-
τα bad sectors δεν φτιαχνονται
αν μπορεις να μπεις μεσω dos κανε ενα chkdisk να δεις ποσα ειναιΑΝ δεν ειναι θεμα software τα bad sector μπορεις να τα φτιαξεις αλλα το προγραμμα εχει ενα ρισκο..
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
τελικα βρηκα την λυση (νομιζω αφου τωρα δουλευει καλα..)
ειχα για ολα τα video να εχει το spidf out ως τα ηχεια!Άντε, λύθηκε κι αυτό το μυστήριο!
ναι εκατσα χτες το βραδυ και σημερα ψαχνωντας στο νετ να δω αμα ειχε κανεις αλλος προβλημα παρομοιο τελικα πολλοι το ειχαν
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΠΡΙΝ καταφυγω σε φορματ στο δισκο του λαπτοπ (ο οποιος φαινεται να εχει bad sectors), ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω μπας και διορθωσει καποια απο αυτα ή τουλαχιστον να τα μαρκαρει σωστα ωστε να μην εχω στο μελλον προβληματα?Πως τα βρήκες τα bad sectors;; Υποτίθεται ότι οι σύγχρονοι δίσκοι κάνουν αυτόματο remapping και δεν βλέπεις τέτοια ποτέ.. Σε βλέπω για αλλαγή δίσκου και μάλιστα γρήγορα.
-
http://www.google.gr/search?client=fire ... %B7+Google
εαν ο δισκος εχει μαγνητικο προβλημα τοτε αυτο το προγραμμα θα σε σωσει
αν ειναι software πας για νεο δισκο -
Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω μια εργασία ενός φίλου που είναι σε powerpoint 10. Στον δικό μου υπολογιστή έχω το powerpoint 3, με αποτέλεσμα να μην την ανοίγει την εργασία. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι άλλο για να το μετατρέψω σε powerpoint 3 και να μπορεί να το διαβάσει;
-
Paidia kalispera kai HELP!!!! Soz gia greeklishk alla to pc mou kati epa8e.
Loipon.Evala to liptUSB sto laptop kai exw twra problima me to na kanw log sta windows.De kserw ti paixtike 8a katsw na vrw to guide pou akolou8isa kai 8a tn postarw edw...Episis mpainw se oti leei gia eipidior8wsi twn windows kai to pc mou kollaei!l!!!TI EXW KANEI????GIATI DE MOU DOULEVEI TO ROLEBACK TWN WINDOWS???TI PREPEI NA KANW???Episis na simiwsw oti ta windons lene pws leipei ena arxeio boot.kati.....
-
Boot.ini ?
Τι είναι αυτό το USB που έβαλες; -
βαλε το cd των windows κανε recovery βαλε το Pass σου και γραψε bootcfg/rebuild
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω μια εργασία ενός φίλου που είναι σε powerpoint 10. Στον δικό μου υπολογιστή έχω το powerpoint 3, με αποτέλεσμα να μην την ανοίγει την εργασία. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι άλλο για να το μετατρέψω σε powerpoint 3 και να μπορεί να το διαβάσει;please έχει κανείς καμία λύση; είναι επείγον. Τι πρέπει να κάνω;
-
αμα εχεις περασει φιλτρα απο το 10 δεν θα ανοιγει
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω μια εργασία ενός φίλου που είναι σε powerpoint 10. Στον δικό μου υπολογιστή έχω το powerpoint 3, με αποτέλεσμα να μην την ανοίγει την εργασία. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή κάτι άλλο για να το μετατρέψω σε powerpoint 3 και να μπορεί να το διαβάσει;
please έχει κανείς καμία λύση; είναι επείγον. Τι πρέπει να κάνω;
Από την ίδια τη microsoft:
http://office.microsoft.com/en-us/powerpoint-help/open-a-powerpoint-2010-presentation-in-powerpoint-2003-or-earlier-HA010338391.aspxΔιάβασε το κομμάτι με τίτλο 'Download and install updates and converters for PowerPoint 2003 or earlier'.
Το έχω δοκιμάσει στη δουλειά.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Boot.ini ?
Τι είναι αυτό το USB που έβαλες;Ναι το boot.ini δεν εχει.Το usb ειναι το usblib (προγραμμα για να κανω downgrade το iPhone που χρειαζεται για το recboot...).H πλακα ειναι οτι τα windows τα εχω περασμενα στον σκληρο και οταν παω να κανω recovery η ανακτηση των δεδομενων το laptop κολλαει και δε κανει τιποτα!!!!Καποια σελιδα κατι ετσι ωστε να κατεβασω τα windows 7 πειρατικα???Κωδικο εχω.
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
torrentz.euΛες να γινει κατι η να το παω εκει που το αγορασα???Το λυπαμε κιολλας το 50€ που μαλλον θα δωσω...
-
πιο πανω σου εδωσα και την εντολη..ενα recovery θα κανεις μονο
-
Intel i5-760 2.8ghz με Corsair 4gb ddr3 σε Gigabyte GA-H55M-USB3
Το καινουργιο συστημα ενος φιλου..
Καλο ή να τον κραξω αναλογως( ) αυριο? -
Καλο φαινεται... Γιατι δε κουμπωσε καναν AMD απανω???
Εγω παω για φορματ...Θα φυγει το 50€....
-
Μια χαρά είναι το i5-760! Μόνο μειονέκτημά του σε σχέση με τους i7 είναι το λίγο πιο 'κοντό' turbo..
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλο φαινεται... Γιατι δε κουμπωσε καναν AMD απανω???Εγω παω για φορματ...Θα φυγει το 50€....
Θα πληρώσεις 50 ευρώ για φορματ;
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Intel i5-760 2.8ghz με Corsair 4gb ddr3 σε Gigabyte GA-H55M-USB3Το καινουργιο συστημα ενος φιλου..
Καλο ή να τον κραξω αναλογως( ) αυριο?Αν το πήρε μεταχειρισμένο, δικαιολογείται.
Αλλιώς έκανε πατατιά που δεν πήγε σε sandy-bridge.Θα πληρώσεις 50 ευρώ για φορματ;
@γιώργο: Βρες φίλο να σε εξυπηρετήσει. Είναι κρίμα τόσα λεφτά για κάτι τόσο απλό.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]