-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
HELP !
Τελευταία το λάπτοπ* μου κολλούσε αρκετά σε άσχετες στιγμές ακόμα και με απλό browsing. Τώρα που πήγα να το ανοίξω άργησε πάρα πολυ, έβγαλε την επιδιόρθωση συστήματος.. Πέρασε την welcome screen αλλά μετά δεν φόρτωνε την επιφάνεια εργασίας. Μου έβγαλε runtime error c++ χωρίς κάποιο κωδικο, failure to load C:Windows.../desktop και το microsoft security essentials ήταν απενεργοποιημένο. Προσπάθησα να το ενεργοποιήσω και μου έβγαλε error 0x800705b4. O σκληρός μου που παλιότερα έκανε κάτι περίεργους θορύβους τελευταία είχε σταματήσει. Το chkdsk δεν μου είχε βγάλει κάποιο πρόβλημα.
Τι μπορεί να φταίει ? Τι να κάνω?
Τώρα το έχω σε safe mode με λειτουργία δικτύου
*acer aspire 5930g (εκτός εγγύησης) με win7 32-bit
Επειδή δεν βλέπω κάποια λύση μέσω του googling λέω να ξαναπεράσω τα win 7 αλλά αυτή την φορά τα 64bit. Έχω τo .iso.. Αν το τρέξω κατευθείαν μπορώ να κάνω clean install και οχι upgrade? Έχω τα 32-bit τώρα. Ή πρέπει να κάνω ένα bootable cd?
δεν μπορεις να εγκαταστησεις τα προεγκατεστημενα windows του υπολογιστη σου? δεν σου βγαζει σχετικη επιλογη
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
βαλτου κανα firewall τυπου comodoσιγα μην του βαλει και τον hasselhoff
security essentials για να λεει οτι κατι εχει (επειδη ειναι παναλαφρα)
ειναι το μονο που χρειαζεται
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Απ τη στιγμη που ειναι να κανεις φορματ καντο σωστα.Boot απο DVD,διαγραφη του διαμερισματος των WIN,δημιουργια νεου και εγκατασταση.Aυτό θα κάνω αλλά πρώτα να τελειώσω τα backup..
δεν μπορεις να εγκαταστησεις τα προεγκατεστημενα windows του υπολογιστη σου? δεν σου βγαζει σχετικη επιλογη
Vista είχα.. Και έκανα upgrade σε win7 όταν βγήκαν
-
καλα αντε γεια πες τους, βαλε 64 bit χωρις τη σαβουρα της acer να βρεις την υγεια σου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα αντε γεια πες τους, βαλε 64 bit χωρις τη σαβουρα της acer να βρεις την υγεια σουTo αυτό.
Μετά, το firewall του ρούτερ/win + security essentials αρκούν.
-
H σαβούρα της acer είχε φύγει εδώ και καιρό..
Μέχρι τώρα αυτό που είπε ο drdino έχω κάνει και στο δικό μου και στης αδερφής μου.. Δεν είχα κανένα πρόβλημα..
-
εχεις παντως υποψιες για το σκληρο σου? μηπως να παρεις κανα καλυτερο πριν προχωρησεις?
-
αα και αλλη μια ερωτηση, μιας και εχουμε την ιδια καρτα γραφικων εσενα τι σου κανει απο αποψη θερμοκρασιων?
εμενα κανει καθε μερα barbeque με τη cpu
τωρα που ανοιξα τα παραθυρα και κανει κρυο επεσε στους 53
-
Ο σκληρός μου εκτός από τον θόρυβο δεν μου έχει κάνει τίποτα άλλο.. Το chkdsk δεν βγάζει τίποτα,degragment κάνει κανονικά και το tune up utilities δεν μου εβγαζε κάποιο πρόβλημα στο scan disk for errors..
Την 9300m gs έχεις? Το hw monitor μου λέει 47 βαθμούς τώρα που το έχω idle.. Και πρέπει να θέλει και ένα καθαρισματάκι το ανεμιστηράκι.. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω πρόβλημα.. Και στο tdu2 εντάξει πρέπει να ήταν..
-
λοιπον κυριοι>Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΙSA κάρτα
γιατί το χρειάζεσαι; Μπορεί να γίνεται η δουλειά σου με πιο εύκολους τρόπους.
το θελει γνωστος μου για μια ευθυγραμμιση συνεργειου ,χαλασε ο κομπιουτερ του και πρεπει να βρει αλλον για να ενσωματωσει μια καρτα σαν αυτη των γραφικων ας πουμε αλλα μεγαλη σε μηκος.
η αντιπροσωποια του ειπε οτι η καρτα δεν μπαινει σε πιο συγχρονο υπολογιστη ,δεν κουμπωνει.μιλαμε για τρελες καταστασεις.
Κάρτα μεγάλη σε μήκος = vesa local bus. Συνήθως σε 486 είχαν αυτές τις κάρτες, ίσως και στους πρώτους Pentium ή τους τελευταίους 386 μετά βγήκε το AGP. Οπότε ακόμα και αν βρείς παλιό κομπιούτερ δέν είναι σίγουρο οτι θα έχει VLB.
Απο αυτή την κάρτα τί καλώδιο βγαίνει πίσω? Ίσως υπάρχει πιό απλή λύση όπως λένε και οι άλλοι. Βγάλε φωτογραφίες.
Δεν νομίζω ότι αναφέρεται σε κάρτα γραφικών (αλλιώς γιατί να θέλει τη συγκεκριμένη;). Μάλλον κάποια κάρτα επικοινωνίας με συγκεκριμένο μηχάνημα στο συνεργείο. VLB μόνο για κάρτες γραφικών. Μεγάλο πλάτος σε άλλες κάρτες είναι οι (E)ISA.
Για τις τελευταίες υπάρχουν αντάπτορες για να κουμπώσει η παλιά (Ε)ΙSA κάρτα σε σύγχρονο μηχάνημα και να κάνει τη δουλειά του, και να μην ψάχνεται με εξαρτήματα που δεν κυκλοφορούν πια.
,αυτο εδω ειναι το μηχανημα,απτην δεξια μερια ειναι αυτη η μεγαλη καρτα που σας ελεγα και αριστερα δειχνει σε τι σημειο κουμπωνει.
δεν εχει αυτα τα συνηθησμενα τα ασπρα οπως εχουν οι πιο συγχρονοι υπολογιστες που κουμπωνουν οι καρτες γραφικων,ηχου .
mjacob υπαρχουν αυτοι οι ανταπτορες οπως λες που θα με εξυπηρετησουν;
ακουω τις αποψεις σας. -
@cf
οχι 9600 gt , καλα εγω βαρυ παιχνιδι δεν παιζω υπερθερμαινεται σε χρονο dt και τρωει ξεγυρισμενα κολληματα
θελει ανοιγμα για να καθαριστει και να πασταριστει , αλλα οπως ειχα πει και παλιοτερα στο dv5 αυτο ειναι ΑΘΛΟΣ
ενω τα vaio πχ ανοιγουν πολυ ευκολα, καταραμενη HP
-
Βασικά... VLB.. οπότε μόνο 486 ή πρώτος P1 με VLB. Αντάπτορα δεν βρήκα
Θα κοιτάξω μετά αν έχει τέτοια θύρα ο δικός μου. -
ξεχασα να γραψω οτι αυτη η καρτα παρολο που εχει μηκος κονταστα 35 εκατοστα,το σημειο που κουμπωνει ειναι γυρω στα 10 εκατοστα.
-
μονο σε μενα μοιαζει αυτη η καρτα στον προγονο της ark?..
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
ξεχασα να γραψω οτι αυτη η καρτα παρολο που εχει μηκος κονταστα 35 εκατοστα,το σημειο που κουμπωνει ειναι γυρω στα 10 εκατοστα.μισό λεπτό, δεν είναι αυτή στο βάθος; που κουμπώνει πάνω στη καφέ υποδοχή;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@cfοχι 9600 gt , καλα εγω βαρυ παιχνιδι δεν παιζω υπερθερμαινεται σε χρονο dt και τρωει ξεγυρισμενα κολληματα
θελει ανοιγμα για να καθαριστει και να πασταριστει , αλλα οπως ειχα πει και παλιοτερα στο dv5 αυτο ειναι ΑΘΛΟΣ
ενω τα vaio πχ ανοιγουν πολυ ευκολα, καταραμενη HP
Nαι το δικό μου έβγαινε και με την 9600gt.. αλλά όταν το πήρα αυτή είχε..
Έχω δεί βίντεο από παρόμοια μοντέλα με το δικό μου και τα άνοιγαν σχετικά εύκολα.. Αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται.. Άνοιγμα το καπάκι και καθάρισμα στο ανεμιστηράκι..
-
αντε ας κανουμε και την καλη μας πραξη σημερα
http://www.pentest.co.uk/pentest.shtml
και μετα
http://www.pentest.co.uk/sql/scanner.sql
ειρωνια ε? -
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
ξεχασα να γραψω οτι αυτη η καρτα παρολο που εχει μηκος κονταστα 35 εκατοστα,το σημειο που κουμπωνει ειναι γυρω στα 10 εκατοστα.
μισό λεπτό, δεν είναι αυτή στο βάθος; που κουμπώνει πάνω στη καφέ υποδοχή;
στην πραγματικοτητα κουμπωνει σε τοσο μηκος,31 η 32 μυτες εχει η καρτα για να κουμπωσει.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Άρα μιλάμε για 486 + EISA.Τι χάλασε, ο επεξεργαστής, motherboard, κάτι άλλο;
και ξέρεις, τελικά θα έχει χαλάσει η κάρτα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]