-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ο κ. βουλευτης ξεροντας οτι εχει ασυλια 'θελησε να πληρωσει' για να κανει τζερτζελε.Δεν του βγηκε ομως μεχρι τελους καλα μια και καποια επαναστατρια του εκανε ρελανς και του πηρε το κολπο.
Μετα απο μερικα χρονια θα ξερουμε τη καταληξη του επεισοδειου.Ακριβώς έτσι, βασιζόμενος στη βουλευτική ασυλία ίσως να ήθελε να αποκομμίσει κάποιο όφελος. Αν λέει κάτι, ο συγκεκριμένος βουλευτής ήταν ο εισηγητής του νομοσχεδίου Ρέππα.
-
Άκουσα γιατρό ο οποίος διαβεβαίωσε ότι στο ακτινολογικό η γυναίκα είχε σπασμένα πλευρά. Αυτό δεν αμφισβητείται γιατί το κάταγμα μπορεί να ελεγχθεί και τώρα.
Τώρα αν δεν της έσπασε τα πλευρά ο βουλευτής αλλά τα έσπασε μόνη της για να τα φορτώσει στον βουλευτή...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τώρα αν δεν της έσπασε τα πλευρά ο βουλευτής αλλά τα έσπασε μόνη της για να τα φορτώσει στον βουλευτή...
O αγώνας θέλει θυσίες.
-
Οι denplironistas δεν είναι αυτό που θα λέγαμε ειρηνικό κίνημα. Νομίζω έχει ποσταριστεί και βίντεο που έδειχνε 'ειρηνικές' αντιδράσεις απέναντι σε τυχαίο οδηγό (και μάλιστα ηλικιωμένο) που ήθελε να πληρώσει.
Στο μετρό θυμίζω ότι κάποια επαναστάτισσα είχε ζμπρώξει κοτζάμ γριά γυναίκα που πήγε να σκίσει το αγωνιστικό έντυπο από το ακυρωτήριο.
Προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο βουλευτής δεν παίζει με την καμμία να πήγε να χτυπήσει στα ίσα οποιαδήποτε γυναίκα ή άντρα (γιατί θα είχε γίνει Βαγδάτη). Το πιο πιθανό, όπως πήγε ο βουλευτής να πληρώσει να του κόλησε βδέλα/σήκωσε χέρι καμμιά αγωνίστρια (για να πει μετά ότι 'το έπιασα από τον λαιμό το κάθαρμα' στους λοιπούς σύντροφους-συναγωνιστές), ο βουλευτής από τα νεύρα του να την έσπρωξε/απώθησε, αυτή να έπεσε και ως εκ του θαύματος να προέκυψαν σπασμένα πλευρά και αν την εξέταση την έκανε ο ίδιος ο dr papadopoulos να εύρισκε και παρα φύσει βιασμό από σπρώξιμο.
Πχ όπως εδώ θα μπορούσε κάποιος να γράψει για κακοποίηση παιδιού.Ηθικό δίδαγμα: Το κίνημα φαίνεται να ξεμένει από δημοσιότητα και ψάχνει απεγνωσμένα οποιοδήποτε τρόπο να ανεβάσει GRPs ( ). Αν από την άλλη είναι τόσο στόκοι κάποιοι όπως ο βουλευτής και τους προσφέρουν απλόχερα τη δημοσιότητα αυτή τότε καλά να πάθουνε.
ΥΓ1: Άντε να προωθήσει το θέμα το τσίπρα και να βάλει κάποιον στο κόμμα πιο ενεργά γιατί αρχίζει να κουράζει αυτή η παρωδία.
ΥΓ2: Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί όταν γίνει το ΥΓ1, ξεφουσκώσει το 'κίνημα' και όσοι διαμαρτύρονταν για συγκεκριμένα θέματα με σοβαρό τρόπο μείνουν με το πτηνό στο χέρι και μια στάμπα καραγκιόζη στο μέτωπο... -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Εγώ δε καταλαβαίνω κάτι. Εντάξει, αυτοί που δε θέλουν να πληρώσουν ας μη πληρώσουν. Γιατί εμποδίζουν όμως αυτούς που θέλουν να πληρώσουν; Με ποιό δικαίωμα κάθονται μπροστά στον γκισέ, εμποδίζοντας τους να πληρώσουν;Γιατί μπορούν να πάνε στα επόμενα διόδια και να πληρώσουν δύο διελεύσεις αν το θέλουν τόσο πολύ ή να κεράσουν τον από πίσω τους μια διέλευση στα επόμενα διόδια ή να πάνε να κάνουν δωρεά στη Νεά Οδό ή την Αττική Οδό.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτό το θέλω να πληρώσω από τη στιγμή που δεν σου στερεί κανείς ούτε τη διέλευση,ούτε σα καθυστερεί. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι μεγάλο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ. Ή το κάνουν για να προκαλέσουν και να γίνουν προβοκάτσιες. -
Ή το κάνουν για να προκαλέσουν και να γίνουν προβοκάτσιες
Συμφωνώ υπό την έννοια του ότι δεν κερδίζουν κάτι. Και ειδικά ο βουλευτής μόνο να χάσει είχε. Όμως από την άλλη μπαίνουν στο τριπάκι των denplironistas 'είναι δικαίωμα μου να κάνω ότι γουστάρω' και κάνουν αυτό που τους κάβλωσε.
Όπως και να χει το σήριαλ αρχίζει να γίνεται βαρετό. -
Από την στιγμή που υπάρχει ΦΠΑ, τα διόδια είναι το χρέος του οδηγού προς το σύνολο των φορολογούμενων, όχι προς τους άλλους οδηγούς. Το να 'κεράσει' κανείς κάποιον άσχετο οδηγό λοιπόν είναι εντελώς άκυρο και ηλίθιο ως επιχείρημα. Για τυπικούς λόγους επίσης δεν γίνεται να διπλοπληρώσεις μια διέλευση από τον επόμενο σταθμό, ο οποίος μπορεί να μην έχει καν την ίδια τιμή, ή να βρίσκεται μετά τον προορισμό σου.
Το πιο ουσιαστικό όμως είναι ότι κάποιοι με την βία προσπαθούν να αναγκάσουν τον κόσμο να παρανομήσει, πράγμα το οποίο από μόνο του είναι σχιζοφρενικό. Κάνε την διαδήλωση σου, πέρνα χωρίς να πληρώσεις (επωμιζόμενος τον κίνδυνο να υποστείς τις συνέπειες του νόμου, δικό σου θέμα πλέον), αλλά άφησε με να λειτουργώ βάσει της οργανωμένης κοινωνίας υπακούοντας τους νόμους του κράτους και την συνείδηση μου.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Εγώ δε καταλαβαίνω κάτι. Εντάξει, αυτοί που δε θέλουν να πληρώσουν ας μη πληρώσουν. Γιατί εμποδίζουν όμως αυτούς που θέλουν να πληρώσουν; Με ποιό δικαίωμα κάθονται μπροστά στον γκισέ, εμποδίζοντας τους να πληρώσουν;
Γιατί μπορούν να πάνε στα επόμενα διόδια και να πληρώσουν δύο διελεύσεις αν το θέλουν τόσο πολύ ή να κεράσουν τον από πίσω τους μια διέλευση στα επόμενα διόδια ή να πάνε να κάνουν δωρεά στη Νεά Οδό ή την Αττική Οδό.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτό το θέλω να πληρώσω από τη στιγμή που δεν σου στερεί κανείς ούτε τη διέλευση,ούτε σα καθυστερεί. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι μεγάλο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ. Ή το κάνουν για να προκαλέσουν και να γίνουν προβοκάτσιες.Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω κάτι τύπους που βρίσκουν ένα πορτοφόλι, για παράδειγμα, στο δρόμο και το παραδίδουν στην αστυνομία. Είναι καραγκιοζιλίκι. Πορτοφόλι στο δρόμο σημαίνει το κλέβεις.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Εγώ δε καταλαβαίνω κάτι. Εντάξει, αυτοί που δε θέλουν να πληρώσουν ας μη πληρώσουν. Γιατί εμποδίζουν όμως αυτούς που θέλουν να πληρώσουν; Με ποιό δικαίωμα κάθονται μπροστά στον γκισέ, εμποδίζοντας τους να πληρώσουν;
Γιατί μπορούν να πάνε στα επόμενα διόδια και να πληρώσουν δύο διελεύσεις αν το θέλουν τόσο πολύ ή να κεράσουν τον από πίσω τους μια διέλευση στα επόμενα διόδια ή να πάνε να κάνουν δωρεά στη Νεά Οδό ή την Αττική Οδό.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτό το θέλω να πληρώσω από τη στιγμή που δεν σου στερεί κανείς ούτε τη διέλευση,ούτε σα καθυστερεί. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι μεγάλο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ. Ή το κάνουν για να προκαλέσουν και να γίνουν προβοκάτσιες.Θέλουν να πληρώσουν και να πάρουν το απόκομμα για την συλλογή τους, εσένα τι σε πειράζει;
Εγώ πχ τα ΣΚ βρίσκομαι με τον infinity και βλέπουμε αν έχουμε όλα τα αποκόμματα από τα ταξίδια μας. Ο έχων ελλειπή την συλλογή κερνάει μια κάσα μπύρες ή κονιακόμελα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ πχ τα ΣΚ βρίσκομαι με τον infinity και βλέπουμε αν έχουμε όλα τα αποκόμματα από τα ταξίδια μας. Ο έχων ελλειπή την συλλογή κερνάει μια κάσα μπύρες ή κονιακόμελα.
Μη βγάζεις τα άπλυτά μας στη φόρα.
-
Δεν ανέφερα τι κάνουμε στις μυστικές συναντήσεις (οκ, όχι πλέον) των μεγαλοεργολάβων στην οδό Χαλκοκονδύλη 9.
-
Θα επιθυμούσα να μη γίνει γνωστή η επόμενη συνάντησή μας αυτή την Κυριακή στις 7 το απόγευμα γιατί θα παραστεί και γνωστό στέλεχος της κυβέρνησης.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτό το θέλω να πληρώσω από τη στιγμή που δεν σου στερεί κανείς ούτε τη διέλευση,ούτε σα καθυστερεί. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι μεγάλο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ. Ή το κάνουν για να προκαλέσουν και να γίνουν προβοκάτσιες.Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω κάτι τύπους που βρίσκουν ένα πορτοφόλι, για παράδειγμα, στο δρόμο και το παραδίδουν στην αστυνομία. Είναι καραγκιοζιλίκι. Πορτοφόλι στο δρόμο σημαίνει το κλέβεις.
Ακριβώς. Επίσης αυτούς που δε σφάζουν το κόκκινο όταν δε βλέπουν άλλο στο δρόμο. Πραγματικά άξιο απορίας. Λες και τους υποχρεώνει κάποιος ή κάτι.
-
Και φυσικά δεν είναι και κάποιος αστυνομικός -συγνώμη- μπάτσος εκεί κοντά.
-
δεν ξερω αν ειναι εικασίες του συγκεκριμενου blog...
Έρχονται πριν το Πάσχα οι μειώσεις στα διόδια
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 12&catid=3
edit:
το εβγαλε κι ο Λαμπρακης...Στόχος να ισχύσουν πριν την έξοδο
Έως τη Μ.Δευτέρα οι ανακοινώσεις για τις μειώσεις στις τιμές των διοδίων -
Στο ίδιο πλαίσιο, αναμένεται η εισαγωγή μεταξύ άλλων, εκπτωτικών καρτών για τους συχνούς χρήστες αλλά και αναλογικής χρέωσης με βάση τα διασχιζόμενα χιλιόμετρα.
Δηλαδή αν γίνουν αυτά ο αγώνας θα σταματήσει;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
'Ο,τι νά'ναι.
Όπως επίσης να συμπληρώσω ότι το ίδιο καραγκιοζιλίκι είναι να μπουκάρεις στα αστυνομικά τμήματα και να βουτάς κλίσεις. -
Γενικά από τα όσα έχω διαβάσει αλλά και τα όσα έχω δει/ακούσει έξω έχω κάνει κάποιες κατηγοριοποιήσεις των ανθρώπων και της μιας πλευράς και της άλλης .
Σε αυτούς που δεν πληρώνουν
α) κάποιοι κατανοούν πλήρως γιατί το κάνουν , έχουν ψαχτεί , έχουν μάθει , έχουν ενημερωθεί και βάσει της λογικής τους πιστεύουν οτι είναι το σωστό .
β) κάποιοι που το κάνουν για να γλυτώσουν τα φράγκα,να πουλήσουν μαγκιά χωρίς να ξέρουν τους ουσιαστικούς λόγους για τους οποίους το κάνουν
από την άλλη πλευρά υπάρχουν αυτοί που
α) πιστεύουν πως είναι σωστό το να υπάρχουν διόδια με τη μορφή που υπάρχουν σήμερα , θεωρούν το κόστος δικαιολογημένο σε ένα βαθμό και συμφωνούν ακόμα και με το να προπληρώνουν για κάτι που θα γίνει μετά . Βάσει της λογικής τους , το θεωρούν σωστό .
β) θα ήθελαν πολύ να μη πληρώσουν αλλά επειδή κολάνε και δεν μπορούν , φθονούν όσους το κάνουν . Μπορεί επίσης να το θεωρούν απλά γυφτιά το να μη πληρώσεις και επειδή αυτοί είναι large τύποι με ακριβά αυτοκίνητα δε θα καταδέχονταν ποτέ να το κάνουν .δυστυχώς πολύ φοβάμαι πως και στις 2 πλευρές , οι περισσότεροι ανήκουν στη 'β' ομάδα ...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
δεν ξερω αν ειναι εικασίες του συγκεκριμενου blog...Έρχονται πριν το Πάσχα οι μειώσεις στα διόδια
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 12&catid=3
edit:
το εβγαλε κι ο Λαμπρακης...Στόχος να ισχύσουν πριν την έξοδο
Έως τη Μ.Δευτέρα οι ανακοινώσεις για τις μειώσεις στις τιμές των διοδίωνΕγώ θα κάνω τσαμπουκά στους διοδιάδες.
Θέλω να πληρώνω τα ακριβά διόδια.
Είναι in τελευταία. -
πάρε μια δαγκάνα και όταν φτάνεις στα διόδια , τσίμπα τη μπάρα , κατέβαστη και αν δε σε αφήσουν να πληρώσεις μην την αφήσεις.
Και εννοείται και youtube το βίντεο και αν σε ρωτήσουν γιατί θες να πληρώσεις πες γιατί έχασε ο ολυμπιακός από τη σιένα
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!