-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Και οι 15χρονοι εχουν ψυχη ρεεεεεεε!!!!!!!!!!!Ψυχή έχουν, τις κατάλληλες εμπειρίες ή ικανότητα να κάνουν επιλογή συντρόφου για να δημιουργήσουν οικογένεια είναι δύσκολο να έχουν και αυτό είναι απόλυτα φυσικό. Από την άλλη είναι 'ειδικοί' να δώσουν συμβουλές για ένα καλό skateboard ή ποιοί είναι οι καλύετεροι servers για cod.
Όλα βέβαια είναι σχετικά και υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταφέρνουν σε καμμία ηλικία να αποκτήσουν την ωριμότητα και το κριτήριο να διαλέξουν σύντροφο. Είναι αυτοί που αφήνουν να τους επιλέγουν ή διαλέγουν κάνοντας εκπτώσεις ή επιλογές του 'κώλου' και μετά καταλήγουν οι μεν άνδρες να λένε πως όλες οι γυναίκες είναι συμφεροντολόγες και πουτ@νες ή δε γυναίκες να λένε πως όλοι οι άντρες είναι μ@λ@κες ή αδερφές. Φυσικά αυτό δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση και φταίνε οι επιλογές τους, μα αυτό χρειάζεται ωριμότητα να το 'δει' κάποιος.
@__vaggman__ Είναι πραγματικά ευχάριστο που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν την 'ικανότητα' να κρίνουν και τα 'κότσια' να επιλέγουν.
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Δεν γνωριζω,κανεναν που να μη του αρεσει η καλη ζωη,και να μη θελει να αποκατασταθει.
Ας συμπληρωσω ...
Περα απο τις του επαγγελματος το παιδι ανεφερε νομιζω την γενικοτερη
στροφη στην συμπεριφορα περισσοτερων γυναικων (βλ. αποκατασταση, καλη ζωη κλπ)
σε βαρος της αγαπης ως πρωταρχικου ρολου σε μια σοβαρη σχεση. -
Εγώ είμαι πολύ ρομαντικός για την εποχή μου...
... αλλά ζω και πορεύομαι με αυτό. -
Εγώ νομίζω πως η σχέση κάποιου συμφορουμίστα με τις γυναίκες είναι αντίστοιχη με αυτήν που έχει με την...BMW:
-Καλές BMW είναι μόνον οι εξακύλινδρες με πολλά κυβικά (= θέλω την γυναίκα να είναι γαμάτη και δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο)
-Καλές οι BMW οι εξακύλινδρες, αλλά είναι πολλά τα λεφτά που θέλει το ελληνικό κράτος (=καλές οι ωραίες γυναίκες, αλλά έχουν και έξοδα)
-Θα φέρω μια BMW εξακύλινδρη απ' έξω και θα την έχω με ξένες πινακίδες (=θα φέρω κι εγώ μια ρωσσίδα σύζυγο να μην μπορεί να πει κουβέντα και να μην έχω και έξοδα, ούτε διαζύγια ούτε τίποτε...)Και ούτω καθ' εξής...
Κοινώς, και την γκόμενα την θέλουμε σουπερ και δεν θέλουμε να πληρώσουμε το τίμημα....
Εγώ το έχω ξαναπεί και έχω παρεξηγηθεί: αν είσαι συνεπής με τις επιλογές σου, δεν έχεις λόγο να γκρινιάζεις μετά. Πχ αν απολαμβάνω ένα πράγμα, είναι να...καταναλώνω για χάρη μιας ωραίας γυναίκας. Χάρισμά της και ...καλοφάγωτα.
Βέβαια δεν ανησυχώ μην μου πάρει το σπίτι, γιατί δεν έχω...
Ο γάμος δεν φταίει σε κάτι σαν θεσμός. Έχει ένα πρακτικό λόγο που υφίσταται. Το μόνο που φταίει , είναι οι ασυνεπείς επιλογές.
Σίγουρα επίσης, δεν φταίνε μόνον οι γυναίκες ή μόνον οι άντρες. Φταίνε ΓΕΝΙΚΩΣ, όσοι διαλέγουν με λάθος κριτήρια ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ.Το λάθος κριτήριο δεν είναι να ...παρασύρεσαι πχ από την ομορφιά και να παραβλέπεις τα υπόλοιπα...
ΛΑΘΟΣ κριτήριο, είναι να θέλεις την ομορφιά και τελικά να διαλέγεις πχ το μυαλό (+τον τεράστιο κώλο... ), επειδή δεν (ή νομίζεις πως δεν... ) γίνεται διαφορετικά.ΑΥΤΟ, είναι ασυνεπής επιλογή και εγγύηση δυστυχίας. Αυτός/αυτή που διάλεξε μετά λόγου γνώσεως, ΔΕΝ θα γκρινιάξει, ούτε θα νοιώσει απειλούμενος/η από τον άλλο.
Γι' αυτό και πιθανότατα θα είναι ευτυχής. που είναι και το ζητούμενο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
η γυναίκα (συνήθως) παντρεύεται για να λύσει ΟΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Αφου επιμενεις,θα σου πω οτι αυτη που το κανει,καλα κανει (αφου βρισκει),και γι'αυτο θα ζησει +10-15 χρονια περισσοτερο απο τον αντρα...
Μεινετε μαγκουφηδες μη σας πιασουν κοροϊδα ρεεεε...
-
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ νομίζω πως η σχέση κάποιου συμφορουμίστα με τις γυναίκες είναι αντίστοιχη με αυτήν που έχει με την...BMW:-Καλές BMW είναι μόνον οι εξακύλινδρες με πολλά κυβικά (= θέλω την γυναίκα να είναι γαμάτη και δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο)
-Καλές οι BMW οι εξακύλινδρες, αλλά είναι πολλά τα λεφτά που θέλει το ελληνικό κράτος (=καλές οι ωραίες γυναίκες, αλλά έχουν και έξοδα)
-Θα φέρω μια BMW εξακύλινδρη απ' έξω και θα την έχω με ξένες πινακίδες (=θα φέρω κι εγώ μια ρωσσίδα σύζυγο να μην μπορεί να πει κουβέντα και να μην έχω και έξοδα, ούτε διαζύγια ούτε τίποτε...)Και ούτω καθ' εξής...
Κοινώς, και την γκόμενα την θέλουμε σουπερ και δεν θέλουμε να πληρώσουμε το τίμημα....
Εγώ το έχω ξαναπεί και έχω παρεξηγηθεί: αν είσαι συνεπής με τις επιλογές σου, δεν έχεις λόγο να γκρινιάζεις μετά. Πχ αν απολαμβάνω ένα πράγμα, είναι να...καταναλώνω για χάρη μιας ωραίας γυναίκας. Χάρισμά της και ...καλοφάγωτα.
Βέβαια δεν ανησυχώ μην μου πάρει το σπίτι, γιατί δεν έχω...
Ο γάμος δεν φταίει σε κάτι σαν θεσμός. Έχει ένα πρακτικό λόγο που υφίσταται. Το μόνο που φταίει , είναι οι ασυνεπείς επιλογές.
Σίγουρα επίσης, δεν φταίνε μόνον οι γυναίκες ή μόνον οι άντρες. Φταίνε ΓΕΝΙΚΩΣ, όσοι διαλέγουν με λάθος κριτήρια ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ.Το λάθος κριτήριο δεν είναι να ...παρασύρεσαι πχ από την ομορφιά και να παραβλέπεις τα υπόλοιπα...
ΛΑΘΟΣ κριτήριο, είναι να θέλεις την ομορφιά και τελικά να διαλέγεις πχ το μυαλό (+τον τεράστιο κώλο... ), επειδή δεν (ή νομίζεις πως δεν... ) γίνεται διαφορετικά.ΑΥΤΟ, είναι ασυνεπής επιλογή και εγγύηση δυστυχίας. Αυτός/αυτή που διάλεξε μετά λόγου γνώσεως, ΔΕΝ θα γκρινιάξει, ούτε θα νοιώσει απειλούμενος/η από τον άλλο.
+1
Πολυ αντικειμενικος!@__vaggman__ Είναι πραγματικά ευχάριστο που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν την 'ικανότητα' να κρίνουν και τα 'κότσια' να επιλέγουν.
Ειμαι της παλιας σχολης
-
Σίγουρα επίσης, δεν φταίνε μόνον οι γυναίκες ή μόνον οι άντρες. Φταίνε ΓΕΝΙΚΩΣ, όσοι διαλέγουν με λάθος κριτήρια ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ.
Το λάθος κριτήριο δεν είναι να ...παρασύρεσαι πχ από την ομορφιά και να παραβλέπεις τα υπόλοιπα...
Ούτε εσυ το είπες καλά. Δείχνεις να μην συμπεριλαμβάνεις στο σκεπτικό σου δυναμικούς παράγοντες.
Η ομορφάδα δεν είναι στατικός παράγοντας, είναι δυναμικότατος και ισχύει και για τους δυό. Αν πχ παντρευτείς την τύπα στην φωτό του Τρίφτη(πράγμα που στο εύχομαι φυσικά ) μετά απο κάνα δυο γένες μην περιμένεις η φωτό του Τρίφτη να δείξει τα ίδια
Εκει θα πρέπει να έχεις μελετήσει κι άλλα πράγματα. Γιατί αν πχ στάθηκες συνεπής στο να διαλέξεις μ@υνάρα και δεν ασχολήθηκες να κάνει τουλάχιστον ευχάριστη παρέα έχασες.
Σωστά ; -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Σίγουρα επίσης, δεν φταίνε μόνον οι γυναίκες ή μόνον οι άντρες. Φταίνε ΓΕΝΙΚΩΣ, όσοι διαλέγουν με λάθος κριτήρια ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ.
Το λάθος κριτήριο δεν είναι να ...παρασύρεσαι πχ από την ομορφιά και να παραβλέπεις τα υπόλοιπα...
Ούτε εσυ το είπες καλά. Δείχνεις να μην συμπεριλαμβάνεις στο σκεπτικό σου δυναμικούς παράγοντες.
Η ομορφάδα δεν είναι στατικός παράγοντας, είναι δυναμικότατος και ισχύει και για τους δυό. Αν πχ παντρευτείς την τύπα στην φωτό του Τρίφτη(πράγμα που στο εύχομαι φυσικά ) μετά απο κάνα δυο γένες μην περιμένεις η φωτό του Τρίφτη να δείξει τα ίδια
Εκει θα πρέπει να έχεις μελετήσει κι άλλα πράγματα. Γιατί αν πχ στάθηκες συνεπής στο να διαλέξεις μ@υνάρα και δεν ασχολήθηκες να κάνει τουλάχιστον ευχάριστη παρέα έχασες.
Σωστά ;Σωστότατα!
Εξηγούμαι: η μουν@ρα, δεν θα παραμείνει τέτοια, είτε μεσολαβήσουν γέννες, είτε όχι. Είναι...φυσικός νόμος. Το ίδιο θα ισχύσει και από την πλευρά μου βέβαια. Θα φθαρώ και φθαρεί. Φυσικά, μην ξεχνάς, πως το μπάζο, θα φθαρεί ακόμη χειρότερα!Έχω γνωρίσει μερικές πραγματικά ωραίες γυναίκες. Με αντικειμενικά κριτήρια ωραίες (το έλεγαν πολλοί και όχι μονον εγώ δηλαδή... ). Καμία δεν ήταν ηλίθια. Με όλες μπορούσες να συζητήσεις και να τα βρεις μια χαρά.
Εξίσου καλές στην κουβέντα έχουν υπάρξει και διάφορες ΚΥΡΙΩΣ εναλλακτικές (δεν είμαι ωραία, αλλά είμαι άτομο-έξυπνη-ιδιαίτερη-περίπτωση-κλπ κλπ κλπ). Αυτές όμως δεν ήταν όμορφες.Τι θέλω να πω; Το να διαλέγεις με αποκλειστικό κριτήριο την ομορφιά, είναι λάθος. Σωστό είναι η ομορφιά να είναι το ΠΡΩΤΟ κριτήριο. Τα άλλα θ' ακολουθήσουν. ΠΡΕΠΕΙ όμως να ακολουθήσουν. Όπως πρέπει να υπάρχει και η ομορφιά, γιατί πάνω απ' όλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ, η πρώτη έλξη είναι από εκεί ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
Καλώς ή κακώς. Θεωρώ σαφώς πιο τίμιο να πω πως η φωτό του Ντρίφτη έχει απείρως περισσότερη σεξουαλικότητα και μου ασκεί απείρως περισσότερη έλξη, από την οποιαδήποτε κουβέντα ακούσω από μια λεγόμενη 'έξυπνη'...
Γιατί κι εγώ δεν είμαι χαζός, για να την πατήσω με την προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα διαφοροποιημένο 'προϊόν' ('εξυπνάδα' αντί 'ομορφιάς'...) σε μια 'αγορά' που δεν την ...βολεύει. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δείχνεις να μην συμπεριλαμβάνεις στο σκεπτικό σου δυναμικούς παράγοντες.
Η ομορφάδα δεν είναι στατικός παράγοντας, είναι δυναμικότατος και ισχύει και για τους δυό.Δεν είναι μόνο οι αλλαγές στο χρόνο που αποτελούν σημαντικό παράγοντα όταν μιλάμε για επιλογή συντρόφου για δημιουργία οικογένειας (η γυναίκα σε 10 χρόνια μπορεί πχ. να έχει 2πλάσια περιφέρεια και ο άντρας το 1/10 των μαλλιών του και 3πλάσια περίμετρο μέσης) αλλά και πρόσθετα κριτήρια που δυστυχώς ελάχιστοι έχουν την ικανότητα να τα ψάξουν από την αρχή.
Σαφέστατα όταν 2 άτομα θέλουν να περνάνε καλά, δεν υπάρχουν υποχρεώσεις κοινές και είναι ο καθένας με τη δουλειά του, το σπίτι του και τα λεφτά του ή απλά μένουν μαζί, έχουν άλλα κριτήρια και άλλες απαιτήσεις από το σύντροφό τους. Ομορφιά ή φράγκα ή γ@μ@το αμάξι ή ότι άλλο γουστάρει ο καθένας/καθεμία και καλά κάνουν.
Από την άλλη, αν θες να κάνεις επιλογή για σύντροφο να κάνεις οικογένεια, σαφέστατα δεν μας χαλάνε (άντρες και γυναίκες) τα παραπάνω, αλλά ΔΕΝ είναι τα ΜΟΝΑ ή τα ΚΥΡΙΑ κριτήρια. Υπάρχει η πιθανότητα η καταλληλότατη για σχέση γυναικάρα, να μην είναι καθόλου κατάλληλη για να αλλάζει πάνες στις 3 η ώρα το πρωί αντί να είναι πάνω στη μπάρα. Όπως επίσης ο σούπερ γκόμενος με την πόρσε, μπορεί να είναι ότι πρέπει για να μπούμε στο μάτι της 'φίλης' ή να μας πάει διακοπές στη Μύκονο αλλά να μην είναι ο πιο κατάλληλος πατέρας για το παιδί μας και αυτός που θα μας στηρίξει όταν στο σπίτι θα έχουμε ένα επαναστατημένο έφηβο.
Είναι όπως με τα αμάξια. Πρέπει να ξέρεις τι θες και ποιό κάνει γι αυτό που θες. Το χαμηλό σπόρ που θα αλωνίζεις την παραλιακή δεν κάνει για ανάβαση. Από την άλλη, όταν κάνεις τους πειραματισμούς σου και αποφασίσεις ότι θες να κάνεις ανάβασεις, δε σου φταίει κανένας αν πάρεις το σπορ και το σπάσεις ή τσακιστείς.
Όποιος ξέρει από αμάξια μπορεί να βρει μοντέλο και για να κάνει βόλτα και για να κάνει αναβάσεις και ταυτόχρονα να του αρέσει. Δεν είναι εύκολη επιλογή αλλά ΜΠΟΡΕΙ να βρει, αρκεί να ξέρει τι θέλει. Αλλιώς καλύτερα είναι να παραμένουν άντρες και γυναίκες στις 'βόλτες' και στις 'μπάρες' και για να μην παγιδεύονται σε καταστάσεις που δεν τους κάνουν και το κυριότερο, για να μην την πληρώνει ο 'άμαχος' πληθυσμός (βλέπε παιδιά).
-
Τι θέλω να πω; Το να διαλέγεις με αποκλειστικό κριτήριο την ομορφιά, είναι λάθος. Σωστό είναι η ομορφιά να είναι το ΠΡΩΤΟ κριτήριο. Τα άλλα θ' ακολουθήσουν. ΠΡΕΠΕΙ όμως να ακολουθήσουν. Όπως πρέπει να υπάρχει και η ομορφιά, γιατί πάνω απ' όλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ, η πρώτη έλξη είναι από εκεί ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.Καλώς ή κακώς. Θεωρώ σαφώς πιο τίμιο να πω πως η φωτό του Ντρίφτη έχει απείρως περισσότερη σεξουαλικότητα και μου ασκεί απείρως περισσότερη έλξη, από την οποιαδήποτε κουβέντα ακούσω από μια λεγόμενη 'έξυπνη'...
Γιατί κι εγώ δεν είμαι χαζός, για να την πατήσω με την προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα διαφοροποιημένο 'προϊόν' ('εξυπνάδα' αντί 'ομορφιάς'...) σε μια 'αγορά' που δεν την ...βολεύει.Το ίδιο ισχύει και για μένα.
Η γυναίκα που θα αποφασίσω να προσεγγίσω πρέπει πρώτα απ όλα να με ελκύει, πως θα το κάνουμε δλδ. Το τί ελκύει τον καθέναν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, ο καθένας έχει τις λόξες του.Απλά κάποιοι, γκουχ γκουχ , μπορούν να παραβλέψουν το γεγονός ότι δεν έχουν άλλο σημείο επαφής
Εγώ κουβέντα με κάποια που δε μου κάνει κλικ (δε λέω να είναι διάνοια, αλλά αν η πρώτη της ερώτηση είναι τί ζώδιο είσαι ), αλλά να μπορώ να πώ δυο κουβέντες, αλλιώς αδυνατώ να κάνω κάτιΤώρα βέβαια αν μου την πέσει ηλίθια που να μου αρέσει, εκεί θα κάνω εξαίρεση, γιατί δεν θα χρειαστεί να βάλω το χέρι μου για κάτι
-
Εγω μονο ομορφες βρισκω οποτε δεν εχω τετοια διλημματα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω μονο ομορφες βρισκω οποτε δεν εχω τετοια διλημματαΤο αντιλήφθηκα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εγω μονο ομορφες βρισκω οποτε δεν εχω τετοια διλημματα
Το αντιλήφθηκα
...και πολύ καλά κάνει.
Αν έχει κακό χαρακτήρα θα είναι όμορφη με κακό χαρακτήρα, αλλιώς θα είναι άσχημη με κακό χαρακτήρα.
-
... νομιζα θα πεις για τον κουβα με το μελι
-
Παντως, οπως λεγαμε και τις προαλλες , αυτο με τις ηλιθιες ειναι και θεμα ηλικιας: οταν ημουν μικροτερος ειχα (σχετικη) ανοσια, τωρα τελευταια στην υποψια βλακειας ξενερωνω ασχημα Επισης εχω κολλημα με την ορθογραφια: σε ανορθογραφο μηνυμα σπανια απανταω
Καποτε τα εφτιαξα με μια οχι τοσο ομορφη (οσο συνηθως ) γκομενα γιατι χρησιμοποιησε εξοχα την ανω τελεια! Φυσικα την πατησα, γιατι αποδειχτηκε μεγαλυτερη π...α απ' οσο μπορουσα να διαχειριστω
Νομιζω οτι οσο γερναω, τοσο πιο παραξενος και κομπλεξικος γινομαι -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
αυτο με τις ηλιθιες ειναι και θεμα ηλικιας: οταν ημουν μικροτερος ειχα (σχετικη) ανοσια, τωρα τελευταια στην υποψια βλακειας ξενερωνω ασχημαΕντελώς φυσικό μου κάνει αυτό. Όσο πιο νέος και με λιγότερες εμπειρίες είναι ο άνθρωπος, τόσο λιγότερες απαιτήσεις έχει και σίγουρα η αυτοπεποίθηση δεν είναι στα ύψη. Σε αυτή την περίπτωση ότι και να 'κάτσει' καλό είναι, αρκεί να 'κάτσει'. Όσο η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει τόσο περισσότερο θέλουμε να την τονώσουμε και εκεί ψάχνουμε κάτι που να μας ανεβάσει και στα μάτια των άλλων, κάτι που θεωρείται σπουδαίο, όμορφο κλπ. Όταν πια ξεπεράσουμε και αυτό το στάδιο, ότι μπορούμε να έχουμε κάτι, μπορούμε ακόμα και να έχουμε κάτι που θέλουν και οι άλλοι, τότε το επόμενο στάδιο είναι να θέλουμε κάτι πιο πολύ, πιο 'δύσκολο', κάτι που να είναι ολοκληρωμένο και να μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση.
Κακά τα ψέματα, στο παιχνίδι της κατάκτησης (και όχι μόνο) η ικανότητά μας μετριέται με την αξία αυτού που κατακτάμε. Ένα άτομο λοιπόν που δεν μένει στις 'παιδικές' ασθένειες, τι πιο φυσικό να θέλει να 'παίξει' και να 'κερδίσει' πιο ολοκληρωμένο 'αντίπαλο';
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επισης εχω κολλημα με την ορθογραφια: σε ανορθογραφο μηνυμα σπανια απανταωΩχ ..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καποτε τα εφτιαξα με μια οχι τοσο ομορφη (οσο συνηθως ) γκομενα γιατι χρησιμοποιησε εξοχα την ανω τελεια!Αυτό έγινε πριν ανακαλυφθεί το τηλέφωνο, τότε που ανταλλάσσατε σημειώματα;
Ή η 'άνω τελεία' είναι κάποια συνθηματική ονομασία σεξουαλικού βοηθήματος;
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?