-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καλοτάξιδο!Που το βρήκες τόσο;
Σε προσφορα δυστυχως στο εξωτερικο,η κανονικη του τιμη στα καταστηματα ειναι 19,90
LeonP εγω ενα παλιο που ειχα ασπρο το εδωσα σε φιλο που θα το περνει στη δουλεια μονο και μονο να διαβαζει βιβλια ενω ειναι στο γραφειο....
1Γιγα το χα παρει 15Ε μια πλαστικουρα travel/κατι...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
καλό είναι να δώσετε χρήματα για καλή εταιρία usb. επίσης καλό είναι να έχει λαστιχένιο περίβλημα για τους κραδασμούς.
είχα αγοράσει ένα πέρυσι πολύ μικρό για τα κλειδιά, όμως τώρα δεν το διαβάζει κανενας υπολογιστής. μάλλον κάτι έπαθε από τους κραδασμούς. το κόστος να μη σε ενδιαφέρει, μόνο τα αρχεία του. εμένα ήταν kingston. τώρα πήρα ένα sandisk και περιμένω.Απο τους κραδασμους δεν εχουν αναγκη... το προβλημα τους ειναι στις κολλησεις μεταξυ του βυσματος USB και της πλακετας.... απαξ και το παραβιασεις στο βαλε βγαλε... το χασες.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
καλό είναι να δώσετε χρήματα για καλή εταιρία usb. επίσης καλό είναι να έχει λαστιχένιο περίβλημα για τους κραδασμούς.
είχα αγοράσει ένα πέρυσι πολύ μικρό για τα κλειδιά, όμως τώρα δεν το διαβάζει κανενας υπολογιστής. μάλλον κάτι έπαθε από τους κραδασμούς. το κόστος να μη σε ενδιαφέρει, μόνο τα αρχεία του. εμένα ήταν kingston. τώρα πήρα ένα sandisk και περιμένω.Απο τους κραδασμους δεν εχουν αναγκη... το προβλημα τους ειναι στις κολλησεις μεταξυ του βυσματος USB και της πλακετας.... απαξ και το παραβιασεις στο βαλε βγαλε... το χασες.
τέτοιο ήταν... με 2 gb.
ήταν στιβαρό, δλδ δεν είχε μπόσκα...
από χρήση, ευλαβική...απλώς ένα κατάλαβα... για εμένα kingston είναι η τελευταία μου επιλογή πλέον. μετά από αυτό, και μία καμμένη κάρτα 1 gb kingston που μπλόκαρε μέσα στην φωτογραφική και έχασα ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες από τις διακοπές στις Κυκλάδες, κατέληξα στο συμπέρασμα... 'ποτέ ξανά kingston, εφόσον μπορώ να πάρω κάτι άλλο'.
και στην κάμερα με την μνήμη που αναφέρω, δεν τις έσβησα κατά λάθος, κτλ... απλώς πάτησα την προβολή πριν τελειώσει η επεξεργασία αποθήκευσης, από κεκτημένη ταχύτητα... και τις έσβησε όλες... μεκαμία άλλη μνήμη δεν έχει συμβεί... αθάνατη kingston, πάει η Μύκονος...
-
μου την δίνει πολύ που δεν βρίσκω κλειδάκι για το ps cs4
-
Λοιπόν, με 2 προβλήματα θα σας πρήξω και εγώ!
Έχω σύστημα με 64μπιτο επεξεργαστή και φόρεσα τα Vista x64 προ καιρού. Τα φόρεσα για να βάλω 2χ2GB RAM, μια που τα XP δεν τη δέχονταν τη 2η μνήμη. Με τα Vista πέρασα πολύ και απροβλημάτιστο καιρό, παρά τα βάλε-βγάλε σε προγράμματα, ώσπου ένα update των Windows μάλλον αποφάσισε να με πρήξει.
α) Το PC ειδικά σε cold boot κολλάει μόλις φτάσει στην επιφάνεια εργασίας και ανοίξουν MSN και περίπου είναι έτοιμο προς χρήση. Παρατήρησα ότι όταν κολλάει, οι οθόνες του δικτύου κάτω δεξιά είναι με το γνωστό κόκκινο Χ, παρά το γεγονός ότι έχω σύνδεση και έχει ήδη ανοίξει το MSN όπου βλέπω τον drdino να είναι online. Δεν ακούει ούτε mouse ούτε πληκτρολόγιο και η μόνη λύση είναι reset. Στο reset τις περισσότερες φορές δεν ξανακάνει το ίδιο πρόβλημα, αλλά υπάρχουν φορές (όπως αυτή σήμερα) που χρειάζονται 4-5 restart. Δεν το κάνει πάντα όμως, υπήρξαν 3ημερα και 4ημερα που δεν το έκανε καθόλου. Τι μπορεί να φταίει και πώς θα το ελέγξω;
β) Με τη 2η μνήμη πάλι μου έκανε κολλήματα και έμαθα ότι ίσως χρειάζεται να πειράξω BIOS για να την φορέσω και να λειτουργήσει. Καμιά ιδέα; Το BIOS ήδη υπέστη update, λέτε να είναι αρκετό;
γ) Το ubuntu που είχα δοκιμάσει να στήσω dual boot, είτε σε cd είτε σε dvd (η 64αρα εκδοχή) μου κόλλησε 3-4 φορές στα πρώτα λεπτά εγκατάστασης. Από το ελληνικό site το κατέβασα. Καμιά αξιόπιστη τοποθεσία για κατέβασμα ubuntu;
Συγχωρέστε με για τις περιορισμένες πληροφορίες, αλλά δεν ξέρω τι να γράψω για να βοηθήσω.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μου την δίνει πολύ που δεν βρίσκω κλειδάκι για το ps cs4https://store2.adobe.com/cfusion/store/ ... w=ols_prod
-
format, fresh installation
-
Κοίτα να δεις, δεν το είχα σκεφτεί...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
format, fresh installation -
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το PC ειδικά σε cold boot κολλάει μόλις φτάσει στην επιφάνεια εργασίας και ανοίξουν MSN και περίπου είναι έτοιμο προς χρήση. Παρατήρησα ότι όταν κολλάει, οι οθόνες του δικτύου κάτω δεξιά είναι με το γνωστό κόκκινο Χ, παρά το γεγονός ότι έχω σύνδεση και έχει ήδη ανοίξει το MSN όπου βλέπω τον drdino να είναι online. Δεν ακούει ούτε mouse ούτε πληκτρολόγιο και η μόνη λύση είναι reset.Είναι σαφές λοιπόν ποιο είναι το πρόβλημα... Σαμποτάζ από τον drdino, το οποίο και καταγγέλλω!
Κατά τ' άλλα, κι αν πιστεύεις πως δεν φταίει αυτός (αλλά κάνεις λάθος προφανώς... ), δοκίμασε το system restore, να επαναφέρεις το σύστημα στην κατάσταση που ήταν πριν το update που στα έκανε μαντάρα... -
Το πρόβλημα τραβάει αρκετές ημέρες, δοκίμασα 1-2 restore και δεν έπιασαν, μιας και ήταν μάλλον φρέσκα. Το σύστημα δεν κρατάει restore points από πολλές ημέρες πριν. Με αυτά τα 2-3 3ημερα που δεν μου το έκανε, έχασα πολύτιμες ημέρες.
Επειδή πραγματικά μου φαίνεται δύσκολο κάποιος να μου δώσει τα φώτα του, μιας και το πρόβλημά μου μπορεί να έχει 1002 διαφορετικές πηγές, άρχισα να ετοιμάζω διάδοχη 64μπιτη κατάσταση και το φορμάτ μπορεί να μου λύσει περισσότερο τα χέρια...
Οι ιδέες πάντα ευπρόσδεκτες.
-
Οι ιδέες πάντα ευπρόσδεκτες.
-
Ευχέλαιο λες;
Ρε αλήτες, δεν φταίει ο νταχτιρντί που μου κολλάει εμένα το pc. Γινόταν και παλιότερα. Εκτός και αν οι drivers του νταχτιρντί έκαναν update και δεν είναι συμβατοί με τον υπερσύγχρονο επεξεργαστή μου. Μια και είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο ντίνος είναι απλώς 16βάλβιδος και ας βάζει 0W-25 στο 307.
-
ρώτα τον corsair στο msn
έχει πάντα την λύση -
Να βεβαιωθείς πρώτα ότι δεν φταίνε οι μνήμες ή/και οι λάθος ρυθμίσεις στο BIOS.
-
γ) Το ubuntu που είχα δοκιμάσει να στήσω dual boot, είτε σε cd είτε σε dvd (η 64αρα εκδοχή) μου κόλλησε 3-4 φορές στα πρώτα λεπτά εγκατάστασης. Από το ελληνικό site το κατέβασα. Καμιά αξιόπιστη τοποθεσία για κατέβασμα ubuntu;
ΑΤΙ κάρτα έχεις; LiveCD δοκίμασες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρε συ εχουν ξεφτυλιστεί οι τιμές τους, ας πάρει ένα άλλο. Ευκαιρία να αυξήσει και χωρητικότητα.
Νταξει, 8gb ηταν , τωρα του 'πα να παρει κατι απο αλλη , μη ποθητη , εταιρεια
Εμενα και που το πηραν δεν εχω προβλημα , εχω ακομα το περιφημο MyFlash των 128mb
που με υπηρετει εδω και δεν θυμαμαι . αρκετα .
και δεν μπαινει ο πειρασμος στον αλλον επειδη ειναι no-name -
Ο χρήστης iant έγραψε:
ΑΤΙ κάρτα έχεις; LiveCD δοκίμασες;
ATI radeon 1150, η ον-μπορντ κάρτα είναι. Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά και δεν πέτυχε. Το LiveCD όμως θα ήθελα να μάθω τι παίζει...
@λεωνάιντας
Μια μνήμη έχω και δεν έχω πειράξει το BIOS σε κάτι. Επίσης, τονίζω ότι δεν το κάνει κάθε φορά. -
έχει πρόβλημα hardware, αφού το λύσεις μετά ασχολήσου με τα λειτουργικά.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]