-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εκκίνηση όπως μπορει ο καθένας καλύτερα, δεν κατάλαβα.
κι εσύ vag έχεις?
Ναι ρε, σιγά μη βγάλει και τις ρόδες για να τον περάσετε
Αν παμε σε στροφοδιαδρομη δεξιοστροφη, βγαζω την πισω δεξια παντως
Χαριζει η ομαδα ρε πουστη
-
Αν δεν ηξερα οτι εισαι χαζουλης παιζει και να σου απανταγα στις μαλακιες που γραφεις..
-
Νταξ ρε φιλε με λεει χαζο καποιος που εδωσε 30.000+ για αλφα ψοφεο
Δεν ηξερα να ειμαι εξυπνος να αγοραζω ιταλικα χρεπια
-
πάσχε να μια φριτέζα 30 ετίας.
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά
Youtube Video -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Καβουρα, ο qsis σιγουρα δεν ειναι κουλος εμαθε να οδηγει σε γαλλικα αμαξια
αποδειξη οτι δεν εχω τρακαρει ακομα , παροτι νεος, απειρος και οτι μου το πηρε ο μπαμπας (αρα δεν εκτιμω την αξια του και δεν ξερω πώς βγαινουν τα λεφτα )
-
Ρε παιδια καντε κατι,θα τον παρω κι εγω τηλ,αλλα παρτε τον κι εσεις τον κων5 και πειτε του πως ειναι καιρος να τελειωσει τις διακοπες του επιτελους. Δεν εχω ποιον να βρισω λιγο στο φορουμ. Ειπαμε μεγας καπιταλας αλλα οχι και 2 μηνες διακοπες..
-
εχει κλειστο το κινητο
-
Πάει τον χάσαμε. Έχουν έρθει και κάτι φίλοι του Ρώσοι μεγιστάνες με τις θαλαμηγούς τους, που καιρός να ασχοληθεί με άλλα πράγματα...
Τυχαία τραβιόταν πέρσι το καλοκαίρι με τις ρωσίδες νομίζεις;
Να μου το θυμηθείτε αυτός ή από δικηγορίνα θα καταστραφεί ή από Ρωσίδα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πάει τον χάσαμε. Έχουν έρθει και κάτι φίλοι του Ρώσοι μεγιστάνες με τις θαλαμηγούς τους, που καιρός να ασχοληθεί με άλλα πράγματα...Τυχαία τραβιόταν πέρσι το καλοκαίρι με τις ρωσίδες νομίζεις;
Να μου το θυμηθείτε αυτός ή από δικηγορίνα θα καταστραφεί ή από Ρωσίδα
Καλητερα απο το να καταστραφεις απο ιταλιδα (φιατ λαντσια αλφα ρομεο) ή απο γερμανιδα 13+εκατομυριιδα
-
Μιλησε κι ο ανθρωπος που ζει στην παραλια και επειδη βαριεται να πεταχτει στην πλαζ των θνητων,βουταει στην πισινουλα του.
-
-
Βρε βρε...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:shifty:κάποιος θα μπήκε από τον λογαριασμό του. δεν εξηγείται αλλιώς
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:shifty:Βρε ταγαρογερομπισμπικη,ασε επιτελους τις διακοπες τα κοτερα και τις κοκες και στρωσου στη δουλεια. Να πηγαινεις δλδ να δινεις το παρον σε καμια δικη,μη φανταστεις τπτ ιδιαιτερο,για τα ματια του κοσμου.. Μπορει να σε τυλιξε γυναικα και να εγινες κι εσυ ερωτυλος,αλλα να ξερεις οτι το δογμα 'ερωτες κι αηδιες' καλα κρατει και δε θα επηρεαστουμε απο την μ@#νοδουλιαση σου.Ουρτ τωρα και αλατι.
-
Tι σκατομπουρινι ηταν το σημερινο? Γυρναγα απο βολτα στο σπιτι μου και εριξε μια βροχη ΜΑ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ. Μπαινει για τα καλα το Φθινοπωρο
-
Ξύπνα Πασχάλη ακόμα κοιμάσαι?
-
Μπα δεν νομίζω. Δευτέρα σήμερα. Συνήθως φτάνει στο συνεργείο πριν τους μηχανικούς.
-
Βασίλη ακόμα με τον τενεκέ τραβιέται αυτός?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε παιδια καντε κατι,θα τον παρω κι εγω τηλ,αλλα παρτε τον κι εσεις τον κων5 και πειτε του πως ειναι καιρος να τελειωσει τις διακοπες του επιτελους. Δεν εχω ποιον να βρισω λιγο στο φορουμ. Ειπαμε μεγας καπιταλας αλλα οχι και 2 μηνες διακοπες..Παλιογρουσούζικη μαυρόγατα εσύ με γκαντέμιασες και έβγαλε αβαρία η μηχανή του πλεούμενου
-
Ρε ΟΥΡΤ απο δω περα γκαντεμοσαυρε ολα σκατα πανε με το που γυρισες πισω.Ξαναφυγε για διακοπες δε σε μπορω αλλο.ΟΥΡΤ
Pub - σουβλατζίδικο [#28]