-
ακομα χειροτερα.
-
Μάλιστα. Τόσο κατηγορηματικός. Οκ!
260€ so be it...
-
Οι οθόνες της Dell είναι αστείες. Αν κάποιος θέλει να γυρίσει σε ποιότητα πέντε χρόνια πίσω, δικαιωμά του. Πάντως, ούτε του iMac φτάνουν σε ποιότητα. LG ή samsung από εμένα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Υπόψιν σπανίως ασχολούμαι με παιχνίδια στο pc...Στέφανε, δεν βλέπονται ούτε σε απλό browsing. Αστεία εταιρεία που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να αντικαθιστά τα σαπάκια της.
-
η πλακα ειναι οτι περνει panels samsung και ειναι η μονη που εχει τοσο χαλια ηλεκτρονικα
-
Το πήγαινες σιγά σιγά ε για να μην γίνει σύρραξη?
LG και Samsung είναι η εύκολη λύση ρε γμτ. Πετάγεσαι Πλαίσιο, τις βλέπεις δίπλα δίπλα και διαλέγεις. Έλεγα μήπως πάω προς κάτι πιο εξειδικευμένο γιατί διάβασα και στο insomnia και από 2-3 άλλους συνφορουμίτες εδώ ότι αξίζουν οι Dell.
-
Το πήγαινες σιγά σιγά ε για να μην γίνει σύρραξη?LG και Samsung είναι η εύκολη λύση ρε γμτ. Πετάγεσαι Πλαίσιο, τις βλέπεις δίπλα δίπλα και διαλέγεις. Έλεγα μήπως πάω προς κάτι πιο εξειδικευμένο γιατί διάβασα και στο insomnia και από 2-3 άλλους συνφορουμίτες εδώ ότι αξίζουν οι Dell.
http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft. ... hrase=eizo
-
Εκτός πραγματικότητας οι τιμές τους...
-
Το πήγαινες σιγά σιγά ε για να μην γίνει σύρραξη?LG και Samsung είναι η εύκολη λύση ρε γμτ. Πετάγεσαι Πλαίσιο, τις βλέπεις δίπλα δίπλα και διαλέγεις. Έλεγα μήπως πάω προς κάτι πιο εξειδικευμένο γιατί διάβασα και στο insomnia και από 2-3 άλλους συνφορουμίτες εδώ ότι αξίζουν οι Dell.
Επειδή παίρνουμε μηχανήματα από τη Dell τα τελευταία χρόνια στην εταιρεία ( ), τα ξέρω πάρα πολύ καλά. Αν μπορείς να δεις (και αντέξεις ) πριν αγοράσεις, θα ήταν καλύτερα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Οι οθόνες της Dell είναι αστείες. Αν κάποιος θέλει να γυρίσει σε ποιότητα πέντε χρόνια πίσω, δικαιωμά του. Πάντως, ούτε του iMac φτάνουν σε ποιότητα. LG ή samsung από εμένα.οταν η DELL εβγαζε το 2006 την 2007wfp ολοι οι αλλοι παιζανε το πουλακι τους με τα κωλο TN PANEL. μονο η phillips 200WP7ES/00 μπορουσε να την κοντραρει.
και παλι η DELL εκανε την διαφορα και εδωσε σε φουλ προσιτη τιμη Ips πανελ την στιγμη που ΟΛΟΙ οι αλλοι ακομη προσπαθουν με τα ψευτο LED/TN panel>
give me a break
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Υπόψιν σπανίως ασχολούμαι με παιχνίδια στο pc...
Στέφανε, δεν βλέπονται ούτε σε απλό browsing. Αστεία εταιρεία που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να αντικαθιστά τα σαπάκια της.
δυο DELL ειχα στην ζωη μου
2007wfp και
2209wa αυτη την στιγμη.καμια αντικατασταση , ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.
αλλα ξεχασα, η κωλο LG εχει αμεση αντικατασταση με ενα pixel...
ποιοτικος ελενχος της φουτσας. αφηνουν στον καταναλωτη να τον κανει για αυτους.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Οι οθόνες της Dell είναι αστείες. Αν κάποιος θέλει να γυρίσει σε ποιότητα πέντε χρόνια πίσω, δικαιωμά του. Πάντως, ούτε του iMac φτάνουν σε ποιότητα. LG ή samsung από εμένα.
οταν η DELL εβγαζε το 2006 την 2007wfp ολοι οι αλλοι παιζανε το πουλακι τους με τα κωλο TN PANEL. μονο η phillips 200WP7ES/00 μπορουσε να την κοντραρει.
και παλι η DELL εκανε την διαφορα και εδωσε σε φουλ προσιτη τιμη Ips πανελ την στιγμη που ΟΛΟΙ οι αλλοι ακομη προσπαθουν με τα ψευτο LED/TN panel>
give me a break
Link έχεις;
Εν πάσει περιπτώσει, θα πρότεινα να τις δει κάποιος από κοντά και να κρίνει. Για εμένα που τις έχω φάει στη μάπα τα τελευταία χρόνια, είναι απαράδεκτες.
-
ο γουγλης ειανι φιλος μας
-
Υπόψιν σπανίως ασχολούμαι με παιχνίδια στο pc...
Στέφανε, δεν βλέπονται ούτε σε απλό browsing. Αστεία εταιρεία που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να αντικαθιστά τα σαπάκια της.
δυο DELL ειχα στην ζωη μου
2007wfp και
2209wa αυτη την στιγμη.καμια αντικατασταση , ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.
αλλα ξεχασα, η κωλο LG εχει αμεση αντικατασταση με ενα pixel...
ποιοτικος ελενχος της φουτσας. αφηνουν στον καταναλωτη να τον κανει για αυτους.
Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Δεν χαλάνε, αλλά είναι απαράδεκτες σε ποιότητα.
-
και πως οριζεται η ποιοτητα?
-
οταν η samsung εβγαλε το ltm πανελ η dell ηταν στις 17ρες ακομη
http://www.google.gr/url?sa=t&source=we ... 4A&cad=rja
-
Ερώτηση ψιλοάσχετου: τα LED LCD monitors προϋποθέτουν IPS panel ή όχι?
Πχ στο σκρουτζ δεν βγάζει καμία Samsung με ips panel.
-
και πως οριζεται η ποιοτητα?Παρόμοια με τη συμμετοχικότητα.
Σοβαρά τώρα. Δεν σε ενοχλεί η στα μάτια μετά από 8 συνεχόμενες ώρες;
-
δεν υπαρχουν LED (original) οθονες,
ειναι ΤΥΠΟΥ LED.
-
δεν υπαρχουν LED (original) οθονες,ειναι ΤΥΠΟΥ LED.
Δεν είμαι τόοοσο άσχετος...ισχύει αυτό που λέω ή όχι?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]