-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
. Αφού δουλεύει, το βάζω να κατεβαίνει να το πάρω στο σπίτι.
Είναι απαιτητικό; Θα το σηκώνει το πι-σι της δουλειάς που έχει XP και είναι ελαφρώς της πλάκας;Σε μηχανημα με C2D E4500, 2GB RAM, 7200rpm σκληρο, και τρεχοντας Win7 η απαντηση ειναι πως οχι... δεν κανει αισθητη την παρουσια του και παρέχει μια ωραια βασικη προστασια για τις αστοχιες των χρηστων (υποθεση wagner vs βυζομπαλλα).
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Οσοι εχετε ντεμεκ free antivirus... ηρθε η ωρα να τα στειλετε!
http://www.microsoft.com/security_essentials/ >
- Just tested and it looks fine
** Σκέφτομαι οτι θα ζοριστούν πολλές antivirus εταιρίες μετα απο αυτό...
ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ όμως ότι για να εγκατασταθεί θα πρέπει να τρέξει το genuine advantage authentication tool στα μηχανήματα μας με τις «νόμιμες» και κανονικά αγορασμένες εκδόσεις των Μ$ λειτουργικών που διαθέτουμε...
Καλο ειναι.
Ελαφρυ και με γλειτοσε απο το να ψαχνω κλειδια για το ESET -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
. Αφού δουλεύει, το βάζω να κατεβαίνει να το πάρω στο σπίτι.
Είναι απαιτητικό; Θα το σηκώνει το πι-σι της δουλειάς που έχει XP και είναι ελαφρώς της πλάκας;Σε μηχανημα με C2D E4500, 2GB RAM, 7200rpm σκληρο, και τρεχοντας Win7 η απαντηση ειναι πως οχι... δεν κανει αισθητη την παρουσια του και παρέχει μια ωραια βασικη προστασια για τις αστοχιες των χρηστων (υποθεση wagner vs βυζομπαλλα).
Οχου μ αυτα τα βυζομπαλα......
Κ εσυ Βρουτε;;;;
Μετα τον Big Mac fan-boy Τazz, μου την λες κ εσυ για τα βυζια;;; -
Κάλλιο να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα λένε βρε Wagner.
Προβλέπω να σε κυνηγάνε τα βυζ@μπαλα για κάνα μήνα μέχρι να ξεχαστεί...
-
Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που μπορεί να σε κυνηγάνε. Η εφορία, ένας αράπης, τα χρέη, ο πυγμάχος άντρας της γειτόνισσας που έμαθε για τα 'παιχνίδια' σας...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που μπορεί να σε κυνηγάνε. Η εφορία, ένας αράπης, τα χρέη, ο πυγμάχος άντρας της γειτόνισσας που έμαθε για τα 'παιχνίδια' σας...H εφορια....ειμαι μισθωτος
Ο αραπης....σε καποιους αρεσει αυτο (σταματα κιντ σε εσενα θα τον στειλουμε)
Ο πυγμαχος κλπ κλπ....πατερας της γειτονισσας μαλλον σε φοβιζει εσενα -
Υπερβολές του κίτρινου τύπου.
(χασάπης είναι)
-
Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που μπορεί να σε κυνηγάνε. Ο πατέρας μιας μαθήτριας, ο αραπης πατέρας μιας μαθήτριας, ο πυγμάχος πατερας μιας μαθητριας που έμαθε για τα 'παιχνίδια' σας...Κατι θα ξερεις και συ Λαππα
-
Πρόκειται για τραγική παρεξήγηση. Μιλάτε στο πιο αθώο παιδί του forum, να μου καεί το Mac αν λέω ψέμματα...
-
Πρόκειται για τραγική παρεξήγηση. Μιλάτε στο πιο αθώο παιδί του forum, να μου βραχεί το Mac αν λέω ψέμματα... -
Πρόκειται για τραγική παρεξήγηση. Μιλάτε στο πιο αθώο παιδί του forum, να μου καεί το Mac αν λέω ψέμματα...Κρατας ακομα backups apo to Mac σου;;;;
-
-
Τραγική η κατάσταση με τα toner των laser εκτυπωτών (και με τα δοχεία μελανιού των inkjet).
Ο έγχρωμος laser εκτυπωτής που είχε αγοραστεί πριν 2 χρόνια κόστιζε κάπου 200 ευρώ. Σήμερα κοστίζει 130 ευρώ. Θέλει toner. Τα 4 (μαύρο + 3 έγχρωμα) toner κοστίζουν καινούρια και γνήσια....207 ευρώ!!! Επαναγεμισμένα πάνε κάπου 60 ευρώ, αλλά δεν είχα τύχη στα τσιπάκια.
Μα είναι δυνατόν...; Μου έρχεται πιο συμφέρον να τον πετάξω-ανακυκλώσω και να πάρω καινούριο! Πολύ οικολογική στάση από τις βιομηχανίες... -
Σκέφτομαι να αρχίσω να καταγράφω τα εσοδα- έξοδα μου.
Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα;
Έλεγα να ξεκινήσω στο excel, αλλά από την άλλη είμαι μέγα θύμα των στατιστικών, οπότε αν υπάρχει κάτι.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Σκέφτομαι να αρχίσω να καταγράφω τα εσοδα- έξοδα μου.
Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα;
Έλεγα να ξεκινήσω στο excel, αλλά από την άλλη είμαι μέγα θύμα των στατιστικών, οπότε αν υπάρχει κάτι..Νομίζω ότι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα αυτής της κατηγορίας είναι το Quicken, ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
-
Τσέκαρε και καποια από τις δωρεάν open-source επιλογές σου:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison ... e_software
Στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει το GnuCash. Πλέον έχουν βγει πολλά αξιόλογα και εύχρηστα προγράμματα.
Edit: το HomeBank φαίνεται καλό και απλό, και είναι σχετικα δημοφιλές τελευταία. Ορίστε ένα άρθρο: http://www.linux.com/archive/feature/148729 . Βέβαια δεν το έχω ψάξει εις βάθος, κάποιος γνώστης ας με διορθώσει.
-
Μεταξύ Microsoft Money και Quicken, το δεύτερο με βόλεψε περισσότερο.
Πάντως μετά από 2-3 μήνες που καταχωρούσα τις δαπάνες και τα έσοδα του σπιτιού και κατάφερα να καταλάβω που διάολο έφευγαν τόσα χρήματα κάθε μήνα (αυτός ήταν ο στόχος μου), βαρέθηκα και σταμάτησα.
Τέτοια προγράμματα μπορούν να σε βοηθήσουν όταν τα οικονομικά σου είναι στο κόκκινο και θες να βάλεις ένα πρόγραμμα για να ξελασπώσεις. Όταν είσαι σχετικά ή πολύ ΟΚ, δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τέτοια προγράμματα μπορούν να σε βοηθήσουν όταν τα οικονομικά σου είναι στο κόκκινο και θες να βάλεις ένα πρόγραμμα για να ξελασπώσεις. Όταν είσαι σχετικά ή πολύ ΟΚ, δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.Βασικά απαιτούν προσήλωση, οργάνωση και συστηματική καταχώρηση των εξόδων για να μην χάνεις την μπάλα από να σημείο και μετά.
'Η πολύ απλά να έχεις μια σύζυγο που να της αρέσουν τα παραπάνω και να κάνει την καταχώρηση ανελλιπώς κάθε μήνα από μόνη της όπως η δικιά μου...
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ τα κακεντρεχή σχόλια...
ΟΧΙ, δεν την δανείζω....... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν είσαι σχετικά ή πολύ ΟΚ, δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ τέτοια προγράμματα, επειδή το θεωρώ 'χάσιμο' να κάθεσαι να ανησυχείς και να στενοχωριέσαι για χρήματα -- πού τα ξοδεύεις, πόσα σου μένουν, από πού να κόψεις για να έχεις περισσότερα...
Όντως είναι χρήσιμα για δύσκολες καταστάσεις όπως αναφέρεις. Αλλά σε νορμάλ καταστάσεις, έχω την εντύπωση ότι κόβουν από την προσωπική 'ευτυχία' μου.
-
Αν κάτσω να μετρήσω που και πως δίνω χρήματα και τι ξοδεύω σε σχέση με αυτά που βγάζω, το μόνο που θα χρειαστώ είναι αυτό.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]