-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
SOS!!!!Πηγα να παιξω ενα παιχνιδι στο λαπτοπ και ειδα οτι καπως κολλαγανε τα γραφικα.Παω λοιπον και ανατρεχω στις ρυθμισεις της ΑΤΙ και καπως τις πειραξα και το λαπτοπ τωρα τα παιχνιδια σερνονται!!!!Εκανα και reset στις ρυθμισεις και παλι τα ιδια!!!Τι στο καλο να φταιει?
Θερμοκρασιες πες
Hw monitor ανοικτο, παιξε και δες μαξ θερμοκρασιες
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
SOS!!!!
Πηγα να παιξω ενα παιχνιδι στο λαπτοπ και ειδα οτι καπως κολλαγανε τα γραφικα.Παω λοιπον και ανατρεχω στις ρυθμισεις της ΑΤΙ και καπως τις πειραξα και το λαπτοπ τωρα τα παιχνιδια σερνονται!!!!Εκανα και reset στις ρυθμισεις και παλι τα ιδια!!!Τι στο καλο να φταιει?
Θερμοκρασιες πες
Hw monitor ανοικτο, παιξε και δες μαξ θερμοκρασιες
Οκ θα το δω σημερα!
Γιωργο μολις το αναψα,ανοιξα το hw monitor εβαλα το shift και παλι τα ιδια.Η maximun θερμοκρασια εφτασε τους 59 βαθμους.Τι να κανω ρε γαμωτο με το μπ@υρδ€λο????
-
59 δεν ειναι τιποτα , απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε τον driver της καρτας
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Γνωστος ψαχνει μνυμες για laptop 2x4GB PC2-6400 SODIMM DDR2-800.
Η αντιπροσωπεια δεν φερνει αλλα τον διαβεβαιωσαν οτι με τις παραπανω μνυμες, γινεται η αναβαθμιση.
Πλαισιο, E-Shop, Getitnow κτλ δεν εχουν και δεν ξερουν αν θα φερουν. Εχει βρει το κιτ σε διαφορα ηλεκτρονικα καταστηματα στην Αμερικη και την Αγγλια, αλλα Ελλαδα κανεναebay
Ποιο απ ολα;;
ebay.com?
ebay.de???
ebay.co.uk???Εχουμε κανα αξιοπιστο καταστημα να πρωτεινουμε;; Γιατι ειναι απο τους ανθρωπους του στυλ 'απο το ιντρενεν-τ το πηρες;; αυτα παθαινεις'
orcalogic uk
πριν 2 χρόνια είχα παραγγείλει από αυτό ram για ένα τοσίμπα του 2001 και ήταν οκ. Μπορεί να μην είναι ότι φτηνότερο αλλά είναι αξιόπιστο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
59 δεν ειναι τιποτα , απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε τον driver της καρταςSent from my LG-P500 using Tapatalk
Ενταξει Γιωργη ολα κομπλε.Εχει η ΑΤΙ ενα προγραμμα που τζολευεις το 3d και αυτα και τα ειχα τζολεψει εγω.Τα εκανα απο τις βασικες ρυθμισεις reset και τωρα ολα ενταξει!!Ευχαριστω πολυ!!
-
τι είναι το τζολεύω ωρέ ;
-
Έλα ρε τώρα που δεν ξέρεις. Λες και εσύ δεν τζολεύεις...
-
Speech input @ google chrome, works great
-
Αν φορμάρουμε σκληρό (συγκεκριμένα SSD) σε pc με 7άρια και κατόπιν τον βάλουμε σε άλλο pc,αλλά με κοματάκι διαφορετικό chipset(G31/P35), o σκληρός θα μπουτάρει ή όχι; Μάλλον παίζει ρόλο το MBR...
-
Εβαλα το νεο Μαιλ της Yahoo to Beta... γρηγορο δειχνει...
-
yahoo είναι απ'τα πρώτα mail που χα φτιάξει και το χω πάνω από 10 χρόνια και μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο όλων
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αν φορμάρουμε σκληρό (συγκεκριμένα SSD) σε pc με 7άρια και κατόπιν τον βάλουμε σε άλλο pc,αλλά με κοματάκι διαφορετικό chipset(G31/P35), o σκληρός θα μπουτάρει ή όχι; Μάλλον παίζει ρόλο το MBR...μαλλον θα γινει κολαση
οι drivers θα ειναι ο,τι να ναι , χλωμο το κοβω να μπει καν στα windows , αλλα και να μπει δε νομιζω οτι θα δουλευουν καλα τα πραγματα
γιατι ομως να κανεις κατι τετοιο?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι είναι το τζολεύω ωρέ ;Πειραζω!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
yahoo είναι απ'τα πρώτα mail που χα φτιάξει και το χω πάνω από 10 χρόνια και μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο όλωνΚαι εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που ανακάλυψα το GMail! Το GMail έχει περισσότερα καλούδια!
Έκανα 'εκτροπή' των mail μου από το yahoo σε GMail -
Ο χρήστης iant έγραψε:
yahoo είναι απ'τα πρώτα mail που χα φτιάξει και το χω πάνω από 10 χρόνια και μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο όλων
Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που ανακάλυψα το GMail! Το GMail έχει περισσότερα καλούδια!
Έκανα 'εκτροπή' των mail μου από το yahoo σε GMailκαι εγω εχω το γιαχου 11 χρονια... και τωρα εβαλα και το gmail....
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αν φορμάρουμε σκληρό (συγκεκριμένα SSD) σε pc με 7άρια και κατόπιν τον βάλουμε σε άλλο pc,αλλά με κοματάκι διαφορετικό chipset(G31/P35), o σκληρός θα μπουτάρει ή όχι; Μάλλον παίζει ρόλο το MBR...http://www.virtualbox.org/wiki/Migrate_Windows
...
For reasons we don't understand, Windows memorizes which IDE/ATA controller it was installed on and fails to boot in case the controller changes. This is very annoying because you will run into this problem with basically all migrated images. The solution here is to perform several modifications to the Windows registry. This can be done while the installation is still running on the original system because all it does is relax the IDE checks. Therefore the installation will continue to work on the original system after the modification. The easiest way is to use the excellent MergeIDE utility from the German c't computer magazine. Alternatively, instructions in Microsoft's knowledge base article can be followed: http://support.microsoft.com/kb/314082
-
πάει και το open office http://www.pestaola.gr/oracle-kills-com ... penoffice/
-
εδω και 1.5 μηνα λεει οτι θα κλεισει και ακομη εκει ειναι....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάει και το open office http://www.pestaola.gr/oracle-kills-com ... penoffice/Απλά μετονομάστηκε σε LibreOffice. Η GPL φροντίζει..
-
http://www.gsmarena.com/android_market_ ... s-2572.php
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]