-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ε, αυτό λέμε.Desktops είναι αυτά τα ωραία κουτιά που σου γέμιζαν το σπίτι με 500 μέτρα καλώδια;
Ωραίες εποχές.
Έγραψα εγώ για Mac στο μήνυμα μου;
Ασχέτως του ποιος δείχνει τον σωστό δρόμο, η εποχή των ξεχωριστών κουτιών, οθονών, ενσύρματων πληκτρολογίων και ποντικιών βαδίζει προς το τέλος της.
Good riddance to bad rubbish, I say.
οχι οσο υπαρχουν gamers και ατομα που θελουν να εχουν σοβαρα μηχανηματα..
(σε ενα λογικο κοστος μαλιστα )τα laptop εκτος απο το οτι ειναι χρεπια, ψηνονται κιολας αν πας να παιξεις κατι (την ωρα που στα desktop ολα ειναι μακρια μεταξυ τους με πολυ καλυτερη ψυξη της επιλογης σου) και συνηθως οι οθονες και ο ηχος τους ειναι για τα μπαζα..
για ιντερνετ και για να τα συνδεεις στην τηλεοραση να βλεπεις καμια ταινια ή να κανεις τη δουλεια σου και να τα μεταφερεις παντου καλα ειναι..για απαιτητικες δουλειες δεν τη παλευουν με τη καμια
επισης τα desktop εχουν ενα τεραστιο συν για οσους ασχολουνται.μπορεις να τα διαλυσεις και να τα φτιαξεις οπως θελεις, να βαζεις ο,τι συσκευη εσυ γουσταρεις και να τα επισκευασεις μονος σου
-
desktop desktop desktop
laptop μόνο για εκδρομούλες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για ιντερνετ και για να τα συνδεεις στην τηλεοραση να βλεπεις καμια ταινια ή να κανεις τη δουλεια σου και να τα μεταφερεις παντου καλα ειναι..για απαιτητικες δουλειες δεν τη παλευουν με τη καμια
απαιτητικές δουλειές=παιχνίδια;
-
Όχι βέβαια: σχεδιαστικά προγράμματα autocad, επεξεργασία βίντεο, τέτοια....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι βέβαια: σχεδιαστικά προγράμματα autocad, επεξεργασία βίντεο, τέτοια....Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι; Ότι όλοι λένε πως τα laptop δεν την παλεύουν από άποψη επεξεργαστικής ισχύος για απαιτητικές δουλειές, αλλά είμαι σίγουρος πως από όσους το λένε, ούτε ένα 5% δεν χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για τέτοιες δουλειές.
Και για να μιλήσω με βάση τη δική μου εμπειρία, το laptop μου (2,53 c2d, 4g ram, nVidia 9600) το χρησιμοποιώ για προγράμματα τύπου office, για προγράμματα μουσικής (πολλές φορές 4 και 5 ανοιχτά ταυτόχρονα), (ερασιτεχνική) επεξεργασία εικόνας (pshop, illustrator), (ερασιτεχνική) επεξεργασία βίντεο (iMovie), και βέβαια για να ακούω μουσική, να βλέπω hd video κ.λπ. Ε, ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα να με κρεμάει από επεξεργαστική ισχύ, ίσα-ίσα θεωρώ ότι οι δυνατότητές του είναι μεγαλύτερες από τις ανάγκες μου.
Ίσως αυτό να οφείλεται βέβαια και στο εξελιγμένο λειτουργικό που τρέχει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επισης τα desktop εχουν ενα τεραστιο συν για οσους ασχολουνται.μπορεις να τα διαλυσεις και να τα φτιαξεις οπως θελεις, να βαζεις ο,τι συσκευη εσυ γουσταρεις και να τα επισκευασεις μονος σουΑυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν ελεύθερο χρόνο και θέλουν να τον αφιερώνουν στον υπολογιστή τους, και σε εκείνους που απλώς θέλουν έναν υπολογιστή που να τους κάνει τις δουλειές τους.
Καλώς ή κακώς, ο ελεύθερος χρόνος μου είναι περιορισμένος, και σίγουρα αν ήταν περισσότερος θα προτιμούσα να τον αφιερώνω σε κάτι άλλο από το να κατσαβιδώνω ταϊβανέζικα εξαρτηματάκια.
-
όποιος εχει αμφιβολίες για την δύναμη των laptop ας δοκιμάσει να κάνει render σε κανένα μεγάλο και λεπτομερές μοντέλο ή ας δοκιμάσει τίποτα περίεργα μαθηματικά ή αναλυση
επίσης δεν νομίζω να είναι πολλοί αυτοί που κατσαβιδιάζουν κάθε μέρα ταιβανέζικα εξαρτηματάκια
-
ΕΧΩ ΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΒΑΙΡΟΥΣ ΤΟ AVIRA FREE. ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ANTISPYWARE ΤΟ Malwarebytes' Anti-Malware ΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ SUPERAntiSpyware Free Edition. ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΔΥΟ ANTISPYWARE Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ;
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
ΕΧΩ ΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΒΑΙΡΟΥΣ ΤΟ AVIRA FREE. ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ANTISPYWARE ΤΟ Malwarebytes' Anti-Malware ΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟ SUPERAntiSpyware Free Edition. ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΔΥΟ ANTISPYWARE Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ;ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΒΙΡΟΥΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟ ΚΑΨ ΛΟΞ
-
Θα ήθελα την βοήθεια των έμπειρων!!!!
Μέχρι να μου πεί κάποιος να έκανα μικρή ή μεγάλη μ@λ@κια θα παραμείνω ψύχραιμος.
Κατέβαζα ένα παιχνίδι και μαζί με αυτό το DEAMON TOOLS που έπρεπε να το εγκαταστήσω πρώτα για να παίξει.
Έτσι και έκανα στο laptop μου που τρεχει Vista. Μου έβγαλε κάποια μηνύματα ασυμβατότητας κατά την εγκατάσταση αγνοώντας τα γιατι σκέφτηκα οτι το πολύ πολύ να μην παίξει...τι κακό παραπάνω να κάνει. Ελα ντε που έκανε.
Αφού το εγκατέστησα μετά απο λίγο έβγαλε μπλε οθόνη και έκανε μόνο του επανεκκίνηση. Αφού φορτώσει τα windows βγάζει το μήνυμα οτι τα windows έχουν αποκλείσει αυτό το πρόγραμμα λόγω ασυμβατότητας, κάτω δεξιά στο τοολ μπαρ δείχνει οτι ψάχνει κάποιους drivers PnP και μετά απο λίγο βγάζει πάλι μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Αν το αφήσω θα κάνει επανεκκίνηση μόνο του επ'αοριστο.
Μπορώ να κάνω με F8 και επαναφορά των ρυθμίσεων στο σημείο πριν εμφανιστεί το σφάλμα ή θα γ@@@θει το σύμπαν????
PLEASE HELP, δεν πρέπει με τίποτα να χάσω τα αρχεία στον σκληρό!!!!
Αν πρέπει να δείτε την μπλε οθόνη που βγάζει να την ανεβάσω!!
-
Desktops είναι αυτά τα ωραία κουτιά που σου γέμιζαν το σπίτι με 500 μέτρα καλώδια;Ωραίες εποχές.
Πιθανα θα μισησω τον εαυτο μου αργοτερα γι αυτο που θα πω.... μπορει να αυτομαστιγωθω κιολας... but... u r soooooo right! So obsolete, so retro, so waste of space and usability.... soooo desktop!
To 90% των χρηστων ανετα μπορει να εξυπηρετησει τις αναγκες με ενα laptop η all-in-one.
Διαφορες κραυγες που ακουστηκαν υπερ των desktop... ειναι κραυγες απελπισιας!
Γεια σου ρε Λαππα techfreak
-
Ου ρε με τα λαπτοπ παλιοτρέντηδες
Aν δεν πιασεις την πλεξουδα με τα καλωδια στο χερι σου, να νιωσεις τα δεδομενα να περνουν ενα-ενα δεν εχει νοημα,μην το ακουμπας καθολου το εργαλείο -
corsair betrayer
RXriste,
μπορείς να κάνεις άφοβα restore -
Η καταχωρηση προϊοντος στα λαπτοπ της acer προσφερει τιποτα??
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Desktops είναι αυτά τα ωραία κουτιά που σου γέμιζαν το σπίτι με 500 μέτρα καλώδια;
Ωραίες εποχές.
Πιθανα θα μισησω τον εαυτο μου αργοτερα γι αυτο που θα πω.... μπορει να αυτομαστιγωθω κιολας... but... u r soooooo right! So obsolete, so retro, so waste of space and usability.... soooo desktop!
To 90% των χρηστων ανετα μπορει να εξυπηρετησει τις αναγκες με ενα laptop η all-in-one.
Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την πνευματική σου υγεία.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γεια σου ρε Λαππα techfreakμετά απο αυτό ο Λαππας μπορεί να σε αφήσει να χαιδέψεις το Macbook του
-
Εδώ αφήνω και μου το περιεργάζονται όλες οι μαθήτριες, στον Corsair ( ) θα αρνηθώ;
-
Πρέπει να του hackaran το λογαριασμό δεν εξηγείται αλλιώς
-
Desktops είναι αυτά τα ωραία κουτιά που σου γέμιζαν το σπίτι με 500 μέτρα καλώδια;
Ωραίες εποχές.
Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την πνευματική σου υγεία.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
corsair betrayerRXriste,
μπορείς να κάνεις άφοβα restorerestore εννοεις μεσα απο το μενου F8 ετσι?
Σε ευχαριστώ για την αποκρισή σου.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]