-
intelακιδες τι περιμενεις..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
από πόσο ξεκινάμε ρε παληκάρια τα ι3 για να έχουμε καλό ερώτημα/?Από τόσο ας πούμε (πρόχειρο ψάξιμο από κινητό )
http://www.skroutz.gr/s/364255/Dell-Ins ... 320GB.html
Και μακριά από hp μην κάνετε αυτό το λάθος
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
intelακιδες τι περιμενεις..Αμα είναι καλύτερα τι να κάνουμε ?
Στις κάρτες που είναι καλύτερη η amd , τη προτιμάμε
Σιγά μην έχουμε και ιδεολογία για τους επεξεργαστές
Sent from my LG-P500
-
Edit
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
intelακιδες τι περιμενεις..
Αμα είναι καλύτερα τι να κάνουμε ?
Στις κάρτες που είναι καλύτερη η amd , τη προτιμάμε
Σιγά μην έχουμε και ιδεολογία για τους επεξεργαστές
Sent from my LG-P500
ξεχνας ενα πραγματακι μικρο ομως..
οι i3 εδω ειναι clarckdale οχι sb(μεχρι τις γιορτες τουλαχιστον δεν φαινεται να ερχεται καποιος εδω) συνεπως δεν βλεπω πως ακριβως ειναι καλυτεροι
-
Διαφωνώ για HP. 1,5 έτος φυσάει με ανελέητη χρήση παντού. Αλλά ούτως ή άλλως το κλεισε το μαγαζί.
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
να είναι αξιοποστο σχετικά ελαφρύ και αξιοπρεπές ...
αν δεν έχει απαιτήσεις δηλ είναι του σερφαρίσματος...
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... G009GE.htm
-
@cabala
Ποιοι amd είναι καλύτεροι σε λάπτοπ σε αυτή τη κατηγορία ?
Αν μου διαφεύγει κάτι, ευχαρίστως να με ενημερώσεις(Σε desktop δε θα λεγα σε κανένα άνθρωπο στο κόσμο να πάρει κάτι σε i3 ,σούπερ μούφες και πανάκριβοι)
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Διαφωνώ για HP. 1,5 έτος φυσάει με ανελέητη χρήση παντού. Αλλά ούτως ή άλλως το κλεισε το μαγαζί.να είναι αξιοποστο σχετικά ελαφρύ και αξιοπρεπές ...
αν δεν έχει απαιτήσεις δηλ είναι του σερφαρίσματος...
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... G009GE.htm
Καλά έλα μετά τη διετή εγγύηση να μιλήσουμε κι εμένα στον 1.5 χρόνο τζιτζί ήταν, αλλά μετά έγινε φάση vag
Τώρα που πιάνει 3ετια σκορπάει , και το κακο είναι ότι δεν είναι ξεπερασμένος για τη χρήση που το θέλω, για να πεις ότι δε με νοιάζει κι αν χαλάσει τελείως
Sent from my LG-P500
-
Καλά έλα μετά τη διετή εγγύηση να μιλήσουμε κι εμένα στον 1.5 χρόνο τζιτζί ήταν, αλλά μετά έγινε φάση vag
Τώρα που πιάνει 3ετια σκορπάει , και το κακο είναι ότι δεν είναι ξεπερασμένος για τη χρήση που το θέλω, για να πεις ότι δε με νοιάζει κι αν χαλάσει τελείως
Sent from my LG-P500
Οποιο λαπτοπ είχα δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα και είχα και Acer.
Αν είσαι σιδεροφάγος-γκαντεμόσαυρος δεν σου φταίει η κάθε HopePray.
-
για την ωρα μονο η hp και η toshiba βγαζουν πραγματικα καλα llano laptops η sony θα βγαλει σε λιγους μηνες με a8 και 500 ευρω top τιμη!
(αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο στο ελλαντα ακομη απο αυτα) -
Εεεεε... ερώτησις:
Πήρα νέο η/υ, win 7 κ outlook 2007.
Πως στο καλό περνάω τα αρχεία των μέιλ από το outlook 2003 που έχω στον παλιό?
Με 'δεξί κλικ' στο εικονίδιο του outlook 2003 στον παλιό με βγάζει με συνοπτικές διαδικασίες στον φάκελο του αρχείου δεδομένων, στο ρεμάλι το outlook 2007 όχι. Φταίει το outlook 2007? Τα windows 7? Εγώ? Όλα τα παραπάνω?Ποιός τρόπος υπάρχει, γιατρέ μου?
-
τα κάνεις export απ το ουtlook αν εννοείς αυτό ιλιλια και μετά import στο καινούργιο
(θες τα παλιά μέηλ, τις διευθύνσεις, τί?) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν είσαι σιδεροφάγος-γκαντεμόσαυρος δεν σου φταίει η κάθε HopePray.Για τα παλιά HP, δε φταίει ο Qsis.
Eγώ μάζεψα 2 HP φίλων + 1 το δικό μου συνολικής αξίας 4k€ για να καταφέρω να δουλεύει το ένα .
Τα δύο μου τα χάρισαν, για πέταμα ήταν. -
Καλά ρε προμήθεια παίρνετε από τη DELL? Μην τυχόν και γίνει καμιά ερωτηση για υπολογιστές, αμέσως DELL και τίποτα άλλο. Τόσο δυνατά εργαλεία είναι τελος πάντων? Υπερατού Σιρόκο ΑΡ φάση??
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τα κάνεις export απ το ουtlook αν εννοείς αυτό ιλιλια και μετά import στο καινούργιο
(θες τα παλιά μέηλ, τις διευθύνσεις, τί?)Όλα αυτά.
Αν υποψιαστώ ότι κάνω απλά 'εξαγωγή σε αρχείο' στον παλιό κ 'εισαγωγή σε αρχείο' στον νέο, θα κάνω χαρακίρι. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Για τα παλιά HP, δε φταίει ο Qsis.
Eγώ μάζεψα 2 HP φίλων + 1 το δικό μου συνολικής αξίας 4k€ για να καταφέρω να δουλεύει το ένα .
Τα δύο μου τα χάρισαν, για πέταμα ήταν.Είμαι σιδεροφάγος που ο σκληρός μου δουλεύει συνέχεια κοντά στους 60 και πλέον χάλασε και 2ος, είμαι σιδεροφάγος που οι πυκνωτές και η πλακέτα του τροφοδοτικού είναι φτιαγμένα από πλαστελίνη
Έχω hw διπλάσιων + ετών που δουλεύει ακόμα τέλεια γιατί πολύ αλλά είναι ποιοτικό..
Αλλά μέσα στο hp ακόμα και ποιοτικά πράγματα διαλύονται
@cabala
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έφτασαν τόσο γρήγορα οι liano (που ουσιαστικά δεν έχουν φτάσει ακόμα, αρα i3 )Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά ρε προμήθεια παίρνετε από τη DELL? Μην τυχόν και γίνει καμιά ερωτηση για υπολογιστές, αμέσως DELL και τίποτα άλλο. Τόσο δυνατά εργαλεία είναι τελος πάντων? Υπερατού Σιρόκο ΑΡ φάση??Εγώ απλά κοίταξα skroutz και πήγα για τo πιο φθηνό
Φυσικά πρώτα μου βγήκε hp, κάνω σα να μην το είδα και έβαλα το αμέσως από κάτω , που ηταν dell
Μάλλον το hp θα είχε καλύτερα χαρακτηριστικά , αλλά δεν ξαναπέφτω στη παγίδα τους , όπως δεν ξαναπέφτω στη παγίδα των Citroen
Sent from my LG-P500
-
Χτύπησα μικρό δικτυακό (έχει ethernet και wifi) εκτυπωτή laser Samsung ML-2525W με 50 λίρες!
Έχει ακόμα και καλώδιο usb στο κουτί, χλίδα λέμε!
-
Έχεις ανακηρύξει HP και Chitroen σε Εθνικές απειλές!
-
Για τα παλιά HP, δε φταίει ο Qsis.
Τα δύο μου τα χάρισαν, για πέταμα ήταν.Είμαι σιδεροφάγος που ο σκληρός μου δουλεύει συνέχεια κοντά στους 60 και πλέον χάλασε και 2ος, είμαι σιδεροφάγος που οι πυκνωτές και η πλακέτα του τροφοδοτικού είναι φτιαγμένα από πλαστελίνη
Έχω hw διπλάσιων + ετών που δουλεύει ακόμα τέλεια γιατί πολύ αλλά είναι ποιοτικό..
Αλλά μέσα στο hp ακόμα και ποιοτικά πράγματα διαλύονται
@cabala
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έφτασαν τόσο γρήγορα οι liano (που ουσιαστικά δεν έχουν φτάσει ακόμα, αρα i3 )Sent from my LG-P500
Σου έχω ξαναποστάρει θερμοκρασίες. Δεν ξέρω τι παίζει με το 'ρημάδι' σου αλλά τέτοια προβλήματα δεν έχω.
Και στο γύρω περιβάλλον μου έχουν αρκετοί HP, όλοι ευχαριστημένοι δηλώνουν.
Δεν υπάρχουν τέλεια λαπτοπ. Ολα χαλάνε κάποτε.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]