-
Ωραια φαινονται, αλλα τσιμπημενα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η Razer είναι για serious gaming.Τι εννοεις με αυτο?
Περα απο το gaming δεν βολευει?Με ενδιαφερει απο ποιοτητα τι λεει,διοτι σε αυτα τα χρηματα πρεπει τουλαχιστον να ειναι τοπ.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Η Razer είναι για serious gaming.
Τι εννοεις με αυτο?
Περα απο το gaming δεν βολευει?Με ενδιαφερει απο ποιοτητα τι λεει,διοτι σε αυτα τα χρηματα πρεπει τουλαχιστον να ειναι τοπ.
τα razer ειναι απο τις πρωτες επιλογες των gamers , γιατι υποτιθεται οτι ειναι τα κορυφαια στο gaming σε αποκριση , εργονομια κτλ (δεν ειχα ποτε , δεν ξερω απο προσωπικη εμπειρια), προφανως θα ειναι καλα και σε ολα τα αλλα αφου το gaming ειναι απο τα πιο απαιτητικα πραγματα που συνηθως θα κανεις στο pc σου απο αποψη χειριστηριων
(εκτος αν θες να εχεις αμεση αντιδραση στο excel και word και δε το χω παρει χαμπαρι )γενικα θεωρειται απο τις καλες και μεγαλες εταιρειες, η οποια ομως εχει εναν περισσοτερο gaming προσανατολισμο σε σχεση με τους υπολοιπους.
εχει πιο πολλα τετοια μοντελα απο τους υπολοιπους (δεν ξερω εδω που τα λεμε αν εχει και αλλου ειδους ποντικια )αυτο που με χαλαει με τα ποντικια τους και γενικα τα ποντικια των λεγομενων hardcore gamers ειναι οτι συνηθως δεν ειναι ασυρματα..
σιγα το lag που υπαρχει δηλαδη.. αλλα και να υπαρχει εγω προσωπικα το προτιμω απο να εχω καλωδιοτο ασυρματο βολευει πολυ και αν εχεις τη κεραια σε καλο σημειο τη στιγμη που παιζεις (εγω πχ εχω usb hub και το ποντικι λιγα εκατοστα απο τη κεραια), δεν εχεις θεμα
και μπορεις ολες τις υπολοιπες ωρες να αραξεις πιο πισω και να δεις ο,τι θες στο pc σουβεβαια το starcraft κατα την αποψη μου δε θελει και τιποτα το ιδιαιτερο απο αποψη χειρισμου (σε σχεση με ενα first person) , πιο πολυ για την εμφανιση φανταζομαι οτι το θες, αλλα αμα σου γυαλισε και γουσταρεις starcraft τσιμπα το
τσιμπημενα μπορει να ειναι , αλλα κακης ποιοτητας προιοντα σε καμια περιπτωσηκαι αν εχεις κανα ξεφτιλοποντικο (γιατι για μενα εκει βρισκεται κυριως η ουσια), θα το εκτιμησεις δεοντως, απλα θα καλομαθεις και θα ξενερωνεις ολες τις αλλες ωρες που θα πιανεις ξεφτιλοποντικα
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αυτές είναι οι νέες webOS συσκευές της HP!
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=64271&catid=14&la=1επρεπε να τις ειχαν διαθεσιμες αμεσως και ειδικα το Pre 3 να θπηρχε και χωρις πληκτρολογιο...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Η Razer είναι για serious gaming.
Τι εννοεις με αυτο?
αν δεν ασχολείσαι με gaming [μιλάω για το mouse], τότε θα πληρώσεις για ένα σωρό features που δεν πρόκειται να χρειαστείς ποτέ. Ένα σωρό ρυθμίσεις για DPI, χρόνους αναφοράς, acceleration κλπ κλπ που θα σου είναι παντελώς άχρηστα. Πιθανώς να φορτώνεις και το σύστημα σου με ένα πιο βαρύ driver απ' όσο θα χρειαζόσουν, αλλά πλέον είναι αστεία μεγέθη αυτά.
Τώρα αν για τον άλφα βήτα λόγο το γουστάρεις το συγκεκριμένο, προφανώς και δεν θα έχεις πρόβλημα σε οτιδήποτε.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Αγόρασα έναν εκτυπωτή hp κ για να τον συνδέσω στο netbook έπρεπε να βάλω τους drivers. Δεν μπορούσα να τους κατεβάσω από το ίντερνετ, cd δεν παίρνει, οπότε είπα να το συνδέσω χωρίς μιας κ το νετμπουκ ήταν πάλι hp... Ήλπιζα σε μία συμβατότητα...
Τελικά δεν έπαιξε...
Τις κατέβασε άλλος, μου τους έστειλε με dropbox κ τους εγκατέστησα. Αλλά τελικά κολλά το έγγραφο στην ουρά εκτύπωσης... Έκανα κάτι ενέργειες αλλά τίποτα... Τί να κάνω τώρα? Να απεγκαταστήσω τους drivers κ να τους περάσω ξανά?τελικά απεγκατέστησα τους drivers, κατήργησα τον εκτυπωτή όπως είπε ο προφεσσορ κ αφού έκανα διάφορα κόλπα που δεν απέδωσαν, αποφάσισα να περάσω τους μεγάλους drivers. Τελικά δούλεψε ο εκτυπωτής. Φαίνεται ότι το πρόβλημα βρίσκεται στους drivers της εταιρίας.
-
ο πιο μικρος driver μαλλον δε θα δουλευει με ολα τα μοντελα
τον προτειναν αλλωστε σα λυση αναγκης αν εχεις αργο ιντερνετ, τον μεγαλο που σου λινκαρα προτειναν κανονικα
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πιθανώς να φορτώνεις και το σύστημα σου με ένα πιο βαρύ driver απ' όσο θα χρειαζόσουν, αλλά πλέον είναι αστεία μεγέθη αυτά.6πυρηνο εχει αυτος, τι να νιωσει ?
-
-
αυτο με τα βαριδια λενε οτι δινει 'αλλη' αισθηση στο gaming , αλλα δεν εχω παιξει με καποιο απο αυτα
εγω απο την αλλη εχω αυτο
το οποιο μου αλλαξαν με εγγυηση οταν πεθανε το mx revolution
ελπιζω πριν τη τριετια να πεθανει κι αυτο και να παρω το επομενο μοντελο οταν βγει
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
O IE8 ήδη ήταν στο επίπεδο του ανταγωνισμού.
Ο ανταγωνισμός εννοείται ότι κάνει καλόΤον 9 δεν τον έιδα ακόμα. Beta είναι ή ολοκληρωμένος;
RC=Release Candidate=ένα βήμα πριν την τελική έκδοση
Συνήθως έχει τελειώσει κ είναι σε μικρολεπτομέρειες. -
Mηπως ξερετε κανενα προγραμμα για ανοιγμα mdx αρχειου???
-
DAEMON Tools
astroburn
Νομίζω και PowerISO -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mηπως ξερετε κανενα προγραμμα για ανοιγμα mdx αρχειου???Νομίζω ότι το Deamon tool τα ανοίγει αλλά δεν είμαι σίγουρος, ψάχτω λίγο.
-
To daemon tools δεν μπορω να το εγκαταστησω.Ενω ξεκιναει την εγκατασταση ζηταει restart για να συνεχισει, μετα το restart ομως ξαναξεκιναει απο την αρχη την εγκατασταση,δεν συνεχιζει απο κει που εμεινε.Το λογισμικο ειναι Win 7 ultimate(εχω δοκιμασει τα παντα απο συμβατοτητες αλλα τιποτα).
Το power iso δεν μπορει το δοκιμασα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αν δεν ασχολείσαι με gaming [μιλάω για το mouse],.
Me gaming ασχολουμαι μονο με το stracraft II ,γιαυτο αλωστε εφαγα κολημα με το συγκεκριμενο πληκτρολογιο και ποντικι τα οποια ειναι SC 2 EDITION,
Γενικα δεν πολυπαιζω αλλα αμα φαω κολημα με καποιο παιχνιδι τοτε δεν ξεκολαω -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To daemon tools δεν μπορω να το εγκαταστησω.Ενω ξεκιναει την εγκατασταση ζηταει restart για να συνεχισει, μετα το restart ομως ξαναξεκιναει απο την αρχη την εγκατασταση,δεν συνεχιζει απο κει που εμεινε.Το λογισμικο ειναι Win 7 ultimate(εχω δοκιμασει τα παντα απο συμβατοτητες αλλα τιποτα).Το power iso δεν μπορει το δοκιμασα.
To daemon δουλευει μια χαρα στα 7
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
To daemon δουλευει μια χαρα στα 7+1
To daemon tools lite στη δική μου περίπτωση. -
ναι και στη δικη μου , δε χρειαζεσαι κατι παραπανω
απο τα καλυτερα προγραμματα ever
-
http://www.viruskeeper.com/us/mvc.htm
antivirus που δεν θελει εγκαταστηση. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.viruskeeper.com/us/mvc.htm
antivirus που δεν θελει εγκαταστηση.Kατέβασα (για το P4 2GHz που έλεγα πιο πριν) αφού διάβασα καλά λόγια και το Comodo AV το οποίο βγαίνει κ free κ έχει πολύ καλές κριτικές.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]