-
Μα γιατί να μην σκούζει, αφού θα έχει πέσει 'νομοταγή' πολίτη και όχι νομοταγή.
-
Δεν μας ειπε ομως....Στο τελος της διαδρομης σταματησαν και οι 3,κατεβηκαν απο τα αυτοκινητα και μοιραστηκαν τα 2.80 δια του 3?Δηλαδη οι 2 πισινοι εδωσαν απο 0,93333333333 cents εκαστος στον μπροστινο?Αν οχι τοτε τον επιασαν κοροιδο και θα επρεπε να συστρατευθει με τις εταιρειες διοδιων και να αποστειλει εξωδικο στους εν λογω νομοταγεις και οχι ''νομοταγεις'' πολιτες.
Δηλαδη καταλαβατε?Υπαρχει ο μαγκας νομοταγης και υπαρχει και ο μ@λ@κ@ς ''νομοταγης''. -
Μα, δεν νομίζω να πληρώνει ο junior gt. Μάλλον 'μαλάκες' πιανόμαστε όλοι υπόλοιποι, 'νομοταγείς' και νομοταγείς!
-
λιγο πιο αναλυτικα η περιπτωση προσφυγης στο ΣτΕ (την ειχε αναρτησει πριν 2-3 μερες έτερος συνφορουμιτης )
http://www.eleftheria.gr/index.asp?cat=6&aid=33794
μου εκαναν εντυπωση τα εξής:
αρμόδια επιτροπή του ΣτΕ, με πρόεδρο τον Παναγιώτη Πικραμμένο
Ο δήμαρχος σημειώνει ότι η Εθνική οδός διχοτομεί συγκοινωνιακά τους κατοίκους του Δήμου Ωρωπού οι οποίοι για τις καθημερινές μετακινήσεις τους υποχρεούνται να πληρώσουν διόδια.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ο δήμαρχος σημειώνει ότι η Εθνική οδός διχοτομεί συγκοινωνιακά τους κατοίκους του Δήμου Ωρωπού οι οποίοι για τις καθημερινές μετακινήσεις τους υποχρεούνται να πληρώσουν διόδια.
Μα.... για τον ιδιο λογο στον Αγιο Στεφανο δε ξεκινησε ολο το 'πανηγυρι'??????
-
Δηλαδη κι οσοι μενουν σε συνοικιες ή δήμους που διχοτομουνται απο την ΑΟ, εχουν το ελευθερο να μπαινουν απο τη μια εξοδο και να βγαινουν στην άλλη;
αυτο ισχυρίζεται ο κυριος δήμαρχος;
Αν θυμαμαι καλα, το κινημα 'δεν πληρωνω' δεν υποστηριζε αυτό, το κίνημα υποστηριζε οτι οι δρόμοι ειναι ηδη (πολλες φορες) πληρωμενοι...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Υπάρχει δήμος από τον οποίο διέρχεται Ε.Ο. και δεν διχοτομείται από αυτή;
Είναι ο ίδιος δήμαρχος που θα κατέβαινε σε διαμαρτυρία, αν η Ε.Ο. ΔΕΝ περνούσε από το χωριό του. -
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Δεν μας ειπε ομως....Στο τελος της διαδρομης σταματησαν και οι 3,κατεβηκαν απο τα αυτοκινητα και μοιραστηκαν τα 2.80 δια του 3?Δηλαδη οι 2 πισινοι εδωσαν απο 0,93333333333 cents εκαστος στον μπροστινο?Αν οχι τοτε τον επιασαν κοροιδο και θα επρεπε να συστρατευθει με τις εταιρειες διοδιων και να αποστειλει εξωδικο στους εν λογω νομοταγεις και οχι ''νομοταγεις'' πολιτες.
Δηλαδη καταλαβατε?Υπαρχει ο μαγκας νομοταγης και υπαρχει και ο μ@λ@κ@ς ''νομοταγης''.Εκεί είναι η διαφορά μας αγαπητέ.
Οι εταιρείες διοδίων καλά κάνουν από τη μεριά τους και κάνουν εξώδικα γιατί χάνουν λεφτά.
Εγώ γιατί να κάνω? Μήπως έχασα τίποτα λεφτά? ή να κάνω εξώδικο επειδή κέρδισαν οι άλλοι και δεν κέρδισα εγώ?
Και γι'αυτό είπα όχι μονο για 'νομοταγείς' αλλά και για κομπλεξικούς γιατί το άγχος σας είναι μη σας πιάσουν κορόιδα.
Κορόιδα βρε κορόιδα δε σας πιάνει αυτός που περνάει από πίσω χωρίς να πληρώσει, κορόιδα σας πιάνει ο Μπόμπολας και ο κάθε Μπόμπολας που όχι μόνο σας βάζει να πληρώνετε τους δρόμους που είτε δεν υπάρχουν είτε τους έχετε χιλιοπληρώσει και το δέχεστε με ευχαρίστηση αλλά και γιατί τον υποστηρίζετε εδώ μέσα με τόσο πάθος που δε θα το έκανε ούτε ο ίδιος για τον εαυτό του. -
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ εκτός από το μισθό παίρνω μπόνους ποσταρίσματος για κάθε φόρουμ που προπαγανδίζω.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ εκτός από το μισθό παίρνω μπόνους ποσταρίσματος για κάθε φόρουμ που προπαγανδίζω.InFiNiTy STATUS.......
..
..
..
..
..
.......GOLDENBOY!!!! -
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ εκτός από το μισθό παίρνω μπόνους ποσταρίσματος για κάθε φόρουμ που προπαγανδίζω.Το σπαμ τιμωρειται με ban [mod]
-
Γιατί δεν αφήνεις τον εργαζόμενο να παράξει pluto;
-
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ εκτός από το μισθό παίρνω μπόνους ποσταρίσματος για κάθε φόρουμ που προπαγανδίζω.Α,ωστε κανεις και ποστιες!
-
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ εκτός από το μισθό παίρνω μπόνους ποσταρίσματος για κάθε φόρουμ που προπαγανδίζω.Αυτό έλειπε.
Άμα δεν τα'παιρνες με τόσο προπαγάνδα να μην πω τι θα πιανόσουνα. -
Καλως τα δεχτηκαμε
- Νεος σταθμός διοδίων στην Εγνατία Οδό, στο Μαλακάσι Ιωαννίνων,
2 ευρώ για τα ελαφρά οχήματα, 1,40 ευρώ για τα δίκυκλα και τρίκυκλα, 5 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 2 ή 3 άξονες και λεωφορεία, και 7 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=421014&cid=4
- Και για οσους δεν θελουν να πληρωνουν διοδια, η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ τους μεσω της παλιας Εθνικής Μετσοβου-Τρικαλων.
Με προσοχη ομως, λογω παγου, αρκουδων αλλά και ... πληρους εγκαταλειψης της συντηρησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Μετσοβου-Τρικαλων ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
-
Επιτέλους!
-
Και του Πολυμυλου-Κοζανης απο τη Δευτερα που μας περασε στα 2€ το νεο αντιτιμο.
-
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=432014&cid=4
Α χα χα χα χα δεν ξερω αν πρεπει πια να κλαιω η να γελαω με τα τραγελαφικα σε αυτη την κωλοχωρα....
Τυφλα να εχει ο γκεμπελς και ο στρασερ μπροστα σε αυτα που γινονται εδω.....Αν θυμαμαι καλα το πρωτο σκηνικο που πηγαν να της παρουν το αμαξι επειδη χρωσταγε εγινε λιγο πριν την 28οκτωβριου.......
Τωρα το δευτερο θεμα λιγο πριν τα χριστουγεννα.....
Και τα 2 σκηνικα βγαινουν προς τα εξω λιγο πριν απο γιορτες οπου λογικα η εξοδος θαναι μεγαλη
Οπως ακριβως και η μουφα ( λιγο οφ τοπικ να με συγχωρατε) περι απαγορευσης του ηλεκτρονικου τσιγαρου το οποιο θα παιξει πολυ σαν δωρο τωρα που ειναι χριστουγεννα με παραλληλα να εχει πεσει 4% η καταναλωση του τσιγαρου........Γκεμπελς και στρασερ νομιζετε οτι ξερατε απο προπαγανδα?
Ρε ειστε γατακια λεμε μπροστα στους δικους μας....
Ξου ξου γατακιααα -
Και εγώ αυτό μυρίζομαι..... αλλού αυτά γαμ@@ το σπιτι σας μπασταρδοι δεν θα μας ψαρώσετε για να περασει το δικό σας. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!! ΛΑΜΟΓΙΑ....
-
Δηλαδή συμφωνείς με τον bujinkan;
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!