-
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
παω γιατι γουσταρω.αμα ηθελε ο μπομπολας να σκαγε οσα δις χρειαζοτανε,για να αγοραζε ολα τα οικοπεδα που χρειαζοτανε,να εφτιαχνε ολο το δρομο μονος του,και να ηταν ιδιωτικος δικος του.τοτε να εβαζε οσα διοδια ηθελε.
απο τη στιγμη που το 90% του δρομου ανηκει στο δημοσιο,θα παρει τα @@ μου.Nτινάρα;
is that you?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
αν κ γενικά πληρώνω πια δεν έχω καμιά όρεξη να μπλέκω με τους μπατσους που αραζουν συνήθως εκεί
Είδες τι λέγαμε τόσο καιρό για τζάμπα μαγκιά ? (No offence...) Οσο ήταν εύκολο και ατσαλάκωτο, το έκαναν όλοι και έβαζαν επαναστατικά video στο YouTube. Μόλις ζόρισαν τα πράγματα νομικά και άρχισαν τα ενδεχόμενα μπλεξίματα με αστυνομία, εργολάβο και δικαστήρια, οι περισσότεροι επαναστάτες του γλυκού νερού κο-κο-κο. Εμ εκ του ασφαλούς κάνω και γω επανάσταση...
γιατί σου είπα εγώ πως έχω όρεξη να τρέχω για τα διοδια σε δικαστήρια κ να χάσω δίπλωμα κ αυτοκίνητα? αν ήμουν εισοδηματιας μπορεί ... ή διεκδίκησα τίποτα επαναστατικές δάφνες. απλά ένοιωθα καλύτερα να είμαι τσάμπα μάγκας, παρά επί πληρωμή ΜΑΛΑΚΑΣ (που ετσι νοιωθω τώρα όταν παω Πάτρα κ πληρώνω κάτι που ΚΑΝΕΙΣ δε μου λεει ποτε θα το δω)Αν δεν έχουν ανάγκη οι εργολάβοι τότε γιατί περνάνε το 'κουτόχορτο' ? Κάπου φάσκεις και αντιφάσκεις.
καθόλου δεν φάσκω κ αντιφάσκω. οι δημοσιογράφοι έχουν δύναμη να ξεσηκώσουν τη κοινή γνώμη κ γιαυτό τους ταϊζουν ή τους αγοράζουν. Το κράτος έχουν χεσμένο, αφού το έχουν δέσει με τις συμβάσεις κ με τη διαπλοκή. Θυμίσου τον ΓΑΠ να τα ακουει στο πεντελικό (? ) από τον μπομπολα
Οι δημοσιογράφοι φέρνουν το θέμα των 'δεμπληρώνω' στην επιφάνεια. Μόνοι τους ? Οχι βέβαια. Τους βάζει ο εκδότης τους, δηλ. ο Μπόμπολας δηλ. ο εργολάβος. Αρα φάσκεις και αντιφάσκεις... (συμφωνώ βέβαια για τη διαπλοκή)σύνελθε νάσσο εφημερίδα κ κανάλι του μπομπολα ΠΟΤΕδεν εχει βγάλει το θέμα, αλλά μαθε ότι υπάρχουν κ άλλοι εκδότες, οπότε μετά βγάλε συμπερασμα αν φασκω κ αντιφάσκω. εσύ τί λες, ο μπομπολας να νοιωθει τύψεις κ να τα βαζει με τον εαυτο του?
Αν οι συμβάσεις ήταν τόσο 'δεμένες' όσο λες δεν θα είχαν σταματήσει τα έργα. τα έργα σταματήσαν αλλά οι κατασκευαστές κονομάνε τα διοδια με μηδέν κοστος ουσιαστικά Τί καλύτερο για αυτούς?
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
παω γιατι γουσταρω.αμα ηθελε ο μπομπολας να σκαγε οσα δις χρειαζοτανε,για να αγοραζε ολα τα οικοπεδα που χρειαζοτανε,να εφτιαχνε ολο το δρομο μονος του,και να ηταν ιδιωτικος δικος του.τοτε να εβαζε οσα διοδια ηθελε.
απο τη στιγμη που το 90% του δρομου ανηκει στο δημοσιο,θα παρει τα @@ μου.Nτινάρα;
is that you?
?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
is that you?
?
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=42558
Τις ίδιες παπαριές έγραφε και αυτός με τον ίδιο τρόπο γραφής. -
Εdit mod
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
2.το αεροδρομιο χωρις προσωπικο δε δουλευει,ο αυτοκινητοδρομος δουλευει.Και μολις καποιος οδηγος κανει μια στραβη και ριξει π.χ. μια μπαριερα,παραταει το ταξειδι του,ψαχνει και φερνει συνεργειο τη φτιαχνει αμεσως και μετα ξυπναει τον νιντζα για τον λογαριασμο.....
-
θα παρει αυτον που φτιαχνει τη μπαριερα της κηφισιας.
-
Αυτός που φτιάχνει την μπαριέρα της Κηφισιας που κολλάει;
-
Άστο το παιδί να πει την μαλακία του. Τόσες έχεις ακούσει εδώ μέσα, ακόμα να τους συνηθίσεις? πάρε από τον αλήστου μνήμης ntinara, τον pipinos1976, τον juniorgt, έναν με κάτι alfa ψευδώνυμο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτός που φτιάχνει την μπαριέρα της Κηφισιας που κολλάει;ε λογικα θα κολλαει καπου με ηλεκτροκολληση.
-
Κοίτα, καταλαβαίνω ότι οι Νίντζα που βλέπεις στις ταινίες δεν ακολουθούν τους κανόνες της φυσικής, πετάνε, εμφανίζονται από το πουθενά, εξαφανίζονται, αποκεφαλίζουν κόσμο με αστεράκια κλπ. Και αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό και καταλαβαίνω γιατί σου αρέσει.
Όμως, σε μια συζήτηση με ανθρώπους που δεν μοιράζονται τις απόψεις μας, είναι γενικά καλό να προσπαθούμε να έχουμε μια επαφή με την λογική όταν επιχειρηματολογούμε.
Ξαναρωτάω λοιπόν. Αυτός που φτιάχνει την μπαριέρα της Κηφισιας που κολλάει; Πιο πάνω σε ρώτησαν ποιος πιστεύεις ότι θα είναι υπεύθυνος για την επισκευή ή αντικατάσταση των υποδομών που καταστρέφονται από ατυχήματα ή φυσιολογική φθορά από την στιγμή που ισχυρίστηκες ότι ένας αυτοκινητόδρομος δεν χρειάζεται προσωπικό.
-
Α.αποφασισες να μιλησουμε σοβαρα?
btw το νιντζα δε μου ρθε απο κει,αλλα απο αλλου.αυτος που φτιαχνει τις μπαρες της κηφισιας μπορει να φτιαξει οποιεσδηποτε μπαρες,ειτε ειναι σε επαρχιακο δρομο ,ειτε σε αυτοκινητοδρομο.παιρνει εργολαβια και τις φτιαχνει.δε χρειαζεται να τον εχεις μονιμο και να τον πληρωνεις σα δημοσιο υπαλληλο.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Α.αποφασισες να μιλησουμε σοβαρα?
btw το νιντζα δε μου ρθε απο κει,αλλα απο αλλου.αυτος που φτιαχνει τις μπαρες της κηφισιας μπορει να φτιαξει οποιεσδηποτε μπαρες,ειτε ειναι σε επαρχιακο δρομο ,ειτε σε αυτοκινητοδρομο.**παιρνει εργολαβια και τις φτιαχνει.**δε χρειαζεται να τον εχεις μονιμο και να τον πληρωνεις σα δημοσιο υπαλληλο.
Προφανως ενας καποιος μηχανισμος χωρις προσωπικο ετοιμαζει εργολαβιες μολις χαλασει καπου μια μπαρα και βρισκει τον ειδικο απαυτολογο για τις μπαρες και του λεει που να παει και τι να κανει ..ολα αυτα δε χωρις την αναγκη ανθρωπινης παρουσιας!!! αυτα ουτε στο Αμερικα που εχουν αυτοματοποιησει τα παντα οσο γινεται...
-
και τη μπαρα στη κηφησιας πως την φτιαξανε?
-
Μόνη της φτιάχτηκε
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Άστο το παιδί να πει την μαλακία του. Τόσες έχεις ακούσει εδώ μέσα, ακόμα να τους συνηθίσεις? πάρε από τον αλήστου μνήμης ntinara, τον pipinos1976, τον juniorgt, έναν με κάτι alfa ψευδώνυμο.Λοιπόν επειδή δεν έχω καμμία όρεξη να συζητώ ούτε με πιθήκια, ούτε με τύπους που το iq τους είναι μικρότερο και από αυτό μιας πατημένης κατσαρίδας, ούτε με τσάτσους του μπόμπολα και του κάθε μπόμπολα, ούτε με ελιτίστες τύπους που θέλουν ακριβούς δρόμους για να οδηγάνε μόνοι τους όταν πηγαίνουν στα χιονοδρομικά και ξεχνάνε ότι η ζωή κάνει κύκλους και τα κόζια αλλάζουν, δε θα ξανασυζητήσω επί του θέματος εκτός και αν ειπωθεί καμμιά καραμπινάτη ανακρίβεια ή μ@λ@κία όπως αυτή του τύπου που ισχυρίζεται ότι του χρέωσαν περισσότερο επειδή ο άλλος πέρασε από πίσω του στο e-pass ή του αλλουνού που 'ηθελε να ζητήσω συγνώμη επειδή λέει προέτρεπα τους υπόλοιπους να περνάνε τα διόδια by. Μάλιστα να θυμήσω ότι κάποιος άλλος βρήκε τι έλεγα τότε (νομίζοντας ότι βρήκε λαγό-αυτό περί iq που έλεγα), τα κοουτάρισε και φάνηκε ξεκάθαρα ότι αυτά που ισχυριζόμουνα πριν αρκετούς μήνες ή και χρόνια ισχύουν 100% και σήμερα.
Τέλος από μένα και κακώς μπήκα στη λογική της αντιπαράθεσης με όλους τους παραπάνω που ανέφερα.υγ. εννοείται ότι δεν αναφέρομαι σε όλους του συνφορουμίτες
-
Σύντροφοι νικάμε!
-
Τα περι πιθικιών και χαμηλού iq είναι δικό μου trademark . Αρκεί όμως που νικάμε
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σύντροφοι νικάμε!μπα.δε θα το λεγα.
η χτεσινη ηταν αλλη μια ωραια μερα χωρις διοδια
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!