-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Πως μπορώ να φτιάξω μια ιστοσελίδα?Τι είδους ιστοσελίδα ?
Για να σε πώ ...
-
-
Αν είναι έτσι θα πρέπει να μου πει αν θα θέλει streming ή downloading, σε τι θέλει να το φτιάξει, θα έχει flash ή όχι θέλει οπεν σορς ή όχι ο web server του θα είναι λινουξ ή windows ... να συνεχίσω ???
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Αν είναι έτσι θα πρέπει να μου πει αν θα θέλει streming ή downloading, σε τι θέλει να το φτιάξει, θα έχει flash ή όχι θέλει οπεν σορς ή όχι ο web server του θα είναι λινουξ ή windows ... να συνεχίσω ???Είναι για ένα διαμέρισμα που θέλω να το νοικιάζω με τη μέρα ή την εβδομάδα, οπότε θα περιέχει πληροφορίες, φωτογραφίες και τρόπο επικοινωνίας.
-
και θα στησεις ολοκληρο site για αυτο? μια αγγελια καπου δεν σου κανει?
-
-
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Αν είναι έτσι θα πρέπει να μου πει αν θα θέλει streming ή downloading, σε τι θέλει να το φτιάξει, θα έχει flash ή όχι θέλει οπεν σορς ή όχι ο web server του θα είναι λινουξ ή windows ... να συνεχίσω ???
Είναι για ένα διαμέρισμα που θέλω να το νοικιάζω με τη μέρα ή την εβδομάδα, οπότε θα περιέχει πληροφορίες, φωτογραφίες και τρόπο επικοινωνίας.
Φτιάξε ένα απλό blogspot.
-
Ολοκληρωμένο review για το tablet που έγραψα σε προηγούμενο post.
http://www.youtube.com/watch?v=eZbzC23NA6c
Πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα προϊόντα της χρονιάς. Μακάρι να έρθει σύντομα και εδώ ώστε να το 'παίξουμε' από κοντά. -
Μου φαινεται παρα πολυ κακη συσκευη ( για ταμπλετα ) και τα 7 δεν ειναι για ταμπλετα
Αυτο με τον επεξεργαστη του και γενικα τα χαρακτηριστικα του (που ειναι απαραιτητα για τα 7) θα πρεπε να ειναι λαπτοπ (και οχι πολυ ακριβο μαλιστα ), εχει κανονικο τροφοδοτικο και γελοια αυτονομια σαν συνεπεια.
Ακομη μια περιπτωση που πουλουν σαβουρο-hardware πανακριβα γιατι και καλα ειναι μικρο λεπτο φορητο και ομορφουλι, αλλα εδω σε αντιθεση με αλλες γνωστες περιπτωσεις κατι μου λεει οτι δε θα πιασει το κολπο
-
Συνδυάζει δύναμη και φορητότητα σε βαθμό που καμία άλλη συσκευή δεν το κάνει μέχρι τώρα.
Τα 7 θα κάνουν πολλούς χρήστες να νιώσουν σαν στο σπίτι τους plus μπορείς να εγκαταστήσεις ότι λογισμικό έχεις και στο σταθερό σου.
Ξεπερνάει το φράγμα των ταμπλετών μόνο για σερφάρισμα και αναπαραγωγή ήχου/εικόνας γεγονός που το καθιστά ολοκληρωμένη πρόταση.
Για μένα που ήθελα laptop στις 13 ίντσες (ιδανική διάσταση και βάρος αν θες να το παίρνεις μαζί σου, χωρίς όμως να βγάζεις τα μάτια σου όπως με τα 10ιντσα) είναι μια εναλλακτική που αξίζει να την δω από κοντά. Όσο για την τιμή, είναι ακριβό αλλά τόσο κάνουν και τα 13'' laptop. -
Κατά τη γνώμη μου καταλυτικό ρόλο θα παίξει η εξέλιξη του android στην αγορά των tablet. Και αυτό είναι θετικό, ώστε να υπάρχουν αρκετές επιλογές.
Εδώ ένα συγκριτικό των 3 λειτουργικών συστημάτων (ios, android, windows) με τα υπέρ και τα κατά για το καθένα:
http://www.gizchina.com/2010/12/01/ios-android-winows-tablet-os/
Εδώ μια παρουσίαση εναλλακτικών επιλογών αντί του ipad:
http://www.shaswatpatel.com/5-great-alternatives-to-the-apple-ipad/
-
Χωρίς να το είχα διαβάσει όταν έγραφα το προηγούμενο post βλέπω ότι είπαμε τα ίδια με το άρθρο (για τα 7):
The Good
* Found on relatively cheap machines.
* Easy to use.
* Tablet ready
* Huge number of applications to choose (mostly free). -
Ακριβώς. Έτσι όπως τα λες είναι.
Πάντως εγώ προσωπικά, θα τηρούσα μια στάση αναμονής για κάποιο χρονικό διάστημα επειδή φέτος αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις, όπως για παράδειγμα αυτό.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Μου φαινεται παρα πολυ κακη συσκευη ( για ταμπλετα ) και τα 7 δεν ειναι για ταμπλεταΑυτο με τον επεξεργαστη του και γενικα τα χαρακτηριστικα του (που ειναι απαραιτητα για τα 7) θα πρεπε να ειναι λαπτοπ (και οχι πολυ ακριβο μαλιστα ), εχει κανονικο τροφοδοτικο και γελοια αυτονομια σαν συνεπεια.
Ακομη μια περιπτωση που πουλουν σαβουρο-hardware πανακριβα γιατι και καλα ειναι μικρο λεπτο φορητο και ομορφουλι, αλλα εδω σε αντιθεση με αλλες γνωστες περιπτωσεις κατι μου λεει οτι δε θα πιασει το κολπο
Αυτη ειναι η αποψη σου, η οποια ειναι καθ ολα σεβαστη, αν και εχεις αδικο σ οτι αφορα τα 7αρια.
Τα χω δουλεψει σε λαπτοπ fujitsu με περιστρεφομενη οθονη και βολευουν μια χαρα.
μπορεις να τα δουλεψεις με το δαχτυλο για να γραψεις, να σερφαρις, να δεις φωτο και βιντεο αλλα μπορεις να παρεις και το πενακι και να δουλεψεις Corel... -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ακριβώς. Έτσι όπως τα λες είναι.Πάντως εγώ προσωπικά, θα τηρούσα μια στάση αναμονής για κάποιο χρονικό διάστημα επειδή φέτος αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις, όπως για παράδειγμα αυτό.
Καταπληκτική διαφήμιση (αναφορικά με το concept). Θα δούμε πολλά καλά προϊόντα στο 2011 αναφορικά με τις ταμπλέτες και όχι μόνο...
-
Ήρωες παιχνιδιών. Όσο πιο 'καμένοι' και 'παλιοί' είστε, τόσο περισσότερους θα βρείτε.
Για να σας δω (κλικ πάνω της και ξανά στο μεγεθυντικό φακό πάνω αριστερά για να μεγαλώσει)
-
Οποιος εχει 4νετ μπορεί να δει τσάμπα μπαλίτσα (Τρίπολη-ΑΕΛ τωρα):
http://www.novasports.gr/WebTVStreaming ... Id=1005733
-
Η Lenovo, η Asus, η HP, η Dell αλλά και άλλες εταιρείες κατασκευής υπολογιστών έχουν σταματήσει τις παραδόσεις προϊόντων που διαθέτουν το προβληματικό chipset του επεξεργαστή Sandy Bridge της Intel. Παράλληλα υπόσχονται να αποζημιώσουν τους πελάτες τους για το πρόβλημα. Υπενθυμίζεται πως το πρόβλημα με της δεύτερης γενιάς επεξεργαστές Core i5 και i7 ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα και οφείλεται στο chipset Cougar Point.
H Lenovo και η Asus έχουν ήδη πωλήσει έναν μικρό αριθμό προϊόντων με το συγκεκριμένο ελαττωματικό chipste και για αυτό τώρα ανακοίνωσαν πως προσφέρουν στους πελάτες τους αντικατάσταση και αν αυτό δεν τους ικανοποιεί τότε θα παίρνουν τα χρήματα τους πίσω.
'Έάν κάποιος πελάτης μας δεν είναι ικανοποιημένος από το πρόγραμμα αντικατάστασης της εταιρείας τότε θα εργαστούμε προς την κατεύθυνση εξεύρεσης μίας εναλλακτικής λύσης, όπως η πλήρης επιστροφή χρημάτων από το κατάστημα αγοράς', γράφει η ανακοίνωση της Lenovo.
Την Πέμπτη εκπρόσωπος της HP δήλωσε πως το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο σε ένα μοντέλο desktop που πωλείται στην Ευρώπη και πως έχει παγώσει την κατασκευή και πώληση υπολογιστών με το chipset της Intel.
'Οι πελάτες μας μπορούν να επιστρέψουν τους υπολογιστές τους και να διαλέξουν για αντικατάσταση ένα συγκρίσιμο προϊόν ή να λάβουν αποζημίωση.'
H Dell ανακοίνωσε πως τα μοντέλα XPS 8300, Vostro 460, Alienware M17x R.3 και Alienware Aurora R.3 είναι πιθανόν να έχουν πρόβλημα αλλά δεν έχει γνωστοποιήσει ποια είναι εκείνα τα μέτρα που λάβει για να αποζημιώσει τους πελάτες της, κάτι που υπόσχεται να κάνει σύντομα.
Η MSI έχει επίσης σταματήσει τις πωλήσεις των αντίστοιχων μηχανημάτων. Όποιοι πελάτες της εταιρείας επιθυμούν, μπορούν να επιστρέψουν τα μηχανήματα που έχουν αγοράσει προκειμένου να αντικατασταθούν ενώ όσοι δεν θέλουν να περιμένουν για την αντικατάσταση μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Σημειώνεται πως τα πρώτα συστήματα που θα αντικαταστήσουν το ελαττωματικό chipset θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο.
Άλλοι κατασκευαστές όπως η Sony δηλώνουν πως δεν έχουν πουλήσει κανένα προϊόν με το συγκεκριμένο chipset.
'Bρισκόμαστε εν μέσω συζητήσεων με την Intel, αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε σχετικές λεπτομέρειες' δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Μπορείτε να δείτε την λίστα των μοντέλων με πρόβλημα, πατώντας http://www.zdnet.co.uk/news/workspace-i ... 0091684/2/
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Οποιος εχει 4νετ μπορεί να δει τσάμπα μπαλίτσα (Τρίπολη-ΑΕΛ τωρα):http://www.novasports.gr/WebTVStreaming ... Id=1005733
εχεις ΠΜ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]