-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
carfanatic έγραψε:Intel i5-760 2.8ghz με Corsair 4gb ddr3 σε Gigabyte GA-H55M-USB3Το καινουργιο συστημα ενος φιλου..
Καλο ή να τον κραξω αναλογως( ) αυριο?Αν το πήρε μεταχειρισμένο, δικαιολογείται.
Αλλιώς έκανε πατατιά που δεν πήγε σε sandy-bridge.Tσουκ.. Καινουργια..
-
Αν βαλω στο λαπτοπ στικακι για mobile internet broadband κλπ το skype θα 'παιζει' ή το μπλοκαρουν;
-
Το καλύτερο είναι να πας σε κατάστημα και να ρωτήσεις.
Γενικά το επιτρέπουν αλλά νομίζω υπάρχει στους όρους κάτι ( δε θυμάμαι ) που τους επιτρέπει να διακόψουν την παροχή voip υπηρεσιών σε περιπτώσεις, οπότε το skype είναι μέσα.Χρειάζεται και μπόλικα mb, έτσι δεν είναι;
@καρφανάτικ:
Κάποιος ξεστόκαρε..
Δυστυχώς με τα ίδια λεφτά θα είχε 1155 με επεξεργαστή που πατάει τον i7-920 κάτω π.χ.
Κρίμα. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Γενικά το επιτρέπουν αλλά νομίζω υπάρχει στους όρους κάτι ( δε θυμάμαι ) που τους επιτρέπει να διακόψουν την παροχή voip υπηρεσιών σε περιπτώσεις, οπότε το skype είναι μέσα.Χρειάζεται και μπόλικα mb, έτσι δεν είναι;
Θα παω να ρωτησω.Πρεπει ομως να βρω και ποια εταιρια εχει σημα για την περιοχη που ενδιαφερομαι
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
carfanatic έγραψε:Intel i5-760 2.8ghz με Corsair 4gb ddr3 σε Gigabyte GA-H55M-USB3
Το καινουργιο συστημα ενος φιλου..
Καλο ή να τον κραξω αναλογως( ) αυριο?Αν το πήρε μεταχειρισμένο, δικαιολογείται.
αστο τωρα το sandy-bridge .... RIP (για κανα τριμηνο), ίσως καλύτερα που δεν το πηρε....
-
Γι'αυτό λες;
Intel: σχεδιαστικό λάθος στο chipset P67 θα κοστίσει $700 εκατ.Τώρα το είδα
EDIT: Χριστέ μου..
Εδώ περισσότερα -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν βαλω στο λαπτοπ στικακι για mobile internet broadband κλπ το skype θα 'παιζει' ή το μπλοκαρουν;Σε κινητο παντως κατι δεν πηγαινε καλα.. ενα με wifi δεν υπηρχε θεμα
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Γι'αυτό λες;
Intel: σχεδιαστικό λάθος στο chipset P67 θα κοστίσει $700 εκατ.Τώρα το είδα
EDIT: Χριστέ μου..
Εδώ περισσότεραΓια ασφαλεια καλυτερα να περιμενουν το καλο chipset που δεν εχει ερθει ακομα
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
carfanatic έγραψε:Intel i5-760 2.8ghz με Corsair 4gb ddr3 σε Gigabyte GA-H55M-USB3
Το καινουργιο συστημα ενος φιλου..
Κάποιος ξεστόκαρε..
Δυστυχώς με τα ίδια λεφτά θα είχε 1155 με επεξεργαστή που πατάει τον i7-920 κάτω π.χ.
Κρίμα.Συγνώμη, αλλά ο i5-760 είναι στα μισά λεφτά από τον φθηνότερο sandy-bridge, 180 έναντι 300+, από που κι ως που πατάτα ο i5; Και σιγά τη διαφορά στην απόδοση, να είναι ένα 15% γρηγορότερος ο sandy; Άντε, βαριά 20%; Και μιλάμε για τα διπλάσια λεφτά..
-
κατσε ρε συ κατω απο 200 ειναι οι i5 sandybridge http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... I5230C.htm (προσωπικα θεωρω ανουσιους τους i7 παντoς ειδους για απλους χρηστες), στα ιδια περιπου λεφτα που ηταν περισυ οι προκατοχοι τους i5 7xx
εκανε λιγο πατατια ο φιλος
απο την αλλη αμα παει τον i5 κοντα στα 4GHz θα φτασει τους αντιστοιχους στοκ sandy σε καποια πραγματα
αμα εχει παρει καλη μητρικουλα ανεβαινουν πολυ καλα οι i5 7χχ
edit, η μητρικη δεν εχει P55 , αρα δε νομιζω να κλοκαρει καλα
ακομα ενα φαουλ..αν τα διαλεξε μονος του αυτα τα κομματια για μενα παει στο διαολο, διαφορετικα θα επιθυμουσα να εκτελεστει αυτος που του τα πουλησε με συνοπτικες διαδικασιες
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Συγνώμη, αλλά ο i5-760 είναι στα μισά λεφτά από τον φθηνότερο sandy-bridge, 180 έναντι 300+, από που κι ως που πατάτα ο i5; Και σιγά τη διαφορά στην απόδοση, να είναι ένα 15% γρηγορότερος ο sandy; Άντε, βαριά 20%; Και μιλάμε για τα διπλάσια λεφτά..Χαρακτήρισα την κίνηση, όχι τον επεξεργαστή! Μια χαρά είναι ο 760, έχω στήσει σύστημα τόσο με τον 750 όσο και με έναν 920. Το θέμα είναι ότι τα δεδομένα πλέον είναι άλλα.
Σήμερα ακόμα και με τον i5-2500K των 200€ οι διαφορές είναι παραπάνω από αυτές που λες.
Tον ανεβάζεις και
Και πριν πει κάποιος, 'εγώ δεν ασχολούμε άρη, χέσε με με το overclock', δείτε ενδεικτικά σε μία καλή μητρική τί θα χρειαστεί:
http://www.insomnia.gr/page/reviews/_/h ... -r17?pg=15Overlcocking για τεμπέληδες
- Πατάμε το πλήκτρο Delete για να μπουμε στο BIOS
- Μπαίνουμε στο Advanced Μode (πάνω δεξία)
- Επιλέγουμε OC Mode
Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, έχει επιτυχώς κλοκάρει των 2500K στα 4.4GHz = 103x43 @ 1.312V . Κάνοντας δοκιμές με prime95 αερόψυξη θα έχετε κάτω από 66C σε small FFTs.
Βέβαια σε όλα αυτά πατάμε pause και περιμένουμε νεότερα για το μεγάλο θέμα..
-
Παίδες, σόρρυ, δική μου παράβλεψις.. κοίταξα τους sandy bridge i7 μόνο..
Όντως, οι i5 sandy μια χαρά φαίνονται τιμολογιακά..
Μην κοροϊδεύετε, με τα χρόνια χαζεύει ο άνθρωπος...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα παω να ρωτησω.Πρεπει ομως να βρω και ποια εταιρια εχει σημα για την περιοχη που ενδιαφερομαι
καποιες εταιριες μπλοκαρουν voip εφαρμογες, δε θυμαμαι ποια(ες)
καλυτερα να ρωτησεις σε καποιο φορουμ πριν παρεις αποφαση
-
υπαρχει δυνατοτητα να κανω copy/paste, σε usb stick (16GB) που εχει φορματ FAT32, αρχεια μεγαλυτερα απο 2GB?
-
**Πτώση στις πωλήσεις GPU - Κατακόρυφη άνοδος των tablets ** (edit: διορθώθηκε ο τίτλος)
Η εταιρεία Jon Peddie Research έδωσε στη δημοσιότητα τις εκτιμήσεις της σχετικά με τις πωλήσεις των GPUs στο τελευταίο τρίμηνο του 2010. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αγορά των GPUs συρρικνώθηκε κατά 7,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009.
Η Intel εξακολουθεί να κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, ωστόσο το ποσοστό της μειώθηκε από 55,2% το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο σε 52,5%. Αντίθετα, η Nvidia και η AMD αύξησαν τα ποσοστά τους σε 22,5% (+1,5%) και 24,2% (+1,2%) αντίστοιχα.
Η ζήτηση για υπολογιστές μειώθηκε στα τέλη του 2010 και παράλληλα αυξήθηκε η ζήτηση για tablets. Οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν ότι τα tablets θα μεσουρανήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, οπότε δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα ανακάμψει μέσα στους προσεχείς μήνες η αγορά των GPUs.http://tech.pathfinder.gr/IT/hardware/1427698.html
Τα tablet που έρχονται, πραγματικά είναι αξιόλογα από πλευράς δυνατοτήτων. Η Asus λανσάρει φέτος νέα μοντέλα, 3 από τα οποία θεωρώ ότι θα πάνε πολύ καλά απέναντι στο iPad:
ASUS EeePad Slider
-- (10.1'', NVIDIA Tegra 2 Dual core, 512MB/1GB RAM, 16/32GB eMMC, Android 3.0, HDMI, $500-$800)
ASUS EeePad Transformer
-- (10.1'', NVIDIA Tegra 2 Dual core, 512MB/1GB RAM, 16/32/64GB eMMC, Android 3.0, HDMI, $400-$700)
ASUS Eee Slate EP121
-- (12.1'', Intel i5-470UM, 2/4GB RAM, 32/64GB SSD, Win 7, HDMI, $999-$1.099)2 Video για το τελευταίο
http://www.youtube.com/watch?v=lYV-eBe7qSU&feature=player_embedded
Youtube Video -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει δυνατοτητα να κανω copy/paste, σε usb stick (16GB) που εχει φορματ FAT32, αρχεια μεγαλυτερα απο 2GB?The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GiB...
http://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Table -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλο φαινεται... Γιατι δε κουμπωσε καναν AMD απανω???
Εγω παω για φορματ...Θα φυγει το 50€....
Θα πληρώσεις 50 ευρώ για φορματ;
Ναι αστα να πανε...Δε θελω να χασω και τα αρχεια μου γιατι το λαπτοπ το ειχα πεθανει στο download...Μλκ!@ μου βεβαια επειδη δεν εχω αγορασει ακομα εξωτερικο σκληρο και και δεν ειχα περασει σε κανα dvd τα αρχεια των 7....
-
Microsoft’s Bing uses Google search results—and denies it
Μάλιστα ... No Comment
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει δυνατοτητα να κανω copy/paste, σε usb stick (16GB) που εχει φορματ FAT32, αρχεια μεγαλυτερα απο 2GB?Οχι.
Περιορισμος του FAT32edit:
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει δυνατοτητα να κανω copy/paste, σε usb stick (16GB) που εχει φορματ FAT32, αρχεια μεγαλυτερα απο 2GB?The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GiB...
http://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Tableoops... Εκανα λαθος
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
υπαρχει δυνατοτητα να κανω copy/paste, σε usb stick (16GB) που εχει φορματ FAT32, αρχεια μεγαλυτερα απο 2GB?
Οχι.
Περιορισμος του FAT32Kαντο NTFS
viewtopic.php?f=13&t=35899&p=1928332&hilit=Ntfs#p1928332
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]