-
Να το κλείσουν τότε... δεν τους αναγκάζει κανείς.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Από MBP καλύτερη επιλογή θεωρώ το 2,66 (http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... BPRNH7.htm), και από iMac τον 27άρη με τον i5 (http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop ... 53GR-A.htm).
Από λειτουργικό τρέχουν ό,τι θες, αν και έρχονται με προεγκατεστημένο το καλύτερο
Τελικά μάλλον δεν θα πάρουμε macbook, μιας και η αδελφή μου σκοπεύει να χρησιμοποιεί κάποιες εφαρμογές σχετικές με το επάγγελμα της, οι οποίες αμφιβάλλω αν υπάρχουν για mac.
Οπότε κοιτάω για laptop, αυτό που μου έχει γυαλίσει είναι το Dell Studio 1557:
http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=010200Είναι δυνατό (i7), κάτω από 3 κιλά, με 4 GB SDRAM, σκληρό (500 GB) στα 7200 rpm, webcam, card reader, και Windows 7. Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση, η τιμή δεν είναι ιδιαίτερα σημαντική, κάτω από 1500 ευρώ καλά είναι. Η χρήση είναι για έγγραφα, ταινίες, ελαφρό ίντερνετ, και ότι κάνουν οι γυναίκες με τους υπολογιστές τους τέλος πάντων (τους γεμίζουν ιούς για να τους καθαρίζουμε εμείς δηλαδή ). Δηλαδή απαιτούμενα είναι: Δύναμη, Windows 7, τουλάχιστον 4 gb ram, κάτω από 3 κιλά, μπόλικο σκληρό (να μη με πρήζει για το που θα βάλει τις φωτό βίντεο μουσική κλπ και της απαντήσω καταλλήλως), webcam και card reader χρήσιμα. Άμα αντέχει και τους καφέδες ακόμα καλύτερα.
Κρίμα, ήλπιζα να ξεφεύγαμε από την MS. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Κρίμα, ήλπιζα να ξεφεύγαμε από την MS.
M$ έχουν και τα Macbooks.
-
Ναι, αλλά δε θα καθίσει η αδελφή μου να έχει 2 συστήματα για να τρέχει τα προγράμμα αυτά. Δεν είναι πρακτικό. Πες οτι γράφει ένα κείμενο για το δικαστήριο, και θέλει να ψάξει στα προγράμματα ή ξέρω γω τι, θα πρέπει να κάνει restart για να μπει στα windows, να τρέξει το πρόγραμμα και μετά; Πως θα μεταφέρει το κείμενο από εκεί στο δικό της;
Εγώ τον 27άρη τον θέλω όμως . Αν μπορέσουμε να τον δικαιολογήσουμε.. -
Η καταχωρηση προϊοντος στα acer κανει τιποτα?
-
Ναι, αλλά δε θα καθίσει η αδελφή μου να έχει 2 συστήματα για να τρέχει τα προγράμμα αυτά. Δεν είναι πρακτικό. Πες οτι γράφει ένα κείμενο για το δικαστήριο, και θέλει να ψάξει στα προγράμματα ή ξέρω γω τι, θα πρέπει να κάνει restart για να μπει στα windows, να τρέξει το πρόγραμμα και μετά; Πως θα μεταφέρει το κείμενο από εκεί στο δικό της;
Εγώ τον 27άρη τον θέλω όμως . Αν μπορέσουμε να τον δικαιολογήσουμε..Χωρίς να θέλω να σε πείσω, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να κάνει restart για να μπει σε περιβάλλον windows. Υπάρχει η δυνατότητα να τρέχει windows σε ένα παράθυρο, και παράλληλα να τρέχει όποια άλλη εργασία θέλει σε mac.
-
Παιδια μια γρήγορη προταση απο οποιον ασχολειται με μοντελα φορητων :
Laptop, 550-600 €, all-in-one να 'ναι και να μην χαλαει σαν vw
-
Εγώ τον 27άρη τον θέλω όμως . Αν μπορέσουμε να τον δικαιολογήσουμε..Festo ίσως να θυμάσαι την φωτό μου. Δυστυχώς το xs.to γα#%$...
Ήταν αυτή που είχα σε παράθυρα windows xp και linux ταυτόχρονα μέσα στο περιβάλλον των os x.
Θα έβγαζα καινούρια screenshot αλλά δεν μου χρειάζονταν αυτά τα 2 λειτουργικά και φάγανε πόδι -
Πρίν μερικές ώρες απο το Πλαίσιο:
Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες απο τη συναρμολόγηση. Αντε γιατι γέμισε το φόρουμ με iMprikia
-
iHasou
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πρίν μερικές ώρες απο το Πλαίσιο:Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες απο τη συναρμολόγηση. Αντε γιατι γέμισε το φόρουμ με iMprikia
Παρε 2 δισκους 500GB και βαλ'τους σε RAID 0
(ή ακομα καλυτερα 2χ velociraptors...) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
(ή ακομα καλυτερα 2χ velociraptors...)
ναι ναι... σε λιγο θα του πεις να βαλει και μπλε λεντακια.... μαθαμε τωρα και τους Velociraptors.... λες και τους ειχατε και στο χωριο σας....
-
Desktops είναι αυτά τα ωραία κουτιά που σου γέμιζαν το σπίτι με 500 μέτρα καλώδια;
Ωραίες εποχές.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Desktops είναι αυτά τα ωραία κουτιά που σου γέμιζαν το σπίτι με 500 μέτρα καλώδια;Ωραίες εποχές.
ενω το MacPro δεν στο γεμίζει καλώδια
-
Μόνο για επαγγελματίες που χρειάζονται την απόλυτη υπολογιστική ισχύ. Για όλους τους άλλους, υπάρχουν τα iMac.
-
δεν υπάρχουν all in one απο άλλες εταιρίες
-
Ε, αυτό λέμε.
Desktops είναι αυτά τα ωραία κουτιά που σου γέμιζαν το σπίτι με 500 μέτρα καλώδια;Ωραίες εποχές.
Έγραψα εγώ για Mac στο μήνυμα μου;
Ασχέτως του ποιος δείχνει τον σωστό δρόμο, η εποχή των ξεχωριστών κουτιών, οθονών, ενσύρματων πληκτρολογίων και ποντικιών βαδίζει προς το τέλος της.
Good riddance to bad rubbish, I say.
-
Ασχέτως του ποιος δείχνει τον σωστό δρόμο, η εποχή των ξεχωριστών κουτιών, οθονών, ενσύρματων πληκτρολογίων και ποντικιών βαδίζει προς το τέλος της.Good riddance to bad rubbish, I say.
Κάνεις πλάκα έτσι?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ναι ναι... σε λιγο θα του πεις να βαλει και μπλε λεντακια.... μαθαμε τωρα και τους Velociraptors.... λες και τους ειχατε και στο χωριο σας....
Εγω ειμαι πρωτευουσιανος. (Εσυ που τους εμαθες τους raptors? )
Τι σχεση εχουν τα λεντακια ρε χαμενε?
-
Ασε που ακομα και ο εκτυπωτης μου ειναι ασυρματος πλεον...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]