-
Φαντάζομαι κάποια κάμερα ή ο υπαλληλος του ταμείου το πήρε χαμπάρι.
Δήμο εσύ δεν έχεις κανένα φταίξιμο. Σίγουρα η παρανομία του (και η βλακεία του) καταγράφηκε! -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
... Δεν δέχομαι όμως ρε...Χαχα και εγώ την έχω πάθει, με ένα ... Fiat Tempra S/W φορτωμένο με . , τα πάντα όλα μέσα.
Στην αρχή τσατίστηκα, αλλά μου πέρασε μετά και ίσα ίσα γέλασα. Για αυτό έκτοτε αν δω τον από πίσω να μην κατεβάζει παράθυρο επιταχύνω με πολύυυυ χαλαρούς ρυθμούς, για να τον / την κάνω να με βρίσει λίγο. Αλλά δεν έχει ξανατύχει.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Θα δεχτώ να μην θέλει να πληρώσει ο κάθε ένας τρόμπας τα διόδια. Θα δεχτώ επίσης ακόμα και ότι βρίζω αρκετά. Δεν δέχομαι όμως ρε ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ με το καγκουρεμένο slk και πινακίδες ΡΙΙ (Λάρισα αν δεν κάνω λάθος) να περνάς κολλητά με μένα, ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ που αν είχα κανένα παλιό αυτοκίνητο ακόμα στα Μάλγαρα θα ήμασταν. Μ'αρέσει που αγριοκοίταξες κιόλας, μύγα μήσω. Ούτε τα @@ να σηκώσεις την μπάρα δεν έχεις ρε βλαχομαλάκα και να δεχτείς τις όποιες συνέπειες.εχω δει χειροτερο σκηνικο.
τυπος με τζιπ να πληρωνει και την ωρα που περιμενει να παρει τα ρεστα,περναει μηχανη διπλα του και αυτοματα κατεβαινει η μπαρα.
και τι του λεει ο υπαλληλος?να ξαναπληρωσει! -
Αν έσκαγε στο κεφάλι του μηχανόβιου ξαναπλήρωνα για τέτοιο θέαμα!
-
ε να σε φωναζουμε τοτε να πληρωνεις τακτικα των αλλων.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φαντάζομαι κάποια κάμερα ή ο υπαλληλος του ταμείου το πήρε χαμπάρι.
Δήμο εσύ δεν έχεις κανένα φταίξιμο. Σίγουρα η παρανομία του (και η βλακεία του) καταγράφηκε!Είναι η βλαχομαγκιά του που με τρέλανε. Αν θέλει να μην πληρώνει διόδια να κάνει την παράκαμψη στην τελική. Όχι να πληρώνει άλλος γι'αυτόν . Δεν θα το πάρω το μεταχειρισμένο όμως τώρα? Ο επόμενος θα πληρώσει καλά τον πίσω προφυλακτήρα μου και το καπώ του
@JimClark
Κι εγώ αυτό έκανα, μείωσα ταχύτητα μέχρι αηδίας (πρώτη έβαλα βασικά) και γι'αυτό με λοξοκοιτούσε μετά. -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Θα δεχτώ να μην θέλει να πληρώσει ο κάθε ένας τρόμπας τα διόδια. Θα δεχτώ επίσης ακόμα και ότι βρίζω αρκετά. Δεν δέχομαι όμως ρε ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ με το καγκουρεμένο slk και πινακίδες ΡΙΙ (Λάρισα αν δεν κάνω λάθος) να περνάς κολλητά με μένα, ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ που αν είχα κανένα παλιό αυτοκίνητο ακόμα στα Μάλγαρα θα ήμασταν. Μ'αρέσει που αγριοκοίταξες κιόλας, μύγα μήσω. Ούτε τα @@ να σηκώσεις την μπάρα δεν έχεις ρε βλαχομαλάκα και να δεχτείς τις όποιες συνέπειες.+1 Δυστυχώς μου συνέβη το προηγούμενο Σ/Κ αρκετές φορές όταν ανέβαινα στη θεσσαλονίκη.
Πραγματικά έλεος...
Το χειρότερο είναι όταν στο κάνουν αυτό με το e-pass και σε φίλο έχει τύχει να τον χρεώσει για αυτοκίνητο με τρέιλερ. (ευτυχώς πήρε με τη 'μία' τα κεντρικά στην ΑΟ και του πιστώσανε -μετά από 1 μέρα- τη διαφορά. )Τον τελευταίο (που τον πήρα χαμπάρι), ξεκίνησα αργά αργά και με το που πέρασα τη μπάρα σταμάτησα/ακινητοποιήθηκα (όχι απότομα), έπεσε η μπάρα και μετά έφυγα.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Πραγματικά έλεος...
Το χειρότερο είναι όταν στο κάνουν αυτό με το e-pass και σε φίλο έχει τύχει να τον χρεώσει για αυτοκίνητο με τρέιλερ. (ευτυχώς πήρε με τη 'μία' τα κεντρικά στην ΑΟ και του πιστώσανε -μετά από 1 μέρα- τη διαφορά. )Μήπως μας λες μ@λ@κίες???
-
Mου ήρθε να πληρώσω 17+ ευρώ από τις μπουκες που έκανα στην κορίνθου πατρών από το 2008 εως πέρισυ. 3 από αυτές τις διελεύσεις είχαν γίνει 'καροτσάκι' από τις λωρίδες epass, ενώ οι άλλες από το γκισέ όπου έδινα την πινακίδα, υπόγραφα κτλ (αν κ δυο φορές δεν υπέγραψα). Άρα δουλεύει η κάμερα εκεί
Δεν έχουν πρόστιμο κτλ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Mου ήρθε να πληρώσω 17+ ευρώ από τις μπουκες που έκανα στην κορίνθου πατρών από το 2008 εως πέρισυ. 3 από αυτές τις διελεύσεις είχαν γίνει 'καροτσάκι' από τις λωρίδες epass, ενώ οι άλλες από το γκισέ όπου έδινα την πινακίδα, υπόγραφα κτλ (αν κ δυο φορές δεν υπέγραψα). Άρα δουλεύει η κάμερα εκεί
Δεν έχουν πρόστιμο κτλειναι χαρτι της εταιρειας αρα δεν ειναι προστιμο
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Πραγματικά έλεος...
Το χειρότερο είναι όταν στο κάνουν αυτό με το e-pass και σε φίλο έχει τύχει να τον χρεώσει για αυτοκίνητο με τρέιλερ. (ευτυχώς πήρε με τη 'μία' τα κεντρικά στην ΑΟ και του πιστώσανε -μετά από 1 μέρα- τη διαφορά. )Μήπως μας λες μ@λ@κίες???
Δεν ξέρω αρχηγέ. Μεταφέρω ό,τι μου είπε.
Πάντως μου είπε ότι τον χρέωσαν πολύ παραπάνω και το είδε στην οθονούλα που σου λέει τη χρέωση.ΥΓ: το είπα γιατί μου φαίνεται παράλογο αν υπολογίσεις το μήκος που είναι 4 μέτρα για κάθε αμάξι (άρα 8 μέτρα μήκος)...Μπορεί να ήταν λάθος ο χαρακτηρισμός ότι τον χρέωσαν σα να είχε τρέιλερ από πίσω. Πάντως 'κόβει το χέρι του' ότι έγραψε παραπάνω η οθόνη στη χρέωση και έγινε το σκηνικό που έγραψα παραπάνω (και μεταξύ μας δεν έχω και λόγο να σκεφτώ ότι μου είπε ψέματα).
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Πραγματικά έλεος...
Δεν ξέρω αρχηγέ. Μεταφέρω ό,τι μου είπε.
Πάντως μου είπε ότι τον χρέωσαν πολύ παραπάνω και το είδε στην οθονούλα που σου λέει τη χρέωση.ΥΓ: το είπα γιατί μου φαίνεται παράλογο αν υπολογίσεις το μήκος που είναι 4 μέτρα για κάθε αμάξι (άρα 8 μέτρα μήκος)...Μπορεί να ήταν λάθος ο χαρακτηρισμός ότι τον χρέωσαν σα να είχε τρέιλερ από πίσω. Πάντως 'κόβει το χέρι του' ότι έγραψε παραπάνω η οθόνη στη χρέωση και έγινε το σκηνικό που έγραψα παραπάνω (και μεταξύ μας δεν έχω και λόγο να σκεφτώ ότι μου είπε ψέματα).
Καταλαβαίνω , αλλά κι εγώ μεταφέρω αυτό που ισχύει για να μην ακούγονται φίδια.
-
Προσωπικα που τραβαω τραιλερ πηγαινοντας Αθηνα Πατρα και τουμπαλιν τα τελευταια χρονια δεν χρεωνουν δυο οχηματα πουθενα πλεον, σε αντιθεση με ο,τι γινοτανε στα ΤΕΟ προ παραχωρησεων...
Μηπως ενα απο τα δυο οχηματα που περασαν μαζυ ειχε μεγαλο Υψος... γιατι αυτο χρεωνεται περισσωτερο...ουτως η αλλως -
Καταλαβαίνω , αλλά κι εγώ μεταφέρω αυτό που ισχύει για να μην ακούγονται φίδια.
Πιο πολύ το ανέφερα ώστε να το έχετε υπόψη σας αν κάποιος στο e-pass περάσει κολλητά πίσω σας και να μην περνάτε ερήμην.
Προσωπικα που τραβαω τραιλερ πηγαινοντας Αθηνα Πατρα και τουμπαλιν τα τελευταια χρονια δεν χρεωνουν δυο οχηματα πουθενα πλεον, σε αντιθεση με ο,τι γινοτανε στα ΤΕΟ προ παραχωρησεων...
Μηπως ενα απο τα δυο οχηματα που περασαν μαζυ ειχε μεγαλο Υψος... γιατι αυτο χρεωνεται περισσωτερο...ουτως η αλλωςΔεν ρώτησα τέτοιες λεπτομέρειες.
-
Πιο πολύ το ανέφερα ώστε να το έχετε υπόψη σας αν κάποιος στο e-pass περάσει κολλητά πίσω σας και να μην περνάτε ερήμην.
Κι εγώ το ανέφερα για να αποδείξω ότι πέρα από το κόμπλεξ ότι κάποιος πο@στης περνάει τσάμπα ενώ εγώ πληρώνω σα μ@λ@κ@ς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γι'αυτόν που περνάει μπροστά.
Μηπως ενα απο τα δυο οχηματα που περασαν μαζυ ειχε μεγαλο Υψος... γιατι αυτο χρεωνεται περισσωτερο...ουτως η αλλως
Ούτε κι αυτό παίζει σύντροφε. H λωρίδα e-pass χρεώνει μόνο 2,80.
http://www.aodos.gr/summary.asp?catid=19637
Η ιστορία του φίλου είναι μεγάλο φίδι. -
Κόμπλεξ? Πας καλά? Κόμπλεξ το θεωρείς? Ψήσου να μου πληρώνεις το σουπερμάρκετ Απλά θα έχεις κόμπλεξ μετά.
-
Εδώ είναι η ουρά για τζάμπα σούπερ μάρκετ ? Καλά κάθομαι ?
-
Θα μπει μπροστά ο juniorgt, πληρώνει αυτός! Μετά άμα πάει να πει κάτι, ε, κομπλεξικός θα είναι..!
-
θα χει τσαμπα δρακουλινια?να ρθω κι εγω?
-
Κι εγώ το ανέφερα για να αποδείξω ότι πέρα από το κόμπλεξ ότι κάποιος πο@στης περνάει τσάμπα ενώ εγώ πληρώνω σα μ@λ@κ@ς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γι'αυτόν που περνάει μπροστά.
O.K.
θα χει τσαμπα δρακουλινια?να ρθω κι εγω?
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!