-
το android παντως στο optimus σε γενικες γραμμες το εχει αφησει στη ησυχια του η lg, δεν παιζει βιασμος στυλ sony
απο κει και περα σαν συσκευση απο αποψη hardware σε σχεση με τον αμεσο ανταγωνισμο (που πουλαει περισσοτερο ονομα παρα ουσια) βρισκεται σε σχετικα πλεονεκτικη θεση , αλλα και παλι δεν εχει καμια επαφη με τις 'ναυρχιδες'
η συγκεκριμενη εταιρεια επειδη στη συνειδηση των καταναλωτων δε βρισκεται και πολυ ψηλα, με τα android κινητα τουλαχιστον κανει παραπανω απο φιλοτιμες προσπαθειες για να φτασει τους υπολοιπους σε αυτο το τομεα και φυσικα αυτο ωφελει τον τελικο καταναλωτη που δεν εχει κομπλεξ με τα σηματακια στα κινητα ( )
βεβαια για οσους δεν εχουν κανενα απολυτως κομπλεξ το zte ειναι το απολυτο vfm
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ολα χωρανε εαν πιανει το χερι σου (το θεμα εχει να κανει με το παχος της κασας του ανεμιστηρα που αλλαζεις εαν βρεις ιδιο λιγο μεγαλυτερο θα κανει )
φυσικα θες ενα κιτ τυπου
http://www.etools.gr/mikroergaleia/drem ... -4-65.html
(εχει ανεβει κατα ΠΟΛΥ τωρα η τιμη δεν ξερω γιατι εγω το δικο μου το πηρα 70)αν βρεις καποιο κιτ με μικροεργαλεια αξιζει να το παρεις να το εχεις για το οτιδηποτεΠιάνει, αλλά βαριέται
ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως:) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ο πωλητης του πλαισιου, μου αντιπροτεινε τα τουρμπο-εξ.. τον εγραψα στα παλαιοτερα και πηρα τα JBL Creature IIIκαλα εκανες
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εψαχνα για ενα ζευγαρι ηχειακια 2.1 να κανουν παρεα στον αημακ.. Οχι τιποτε ιδιαιτερο, να ακουω λιγο καλυτερα..
Ειχα βαλει στο ματι κατι Altec Lansing σε σουπερ τιμη (~30) απο Πλαισιο, τα οποια ομως θα ερχοσαντε, αγνωστο ποτε...
ο πωλητης του πλαισιου, μου αντιπροτεινε τα τουρμπο-εξ.. τον εγραψα στα παλαιοτερα και πηρα τα JBL Creature III
το γραφω εδω σαν 'γκατζετ'
θα σας πω εντυπωσεις οταν τα ακουσω!!Μιλάμε για πολυ παίξιμο
Το μόνο μείον ότι δεν έχουν έξοδο για ακουστικά -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ο πωλητης του πλαισιου, μου αντιπροτεινε τα τουρμπο-εξ.. τον εγραψα στα παλαιοτερα και πηρα τα JBL Creature III
καλα εκανες
ναι, ετσι νομιζω κι εγω!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
εψαχνα για ενα ζευγαρι ηχειακια 2.1 να κανουν παρεα στον αημακ.. Οχι τιποτε ιδιαιτερο, να ακουω λιγο καλυτερα..
Ειχα βαλει στο ματι κατι Altec Lansing σε σουπερ τιμη (~30) απο Πλαισιο, τα οποια ομως θα ερχοσαντε, αγνωστο ποτε...
Το μόνο μείον ότι δεν έχουν έξοδο για ακουστικάJBL. Ανύπαρκτες μεσαίες.
Αυτά εδώ είναι καλά για αρχή:
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Speaker-Monitor/Behringer-Studio-Monitor-Ms-16-544-BEH-035.htm -
z-2300 logitech...το καλύτερο 2.1 imho
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ο αμερικάνικος ήχος τελικά(μετά από χρόνια ψαξίματος και ακροάσεων) είναι για μένα ο καλύτερος,όλα τα άλλα είναι για να ξοδεύει ο κόσμος λεφτά σε χαιεντο παπαριές.
Η JBL δεν παίζεται και τα συγκεκριμένα ρίχνουν πολλές σφαλιάρες σε πολλά μόνιτορ κι αν υπολογίσουμε ότι είναι για pc κι όχι καθαρόαιμα hifi τότε μιλάμε για πολύ δυνατά εργαλεία.
Παίζουν δε απείρως καλύτερα από ένα micro sony που έχει η γυναίκα μου.Αυτά εδώ είναι καλά για αρχή:
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Speaker-Monitor/Behringer-Studio-Monitor-Ms-16-544-BEH-035.htmΜονιτορ ηχεία καλά μεν αλλά πρέπει κάποος να τα αγοράσει συνειδητοποιημενα.
Στεγνά μπάσα(και φτωχότερα σε σχέση με τα 2.1) και γενικά πολύ ξερός και κουραστικός ήχος.
Εγώ θα κοιτούσα και τα Altec -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
z-2300 logitech...το καλύτερο 2.1 imhoαυτα εχω
-
στα περι Internet explorer , δεν φταιει και ΤΟΣΟ ο browser αλλα οι χρήστες.
το μεγαλο προβλημα ειναι στον IE6 που δεν τον υποστηριζει(?) ουτε το youtube , τo 15% των χρηστων εχει τον IE6 του 2001 , ε που πας ρε καραμητρο.
ο 7 ειναι μετριος και ο 8 καλουτσικος βεβαια και αυτοι εχουν παραξενιες της microsoft ειδικά ο 7.
ο 9 ειναι οτι πρεπει αλλα αποφασισαν οι τυποι να μη μπαινει στα xp οποτε οι αλλοι θα επιβιωσουν για χρονια ακομα.στους αλλους browser οι περισσοτεροι χρηστες εχουν την τελευταια εκδοση.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ο αμερικάνικος ήχος τελικά(μετά από χρόνια ψαξίματος και ακροάσεων) είναι για μένα ο καλύτερος,όλα τα άλλα είναι για να ξοδεύει ο κόσμος λεφτά σε χαιεντο παπαριές.
Η JBL δεν παίζεται και τα συγκεκριμένα ρίχνουν πολλές σφαλιάρες σε πολλά μόνιτορ κι αν υπολογίσουμε ότι είναι για pc κι όχι καθαρόαιμα hifi τότε μιλάμε για πολύ δυνατά εργαλεία.
Παίζουν δε απείρως καλύτερα από ένα micro sony που έχει η γυναίκα μου.Αυτά εδώ είναι καλά για αρχή:
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Speaker-Monitor/Behringer-Studio-Monitor-Ms-16-544-BEH-035.htmΜονιτορ ηχεία καλά μεν αλλά πρέπει κάποος να τα αγοράσει συνειδητοποιημενα.
Στεγνά μπάσα(και φτωχότερα σε σχέση με τα 2.1) και γενικά πολύ ξερός και κουραστικός ήχος.
Εγώ θα κοιτούσα και τα AltecΕίναι θέμα γούστου και απολύτως σεβαστό.
Προσωπικά μετά από πάρα πολλά χρόνια ψαξίματος και απογοητεύσεων (trial and error), κατέληξα στον επαγγελματικό εξοπλισμό (γιατί είναι τίμιος από άποψης χρημάτων και γιατί δεν έχεις ούτε τρύπες στις συχνότητες, ούτε χροιές). Και για λίγο χρώμα (που πολλές φορές χρειάζεται), χρησιμοποιώ enhancer, που κάνει τον ήχο να ακούγεται πιο ζεστός και από λάμπα (αν και όποτε θέλω). Επίσης, για βαθύ μπάσο (απαραίτητο στην κλασσική μουσική που πέφτει πολύ χαμηλά, όπως Bach + εκκλησιαστικό όργανο), χρησιμοποιώ subwoofer. Πάντα σε δικάναλο σύστημα, που αποτελείται από Benchmark Dac1 και Dynaudio ηχεία + subwoofer και τον aural exciter της Aphex.
Αν πήγαινα σε κάτι διαφορετικό εκτός επαγγελματικού εξοπλισμού και με λίγα χρήματα πάντα, θα διάλεγα class-T ενισχυτές όπως Kingrex ή Trends Audio, που είναι ό,τι καλύτερο και τιμιότερο έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια στο είδος και καταπίνουν μηχανήματα 10πλάσιας τιμής. Από εκεί και πέρα, εταιρείες με βαριά ονόματα στο Hi-Fi/Hi-End (που δεν θα ήθελα να αναφέρω), πλέον δεν υπάρχουν για εμένα.
IMHO πάντα και με βάση τα χρήματα που έχω ξοδέψει για αρκετά πράγματα.
-
μη ξεχνάς ότι υπάρχουν πολλοίιιιιιιιιιιιιιιιιι χρήστες που δεν έχουν ιδέα από άλλα προγράμματα και χρησιμοποιούν τον internet explorer επειδή αυτό έχει μέσα, και είναι pain in the ass όταν μια π@π@ρι@ κατά το web design/coding δε σου παίζει καλά στον έναν αλλά στον άλλον. Το σωστό βέβαια είναι να παίζει σωστά παντού χωρίς javascripts και xhtml ifs
-
Μεγάλο πρόβλημα ο IE στο web development. Και το κακό διαιωνίζεται από μεγάλα κεφάλια εταιρειών που περνάνε σαν policy την αποκλειστική χρήση του.
-
Help!
To VLC μου εμφανίζει τους υπότιτλους ότι να 'ναι (όχι ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά σύμβολα όπως όταν έχουμε διαλέξει λάθος κωδικοποίηση στον browser).
Τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Help!To VLC μου εμφανίζει τους υπότιτλους ότι να 'ναι (όχι ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά σύμβολα όπως όταν έχουμε διαλέξει λάθος κωδικοποίηση στον browser).
Τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ!
Φτιάξε την προεπιλεγμένη κωδικοποίηση σου:
Αν αυτή η ρύθμιση δεν δουλέψει, μάλλον έπεσες σε utf-8 υπότιτλους (που πραγματικά δεν το πιστεύω)
Uploaded with ImageShack.us
-
αν δεν δουλεψει, αλλαξε την κωδικοποιηση σε αρχειο κειμενου.
-
Ευχαριστώ! Το βρήκα απλά τώρα ψάχνω να βρω τη σωστή κωδικοποίηση.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μη ξεχνάς ότι υπάρχουν πολλοίιιιιιιιιιιιιιιιιι χρήστες που δεν έχουν ιδέα από άλλα προγράμματα και χρησιμοποιούν τον internet explorer επειδή αυτό έχει μέσα, και είναι pain in the ass όταν μια π@π@ρι@ κατά το web design/coding δε σου παίζει καλά στον έναν αλλά στον άλλον. Το σωστό βέβαια είναι να παίζει σωστά παντού χωρίς javascripts και xhtml ifsο 7 δεν ειναι τοσο ασχημος.
τον 6 δεν τον υποστηριζουμε, οποτε αμα εχει κανα εφε το site και δεν παιζει για καποιο λογο , δηλαδη να μη φαινεται αξιοπρεπως το κοβουμε απτο server. αμα θες να κανεις σοβαρη δουλεια και κατι εντυπωσιακο δεν αξιζει να τρως το χρονο σου για ΙΕ6. ασε που προτεινωντας να κατεβασουν ενα πιο συγχρονο πεφτει σιγα σιγα το ποσοστο.
και η microsoft στο site της λεει 'δεν υποστηριζουμε 6'η πλακα ειναι στο firefox που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι developers και καταπινει ολα τα λαθη και μετα πας να το δοκιμασεις σε αλλον και βλεπεις κατι λαθαρες που στο firefox παιζουν μια χαρα
-
Ποιο μετα θα επιχειρησω να περασω τα Win 7 σε laptop Toshiba αλλα δυστυχως μοντελο δεν θυμαμαι,ειναι 2ετιας παντως.Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με drivers, κλειδωματα και τετοια η κανω κανονικα την εγκατασταση οπως σε desktop???(δεν εχω φορμαρει ποτε laptop )
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
(δεν εχω φερμαρει ποτε laptop )Κοίτα κάτι βίτσια που έχει ο κόσμος...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]