-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ήθελα όποιος ξέρει να μου προτείνει ένα πρόγραμμα με το οποίο θα μπορέσω να φτιάξω ένα menu για ένα επαγγελματικό cd. Δε θέλω κάτι εξειδικευμένο, θέλω απλά με το που θα βάζω το cd να ανοίγει ένα full screen παράθυρο όπου θα έχω ένα δικό μου background, κάποιες φωτογραφίες και 3-4 επιλογές που θα οδηγούν στο άνοιγμα κάποιου αρχείου pdf ή κάποιας σελίδας στο internet.Χωρις προγραμα.
Mπορεις να φτιαξεις ενα μενου σε HTML μορφη, να φτιαξεις ενα autoplay.ini που θα τρεχει το HTML με τον default browser
Με προγραμα.
Εχω την εντυπωση οτι το Nero Burning ROM εχει αυτη τη δυνατοτητα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ήθελα όποιος ξέρει να μου προτείνει ένα πρόγραμμα με το οποίο θα μπορέσω να φτιάξω ένα menu για ένα επαγγελματικό cd. Δε θέλω κάτι εξειδικευμένο, θέλω απλά με το που θα βάζω το cd να ανοίγει ένα full screen παράθυρο όπου θα έχω ένα δικό μου background, κάποιες φωτογραφίες και 3-4 επιλογές που θα οδηγούν στο άνοιγμα κάποιου αρχείου pdf ή κάποιας σελίδας στο internet.
Χωρις προγραμα.
Mπορεις να φτιαξεις ενα μενου σε HTML μορφη, να φτιαξεις ενα autoplay.ini που θα τρεχει το HTML με τον default browser
Με προγραμα.
Εχω την εντυπωση οτι το Nero Burning ROM εχει αυτη τη δυνατοτηταΞεκίνησα να το φτιάχνω με html κώδικα, ήθελα όμως να ανοίγουν τα pdf σε ξεχωριστό παράθυρο και όχι μέσα στον browser και αυτό δεν ήταν εύκολο (για μένα τουλάχιστον) να υλοποιηθεί έτσι ώστε να δουλεύει σε οποιοδήποτε σύστημα, με οποιοδήποτε acrobat.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ήθελα όποιος ξέρει να μου προτείνει ένα πρόγραμμα με το οποίο θα μπορέσω να φτιάξω ένα menu για ένα επαγγελματικό cd. Δε θέλω κάτι εξειδικευμένο, θέλω απλά με το που θα βάζω το cd να ανοίγει ένα full screen παράθυρο όπου θα έχω ένα δικό μου background, κάποιες φωτογραφίες και 3-4 επιλογές που θα οδηγούν στο άνοιγμα κάποιου αρχείου pdf ή κάποιας σελίδας στο internet.
Χωρις προγραμα.
Με προγραμα.
Εχω την εντυπωση οτι το Nero Burning ROM εχει αυτη τη δυνατοτηταΞεκίνησα να το φτιάχνω με html κώδικα, ήθελα όμως να ανοίγουν τα pdf σε ξεχωριστό παράθυρο και όχι μέσα στον browser και αυτό δεν ήταν εύκολο (για μένα τουλάχιστον) να υλοποιηθεί έτσι ώστε να δουλεύει σε οποιοδήποτε σύστημα, με οποιοδήποτε acrobat.
Μπορεις να πεταξεις τον acrobat σε καποιο directory και στην πρωτη σελιδα να βαλεις link που θα λεει 'This presentation requires Acrobat reader'
Εχω καιρο να ασχοληθω μωρε -
Μπορεις να πεταξεις τον acrobat σε καποιο directory και στην πρωτη σελιδα να βαλεις link που θα λεει 'This presentation requires Acrobat reader'
Εχω καιρο να ασχοληθω μωρεΘα υπάρχει στο cd για όποιον δεν τον διαθέτει, αυτό που ήθελα όμως είναι όταν πας να επιλέξεις να ανοίξει κάποιο pdf αρχείο μέσα από την html να μην ανοίγει τον acrobat μέσα στον browser αλλά να ανοίγει χωριστά ο acrobat reader και να ανοίγει έπειτα το pdf αρχείο. Δεν κατάφερα λοιπόν να βρω πώς επιλέγοντας ο χρήστης να ανοίξει το pdf θα μπορώ μέσω κάποιας εντολής στην html να ανοίγω εκτός browser τον acrobat (ανεξάρτητα του πού είναι αποθηκευμένες και ποιά έκδοση υπάρχει στον υπολογιστή), έτσι ώστε να ανοίξει μετά το pdf. Το να ανοίγει μέσα στον browser είναι πολύ εύκολο.
Ευχαριστώ πολέ Αλέξανδρε πάντως, το έφτιαξα με το πρόγραμμα που ανέφερα πριν, θα το δείξω αύριο στο father να δω αν το εγκρίνει (μιας και αυτός μου το ζήτησε)
-
Μόλις εγκαταστάθηκε το snow leopard στο MBP μου. Διάρκεια εγκατάστασης 40 λεπτά, και εννοείται πως όλα δουλεύουν ρολόι.
Το DVD αγοράστηκε από amazon uk, με κόστος αγοράς (με τα μεταφορικά) ένα ευρώ φτηνότερο από την τιμή που έχει ανακοινωθεί εδώ. Είναι το τέταρτο προϊόν apple που αγοράζω τον τελευταίο χρόνο από το εξωτερικό, και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι ο εδώ εισαγωγέας (αλήθεια, υπάρχει; ) αποφασίσει να σοβαρευτεί. Μέχρι τότε, να'ναι καλά το amazon, το ebay και οι λοιποί σοβαροί επαγγελματίες στις σοβαρές αγορές.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μόλις εγκαταστάθηκε το snow leopard στο MBP μου. Διάρκεια εγκατάστασης 40 λεπτά, και εννοείται πως όλα δουλεύουν ρολόι.Το DVD αγοράστηκε από amazon uk, με κόστος αγοράς (με τα μεταφορικά) ένα ευρώ φτηνότερο από την τιμή που έχει ανακοινωθεί εδώ. Είναι το τέταρτο προϊόν apple που αγοράζω τον τελευταίο χρόνο από το εξωτερικό, και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι ο εδώ εισαγωγέας (αλήθεια, υπάρχει; ) αποφασίσει να σοβαρευτεί. Μέχρι τότε, να'ναι καλά το amazon, το ebay και οι λοιποί σοβαροί επαγγελματίες στις σοβαρές αγορές.
Πεταξες ενα ευρω λιγοτερο....
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μόλις εγκαταστάθηκε το snow leopard στο MBP μου. Διάρκεια εγκατάστασης 40 λεπτά, και εννοείται πως όλα δουλεύουν ρολόι.Το DVD αγοράστηκε από amazon uk, με κόστος αγοράς (με τα μεταφορικά) ένα ευρώ φτηνότερο από την τιμή που έχει ανακοινωθεί εδώ. Είναι το τέταρτο προϊόν apple που αγοράζω τον τελευταίο χρόνο από το εξωτερικό, και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι ο εδώ εισαγωγέας (αλήθεια, υπάρχει; ) αποφασίσει να σοβαρευτεί. Μέχρι τότε, να'ναι καλά το amazon, το ebay και οι λοιποί σοβαροί επαγγελματίες στις σοβαρές αγορές.
Η οποία είναι; 30ε το βρίσκω στο eshop (πχ) και πάνω κάτω σε όλα τα μαγαζιά.
Η πιο αισθητή διαφορά σε σχέση με τα 10.5; -
Πεταξες ενα ευρω λιγοτερο....Δηλαδή;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δηλαδή;
I'M A PC.... και τα χωνω στα Mac μια ζωη
-
Δηλαδή;
I'M A PC.... και τα χωνω στα Mac μια ζωη
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Η πιο αισθητή διαφορά σε σχέση με τα 10.5;Κατ'αρχάς, διαθεσιμότητα δεν υπάρχει ούτε στο eshop ούτε στο Πλαίσιο (αλλού δεν κοίταξα, γιατί ξέρω ότι όλοι αυτοί έχουν κοινό προμηθευτή). Το ξέρω διότι ήμουν σε λίστα αναμονής στο eshop από τη μέρα που κυκλοφόρησε το SL, και αν δεν παράγγελνα από amazon, ακόμα θα περίμενα (δες τη διαθεσιμότητα σήμερα στο eshop). Διαφορετικά, σιγά μην έμπαινα στη διαδικασία να παραγγείλω από το εξωτερικό, για να γλυτώσω ένα ή ακόμα και δέκα ευρώ, που λέει ο λόγος. Είμαι υπέρ του να στηρίζουμε τους (σοβαρούς) εγχώριους εμπόρους, αλλά όταν ο εδώ αντιπρόσωπος τους αφήνει ξεκρέμαστους και χωρίς προϊόντα, ο τελευταίος που πρέπει να την πληρώνει είναι ο καταναλωτής. Πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα (μάλλον το αντίθετο) σε σχέση με τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.
Αισθητή διαφορά δεν έχω παρατηρήσει στη μία ώρα που τρέχω στο ένα μηχανάκι το SL (στο δεύτερο το στήνω τώρα που γράφω). Μια πιο αεράτη αίσθηση είναι η αλήθεια ότι υπάρχει, αλλά μπορεί και να αυθυποβάλλομαι. Σφαίρα πήγαινε πριν, σφαίρα πάει και τώρα
Wagner, θύμισέ μου σε παρακαλώ τη διαφορά τιμής μεταξύ των win7 (με πέντε άδειες χρήσης, αν σου είναι εύκολο), σε σχέση με το SL, για να σου πω ακριβώς πόσα ευρώ λιγότερα πέταξα
-
online (download) απο την apple στην Αμερική δεν μπορεί να το αγοράσει κανείς
πολύ μανούρα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
online (download) απο την apple στην Αμερική δεν μπορεί να το αγοράσει κανείςΔυστυχώς όχι.
-
Δεν το έχω ψάξει το θέμα. Κάπου το άφησα.
Λογικά θα ναι πιο γρήγορα. Συν τα 7gb που κερδίζεις.Ο χρήστης tazz έγραψε:
Wagner, θύμισέ μου σε παρακαλώ τη διαφορά τιμής μεταξύ των win7 (με πέντε άδειες χρήσης, αν σου είναι εύκολο), σε σχέση με το SL, για να σου πω ακριβώς πόσα ευρώ λιγότερα πέταξαΣουτ. Είναι μακ, είναι μούφα, γι' αυτό είναι φθηνά... Windows rulezzzzzzzz
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Η πιο αισθητή διαφορά σε σχέση με τα 10.5;Κατ'αρχάς, διαθεσιμότητα δεν υπάρχει ούτε στο eshop ούτε στο Πλαίσιο (αλλού δεν κοίταξα, γιατί ξέρω ότι όλοι αυτοί έχουν κοινό προμηθευτή). Το ξέρω διότι ήμουν σε λίστα αναμονής στο eshop από τη μέρα που κυκλοφόρησε το SL, και αν δεν παράγγελνα από amazon, ακόμα θα περίμενα (δες τη διαθεσιμότητα σήμερα στο eshop). Διαφορετικά, σιγά μην έμπαινα στη διαδικασία να παραγγείλω από το εξωτερικό, για να γλυτώσω ένα ή ακόμα και δέκα ευρώ, που λέει ο λόγος. Είμαι υπέρ του να στηρίζουμε τους (σοβαρούς) εγχώριους εμπόρους, αλλά όταν ο εδώ αντιπρόσωπος τους αφήνει ξεκρέμαστους και χωρίς προϊόντα, ο τελευταίος που πρέπει να την πληρώνει είναι ο καταναλωτής. Πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει κάποιο συγκριτικό πλεονέκτημα (μάλλον το αντίθετο) σε σχέση με τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.
Αισθητή διαφορά δεν έχω παρατηρήσει στη μία ώρα που τρέχω στο ένα μηχανάκι το SL (στο δεύτερο το στήνω τώρα που γράφω). Μια πιο αεράτη αίσθηση είναι η αλήθεια ότι υπάρχει, αλλά μπορεί και να αυθυποβάλλομαι. Σφαίρα πήγαινε πριν, σφαίρα πάει και τώρα
Wagner, θύμισέ μου σε παρακαλώ τη διαφορά τιμής μεταξύ των win7 (με πέντε άδειες χρήσης, αν σου είναι εύκολο), σε σχέση με το SL, για να σου πω ακριβώς πόσα ευρώ λιγότερα πέταξα
MSDN.... Τα χω παντα τζαμπα
Κατα τα αλλα... Τα Home Premium εχουν ~190$ και μπαινουν σ οποιο μιχανακι θελω σε 45 λεπτα και οχι μονο σε MBP, στο οποιο εχεις πεταξει ενα καρο λεφτα μονο και μονο για το λογοτυπο που εχει στο καπακι.... Οποτε μια ή αλλη ειμαστε στα λεφτα.
Απλα τα Win7 ειναι καλυτερα -
Απλα τα Win7 ειναι καλυτεραΕγώ έχω μια απλή απορία. Αφού δεν τα έχεις δοκιμάσει τα sl πως στα κομμάτια βγάζεις αυτό το συμπέρασμα.
(ΥΓ: Καλύτερα για τις ανάγκες σου, αντικειμενικά όχι )
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Απλα τα Win7 ειναι καλυτερα
Εγώ έχω μια απλή απορία. Αφού δεν τα έχεις δοκιμάσει τα sl πως στα κομμάτια βγάζεις αυτό το συμπέρασμα.
(ΥΓ: Καλύτερα για τις ανάγκες σου, αντικειμενικά όχι )
Τα δοκιμασα.
Επαιξα με το Photoshop σε MacBook Pro.
Ναι μεν το Photoshop ειναι τα ιδια σκ..α ειτε σε win eite se mac, ναι μεν μου αρεσε το MacOS...
Αλλα οχι οσο τα 7αρια (για να μη γινω κακος και πω ΧΡ )
Ειναι θεμα προσωπικων επιλογων και του πως εμαθε ο καθενας.
Εγω εμαθα σε Windows και δεν βρησκω κανενα λογο να παω σε Mac.Παρ ολα αυτα.... Windows 7 και ξερο ψωμι!!!!
-
Οκ εντοπίστηκε ο λόγος που δεν πας καθόλου τα μακ.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Οκ εντοπίστηκε ο λόγος που δεν πας καθόλου τα μακ.Οχι και καθολου!
Εχω iPod Touch και θελω το iPhone 3gs -
Κατα τα αλλα... Τα Home Premium εχουν ~190$ και μπαινουν σ οποιο μιχανακι θελω σε 45 λεπτα και οχι μονο σε MBP, στο οποιο εχεις πεταξει ενα καρο λεφτα μονο και μονο για το λογοτυπο που εχει στο καπακι.... Οποτε μια ή αλλη ειμαστε στα λεφτα.
Απλα τα Win7 ειναι καλυτεραΜάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά, πριν αρχίσεις το θάψιμο. Ποιος σου είπε ότι το SL στήνεται μόνο σε MBP; Το ίδιο καλά τρέχει και σε mac mini και σε iMac και σε mac Pro.
Ακόμα, το OSX έρχεται σε μία μόνο έκδοση, χωρίς διαχωρισμούς και πετσοκοψίματα τύπου Home, Premium, Platinum και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Όσο για λογότυπα στο καπάκι και άλλα επιχειρήματα, προσωπικά με ενδιαφέρει να έχω ένα μηχάνημα που να μου κάνει τις δουλειές μου αξιόπιστα, γρήγορα και με ασφάλεια, στο οποίο το hardware να έχει τοποθετηθεί με γνώμονα το software και το αντίστροφο. Το αν στο καπάκι έχει μήλο, αχλάδι ή κάποιο ζαρζαβατικό ποσώς με ενδιαφέρει.
Δεν με νοιάζει να αποδείξω σε κανέναν ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, μου αρκεί να γνωρίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για μένα. Αν εσείς πιστεύετε ότι τα Win 7, 8, κ.λπ. είναι τα καλύτερα, με γεια σας και χαρά σας, δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω, ούτε ποσοστά από την apple παίρνω, ούτε νιώθω καμιά ηθική ικανοποίηση κάθε φορά που κάποιος κάνει το switch.
Απλώς βαριέμαι να διαβάζω posts για χτυπημένες registries, βυζιά που ανοίγουν από web browsers και δωρεάν αντιϊκά
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]