-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλημέρα! Ψάχνω ένα laptop για την μητέρα μου μέχρι 600€. Κύρια κριτήρια επιλογής είναι η αξιοπιστία και ...το βάρος ( ) μιας και θα το μεταφέρει καθημερινά από και προς τη δουλειά.
Καμιά πρόταση;
Ευχαριστώ!
Xρήση;
Υποτυπώδης. Ένα πρόγραμμα θα τρέχει και αυτό πανάλαφρο...
πάρτης ένα ipad
-
Αν πάντως δουλευει κάτι που απαιτεί τη συμπλήρωση φόρμας και εύρεση επιλογών μέσα από λίστες, θεωρώ ότι νετμπουκ και ταμπλέτες είναι ακατάλληλα. Τουλάχιστον 15άρα οθόνη καλής ευκρίνειας.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
...
Βασικά θα της πάει σε κάποιο μαγαζί και να τσεκάρει το μέγεθος των netbook μιας και όπως είπε και ο Μάνος είναι αρκετά ελαφριά.Κάτι σε 11 έως 14'(δες μετά πόση μνήμη έχει και το CPU) - ούτε netbook ούτε κανονικό laptop...
Από βάρος θα είσαι σχετικά καλά!
Π.χ. δες τούτο - Lenovo ideaPad Z360A-2 - Laptop - Core i3-380UM 1.33 GHz - 13.3' LED - Βιολετί
-
Αν δεν εχει προβλημα με την οθονη τα νετμπουκ με 13αρες ειναι μια χαρα λυση.Ωραιο το lenovo iant
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κατέβασα μια ταινία σε torrent και την έχει σε κλειδωμένο zip. Για το password λέει (και καλά για να προστατέψουν τα τόρεντ or sth) λέει πήγαινε εδώ: http://7f0d64c3.whackyvidz.comΙούμπα;
Τελικά παίζει με τους κωδικούς που σου έδωσα;
-
για ποιο λογο να κατεβασεις κλειδωμενο zip ? σε ολα (ή τουλαχιστον τα πιο σοβαρα) τα σχετικα sites υπαρχουν uploaders με 'ονομα' και βαθμο και απο κατω σχολια αλλων χρηστων τα οποια θα σου εξασφαλισουν ακριβως αυτο , οτι δε θα φας ιους...
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κοίτα γενικά στις τηλεοράσεις είμαι της άποψης ότι the bigger the better. Αλλά στην οθόνη του PC, που η θέαση είναι από το μισό μέτρο, είμαι ικανοποιημένος και με τις 17' . Αν ήταν και 16:9 δεν θα την άλλαζα καν την οθόνη μου αλλά λέω ας πάει στο καλό, να εκσυγχρονιστούμε και λίγο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω πάντως είναι γιατί να υστερεί ένα TV/monitor σε ποιότητα panel και γενικά εικόνας σε σχέση με ένα σκέτο monitor. Ή μήπως οι ενστάσεις είναι λόγο LED, που στο δικό μου μάτι φαίνονται κορυφή σε σχέση με LCD (σε τηλεοράσεις πάντα).
Επανέρχομαι στο θέμα καθώς αύριο θα πάω να ψωνίσω. Budget τα 250€ γιατί πήρα και ένα πολυμηχάνημα προχθές και με χουν πιάσει οι τσιγκουνιές μου.
Καταλήγουμε στη Dell λοιπόν? Αν ναι ποιο μοντέλο?
-
http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-Ult ... 2412M.html
-
Εκτός budget δυστυχώς. Δεν πρόκειται να δώσω € παραπάνω από τα 250€. Υπάρχει αυτή σε μικρότερη διάσταση γιατί τα specs της με αρέσουν ιδιαιτέρως...
-
καλα μου κανεις πλακα, σιγουρα τωρα...
-
Καθόλου! Το ξέρω ακούγεται αστείο να συζητάμε για 10€ και σε μαγαζί που είναι 10' απ' το σπίτι μου αλλά πραγματικά και τα 250€ τα δίνω με πόνο καρδιάς! Όχι και τπτ άλλο, αλλά δεν χρειάζομαι 24'...γι' αυτό ρώτησα για μικρότερη διάσταση με ανάλογα specs.
Επίσης να μην προτιμήσω κάποια με hdmi?
-
δωσε ρε ενα ΙΒΑΝ να σου στειλω 20 ευρω
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δωσε ρε ενα ΙΒΑΝ να σου στειλω 20 ευρωMετά το e-pοp έχουμε και την Pop Bank?
-
Στο τελευταίο batch από υπολογιστές της Dell που μας ήρθε στην εταιρεία (με i7 κλπ), τα σαπάκια ξέχασαν να βάλουν μόνωση στις κάρτες ήχου και ακούμε παρεμβολές από το PC. Στα υπόψην σχετικά με την ποιότητα.
Και οι οθόνες της είναι εντελώς αδιάφορες (μου θύμισαν σε ποιότητα την οθόνη του iMac που έχω από το 2005).
Αν υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση από LG, θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Και οι οθόνες της είναι εντελώς αδιάφορες (μου θύμισαν σε ποιότητα την οθόνη του iMac που έχω από το 2005).Αν υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση από LG, θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
αλλος ενας που μας κανει πλακα...
-
Σιγά τα χουβαρνταλίκια! Αν είναι να στείλεις, στείλε 130€ να φουλάρω το αμάξι...
Σοβαρά τώρα γιατί να μην προτιμήσω αυτή στα 200€?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Και οι οθόνες της είναι εντελώς αδιάφορες (μου θύμισαν σε ποιότητα την οθόνη του iMac που έχω από το 2005).
Αν υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση από LG, θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
αλλος ενας που μας κανει πλακα...
Καθόλου.
-
μικροτερος κοκος , πιο κουραστικη θεαση
-
Υπόψιν σπανίως ασχολούμαι με παιχνίδια στο pc...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]