-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγώ έχω ένα us robotics και είχα αυτό το πρόβλημα. με εκτυπωτή hp.Με usr και εκτυπωτή hp και εγώ, μα χωρίς να χρησιμοποιήσω ποτέ το usb interface οπότε δεν ξέρω τι ισχύει εκεί. Δικτυακά όμως, αν έχεις τέτοια δυνατότητα στον εκτυπωτή, απλά χτυπάς την ip του εκτυπωτή στον browser και βλέπεις/ρυθμίζεις τα πάντα.
Δες σε αυτό το μήνυμα screenshot με το υπόλοιπο των μελανιών στο δικό μου interface.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα δίκτυο στο φροντιστήριο. Για αρχή, χρειαζόμαστε internet σε όλες τις τάξεις. Το σχολείο είναι σε 2 ορόφους (ισόγειο-πρώτος), οπότε φαντάζομαι ένα απλό ασύρματο router σαν αυτό που έχω σπίτι θα κάνει την δουλειά.Επίσης όμως, θέλουμε -και εδώ είναι τα ζόρια- ασύρματη πρόσβαση στον εκτυπωτή που υπάρχει στο ισόγειο. Αυτό γίνεται με κάποιο τρόπο;
Ενα καλό access point θα σε καλύψει. Εγω σε τριωροφη μονοκατοικια καλυπτομαι απο ενα απλο σπιτικο adsl wireless router. Η δοκιμη ειναι απλη... βαζεις το AP εκει που θες και με τον φορητο ανα χειρας βλεπεις που καλυπτει και τι τυφλα σημεια υπαρχουν. Αν τα τυφλα σημεια ειναι πολλα και σε ενοχλουν, βαζεις και ενα δευτερο AP σε Bridge mode και εισαι κομπλε.
Για τον printer οτι ειπαν τα παιδια... οι λυσεις πολλες... παντως εγω ως κλασσικος corsair προτεινω wifi printer
-
Και εγώ το ίδιο, ως χρήστης ενός τέτοιου. Θα σας λύσει τα χέρια, αρκεί όλα τα pc να έχουν το ίδιο λειτουργικό, για να μην ψάχνεστε.
-
Φίλη έχει ένα toshiba sattelite και θέλει να κάνει format.
Το θέμα είναι ότι δεν έχει cd για τα windows. Ξέρετε μήπως τα toshiba έχουν σε κάποιο σημείο του σκληρού την εγκατάσταση των windows?
Και αν όχι μπορώ να εγκαταστήσω από τα δικά μου dvd που έφτιαξα όταν πρωτολειτούργησα το δικό μου laptop (acer)? -
Όταν ξεκινάει το μηχάνημα ας πατήσει F9.
Υπάρχει επιλογή να σβήσει τα πάντα και να ξαναπεράσει τα βίστα. -
Σας ευχαριστώ όλους.
Μάλλον θα προτιμηθεί η λύση ενός router με ethernet καθώς το printer είναι δίπλα στο τωρινό ενσύρματο modem του ADSL και βολεύει.
Για την ώρα δεν έχουμε όλοι το ίδιο λειτουργικό, αλλά σιγά σιγά ευελπιστώ να τους γυρίσω όλους σε mac . Η μόνη βλακεία είναι ότι ο υπολογιστής του computer room και των διαδραστικών πινάκων είναι σε vista παρόλο που τα προγράμματα που τρέχουν υπάρχουν και σε mac OS-X.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όταν ξεκινάει το μηχάνημα ας πατήσει F9.
Υπάρχει επιλογή να σβήσει τα πάντα και να ξαναπεράσει τα βίστα.Ευχαριστώ
Για toshiba παλαιότερο με xp έχουμε λύση??
Αυτό είναι της κοπέλας μου... Με έχουν περάσει για προγραμματιστή οι κοπέλες της παρέας -
Vistoπρόβλημα, φίλη με λάπτοπ προσπαθεί να συνδεθεί σε δίκτυα ασύρματα και μη και δεν τα καταφέρνει, πέραν του δικού της ασύρματου.
Προσπάθησα στο δικό μου το ενσύρματο, και μου έβγαζε ένα Χ ανάμεσα στο 'Μη αναγνωρισμένο τοπικό δίκτυο' και στο 'ίντερνετ'. Προσπάθησα πολλά πράγματα, δεν έβγαλα συμπέρασμα:
*Απενεργοποίηση ΙΡ6
*Απενεργοποίηση/επανενεργοποίηση κάρτας δικτύου
*DNS flush, δε τα κατάφερα
*static IP, dynamic IP
Κάτι παπαρορυθμίσεις στα βίστα του στυλ 'επιδιόρθωση, κοιτάτε τη μπάρα να πρασινίζει και μετά δε γίνεται τίποτα' κλπ..
Της πρότεινα ένα μαγαζί για υπολογιστές στο Παγκράτι, μπας και το φτιάξει πριν τη πτήση της τη Τρίτη.. -
Χρειαζομαι αδεια για το Spyware doctor 6.1.0.447 η καποιο αλλο, καλυτερο Spyware προγραμμα....
Ανοιξα μια καρτα γενεθλιων ο μ...κας και απο τοτε εχει γινει της καρ...λας στο PC μου!!! -
Καλα ποιος συνεχιζει και ανοιγει καρτες γενεθλιων?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα ποιος συνεχιζει και ανοιγει καρτες γενεθλιων?Οταν ερχεται απο συγγενεις στην αμερικη, τις ανοιγεις...
HELP ΛΕΜΕ!!!!
Με το που ανοιγω το PC μου, το desktop γεμιζει βυζια και iPhone 3GS.... -
Πώς την πάτησες βρε αλέξανδρε.
Καλά, με IE το άνοιξες;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οταν ερχεται απο συγγενεις στην αμερικη, τις ανοιγεις...
HELP ΛΕΜΕ!!!!
Με το που ανοιγω το PC μου, το desktop γεμιζει βυζια και iPhone 3GS....εάν έχεις win κάνε system restore από το Accessoires>System tools.
-
Χρειαζομαι αδεια για το Spyware doctor 6.1.0.447 η καποιο αλλο, καλυτερο Spyware προγραμμα....
Ανοιξα μια καρτα γενεθλιων ο μ...κας και απο τοτε εχει γινει της καρ...λας στο PC μου!!!Δοκίμασε αυτά:
http://www.safer-networking.org/index2.html
και
http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... e-combofixΆμα δε σωθείς με το combofix, δε το κόβω να σώζεσαι.
Είχα κολλήσει τον ιό του usb stick, που αντιγραφεται παντού με το που συνδέσεις ένα μολυσμένο usb, μου βγήκε η πίστη και δεν έβγαινε, λυπόμουν το φορμάτ γιατί ήταν ενός μήνα επανεγκατάσταση, έτρεξα αυτό και σώθηκα. -
HELP ΛΕΜΕ!!!!
Με το που ανοιγω το PC μου, το desktop γεμιζει βυζια και iPhone 3GS....Και που το κακο να γεμιζει βυζια?
-
HELP ΛΕΜΕ!!!!
Με το που ανοιγω το PC μου, το desktop γεμιζει βυζια και iPhone 3GS....Και που το κακο να γεμιζει βυζια?
-
HELP ΛΕΜΕ!!!!
+2, βυζιά.
Εκτός και αν είναι αντρικά. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ανοιξα μια καρτα γενεθλιων ο μ...κας και απο τοτε εχει γινει της καρ...λας στο PC μου!!!Δοκίμασε αυτά:
http://www.safer-networking.org/index2.html
και
http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... e-combofixΆμα δε σωθείς με το combofix, δε το κόβω να σώζεσαι.
Είχα κολλήσει τον ιό του usb stick, που αντιγραφεται παντού με το που συνδέσεις ένα μολυσμένο usb, μου βγήκε η πίστη και δεν έβγαινε, λυπόμουν το φορμάτ γιατί ήταν ενός μήνα επανεγκατάσταση, έτρεξα αυτό και σώθηκα.System Restore δεν παίζει;
-
System restore δεν έπαιξε.
Παλεύω με το spybot se safe mode, μπας και κάνει τίποτα:/
ειδομεν!Ευχαριστώ για την βοήθεια, κατευαζω τα δυο προγράμματα, εάν δεν τα καταφέρει το spybot
-
HELP ΛΕΜΕ!!!!
δεν ειναι κακο.... αρκει να μπορεις να δουλεψεις....
Ε... Δεν μπορω να δουλεψω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]