-
ρε, σε 5 διαφορετικά πισι το δοκίμασα, το ένα μάλιστα το κράσαρα
Δε γ@μιέται, πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν έχω καλή σχέση με σκληρά πράγματα
Αίντε νύχτες -
εσβησα κατα λαθος καποιο προγραμμα για τα ηχεια μου και δεν εχω ηχο.
ξερει κανεις που θαβρω να βαλω ενα; -
Πριν λίγο καιρό είχαμε ενδιαφέρουσα συζήτηση για high-end ακουστικά.
Το review που ακολουθεί εξαιρετικά αφιερωμένο στον corsair.(link)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και μετά απο τόση αγάπη για m$ βγήκαν τα windows 7 RC σήμερα με κλειδάκια απο τη μαμά
κατέβασα το iso το 64αρι με 18mbps απο το σπίτι
άντε να βάλω και εγώ 4 γίγα RAM στο εργαλείο γιατί είχα στήσει τα XP Pro 32αρια και δεν τα ξανακούνησα.Μπερδευτικα...
Ποιο version κανει για καθε pc?
Πως διαλεγω το 64 η το 86?εδιτ 32bitος ειμαι, το 86 θελω.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δε γ@μιέται, πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν έχω καλή σχέση με σκληρά πράγματα
Αίντε νύχτεςΡε χαμένε, σου λέω να κοιτάξεις το PC σου, γιατί μάλλον αυτό σου χαλάει τους δίσκους!
Δεν σου πρότεινα τρόπο μπας και δεις το σκληρό, αυτός πάει πέθανε και....βρώμισε κιόλας!Αλλά τι περιμένεις, αν καταλάβαινες από τέτοια πράγματα, θα πήγαινες στην ενέργεια; Εκεί μόνον οι ανεπίδεκτοι πηγαίνουν...
-
Ελαττωματικό καλώδιο τροφοδοσίας μου χάλασε εσωτερικό σκληρό δίσκο (έκανε πολλά ΚΛΙΚ) και όταν ο αντικαταστάτης του άρχισε τα κλικ, άλλαξα το καλώδιο και ο νέος δίσκος δεν ξαναπουρουσίασε πρόβλημα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ελαττωματικό καλώδιο τροφοδοσίας μου χάλασε εσωτερικό σκληρό δίσκο (έκανε πολλά ΚΛΙΚ) και όταν ο αντικαταστάτης του άρχισε τα κλικ, άλλαξα το καλώδιο και ο νέος δίσκος δεν ξαναπουρουσίασε πρόβλημα.κ γω το χω πάθει αυτό
-
μαλακια mode on
need help extremely mode onστο λαπτοπ εχω εναν σκληρο (160 GB) χωρισμενο σε δυο partition (40 GB / 120 GB). στον 40αρι εχω τα vista και στα υπολοιπα εχω διαφορα πραγματα....
κατεβασα τα καινουργια ubuntu και τα εγκατεστησα στον 120 σε εναν φακελο των 10 GB...
οποτε στο Boot ειχα για επιλογη ειτε τα βιστα ειτε τα λινουξ.
κατεβαζοντας καποια update των vista και κανοντας installation οταν κανεις restart κανει configuration και κατα το κλεισιμο και κατα το ανοιγμα των windows...
κατα το ανοιγμα λοιπον το συστημα κολουσε και εκανε απο μονο του restart χωρις εν τελει να μπαινει στα windows...η πιο ευκολη λυση που μπορουσα να κανω εκεινη τη στιγμη ειναι το format. μπουταρα με λινουχ μετεφερα μερικα αρχεια που ειχα στο desktop των windows μεσα στα lixoun και οχι στο δευτερο partition (μιας και ηταν παραπανω απο full). κανω format και φυσικα το αρχικο dual boot χαθηκε...
πως μπορω να παρω τα αρχεια που αποθηκευσα μεσα στα linux??? ετρεξα ενα live cd των ubuntu αλλα αυτο δεν εγινε δυνατο...
ΒΟΗΘΕΙΑ
-
Τρέχα το ubuntu live cd
Επέλεξε
'try ubuntu without any change to your computer'Μετά πήγαινε απ το μενού
places/ computerΚαι λογικά θα τα βρεις κάπου εκει ....
-
linux μου θέλετε noobαδες
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τρέχα το ubuntu live cdΕπέλεξε
'try ubuntu without any change to your computer'Μετά πήγαινε απ το μενού
places/ computerΚαι λογικά θα τα βρεις κάπου εκει ....
το ανεφερα παραπανω οτι δεν το βρηκα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αίντε νύχτεςΡε χαμένε, σου λέω να κοιτάξεις το PC σου, γιατί μάλλον αυτό σου χαλάει τους δίσκους!
Δεν σου πρότεινα τρόπο μπας και δεις το σκληρό, αυτός πάει πέθανε και....βρώμισε κιόλας!Αλλά τι περιμένεις, αν καταλάβαινες από τέτοια πράγματα, θα πήγαινες στην ενέργεια; Εκεί μόνον οι ανεπίδεκτοι πηγαίνουν...
ρε κλάμπανε δε τίθεται θέμα να μου χαλάει το πισι τους σκληρούς!
τον έναν τον είχα στο σπιτι του αδερφού μου και τον άλλο στο πισι του γραφείουΠολύ πιθανόν να έγινε απ το καλώδιο η ζημιά, έλα όμως που το συγκεκριμένο είναι φιξ στον σκληρό σε στυλ μπαλαντέζας σε σκούπα, οποτε πάπαλα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
linux μου θέλετε noobαδεςΑπ τα 40Gb που έχει vista ,20 τα πιάνει το λειτουργικό
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
linux μου θέλετε noobαδες
Απ τα 40Gb που έχει vista ,20 τα πιάνει το λειτουργικό
http://video.linuxfoundation.org/video/1375
εσυ δες αυτό για να μην παίρνεις πολύ αέρα
-
θα αφησετε τις κοκορομαχιες και να δωσετε μια χειρα βοηθειας??
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μονο εγω δεν θα εστελνα ποτε σκληρο για αντικατασταση?
Και αντε αν τα περιεχομενα ειναι ταινιες, τραγουδια... Klein mein.... αλλα μεσα αν ειχες αποθηκευσει κωδικους απο τραπεζες, φωτογραφιες κλπ κλπ... θα περνατε το ρισκο να τα δωσετε σε τριτο ο οποιος πιθανα μπορει να τα κανει recover?Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Αν κάποιος έβρισκε τις γυμνές μου φωτογραφίες και τις πούλαγε στις εφημερίδες;
Σοβαρά, δεν γούσταρα. Τους πρότεινα λοιπόν να τον σπάσω λιγάκι με ένα σφυρί ή κατσαβίδι , αλλά δεν δέχθηκαν γιατί τον στέλνουν λέει στο εξωτερικό. Το δέχθηκα, αλλά τεσπά, μάλλον στο μέλλον δεν θα το ξανακάνω.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα αφησετε τις κοκορομαχιες και να δωσετε μια χειρα βοηθειας??δεν γίνεται, έχουν pissing contest τώρα
-
θα αφησετε τις κοκορομαχιες και να δωσετε μια χειρα βοηθειας??http://www.chrysocome.net/explore2fs
Tρέξε το πρόγραμμα μέσα από windows και δες το φως.
-
θα αφησετε τις κοκορομαχιες και να δωσετε μια χειρα βοηθειας??Για να μην χάσεις την εγκατάσταση του linux, δοκίμασε να κάνεις restore τον grub με τις παρακάτω οδηγίες. Έτσι θα έχεις ξανά το dual boot. Δες εδώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
θα αφησετε τις κοκορομαχιες και να δωσετε μια χειρα βοηθειας??
δεν γίνεται, έχουν pissing contest τώρα
δεν είναι pissing contest
είναι επιβεβαίωση όσων γράφω εδώ και καιρό
δηλ. οτι το linux δεν είναι για όλους ειδικά έξω από το ασφαλές περιβάλλον ενως livecd
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]