-
μα Χρήστο συμμετείχες κι εσύ σε εκείνη τη συζήτηση και είπες πως εφάρμοζες τον σουπερ ντούπερ ασφαλή τρόπο χάρη στον οποίο δεν άφηνες και τον πίσω να κολησει και να περάσει .
Τι έγινε τώρα , γιατί δεν τον εφάρμοσες; -
Για τον ίδιο λόγο που δεν ζήτησα απόδειξη για το Redbull. Δεν ασχολήθηκα. Και όσο δεν ασχολούμαι, τόσο αλωνίζουν οι φοροφυγάδες.
-
Πάει, χάλασες κι εσύ.
-
Γιατί δεν δοκιμάζεις να φτιάξεις εσύ; Μπορείς να ξεκινήσεις με απλά πράγματα όπως το να αποδοκιμάζεις όλους όσους προσπαθούν να βάλουν τους άλλους να πληρώνουν για τα δικά τους έξοδα.
-
Θυμάσαι ποτέ να το ενέκρινα? (αν μιλάς για το κολλητηλίκι πίσω από αυτόν που πληρώνει). Απλά αποδοκίμασα τις τακτικές 'είμαι τιμωρός, είμαι ο νόμος και στ'@@ μου αν πέσει ο άλλος πίσω μου'.
-
Πραγματικά είχα μείνει με αυτή την εντύπωση. Σου ζητώ συγνώμη.
-
-
Τι???
αυτό ήταν?
Βρισίδι, τσακωμοί, προσωπικές αντιπαραθέσεις, ειρωνείες, αναλογισμός στο παρελθόν και στα λάθη του ενός και του άλλου (βλέπε 'θυμάμαι τότε που καθόσουν στην καρέκλα μου' ) δεν έχει???ΑΑαααα...δεν ξέρετε να τσακώνεστε.
-
Χθες στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε ένα σταθμό διοδίων έφυγε η μπροστινή μηχανή χωρίς να πληρώσει διόδια, το ίδιο κ το αυτοκίνητο πίσω από εμένα...
πληρώνω διόδια κ πηγαίνω σιγά όπως πάντα μέχρι να κλείσω παράθυρο, να δώσω τα ρέστα στη κτλ... Ο πίσω περνά σκαστός μετά από μένα, αλλά λόγω μικρής ταχύτητας ή έπεσε η μπάρα πάνω του, ή παρά τρίχα τη γλίτωσε. Πήγε να με προσπεράσει και να με κοιτάξει με χαζό ύφος ως γνήσιος καραγκιόζης που παρεξηγήθηκε, κ αυτός κ οι 3 συνοδηγοί του... Δεν ξέρω αν έκαναν καμιά χειρονομία γιατί δε δίνω βάση σε καραγκιοζιλίγια...Αλλά από καραγκιοζιλίκια σε αυτή τη χώρα άλλο τίποτα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Αλλά από καραγκιοζιλίκια σε αυτή τη χώρα άλλο τίποτα...
καραγκιοζλικια και διοδια απειρα καλα να μαστε!
-
Επιστροφη απο διακοπες σημερα και φτανουμε στα διοδια του ριου για να μπουμε πατρων-κορινθου.παμε τερμα δεξια που το κουβουκλιο ειναι στον συνοδηγο.του δινω τα λεφτα σαν συνοδηγος που ημουν και την στιγμη που μου δινει τα ρεστα ακολουθει ο εξης διαλογος μεταξυ εμου(ε) και του υπαληλου(υ)
-Ε ΄Να σας κανω μια ερωτηση κυριε?'
-Υ 'Βεβαιως πειτε μου'
-Ε 'τα εργα ξεκινησαν κυριε παλι στην εθνικη?'
-Υ 'οχι ακομα'
-Ε 'τοτε γιατι πληρωνουμε διοδια?'
-Υ 'γιατι πρεπει να τα πληρωσουμε'
-Ε 'κυριε μου δινεται 10ευρω σας παρακαλω?'
-Υ 'γιατι?'
-Ε 'γιατι πρεπει κυριε'
Και μετα την αμηχανια του υπαλληλου συνεχισαμε το ταξιδι μας.. -
Για πόση ώρα ένιωθες γαμάτος μετά από αυτό;
-
περασα και εγω απο Πατρα Κορινθο εχθες ρυμουλκοντας φουσκωτο... ττο μεσημερι,εκανα 1 ωρα και 20 λεπτα για να φτασω στη διασταυρωση με Τριπολη οπου ο δρομος γινεται ασφαλης... βλεποντας τη σημανση κ.λ.π. το βραδυ τα πραγματα θα ειναι δυσκολα... την μερα η ροη κανονικη χωρις πολλες ταρζανιες... Ενα σαξοραλο κυνηγιοτανε με ενα γκολφ .... στα σημεια που ηταν 2 λωριδες.. Μερικες νταλικες προσπερνουσαν αλλες νταλικες!!! εγω παλι προσπερασα νταλικες στο οριο των 100-110 χλμ οπως και μερικα ΙΧ οπου οι οδηγοι τους μιλουσαν σε κινητο και πηγαιναν σιγα ακομα και για δεξια λωριδα με τις νταλικες να τους προσπερνουν.... φυσικα σε σημεια που ειχε δυνατοτητα 2 λωριδων. δεν ενοιωσα να κινδυνεψα με την ταχυτητα που πηγαινα... ομως λογικη μεση ωριαια για τον χαρακτηρισμο του δρομου δεν επιτυγχανεις.....
-
οταν πηγαινα διακοπες που ταξιδεψα μερα στα σημεια που οι 2 λωριδες γινοταν 1 σταματαγαμε τελειως και τρωγαμε κανα 10λεπτο σε σταματα-ξεκινα καθε φορα.παντως σε αρκετα σημεια τα αυτοκινητα φρεναραν αρκετα αποτομα σε αυτα τα σημεια και μαλιστα κανα 2 φορες η ουρα ηταν μετα απο στροφη που ειναι επικυνδυνο αν ερχεσαι πατημενος.
καλα ρε ινφινιτυ αντι να μου πεις μπραβο που πληρωσα τον μπαμπα σου και δεν του εριξα μπομπα αυτο βρηκες να μου πεις? -
Φίλος που πέρασε από Μαλακάσα γυρίζοντας Αθήνα μου έλεγε ότι δεν είδε καμία προειδοποιητική σήμανση για διόδια (αυτό το ISOBOX που έχει μπει, χωρίς μπάρα....) στον κόμβο της Μαλακάσας, εκεί που βγαίνεις από την ΕΟ.
Κάποιοι (ουκ ολίγοι) ισχυρίζονται ότι τα διόδια που έχουν μπει εκεί είναι καρα-παράνομα.
Γνωρίζει κανείς, τελικά, ποιιες είναι οι προδιαγραφές που πρέπει να τηρούνται? Βάζεις ένα κιόσκι με ένα παραθυράκι στην άκρη του δρόμου και τέλος?
-
-
Γνωρίζει κάποιος πόσο πληρώνουμε (ΙΧ) στα μετωπικά διόδια Θήβας ερχόμενοι απο Αθήνα μέσω εθνικής οδού?
-
Αν δεν κάνω λάθος 2.25.
-
Έπεσαν οι τιμές των διοδίων;;;;
Στα Μάλγαρα σήμερα πλήρωσα 2.40, αντί 2.80 που είναι κανονικά! Την Πέμπτη που ξαναπέρασα από εκεί ήταν 2.80.
Οπότε είτε χθες είτε σήμερα έγινε η αλλαγή. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Έπεσαν οι τιμές των διοδίων;;;;
Στα Μάλγαρα σήμερα πλήρωσα 2.40, αντί 2.80 που είναι κανονικά! Την Πέμπτη που ξαναπέρασα από εκεί ήταν 2.80.
Οπότε είτε χθες είτε σήμερα έγινε η αλλαγή.Όντως κ εγώ πριν 10 μέρες που γύριζα από Αθήνα πλήρωσα 2,80€. Μάλλον έπεσαν γιατί δεν πήγαινε άλλο... Στα 2€ να το πάνε οι καραγκιόζηδες κ πολλά τους είναι...
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!