-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Πρόταση αξιόπιστου προγράμματος για μέτρηση κίνησης στο ιντερνετ; Το θέλω για το ασύρματο cosmote που έχω μην πάθω καμιά νίλα...
Στην Βοντα το ίδιο το πρόγραμμα είχε μετρητή δεδομένων. Δεν έχει κάποιο πρόγραμμα η Κοσμοτε που εγκατέστησες?
ναι έχει απλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο.
-
Και γιατί να μην είναι? Screenshot στη τελική με ημερομηνία τη τελευταία μερα και πας από κει αν έρθει παράξενος λογαριασμός
Sent from my LG-P500
-
Βγήκε ο Firefox 7 ...
-
ουαου
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Βγήκε ο Firefox 7 ...Στο δικό μου μηχάνημα (windows 7 professional 64-bit) παράμενει αργός. Με διαφορά ο Opera εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος.
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Βγήκε ο Firefox 7 ...
Στο δικό μου μηχάνημα (windows 7 professional 64-bit) παράμενει αργός. Με διαφορά ο Opera εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος.
Τον έχεις φορτώσει με addons?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Βγήκε ο Firefox 7 ...
Στο δικό μου μηχάνημα (windows 7 professional 64-bit) παράμενει αργός. Με διαφορά ο Opera εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος.
Αναίτια βαρύς πλέον, σιγά σιγά τον αντικαθιστώ με chrome.
-
βαλτε 8.02a να δειτε πως πεταει ο firefox
-
Πως μπορει κανεις να εγκαταστησει συναγερμο χωρις μετα να εχει προβληματα στην τηλεφωνικη γραμμή και στο internet;
-
Φιλτράκι στην γραμμή του dialer του συναγερμού.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Βγήκε ο Firefox 7 ...
Τον έχεις φορτώσει με addons?
Όχι, δεν έχω βάλει addons. Τώρα παρακολουθώ τη συμπεριφορά του με πολλά tabs ανοιχτά. Θα τον βάλω και στο σπίτι στο mac. Για να δούμε. Πάντως σε σχέση με τον 6, πάει καλύτερα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βγήκε ο Firefox 7 ...
Αναίτια βαρύς πλέον, σιγά σιγά τον αντικαθιστώ με chrome.
Eγω το εκανα ηδη γιατι ο FF κρασαριζε,απο τη στιγμη που οπως βλεπω και απ οτι ακουγετε ουτε ο 7 εχει διαφορες μαλλον θα μεινω στον Chrome.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φιλτράκι στην γραμμή του dialer του συναγερμού.Καλα τα λες υποθετω αλλα δεν καταλαβα τιποτα
Για τι ειδους φιλτρο μιλαμε,πρεπει να το βαλει αυτος του συναγερμου,και σε ποιο σημείο κτλ κτλ -
Αντίστοιχο αυτού που βάζεις στα τηλέφωνα στο σπίτι σου. Εγώ όταν έβαλα dsl πήρα τηλέφωνο τον security και του είπα. Ήξερε ο τεχνικός τι πρέπει να γίνει, ήρθε, το εγκατέστησε και τέλος. Σε εμένα μπήκε στο κεντρικό κουτί του συναγερμού.
Αυτός δεν είναι ο προβληματισμός σου; Για το τηλέφωνο που παίρνει ο συναγερμός στο κέντρο; -
Αρα εσενα στο εβαλε ο τεχνικος του συναγερμου και το εκανε στο κουτι του συναγερμου και οχι σε καποια τηλεφωνικη πριζα,ΟΚ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αρα εσενα στο εβαλε ο τεχνικος του συναγερμου και το εκανε στο κουτι του συναγερμου και οχι σε καποια τηλεφωνικη πριζα,ΟΚ.Ναι γιατί εμένα ο συναγερμός ήταν συνδεδεμένος απευθείας στο τηλεφωνικό καλώδιο όπως αυτό έρχεται από το κανάλι, όχι με κάποιο πριζάκι...
-
Υπόψιν οτι ο συναγερμός παρεμβάλλεται μεταξύ του καλωδίου όπως έρχεται απο τον ΟΤΕ και των τηλεφώνων του υπόλοιπου σπιτιού οπότε ενδεχομένως ανάλογα και με το μοντέλο του συναγερμού να θέλει είτε ειδικό φιλτράκι είτε πατέντα στην συνδεσμολογία για να λειτουργήσει.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
βαλτε 8.02a να δειτε πως πεταει ο firefoxαυτόν έχω! αλλά και ο 7 πετάει!
το αντίθετο ο κρομ, σε μένα έχει πολλά προβλήματα στο φόρτωμα σελίδων.
-
Εμενα ο κρομ ειναι οτι καλυτερο ειχα,ο ff μου φαινοταν πολυ βαρυς και ελαχιστα πιο αργος.Αλλα ισως να ηταν και ιδεα μου.Τωρα εδω και πανω απο χρονο σερφαρω με κρομ κ ειμαι πληρως ικανοποιημενος
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]