-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Άρα μιλάμε για 486 + EISA.
Τι χάλασε, ο επεξεργαστής, motherboard, κάτι άλλο;
και ξέρεις, τελικά θα έχει χαλάσει η κάρτα
το πηγαμε σε τεχνιτη υπολογιστων και ειπε οτι ο σκληρος δισκος δεν διαβαζει το δισκακι επισης οτι δενυπαρχει τετοιος δισκος γιατι ειναι παρα πολυ παλιος,κατι για τον επεξεργαστη και ειπαμε μπας και βρουμε καναν αλλον 486 μεταχειρισμενο.
-
κοιτα με το arduino γινεται πανευκολα να περασεις αυτη την καρτα σε νεο pc αλλα το θεμα ειναι οτι θελει λιγη ωρα για να γινει το κυκλωμα
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
@cf
οχι 9600 gt , καλα εγω βαρυ παιχνιδι δεν παιζω υπερθερμαινεται σε χρονο dt και τρωει ξεγυρισμενα κολληματα
θελει ανοιγμα για να καθαριστει και να πασταριστει , αλλα οπως ειχα πει και παλιοτερα στο dv5 αυτο ειναι ΑΘΛΟΣ
ενω τα vaio πχ ανοιγουν πολυ ευκολα, καταραμενη HP
Nαι το δικό μου έβγαινε και με την 9600gt.. αλλά όταν το πήρα αυτή είχε..
Έχω δεί βίντεο από παρόμοια μοντέλα με το δικό μου και τα άνοιγαν σχετικά εύκολα.. Αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται.. Άνοιγμα το καπάκι και καθάρισμα στο ανεμιστηράκι..
-
Δεν το ΄πιασα
-
Για πειτε κανα καλο antivirus για 2 pc τουλαχιστον που να το εχετε δοκιμασει και να μην ειναι βαρυ
-
αμα δεν μας πεις τι pc ειναι δεν εχει νοημα να σου προτεινουμε τιποτα γιατι και ελαφρυ να ειναι για μας για σενα μπορει να ειναι βαρυ..
το avs ειναι ενα απο αυτα+το comodo που το εβαλα αυτη την φορα μετα το format -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Για πειτε κανα καλο antivirus για 2 pc τουλαχιστον που να το εχετε δοκιμασει και να μην ειναι βαρυmicrosoft security essentials
που χάθηκες εσύ ρε ;
-
http://www.ipms.fraunhofer.de/en/news/p ... 03-30.html
τελικα τα sci fi δεν ειναι τοσο fi...
-
Ρετρολάγνοι
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
@cf
οχι 9600 gt , καλα εγω βαρυ παιχνιδι δεν παιζω υπερθερμαινεται σε χρονο dt και τρωει ξεγυρισμενα κολληματα
θελει ανοιγμα για να καθαριστει και να πασταριστει , αλλα οπως ειχα πει και παλιοτερα στο dv5 αυτο ειναι ΑΘΛΟΣ
ενω τα vaio πχ ανοιγουν πολυ ευκολα, καταραμενη HP
Nαι το δικό μου έβγαινε και με την 9600gt.. αλλά όταν το πήρα αυτή είχε..
Έχω δεί βίντεο από παρόμοια μοντέλα με το δικό μου και τα άνοιγαν σχετικά εύκολα.. Αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται.. Άνοιγμα το καπάκι και καθάρισμα στο ανεμιστηράκι..
Οχι, πρεπει να το ανοιξεις ολο και να ξηλώσεις και την οθονη για να χεις προσβαση στον ανεμιστηρα.
Οποιος σχεδιασε τα εντοσθια του dv5 πρεπει να λιθοβοληθει!
2 ωρες υποθεση αν θυμαμαι καλα, για το λυσε-καθαρισε-δεσε και το ποιο σημμαντικο ειναι να μη σου περισσεψουν βιδακια στο τελος... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μπορει καποιος να μου βρει μια λυση για το imageshack???Οι ρυθμισεις ειναι ολες Ελλαδα αλλα παλι βατραχια βλεπω!!!
Παμε παλι.....
-
Κάνε ένα account στο imageshack να τελειώνεις.. Εγώ έτσι μόνο τα βλέπω..
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μπορει καποιος να μου βρει μια λυση για το imageshack???Οι ρυθμισεις ειναι ολες Ελλαδα αλλα παλι βατραχια βλεπω!!!
Παμε παλι.....
για φωτο που ανεβαζεις εσυ ή φωτο αλλων μιλας?
-
Kαι τα 2.
edit:τελικα εκανα εγγραφη και τις εμφανιζει.Thnx!!!!
-
Πριν ένα μήνα -παρά μια ημέρα- μου είχε παρουσιαστεί στο laptop το παρακάτω:
Ο χρήστης doule έγραψε:
Έχει παρουσιαστεί σοβαρό πρόβλημα στο laptop μου. HP Pavilion dv9500.
Πατάω power, όλα τα λαμπάκια ανάβουν κανονικά, τα ανεμιστηράκια δουλεύουν, η οθόνη όμως... τίποτα! Αχνοφαίνεται μόνο ένα μαυρο-μπλε backlight...
Ψάχνοντας βρήκα ότι προφανώς έχει καεί η κάρτα γραφικών, άρα πάει για αντικατάσταση μητρικής, οπότε...Τελικά το πήγα στο μαγαζί από όπου το είχα αγοράσει (γνωστός γαρ no1) και μου είπε ότι:
α. θα το δουν αυτοί
β. αν δεν καταφέρουν να βρουν τι είναι, θα επικοινωνήσουν μαζί μου (για να δούμε τι μπορεί να φταίει) και να το στείλουν στο service της HP για τα περαιτέρω...Αφού πέρασαν 4-5 ημέρες τους πάιρνω τηλέφωνο για να δω που βρίσκεται το θέμα, και μου απαντάει ότι το laptop έχει φύγει ήδη για Αθήνα στην HP. (ΕΝΑ το κρατούμενο).
Τελικά μετά από περίπου δυο βδομάδες με ενημερώνουν ότι έφτασε και έχει επισκευαστεί, αλλά κόστισε 'κάτι παραπάνω, 150€'.
Ρωτώντας τι έχει αλλαχτεί, μου απάντησε ότι 'έγινε επισκευή πλακέτας'...
Του αναφέρω ότι άλλα είχαμε συννενοηθεί, και άλλα έγιναν, πληρώνω και το παίρνω (γνωστός γαρ no2) χωρίς όμως να έχω στο χέρι μου κάποιο χαρτί για το τι εργασίες έγιναν (μόνο το τιμολόγιο και μάλιστα σε δύο ποσά) .Και όπως πολύ σωστά μαντεύετε, σήμερα μετά από δέκα περίπου ημέρες, το laptop παρουσιάζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...
Περιττό να σας αναφέρω ότι αισθάνομαι πολύ Μ@Λ@Κ@Σ, αλλά έχω φτάσει στο αμήν...Την Τρίτη, με το καλό, θα πάω και πάλι από το μαγαζί... Μπορώ να ζητήσω κάτι πέρα της δωρεάν -εκ νέου- επισκευής;;;
-
ωρα ανασκαφης η πρηγουμενη και μεσα σε μια κουτα στο σελοφαν της βρηκα μια
ξεχασμενη απο τον θεο κοιτωντας με ακομη με δυναμη και στοικοτητα
μια απο τις πρωτες sli στον κοσμο -
Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι κι εγώ (είναι που δεν ορέγομαι ιδιαίτερα τον οβελία, για την ακρίβεια, δεν τρώω ποτέ! ) και έλυσα επιτέλους το μοναδικό πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει στα Windows 7 64bit με εφαρμογή:
Cisco VPN Client έκδοση 5.0.07.0290. Εγκαθίσταται κανονικότατα πλέον και δουλεύει. Δεν είναι καινούριο νέο, απλώς εγώ... τώρα το ανακάλυψα!Όποιος είχε προβλήματα λοιπόν με το συγκεκριμένο, ας το γνωρίζει.
-
Samsung SM-BX2431 LED Monitor 24
Η απο πανω, σαν οθόνη τι λεει;;;
Το πλαισιο την δινει στα καταστήματα 259,00 € και στο internet 241,80 €
Το Public στα 278.99 €
Ο Κατερελος στα 215.00€Εαν εχει κανεις καμια αλλη καλη πρωταση, καλοδεχουμενη.
μ ενδιαφερει να ειναι
-1080 για να παιζει κανα blue-ray
-LED για οικολογικους λογους
-Γρηγορη αποκριση (2ms) για να μη σπαει στα τρια οταν τρεχει παιχνιδιΑυτα
-
για led ειναι φτηνη (τον ιανουαριο ηταν στο top10 best buy στην βρετανια )
-
οποτε αφοβα ε;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]