-
Μα γιατι τοσο επιμονη με την σχολη ολοι ?Τι με περιμενει ?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εμφανισιακα δε συγκρινονται με τιποτα αλλο + οτι ειμαι φαν γενικα της μουσικης που αντιπροσωπευει ο dre και νομιζω ειναι και ασυρματα.Για τον ηχο εχω διαβασει αρκετα θετικα σχολια.Πιο πολυ εχω φτιαξει ενα σεναριο,επειδη το ipod touch μου σε θεματα ηχο και μουσικης με εχει ξενερωσει πολυ(ισως φταινε τα αθλια ακουστικα του) σκεφτηκα να το πουλησω και να παρω αυτα τα ακουστικα για το παλιο μου mp4 player που αποδεδειγμενα ηχιτικα δινει ρεστα.Αλλα ειμαι σε σκεψεις ακομη...Προσωπικά βρίσκω τον ήχο του iPod touch πολύ καλό (αρκετά ισορροπημένο και χωρίς χρωματισμούς). Τα ακουστικά του όπως και σε όλα τα iPod είναι για πέταμα στα σκουπίδια, βέβαια.
-
Ναι?Εσυ τι ακουστικα χρησιμοποιεις στο touch?Kαπου το ειχες αναφερει αλλα δε θυμαμαι,κατι AKG αν δε κανω λαθος.Δεδομενου οτι τα beats by Dre εχουν καλο ηχο,πιστευεις οτι αξιζει 'ηχιτικα'' να κρατησω το touch και να παρω και τα beats?
-
Να σημειώσω ότι έχω σχεδόν όλα τα υπόλοιπα iPod εκτός από το touch, το οποίο όμως το έχει φίλος και το φέρνει στη δουλειά οπότε θα έλεγα ότι ο ήχος του είναι πολύ κοντά σε αυτόν του ipod classic, τον οποίο θεωρώ κατά τη γνώμη μου εξαιρετικό αν κάποιος είναι λάτρης του ουδέτερου ήχου.
Τα beats όπως έγραψα και πριν δεν τα έχω ακούσει. Διατηρώ μια επιφύλαξη γιατί το cnet αναφέρει ότι είναι harsh.
Αυτά που χρησιμοποιώ είναι τα εξής:
-
Στη δουλειά που θέλω φορητότητα, έχω τα AKG K 317. Ζεστός ήχος με ωραίες μεσαίες. Θα σε ξετρελάνουν οι φωνές. Επίσης έχω και τα πολύ ακριβότερα Denon AH-C710. Τρομερό μπάσο, αλλά έχουν sibilance και τα πρίμα τους κάποιες φορές ξυρίζουν.
-
Στο σπίτι χρησιμοποιούσα μέχρι πριν λίγο καιρό τα AKG K 450. Διαφέρουν από τα 317 που ανέφερα πιο πάνω ως προς το ότι έχουν πάρα πολύ μπάσο (αυτό σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους όχι, εγώ τα βρίσκω πολύ διασκεδαστικά). Και τον τελευταίο καιρό με την αγορά των ενισχυτών της fiio (έχω κάνει ένα mini-review στο topic του Home Hi-fi) ακούω αποκλειστικά με τα Sennheiser HD 650 (με μια λέξη είναι μαγικά). Τα συγκεκριμένα λόγω της αντίστασης των 300Ω είναι πολύ δύσκολα στην οδήγηση και γι' αυτό το λόγο χρησιμοποίησα ενισχυτή ακουστικών.
-
-
Μαλιστα
Η μουσικη που ακους συνηθως τι ποιοτητας ειναι?Γιατι σε alac που λεγαμε δε βρηκα πολλα πραγματα,συνεπως στα 256-320 kbps του .mp3 θα παιζω.Σε τετοιες ποιοτητες θα δω διαφορα μ ενα καλο ακουστικο σαν αυτα που αναφερεις? -
Βασικά επειδή είναι φορητές οι συσκευές με σχετικά μικρές χωρητικότητες, πλην εξαιρέσεων, χρησιμοποιώ συνήθως mp3 στα 256 kbps vbr, το οποίο νομίζω ότι είναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε μέγεθος αρχείου και ποιότητα. Και μην ανησυχείς για την ποιότητα. θα μπορέσεις να την καταλάβεις ακόμα και σε mp3 στα 128 kbps. Επίσης αυτό που έλεγα ότι μετράει περισσότερο είναι το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις rip τα CD. Στα Windows είναι εξαιρετικό το Exact Audio Copy το οποίο για τα mp3 χρησιμοποιεί τον LAME encoder, ο οποίος είναι κορυφαίος.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
έχει κανείς ιδία άποψη για τον AMD C 50; Θέλει φίλος να πάρει λαπτοπ με αυτό τον επεξεργαστή αλλά αν και διπλο πύρηνος μου φαίνεται λίγος με το 1 γίγα του κάθε πυρήνα. Στο κάτω-κάτω τι προγράμματα θα τρέχει σε entry level λαπτοπ για να θέλει διπλοπύρηνο κι από την άλλη σε νορμάλ προγράμματα μήπως το 1 γίγα είναι λίγο;Δεν έχω άμεση εμπειρία, αλλά να τον συγκρίνεις χοντρικά με τους Atom.
-
Eεεε...τι είχαμε, τι χάσαμε...
-
Τι εννοείς 1 γίγα τον κάθε πυρήνα?
Sent from my LG-P500
-
Εννοώ ότι οι εφαρμογές που θα χρησιμοποιούνται θα κάνουν χρήση ενός πυρήνα, ο οποίος χρονισμένος στο 1 γίγα, πόσο ικανοποιητικός θα μπορεί να είναι;
-
τα GHz δεν λενε κατι απο μονα τους, αυτο που μετραει ειναι ο επεξεργαστης και η αρχιτεκτονικη του, οποτε για να βγαλεις καποιο συμπερασμα κοιτας benchmarks
πχ οι c2d ηταν πολυ πιο γρηγοροι απο pentium 4 και ας ετρεχαν σε λιγοτερα GHz
παντως η συγκεκριμενη cpu φαινεται οτι δεν ειναι για πολλα πολλα
-
Τα έψαξα τα bitches, real life ήθελα να δω τι κάνει
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Βασικά επειδή είναι φορητές οι συσκευές με σχετικά μικρές χωρητικότητες, πλην εξαιρέσεων, χρησιμοποιώ συνήθως mp3 στα 256 kbps vbr, το οποίο νομίζω ότι είναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε μέγεθος αρχείου και ποιότητα. Και μην ανησυχείς για την ποιότητα. θα μπορέσεις να την καταλάβεις ακόμα και σε mp3 στα 128 kbps. Επίσης αυτό που έλεγα ότι μετράει περισσότερο είναι το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις rip τα CD. Στα Windows είναι εξαιρετικό το Exact Audio Copy το οποίο για τα mp3 χρησιμοποιεί τον LAME encoder, ο οποίος είναι κορυφαίος.OOOOk ernani.Κατατοπιστικοτατος ακομη μια φορα. Χιλια ευχαριστω .Μαλλον θα παω σε high end ακουστικα σε συνδιασμο με το touch μου.Ειτε κατι παρομοιο μ αυτα που ανεφερες ειτε τα Beats που ποσταρα
-
Καλημέρα! Ψάχνω ένα laptop για την μητέρα μου μέχρι 600€. Κύρια κριτήρια επιλογής είναι η αξιοπιστία και ...το βάρος ( ) μιας και θα το μεταφέρει καθημερινά από και προς τη δουλειά.
Καμιά πρόταση;
Ευχαριστώ!
-
Lenovo με 2,6 κιλά είναι πολύ βαρύ; Έχει καλή τιμή, 400 ευρώ, αλλού μπορεί και φθηνότερα.
http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=010200
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλημέρα! Ψάχνω ένα laptop για την μητέρα μου μέχρι 600€. Κύρια κριτήρια επιλογής είναι η αξιοπιστία και ...το βάρος ( ) μιας και θα το μεταφέρει καθημερινά από και προς τη δουλειά.Καμιά πρόταση;
Ευχαριστώ!
Xρήση;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλημέρα! Ψάχνω ένα laptop για την μητέρα μου μέχρι 600€. Κύρια κριτήρια επιλογής είναι η αξιοπιστία και ...το βάρος ( ) μιας και θα το μεταφέρει καθημερινά από και προς τη δουλειά.
Καμιά πρόταση;
Ευχαριστώ!
Xρήση;
Υποτυπώδης. Ένα πρόγραμμα θα τρέχει και αυτό πανάλαφρο...
-
Ενδεχομένως τότε μιλάμε για ιατρό ΙΚΑ. Επιμένω τότε για το Λενόβο, βάση των όσων βλέπω στο νοσοκομείο.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλημέρα! Ψάχνω ένα laptop για την μητέρα μου μέχρι 600€. Κύρια κριτήρια επιλογής είναι η αξιοπιστία και ...το βάρος ( ) μιας και θα το μεταφέρει καθημερινά από και προς τη δουλειά.Καμιά πρόταση;
Ευχαριστώ!
Το θέλει για να διαβάζει πολλά πράγματα για ώρες ή για λίγα πραγματάκια;
Το netbook το σκέφτεται; Πχ ένα HP Mini.
Αν το μέγεθος της οθόνης επαρκεί για το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί, καλύτερα να πάρει ένα τέτοιο (~1 κιλό, χωράει σε τυπική γυναικεία τσάντα).
Εγώ το έχω βολευτεί πολύ πάντως. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ενδεχομένως τότε μιλάμε για ιατρό ΙΚΑ. Επιμένω τότε για το Λενόβο, βάση των όσων βλέπω στο νοσοκομείο.Σωστός
Θα το κοιτάξω το Λενόβο αν και 2.6 κιλά είναι αρκετά νομίζω.
Βασικά θα της πάει σε κάποιο μαγαζί και να τσεκάρει το μέγεθος των netbook μιας και όπως είπε και ο Μάνος είναι αρκετά ελαφριά.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]