-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@cabala10,qsisvts
Οπότε έχουμε 1.δοκιμή με εξωτερική οθόνη(καθόλου κακή ιδέα μπορεί να γίνει κάτι) , 2.bios update(ντάξει δεν παίζει να το κάνω πιό σκατά οπότε θα το δοκιμάσω)
Μια nvidia 8400m gs πόσο κάνει μτχ ή καινουργια? Στο skroutz δεν βγάζει τίποτα..
Κάνε μια αναζήτηση και στο ebay.
Στο παρακάτω βιντεάκι δείχνει πώς μπορείς να διορθώσεις το πρόβλημα της κακής επαφής με το μotherboard λόγω υπερθέρμανσης. Ίσως έτσι να γλυτώσεις την αντικατάσταση.
το να χρησιμοποιησεις κατι τετοιο ξερω οτι σχεδον παντα επισκευαζει xbox (το χω δει να γινεται μπροστα μου αρκετες φορες), αλλα απο οτι μου ελεγε φιλος μου δεν δουλευει παντα στα υπολοιπα πραγματα ειναι συνηθως λυση υστατης αναγκης , για καποιο λογο ομως δουλευει στα xbox
το πιστολι που ειχε ο φιλος μου ειχε 2 ρυθμισεις : 2000W και 3000Wστα 3000 εβγαινε κολαση και εβλεπες κοκκινη αντανακλαση πανω στη motherboard οποτε προτιμηθηκαν τα 2000 για 5 περιπου λεπτα γιατι μαλλον θα ελιωνε
για επαφες παντως αυτο που εχω δει να κανει θαυματα ειναι υγρο επαφων, τα σπαει
ειχα πλυνει μια φορα με τετοιο το πληκτρολογιο του p1 μου που δε δουλευαν αρκετα κουμπια και απο τοτε μεχρι που το παρατησα δουλευαν νερακι
αυτο το υγρο γενικα εχει αναστησει διαφορα πραγματα -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν βλεπω τον λογο να παρει καποιος μεσος χρηστης(ακομη και απαιτητικος δηλαδη..)το netgear
για ssd kingstonhttp://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200012645
εγκρινεις;;;σ οτι αφορα το netgear, why not?
γιατι υπαρχει ενα μικρο θεμα
πες οτι εχεις μια wifi tv και θες να περνας με την μια τις mkv ταινιες μεσα
ναι μεν θα εχεις 300mbps αλλα ο controller ουτε 100 δεν θα στελνει και οχι μονο επειδη η tv δεν το δεχεται αλλα επειδη εχει μικρο buffer μεσα
(αν το παμε σαν ap και παλι δεν εχει λογο υπαρξης καθοτι το ρεαλιστικοτερο σεναριο ειναι να εχεις vdsl2 που πρακτικα δεν θα πιασεις αυτες τις ταχυτητες ποτε σου
κοινως θα εχεις ενα τεραστειο πλεονασμα που θα χαλαει τσαμπα ενεργεια για να κρατησει την συνδεση ειδικα αμα εισαι μακρυα τουRoger
-
Συνέχιση του σίριαλ με το χαλασμένο λάπτοπ..
Στην διαχείριση συσκευών βγάζει με κίτρινο ! το mass storage controller.. Aπό εδώ βλέπω ότι επιβεβαιώνεται η θεωρία για τα λάθος drivers της κάρτας..
Eπίσης η προσπάθεια να το συνδέσω με άλλη οθόνη απέτυχε γιατί δεν έχει vga port και εγώ δεν έχω connector για dvi κτλπ..
ΥΓ : Σόρρυ που σας ταλαιπωρώ τις τελευταίες μέρες αλλά προσπαθώ να βρω τι να κάνω..
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Συνέχιση του σίριαλ με το χαλασμένο λάπτοπ..Στην διαχείριση συσκευών βγάζει με κίτρινο ! το mass storage controller.. Aπό εδώ βλέπω ότι επιβεβαιώνεται η θεωρία για τα λάθος drivers της κάρτας..
Eπίσης η προσπάθεια να το συνδέσω με άλλη οθόνη απέτυχε γιατί δεν έχει vga port και εγώ δεν έχω connector για dvi κτλπ..
ΥΓ : Σόρρυ που σας ταλαιπωρώ τις τελευταίες μέρες αλλά προσπαθώ να βρω τι να κάνω..
Γι αυτο το λογο ειναι αυτο το τοπικ, για να βρησκουμε απαντησεις
-
Αποτυχημένη προσπάθεια νο3000&3001
Δοκίμασα την τεχνική με το heatgun(πιστολάκι μαλλιών στην προκειμένη γιατί ήταν το μόνο εύκαιρο) καμία επιτυχία!
Δοκίμασα παλιούς drivers.. Κατέληξε μετά το restart σε επαναφορά συστήματος.. Επίσης καμία επιτυχία!
Νεύρα,νεύρα,νεύρα!
-
με το πιστολακι το πολυ πολυ να του εκανες μια καλη σαουνα τιποτα αλλο
-
Αποτυχημένη προσπάθεια νο3000&3001Δοκίμασα την τεχνική με το heatgun(πιστολάκι μαλλιών στην προκειμένη γιατί ήταν το μόνο εύκαιρο) καμία επιτυχία!
Δοκίμασα παλιούς drivers.. Κατέληξε μετά το restart σε επαναφορά συστήματος.. Επίσης καμία επιτυχία!
Νεύρα,νεύρα,νεύρα!
Για πόσα ώρα και με πόσα W;
Για ψυχρή κόλληση, ρίξε μια ματιά κι εδώ:
Αλλιώς θα πρέπει να βάλεις πάστα*.
*EDIT: Μια λύση είναι να τοποθετήσεις ένα νόμισμα των 2 ευρώ πάνω από τη gpu με πάστα απο κάτω και ζέσταμα 5 λεπτά με πιστολάκι 1900 W
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
με το πιστολακι το πολυ πολυ να του εκανες μια καλη σαουνα τιποτα αλλοΦοβήθηκα να το κρατήσω πολύ μην αρχίσει τα 'κοκκινίσματα' κτλπ..
20 με 25 δευτερόλεπτα (ξέρω ) στα 2000watt.. Θα δοκιμάσω αύριο όπως στο βίντεο..
-
20 με 25 δευτερόλεπτα (ξέρω ) στα 2000watt.. Θα δοκιμάσω αύριο όπως στο βίντεο..
Αν δεν πιάσει, μπορείς να δοκιμάσεις και με πάστα όπως περιγράφω. Προσοχή μην πιάσεις το νόμισμα μετά με γυμνό χέρι.
Βέβαια, όλα αυτά ίσως είναι προσωρινές λύσεις που θα κρατήσουν για 1-2 μήνες ενδεχομένως, αν συνεχίζεται το πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Κάπου είχα διαβάσει ότι ένα τύπος είχε κάνει τρελή μοντιφιά και έβαλε ανεμιστηράκι κάτω από τη gpu.
-
@ carfanatic
Φανταζομαι εχεις nvidia 8400m ή 8600m.
Πριν μερικα χρονια η ιδια η nvidia παραδεχτηκε οτι οι συγκεκριμενες καρτες ειναι προβληματικες
http://apcmag.com/nvidia_disaster_thous ... faulty.htm -
8400m gs roman_k..
-
Τελικα βρηκα ενα παλιο υπολογιστη 486 με οθονη και πληκτρολογιο.
-
-
NAI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η μέθοδος με το πιστολάκι πέτυχε!!!!!!!!!!!!!!!
Έστω και αν είναι προσωρινά τουλάχιστον έφυγε το φταίξιμο από εμένα! (το λάπτοπ ήταν της αδερφής μου )Eυχαριστώ Ernani,cabala10,roman_k,Wagner699
-
-
Περισσότεροι από 75 εκατομμύρια χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας του Playstation καθώς και της υπηρεσίας QRIOCITY της Sony θα … χάσουν τον ύπνο τους καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας hacker κατάφερε να υποκλέψει τα προσωπικά δεδομένα τους.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κλοπή στοιχείων που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα και μάλιστα η εταιρεία αναγκάστηκε να κατεβάσει τους διακόπτες και να μην προσφέρει πλέον – μέχρι νεωτέρας – διαδικτυακές υπηρεσίες στους πελάτες της.
Όπως ενημέρωσε η Sony, o άγνωστος χάκερ απέκτησε πρόσβασης σε ονόματα, διευθύνσεις, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ημερομηνία γέννησης, κωδικούς πρόσβασης αλλά και αριθμούς πιστωτικών καρτών!
Η εταιρεία ζητά από τους πελάτες της να ελέγξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, καθώς δεν αποκλείεται να έχει γίνει παράνομη ηλεκτρονική χρήση των καρτών τους.
Αναφορικά με το πρόσωπο του χάκερ δεν υπάρχουν στοιχεία αλλά εικάζεται ότι πρόκειται για αντίποινα μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Sony σε βάρος ενός άλλου χάκερ που κατάφερε να σπάσει τον μηχανισμό προστασίας της παιχνιδομηχανής, η οποία θεωρείται από τις καλύτερα προστατευόμενες στον κόσμο
-
Γνωστος ψαχνει μνυμες για laptop 2x4GB PC2-6400 SODIMM DDR2-800.
Η αντιπροσωπεια δεν φερνει αλλα τον διαβεβαιωσαν οτι με τις παραπανω μνυμες, γινεται η αναβαθμιση.
Πλαισιο, E-Shop, Getitnow κτλ δεν εχουν και δεν ξερουν αν θα φερουν. Εχει βρει το κιτ σε διαφορα ηλεκτρονικα καταστηματα στην Αμερικη και την Αγγλια, αλλα Ελλαδα κανενα -
SOS!!!!
Πηγα να παιξω ενα παιχνιδι στο λαπτοπ και ειδα οτι καπως κολλαγανε τα γραφικα.Παω λοιπον και ανατρεχω στις ρυθμισεις της ΑΤΙ και καπως τις πειραξα και το λαπτοπ τωρα τα παιχνιδια σερνονται!!!!Εκανα και reset στις ρυθμισεις και παλι τα ιδια!!!Τι στο καλο να φταιει?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Η αντιπροσωπεια δεν φερνει αλλα τον διαβεβαιωσαν οτι με τις παραπανω μνυμες, γινεται η αναβαθμιση.
Πλαισιο, E-Shop, Getitnow κτλ δεν εχουν και δεν ξερουν αν θα φερουν. Εχει βρει το κιτ σε διαφορα ηλεκτρονικα καταστηματα στην Αμερικη και την Αγγλια, αλλα Ελλαδα κανεναebay
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πλαισιο, E-Shop, Getitnow κτλ δεν εχουν και δεν ξερουν αν θα φερουν. Εχει βρει το κιτ σε διαφορα ηλεκτρονικα καταστηματα στην Αμερικη και την Αγγλια, αλλα Ελλαδα κανεναebay
Ποιο απ ολα;;
ebay.com?
ebay.de???
ebay.co.uk???Εχουμε κανα αξιοπιστο καταστημα να πρωτεινουμε;; Γιατι ειναι απο τους ανθρωπους του στυλ 'απο το ιντρενεν-τ το πηρες;; αυτα παθαινεις'
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]