-
Έφαγα ένα φλας τώρα.....
Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει και εσεις αλλά παρόλες τς φασαρίες και την δημοσιότητα δεν υπάρχει ούτε ένα πολιτικός διπλα στις κάμερες στα διαφορα Διόδια. Άλλες εποχές θα ήταν 2-3 και θα φώναζαν για το άδικό του Πολίτη. Μετά ομως το ξύλο που έπεσε που να πατήσει κανενας το πόδι του και να κάνει δημόσια εμφάνιση.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
** Για τις μη φωτιζόμενες περιοχές, να μην το αναφέρω καν. Μόνο σε εισόδους - εξόδους είναι ηλεκτροφωτισμένο το Εθνικό μας δίκτυο, οπότε... Ας κάναμε τουλάχιστον ό,τι το Βέλγιο που έχει 100% ηλεκτροφωτισμό στο Εθνικό του δίκτυο, πληρωμένο από τις γερμανικές αποζημιώσεις για τον Β΄ Π.Π. Εδώ όμως, τέτοια δεν μπορούν να γίνουν λόγω πολιτικών που τα παίρνουν για να μη διεκδικήσουν, εργολάβων που τα δίνουν για να μην φτιάξουν κάτι χωρίς μίζα και πολιτών που τους αρέσει να βασανίζονται λόγω νεοραγιαδισμού.
από παπαριές άλλο τπτ
να σε ενημερώσω ότι έχει πάψει να ηλεκτροφωτίζεται το βέλγιο σε τέτοιο ποσοστό εδώ και αρκετό καιρό, μάλιστα υπάρουν ολόκληρα κομμάτια στο σκοτάδι.
Ο λόγος που ηταν ηλεκτροφωτισμένο το βέλγιο είναι λιγο διαφορετικός απ αυτόν που λές, απλά είναι τίγκα στα πυρηνικά, καθαρά εξαγωγική ηλεκτροπαραγωγή χώρα, που το βράδυ άναβε και τα φώτα για να μην κάνει redispatch τα πυρηνικά.
Συνέχισε τώρα το σολάρισμα
και ον τόπικ.
Το να μην πληρώνουμε γενικώς και αορίστως διόδια το θεωρώ εντελώς ανεδαφικό, το να τρώμε στη μάπα τέτοιες αυξήσεις αλλά και την λογική να προπληρώνουμε τον ιδιώτη για να τον φτιάξει, υποτιμητικό.
Επίσης ξέρω ότι αν δεν υπάρχει οποιαδήποτε αντίδραση, μην εκπλαγείτε αν δείτε το Αθήνα πάτρα να κοστίζει κανα 10ευρω.
Δυστυχώς λοιπόν, απ όλους εσάς τους σκεπτόμενους αυτοκινητιστές δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ παρά μόνο ποστ.Α, προφανώς και τα διόδια είναι το λιγότερο, εδώ φτάσαμε να πληρώνουμε βενζίνη ακριβότερη απ τη νορβηγία, κι όλοι κάνουμε μόκο.
Επίσης το σχόλιο γιατί στο αεροδρόμιο δεν το κάνεις, είναι ολιγον τί ανεδαφικό. Τί να κάνουμε, δεν είναι όλοι επαναστάτες, όσο μπορεί ο καθένας.
Αύριο αν βάλει καμια βόμβα καμιά αναρχική ομάδα στο ΕΛΒΕΛ για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην αποικιοκρατική σύμβαση να της πείτε μπράβο που δεν κιότεψε -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Εντολές πληρωμών στους αρνητές διοδίων
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση για το θέμα της άρνησης καταβολής διοδίων από μερίδα πολιτών και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να φτάσουν οι πρώτες εντολές πληρωμής.
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση για το θέμα της άρνησης καταβολής διοδίων από μερίδα πολιτών και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να φτάσουν οι πρώτες εντολές πληρωμής.Χθες ο υπουργός Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππας απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια παρουσίασης του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες ανέφερε ότι «Το Δημόσιο οφείλει να παρέχει κάθε διευκόλυνση στον παραχωρησιούχο, ώστε να ελέγχει την είσπραξη των διοδίων. Οφείλουμε αν μας ζητήσουν τα στοιχεία των ιδιοκτητών αυτοκινήτων να τα παρέχουμε. Προβλέπεται και αυτό στις συμβάσεις».
Υπενθυμίζεται ότι το πράσινο φως άναψε ........, όπου θα πληρώνει κανείς ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύει.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=90659162Μακάρι διότι ελπίζουμε να φτάσουμε στα δικαστήρια μια μέρα και να λυθούν εκεί οι διαφορές. Αν και είναι περίπλοκο από πολλές πλευρές να στείλεις διαταγές πληρωμής σε αρκετές χιλιάδες συμπολίτες μας. Ως τότε δεν πληρώνουμε. Άραγε αυτοί που υποστηρίζουν τα παράνομα διόδια σε χιλιοπληρωμένους δρόμους, αν ποτέ δικαιωθούμε, θα δεχτούν την απόφαση ή θα γκρινιάζουν που δεν θα πληρώνουν πια τους μπόμπολες.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Δε με αφορα το θεμα των διοδιων.
Ανεξαρτητα απο το αν τα εργα αυτα τα εχουμε διπλοτριπλοπληρωσει αν δεν υπηρχε ο 'Γκλετσος' οι δημοτες του Δημου Στυλιδας δε θα ξανακερδιζαν τις αδειες ελευθερας που ειχαν (και ηταν υποχρωμενος ο παραχωρισιουχος να τους παρεχει) μεχρι να φτιαχτει το παραπλευρο δικτυο.
Αν δεν υπηρχαν οι 'Δεν Πληρωνω Διοδια' το πιο πιθανο θα ηταν να βλεπαμε αυξησεις στις τιμες καθε διμηνο.Είτε το πιστεύεις είτε όχι απορούσα που δεν είχες παρέμβει.
Δεν σε αφορά το θέμα των διοδίων; Μεγαλόπολη κοντά δεν μένεις; Τόσες δεκαετίες (περισσότερες από τις σχεδόν 3 που ζω εγώ) απολάμβανες δηλαδή το μαγευτικό στροφιλίκι; Όταν πληρώνεις τα συγκεκριμένα διόδια (τα καινούρια) νιώθεις ότι κάποιος σε κλέβει ή ότι όντως έγινε έργο;
Θα μου πεις ότι τον έχεις χρυσοπληρώσει μέσω φόρων κλπ. Τόσα χρόνια πληρώναμε φόρους και πάλι το στροφιλίκι απολαμβάναμε. Δυστυχώς αλλά έτσι είναι...
Αντί για 4 ευρώ που δίνεις τώρα για να πας Καλαμάτα πόσα παραπάνω έκαιγες σε βενζίνη στις περιβόητες στροφές; (ειδικά αν πετύχαινες και κανά φορτηγό για παρέα, πράγμα διόλου απίθανο)
Αν διαβάσεις λίγο τα διάφορα site των 'στασιαστών', θα δείς μεγάλη απόκλιση στα αιτήματα...gagianni αν 'δικαιωθείτε' πχ στο θέμα της Α.Ο τι θα γίνει; Λογικά θα κλείσει. Και πάρα πολύ σύντομα θα ρημάξει... Δεν βρίσκω λόγο για να πανηγυρίσω για αυτό...
Προφανώς ο κάτοικος Κιούρκων που τον νοιάζει μόνο το κομματάκι που τον συνδέει με το κέντρο θα κοιτάξει την παρτάρα του και στα @@ του η υπόλοιπη Ε.Ο... -
αν όμως όντως τελικά κάνουν χιλιομετρική χρέωση, μειώσουν τους σταθμούς κλπ κλπ λογικά μέτρα, όλοι εσείς που βρίζετε ως ζώα τους 'δεν πληρώνω' θα τους πείτε ένα μπράβο που πέτυχαν κάτι που θα ωφελήσει όλους;
-
Αν αναφέρεσαι σε μένα, επειδή βαριέμαι να ψάχνω σε ποιά σελίδα το είχα γράψει, εγώ είχα πει ότι είμαι υπέρ όποιας αντίδρασης αρκεί να μην γίνεται εις βάρος των άλλων οδηγών (πχ κάτι για ρέστα-μαγκιές κλπ που είχαμε διαβάσει). Το αν παρανομούν είναι δουλειά του κράτους να το πει και όχι δικιά μου.
Η δικιά μου διαφωνία έχει να κάνει με συγκεκριμένα αιτήματα. Πχ το καπετανάτο του γέρου δεν λέει πουθενά για ηλεκτρονική χρέωση (που για μένα είναι το πλέον σωστό και δίκαιο) αλλά μιλάει για ξήλωμα του σταθμού που έχει δίπλα στο σπίτι του. Κοινώς λογική καλύβα μπαρμπα Θωμά Μητρόπουλου κι έτσι. Και πρόσφατα που είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν δημόσια ένα λογικό επιχείρημα είπαν τις πίπες τους και εκτέθηκαν. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αν όμως όντως τελικά κάνουν χιλιομετρική χρέωση, μειώσουν τους σταθμούς κλπ κλπ λογικά μέτρα, όλοι εσείς που βρίζετε ως ζώα τους 'δεν πληρώνω' θα τους πείτε ένα μπράβο που πέτυχαν κάτι που θα ωφελήσει όλους;Δε ζητάν κάτι απο αυτά που λες τα 'ζώα που βρίζουμε'.
Ζητάνε πλήρη κατάργηση των διοδίων και να μην πληρώνουμε όπου δεν πρόκειται να μας κυνηγήσουν. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
gagianni αν 'δικαιωθείτε' πχ στο θέμα της Α.Ο τι θα γίνει; Λογικά θα κλείσει. Και πάρα πολύ σύντομα θα ρημάξει... Δεν βρίσκω λόγο για να πανηγυρίσω για αυτό...
Προφανώς ο κάτοικος Κιούρκων που τον νοιάζει μόνο το κομματάκι που τον συνδέει με το κέντρο θα κοιτάξει την παρτάρα του και στα @@ του η υπόλοιπη Ε.Ο...Η Α.Ο. έχει αποπληρωθεί, το παραδέχονται πολλοί εκπρόσωποι της βουλής. Έπρεπε να έχει επιστρέψει στο κράτος καιρό τώρα. Το πώς θα βρει το κράτος τρόπο να το συντηρεί και να κάνει όλες τις Ε.Ο. έτσι (π.χ. Εγνατία), είναι άλλο ζήτημα και σαφώς και θα πρέπει να ασχοληθούμε και με αυτό όταν έρθει η ώρα. Εδώ παρουσιάζουμε αισχρές κοινοπραξίες, που εκμεταλεύονται το ήδη διεφθαρμένο καθεστός, ως Εθνικούς ευεργέτες αλιμονό μας.
Μήπως δεν πληρώνουμε φόρους αλόγιστα; Και για σταθήτε ρε παληκάρια, εγώ ο μισθωτός, από που έκλεψα τόσα χρόνια; Απο τον περιπτερά που δεν ζητούσα απόδειξη για τα πατατάκια; Είμαι ένοχος το λοιπόν, κρεμάστε με, αλλά δεν πληρώνω που να χτυπιέστε. Αν θέλετε ελάτε να μου τα πάρετε. Δεν έχω στον ήλιο μοίρα. -
Οποιος δεν εχει στον ηλιο μοιρα δεν μετακινειται με το ΙΧ αλλα με τα ΜΜΜ (εξαιρεση τις τελευταιες μερες ). Εγω τα μονα διοδια που δεν δεχομαι να πληρωσω ειναι της Κορινθου-Πατρων!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
αν όμως όντως τελικά κάνουν χιλιομετρική χρέωση, μειώσουν τους σταθμούς κλπ κλπ λογικά μέτρα, όλοι εσείς που βρίζετε ως ζώα τους 'δεν πληρώνω' θα τους πείτε ένα μπράβο που πέτυχαν κάτι που θα ωφελήσει όλους;
Δε ζητάν κάτι απο αυτά που λες τα 'ζώα που βρίζουμε'.
Ζητάνε πλήρη κατάργηση των διοδίων και να μην πληρώνουμε όπου δεν πρόκειται να μας κυνηγήσουν.Όπως έχει αναφερθεί καθένας ζητάει ό,τι θέλει.
ΚΑΜΙΑ σημασία δεν έχει.
Έκαναν μια άλφα αντίδραση η οποία ενδεχομένως φέρει ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.
το ζήτημα είναι, έτσι και γίνουν τα 1-2-3 σωστά πράγματα, θα τους πείτε μπράβο; Ή μήπως δεν θα έχει να κάνει με το 'δεν πληρώνω' και απλώς όλως τυχαίως θα αποφασίσουν τώρα που έγινε ό,τι έγινε να ασχοληθούν με το ζήτημα; -
Αν αναφέρεσαι σε μένα, επειδή βαριέμαι να ψάχνω σε ποιά σελίδα το είχα γράψει, εγώ είχα πει ότι είμαι υπέρ όποιας αντίδρασης αρκεί να μην γίνεται εις βάρος των άλλων οδηγών (πχ κάτι για ρέστα-μαγκιές κλπ που είχαμε διαβάσει). Το αν παρανομούν είναι δουλειά του κράτους να το πει και όχι δικιά μου.
Η δικιά μου διαφωνία έχει να κάνει με συγκεκριμένα αιτήματα. Πχ το καπετανάτο του γέρου δεν λέει πουθενά για ηλεκτρονική χρέωση (που για μένα είναι το πλέον σωστό και δίκαιο) αλλά μιλάει για ξήλωμα του σταθμού που έχει δίπλα στο σπίτι του. Κοινώς λογική καλύβα μπαρμπα Θωμά Μητρόπουλου κι έτσι. Και πρόσφατα που είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν δημόσια ένα λογικό επιχείρημα είπαν τις πίπες τους και εκτέθηκαν.Δεν αναφέρομαι σε εσένα.
Ούτε που θυμάμαι ποιός έχει γράψει τι να σου πω την αλήθεια.Κάποιος κόσμος αντέδρασε όπως αντέδρασε. Μπορεί να ζητούσε από λογικά πράγματα, μέχρι μαλακίες. Μικρή σημασία έχει.
Το ζήτημα είναι πως ΑΝ γίνει κάτι σωστό (φυσικά και μπορεί να μη γίνει τπτ), θα είναι λίγο αστείο να πιστεύουμε ότι δεν έχει να κάνει με τους 'δεν πληρώνω'.
Γιατί με ποσταρίσματα σε φόρα και ευχολόγια, δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα γινόταν τπτ. -
Το πώς θα βρει το κράτος τρόπο να το συντηρεί
Όταν δεν θα προλαβαίνουν να μαζεύουν τα αμάξια από τα τοιχώματα τριγύρω (λόγω κακού οδοστρώματος-βλέπε Κατεχάκη), θα βγεί κάποιος μάγκας υπουργός και θα πει ρίχνω το όριο ταχύτητας στα 60 και γεμίζω και τη διαδρομή με στρουμφ για να ξεφραγκιάζω όποιον 'εγκληματία' πάει με 100. Και μετά θα είμαστε περήφανοι που το έργο έφυγε από τον ιδιώτη και πέρασε στην ευθύνη της μεγάλης σοσιαλιστικής πατρίδας...
Η Α.Ο είναι από τα πολύ αξιόλογα έργα χωρίς να αποκλείει εναλλακτική διαδρομή. Ειδικά σήμερα εκεί που είναι η βενζίνη υπολόγισε πόσα παραπάνω από 2,80 θα έδινες για να πας από Μαρκόπουλο-Ελευσίνα...
Άλλο όμως να απαιτούμε να έχουμε το ίδιο επίπεδο υπηρεσίας από τις άλλες οδούς και ηλεκτρονική χρέωση και άλλο το ξήλωμα από το σταθμό που είναι δίπλα στο σπίτι μας.έτσι και γίνουν τα 1-2-3 σωστά πράγματα, θα τους πείτε μπράβο;
Γιατί θα χαρούν οι ίδιοι; (οι συγκεκριμένοι τουλάχιστον)
Πήγαινε σε ένα session που κάνουν στα Κιούρκα και πες τους 'Σύντροφοι-συναγωνιστές-ήρωες της μεγάλης σοσιαλιστικής πατρίδος σας φέρνω νέα. Ο μεγάλος ευεργέτης μας Τζέφρυς ανασκουμπώθηκε από την ορμή του αντάρτικου σας και αποφάσισε να βάλει ηλεκτρονική χρέωση. Rejoice comrads!'
Αν φύγεις από εκεί έστω με μισό πόδι εμένα χέσε με...
Οι kiourkistas θέλουν ΤΖΑΜΠΑ πέρασμα και ξήλωμα και την Α.Ο (γιατί Αθήνα πώς θα πάνε από του διαόλου τη μάνα). Η ηλεκτρονική χρέωση δεν τους κάνει τίποτα γιατί μπορεί να δίνουν 0,50 στα Κιούρκα αλλά την Α.Ο δεν τη γλιτώνουν και αν μπει και εκεί ηλεκτρονική χρέωση μπορεί να δίνουν και παραπάνω.
Για διαβάστε λίγο τι λέει το κάθε καπετανάτο diodistas... -
Δε με αφορα το θεμα των διοδιων.
Ανεξαρτητα απο το αν τα εργα αυτα τα εχουμε διπλοτριπλοπληρωσει αν δεν υπηρχε ο 'Γκλετσος' οι δημοτες του Δημου Στυλιδας δε θα ξανακερδιζαν τις αδειες ελευθερας που ειχαν (και ηταν υποχρωμενος ο παραχωρισιουχος να τους παρεχει) μεχρι να φτιαχτει το παραπλευρο δικτυο.
Αν δεν υπηρχαν οι 'Δεν Πληρωνω Διοδια' το πιο πιθανο θα ηταν να βλεπαμε αυξησεις στις τιμες καθε διμηνο.Είτε το πιστεύεις είτε όχι απορούσα που δεν είχες παρέμβει.
Δεν σε αφορά το θέμα των διοδίων; Μεγαλόπολη κοντά δεν μένεις;Oxι
-
Βρε συ eddie επαναλαμβάνεις το ίδιο πράγμα.
Ό,τι σκατά και να ζητάνε, η ερώτηση είναι αν θα τους πείτε μπράβο που πέτυχαν κάτι θετικό.
Να το θέσω αλλιώς; Αν θα (παρα)δεχτείτε ότι κάτι καλό για όλους το πέτυχαν αυτοί.Δεν λέω να τους ψηφίσετε στις εκλογές ούτε να κάνετε donation. Κάτι απλό ρωτάω
-
Εγώ το έχω πει. Ναι.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δε ζητάν κάτι απο αυτά που λες τα 'ζώα που βρίζουμε'.
Ζητάνε πλήρη κατάργηση των διοδίων και να μην πληρώνουμε όπου δεν πρόκειται να μας κυνηγήσουν.Όπως έχει αναφερθεί καθένας ζητάει ό,τι θέλει.
ΚΑΜΙΑ σημασία δεν έχει.
Έκαναν μια άλφα αντίδραση η οποία ενδεχομένως φέρει ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.
το ζήτημα είναι, έτσι και γίνουν τα 1-2-3 σωστά πράγματα, θα τους πείτε μπράβο; Ή μήπως δεν θα έχει να κάνει με το 'δεν πληρώνω' και απλώς όλως τυχαίως θα αποφασίσουν τώρα που έγινε ό,τι έγινε να ασχοληθούν με το ζήτημα;Το ζητούμενο είναι αν θα πούνε αυτοί μπράβο στην κυβέρνηση για το ενδιαφέρον που έδειξε ή στις εταιρείες για τον εξορθολογισμό χρεώσεων.
Πιστεύεις οτι αυτό θα συμβεί ποτέ;Αν λοιπόν πούνε αυτοί μπράβο στους υπεύθυνους για το νέο σύστημα χρεώσεων, τότε θα πω και εγώ μπράβο σε αυτούς για τις πιέσεις που άσκησαν.
-
Σιγά μην πω μπράβο σε κάποιον επειδή έκανε το αυτονόητο...
-
Πόσο εκατομμύρια ευρώ έχουν χαθεί τόσους μήνες από τους τζαμπατζήδες και πόσα θα χαθούν μέχρι να κάτσει ο κουρνιαχτός; Από ποιανού τσέπη θα βγουν αυτά τα λεφτά; Αν η απάντηση είναι από του Μπόμπολα, θα γελάσω αρκετά. Πάλι ο φορολογούμενος θα πληρώσει την νύφη. Μόνο 'ευχαριστώ' δεν χρωστάμε στους τζαμπατζήδες για τις δωρεάν διαδρομές που απολαμβάνουν εις βάρος όλων των άλλων και πολύ θα ήθελα να λάβουν ραβασάκια που να τους ζητούν να πληρώσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τις διαδρομές που έχουν κάνει.
Και κάτι τελευταίο. Δεν μπορείς να είσαι νομοταγής πολίτης που... δεν πληρώνει διόδια, όσο δεν μπορείς να είσαι νομοταγής πολίτης που πίνει πάνω από το όριο, ή νομοταγής πολίτης που τρέχει με υπερβολική ταχύτητα. Ή τηρείς τους νόμους, ή χάνεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς της νομιμοφροσύνη σου ως σημαία.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σιγά μην πω μπράβο σε κάποιον επειδή έκανε το αυτονόητο...μα γιατί, ούτε ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη
τουλάχιστον καταλάβατε ότι αν δεν γινόταν αυτό το τζέρτζελο, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ περίτωση να κουβεντιάζαμε για οποιονδήποτε εξορθολογισμό των διοδίων
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Βρε συ eddie επαναλαμβάνεις το ίδιο πράγμα.Ό,τι σκατά και να ζητάνε, η ερώτηση είναι αν θα τους πείτε μπράβο που πέτυχαν κάτι θετικό.
Να το θέσω αλλιώς; Αν θα (παρα)δεχτείτε ότι κάτι καλό για όλους το πέτυχαν αυτοί.Οχι βεβαια.
Αν π.χ. στο ταδε σταθμο διοδιων μειωθει η τιμη απο 2 στο 1 ευρω λ.χ. αυτοι θα συνεχισουν να πληρωνουν 2 ευρω.Ο Εντης μαλιστα θα κανει και απεργια πεινας στα Προπυλαια αν ποτε κανείς τολμησει να παρει την αγαπημενη του ΑΟ απο το Μπομπολα...
Το ζητούμενο είναι αν θα πούνε αυτοί μπράβο στην κυβέρνηση για το ενδιαφέρον που έδειξε ή στις εταιρείες για τον εξορθολογισμό χρεώσεων.
Δηλαδη θες να πεις οτι η κυβερνηση αδιαφορουσε και οι εταιρειες χρεωναν οτι γουσταραν??
Θες να μας πεις οτι εχουν δικιο??Πόσο εκατομμύρια ευρώ έχουν χαθεί τόσους μήνες από τους τζαμπατζήδες και πόσα θα χαθούν μέχρι να κάτσει ο κουρνιαχτός; Από ποιανού τσέπη θα βγουν αυτά τα λεφτά; Αν η απάντηση είναι από του Μπόμπολα, θα γελάσω αρκετά. Πάλι ο φορολογούμενος θα πληρώσει την νύφη.
Πολυ λιγοτερα απο οσα χαθηκαν με τις υπερκοστολογησεις, τους στημενους διαγωνισμους, και τις Μαλακασες που φτιαχτηκαν τρεις φορες, τις οποιες ο φορολογουμενος πληρωσε και τωρα καλειται να πληρωσει διοδια επειδη εγινε το αυτονοητο, να φτιαχτει σωστα ενα δημοσιο εργο.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!