-
Έτοιμο το πήρες το μηχάνημα;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έτοιμο το πήρες το μηχάνημα;ναι για να εχω εγγυηση... το επομενο ομως θα το φτιαξω με τα χερακια μου
-
Μα και πάλι κάθε κομμάτι ξεχωριστά έχει εγγυήση.
Δε χρειάζεται να το πάρεις έτοιμο. -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
τωρα με εβαλες κι εμενα να ψαχνομαι και εφαγα μια ηττα,γιατι σκεφτομαι να φτιαξω ενα συστημα συντομα με i7 και τωρα συνειδητοποιησα οτι θελει ddr3 και triple channel ,οποτε ειτε παω στα 3giga η δινω 100++ ευρω για 6giga,ξερεις μηπως αν υποστηριζουν και dual?Στη δικιά μου μητρική οι επιτρεπτοί συνδιασμοί είναι 2,3,4 ή 6 DIMM και πρέπει να μπούν σε συγκεκριμένες θέσεις. Με ένα ντιμάκι μόνο λέει οτι δέν ξεκινάει καν. Τώρα αν βάλεις 2 δέν ξέρω αν θα δουλεύει σε dual channel, δέν το διευκρινίζει.
-
Δε χρειάζεται να το πάρεις έτοιμο.το ξερω μωρε, απλα πριν 3 χρονια την ειχα δει ετσι και τοτε δεν εκανα χειροτεχνειες οπως κανω σημερα... στη χειροτερη να ειχα βγαλοβαλει κανα σκληρο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δε χρειάζεται να το πάρεις έτοιμο.το ξερω μωρε, απλα πριν 3 χρονια την ειχα δει ετσι και τοτε δεν εκανα χειροτεχνειες οπως κανω σημερα... στη χειροτερη να ειχα βγαλοβαλει κανα σκληρο
Πλήρωσες και έμαθες....
Αυτά παθαίνουν όσοι είναι premium...
-
Δε χρειάζεται να το πάρεις έτοιμο.τα κομματια μπορει να εχουν 1-2-3 χρονια,αν το παρεις πακετο,μπορει το μαγαζι να σου δωσει 3 χρονια,οποτε κερδιζεις χρονια εγγυησης για τα κομματια που εχουν λιγοτερη
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
τωρα με εβαλες κι εμενα να ψαχνομαι και εφαγα μια ηττα,γιατι σκεφτομαι να φτιαξω ενα συστημα συντομα με i7 και τωρα συνειδητοποιησα οτι θελει ddr3 και triple channel ,οποτε ειτε παω στα 3giga η δινω 100++ ευρω για 6giga,ξερεις μηπως αν υποστηριζουν και dual?
Στη δικιά μου μητρική οι επιτρεπτοί συνδιασμοί είναι 2,3,4 ή 6 DIMM και πρέπει να μπούν σε συγκεκριμένες θέσεις. Με ένα ντιμάκι μόνο λέει οτι δέν ξεκινάει καν. Τώρα αν βάλεις 2 δέν ξέρω αν θα δουλεύει σε dual channel, δέν το διευκρινίζει.
δουλευει τελικα,το τσεκαρα,thanks παντως
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Δε χρειάζεται να το πάρεις έτοιμο.τα κομματια μπορει να εχουν 1-2-3 χρονια,αν το παρεις πακετο,μπορει το μαγαζι να σου δωσει 3 χρονια,οποτε κερδιζεις χρονια εγγυησης για τα κομματια που εχουν λιγοτερη
Αν θυμάμαι καλά όλα τα κομμάτια που πήρα στην τελευταία αναβάθμιση είχαν ήδη 3 χρόνια εγγύηση.
Αν και προσωπικά το μόνο κομμάτι που με νοιάζει να έχει τόση εγγύηση είναι η μητρική. -
Πλήρωσες και έμαθες....
στο τελος θα πρεπει να μαθουμε να φτιαχνουμε και τα αυτοκινητα μας μονοι μας
-
Πλήρωσες και έμαθες....
στο τελος θα πρεπει να μαθουμε να φτιαχνουμε και τα αυτοκινητα μας μονοι μας
Εγώ είμαι προετοιμασμένος για αυτό το βήμα.
Σκέφτομαι μόλις τελειώσω τη μηχανολογία να πάω μεταπτυχιακό για μηχανικός αγώνων... -
δεν εφταιγε το πλαισιο τελικα
(ευχαριστω τον chrooo για τις πληροφοριες)
http://www.thelab.gr/showthread.php?t=3 ... talent+2gbμπορει να ξαναγινω premium
-
να ρωτησω μιας και ειμαι στο σχετικο τοπικο..
γιατι ενω εχω ρυθμισει τις μνημες μου απο τα bios να ειναι στα 864 εδω μου δειχνει ακριβως τα μισα? -
έχω για αντιβάιρους το avira free edition. Αυτό το αντιβάιρους ειναι νε μεν καλό, αλλά δεν έχει firewall. Και εδώ είναι η ερώτηση που έχω: να βάλω για firewall το comodo που είναι και καλό ή το firewall δεν είναι και τόσο αναγκάιο;
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
έχω για αντιβάιρους το avira free edition. Αυτό το αντιβάιρους ειναι νε μεν καλό, αλλά δεν έχει firewall. Και εδώ είναι η ερώτηση που έχω: να βάλω για firewall το comodo που είναι και καλό ή το firewall δεν είναι και τόσο αναγκάιο;Εγω αυτον τον συνδυασμό(avira +comodo) εχω και ειμαι ευχαριστημενος.
-
Ερώτηση: Είχα κατεβάσει το δωρεάν Shazam για το iPhone και σήμερα πλήρωσα και κατέβασα την full έκδοση.
Το κουλό είναι ότι ενώ η πλήρης εγκαταστάθηκε κανονικά, δεν διαγράφηκε η παλιά και τώρα συγκατοικούν 2 ολόιδια εικονίδια στο τηλέφωνο. Μπορώ να διαγράψω την trial ή θα μου σβήσει και την κανονική; Όχι τίποτα άλλο, αλλά την πλήρωσα και €5.
-
Λογικά θα έχει κρατήσει την πληρωμένη εφαρμογή στο account σου στο itunes.
-
Ναι, έσβησα την δωρεάν και παρέμεινε κανονικά η encore.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ναι, έσβησα την δωρεάν και παρέμεινε κανονικά η encore.Ευχαριστώ.
Μια κ εγω εχω την τζαμπε.... Λεει τιποτα η full εκδοση του Shazam για το iPhone;;;
-
H δωρεάν σου επιτρέπει μέχρι 5 tags τον μήνα. Η Encore δεν έχει όριο φυσικά και σου δίνει επιπλέον πληροφορίες για το τραγούδι (βιβλιογραφία, δισκογραφία), την δυνατότητα να το κατεβάσεις κατευθείαν από το iTunes καθώς και link στο Youtube.
Με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας (μικρότερα με Ελληνικά τραγούδια όμως), την θεωρώ πολύ καλή εφαρμογή.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]