλιως θα με αφηναν στα 8 οι παπαρες αντι για 15-16
-
Σκληρος φωρητος passport δεν τον βλεπει καμια συσκευη... ενω εχουμε αλλαξει καλωδια usb και μηχανηματα PC h lapttop, ο δισκοσ μεσα γυριζει.... τι επιλογες υπαρχουν...??? για να παρουμε τα δεδομενα.....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Σκληρος φωρητος passport δεν τον βλεπει καμια συσκευη... ενω εχουμε αλλαξει καλωδια usb και μηχανηματα PC h lapttop, ο δισκοσ μεσα γυριζει.... τι επιλογες υπαρχουν...??? για να παρουμε τα δεδομενα.....πολύ πιθανό να τα έφτυσε ο controller. Τον ξεβιδώνεις, βγάζεις από μέσα το δίσκο και τον βάζεις σε ένα pc ή σε άλλη θήκη. Αν δεν κάνει γλανκ-γκλάνγκ τώρα, θα είσαι εντάξει.
-
http://consumerist.com/2009/11/smoking- ... ranty.html
αν δεν είναι φάρσα μιλάμε για τρισμέγιστο καραγκιοζιλίκι
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]