-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως,δεν έχω καταλάβει τελικά τι ακριβώς είναι αυτό το 'ξεχωριστό' και πότε ακριβώς λογίζεται σαν πλεονέκτημα.... Ειλικρινά!Όπως είπες κάπου παραπάνω, το 'ολοκληρωμένο' είναι σχετικό με αυτόν που λύνει το 'ολοκλήρωμα'. Την απάντηση για σένα μπορείς να τη δώσεις εσύ, εγώ μόνο γενικά μπορώ να πω ή μόνο να κάνω υποθέσεις από αυτά που διαβάζω. Ίσως (πολύ μεγάλο 'ίσως') για σένα, το 'ιδιαίτερο' και 'ξεχωριστό' να είναι η τύπισσα με τον πολύ ωραίο κώλο που θα μείνει μαζί σου όχι μόνο γιατί διαθέτεις και συ τον αντίστοιχο ή λεφτά και καλοπερνάει σήμερα, αλλά έχει τη δυνατότητα να βρίσκει σε σένα και άλλα πράγματα, ώστε να μείνει μαζί σου και όταν ίσως δεν έχεις φράγκα (τυχαίνουν) ή ακόμα και όταν γίνεις στα 50 σου ψιλομπαζάκι, όπως είπες.
Ε και πλεονέκτημα γίνεται όταν χρειάζεσαι ΚΑΙ μια καλή σύντροφο εκτός από ένα όμορφο κώλο (που δεν τον υποτιμώ καθόλου).
θα φροντίσω να βρω μια καλή σύντροφο νωρίτερα...
Αλλά τώρα που το καλοσκέφτομαι, αυτό το 'πλεονέκτημα' είναι φυσικό να μην το βλέπεις απαραίτητο ή καν σαν τέτοιο, αν απέχεις πολύ από αυτή την ηλικία. Κάθε πράμα στον καιρό του και ΑΝ χρειαστεί. Και εδώ που τα λέμε, μακάρι να μην το χρειαστείς.
Anyway ξεφεύγει από γενική συζήτηση ή ανταλλαγή απόψεων και εγώ σταματώ εδώ.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Οχι, ηταν ανω τελεια σε sms. Τα τελευταια 15 χρονια χρησιμοποιω μια συσκευη ονοματι κινητο τηλεφωνο με δυνατοτητα αποστολης-ληψης συντομων γραπτων μηνυματων
Πρέπει να τα χάνω νομίζω, γιατί έφαγα μισή ώρα να βρω άνω τελεία στο νόκια και δε βρήκα τίποτα. Σίγουρα δεν ήταν καμένο πίξελ ή δεν είχε κουτσουλήσει μύγα την οθόνη;
Μα δεν εχει! Η μαγεια ηταν οτι δεν εχει κι ομως επρεπε να τη βαλει οπωσδηποτε: ετσι χρησιμοποιησε αντ' αυτης το πιο κοντινο συμβολο: ' Μαγεια που σου λεω, τρελα
Τασε μην ανησυχεις Μονο τις υποψηφιες γκομενες αφορα το θεμα (αν και το εχω παρατησει το σπορ τωρα τελευταια βγηκα απο την κατηγορια 'Πιτ' και μπηκα στην κατηγορια dirtoulioυ )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Νομιζω οτι οσο γερναω, τοσο πιο παραξενος και κομπλεξικος γινομαι
Γι' αυτό κάτσε γράψε κανένα βιβλίο που έχεις 17 χρόνια να βγάλεις σουξέ...
-
-
Εννοείται ότι μεγαλώνοντας, άντρες και γυναίκες, παραξενεύουν. Υποτίθεται ότι αυτό είναι κακό γιατί δυσκολεύει την επιλογή συντρόφου που να καλύπτει τις πολλές απαιτήσεις/παραξενιές....
Πάντως η καταλληλότητα (ομορφιά, εξυπνάδα, λεφτά κλπ) ενός υποψηφίου συντρόφου είναι κάτι τελείως διαφορετικό για τον καθένα. Και πολλές φορές αυτό που λείπει σε κάποιον που μοιάζει να τα έχει όλα μπορεί να είναι κάτι όχι τόσο σπουδαίο για μας, ίσως κάτι που δεν το έχουμε καν συνειδητοποιήσει αλλά απαραίτητο για τον άλλο.
Εννοείται ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι ένας βασικός λόγος να πλησιάσεις κάποιον αλλά η συνέχεια εξαρτάται και από άλλα πράματα. Αλλά πολλές φορές μπορεί να γνωρίσουμε κάποιον όχι πλησιάζοντας αλλά από κοινή γνωριμία, σε μια παρέα κλπ. Οπότε κανονικά θα προχωρήσουμε πιο πέρα από την ομορφιά.
Όποιος στοχεύει κυρίως στην εμφάνιση θα σας πω ένα σενάριο που νομίζω έπαιξε σε διαζύγιο.
Σε πήρα επειδή είσαι όμορφη κι εσύ επειδή είμαι πλούσιος και μπορώ να σου καλύψω τις ανάγκες σου. Κατά κάποιον τρόπο αυτό θεωρείται σαν σύμβαση... Μόνο που η γυναίκα με την επίδραση που είχε ο χρόνος επάνω της έπαψε να καλύπτει τους όρους της σύμβασης αφού έπαψε να είναι τόσο όμορφη. Δεν έχει λοιπόν δικαίωμα ο άντρας να λύσει χωρίς να ζημιωθεί περισσότερο την σύμβαση;;;
Το ίδιο σενάριο παίζει από την άλλη πλευρά σε περίπτωση πτώχευσης του πλούσιου σύζυγου.
Πρέπει λοιπόν να κοιτάμε πέρα από την ομορφιά και πέρα από την οικονομική κατάσταση για μια σωστή μακροχρόνια σχέση.Το σπουδαιότερο στοιχείο έλξης του αντίθετου φύλου που διαθέτουμε (ή όχι) είναι η αυτοπεποίθηση. Αυτή που εκπέμπουμε όταν αγαπάμε τον εαυτό μας. Βέβαια μπορεί να αγαπάμε τον εαυτό μας για διάφορους λάθος λόγους όπως τα λεφτά μας, το αυτοκίνητό μας ή τις αναλογίες μας.... Το αν οι λόγοι είναι οι σωστοί θα φανεί στην πορεία ανάλογα και με τις ανάγκες απαιτήσεις του άλλου.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εννοείται ότι μεγαλώνοντας, άντρες και γυναίκες, παραξενεύουν. Υποτίθεται ότι αυτό είναι κακό γιατί δυσκολεύει την επιλογή συντρόφου που να καλύπτει τις πολλές απαιτήσεις/παραξενιές....Πάντως η καταλληλότητα (ομορφιά, εξυπνάδα, λεφτά κλπ) ενός υποψηφίου συντρόφου είναι κάτι τελείως διαφορετικό για τον καθένα. Και πολλές φορές αυτό που λείπει σε κάποιον που μοιάζει να τα έχει όλα μπορεί να είναι κάτι όχι τόσο σπουδαίο για μας, ίσως κάτι που δεν το έχουμε καν συνειδητοποιήσει αλλά απαραίτητο για τον άλλο.
Εννοείται ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι ένας βασικός λόγος να πλησιάσεις κάποιον αλλά η συνέχεια εξαρτάται και από άλλα πράματα. Αλλά πολλές φορές μπορεί να γνωρίσουμε κάποιον όχι πλησιάζοντας αλλά από κοινή γνωριμία, σε μια παρέα κλπ. Οπότε κανονικά θα προχωρήσουμε πιο πέρα από την ομορφιά.
Όποιος στοχεύει κυρίως στην εμφάνιση θα σας πω ένα σενάριο που νομίζω έπαιξε σε διαζύγιο.
Σε πήρα επειδή είσαι όμορφη κι εσύ επειδή είμαι πλούσιος και μπορώ να σου καλύψω τις ανάγκες σου. Κατά κάποιον τρόπο αυτό θεωρείται σαν σύμβαση... Μόνο που η γυναίκα με την επίδραση που είχε ο χρόνος επάνω της έπαψε να καλύπτει τους όρους της σύμβασης αφού έπαψε να είναι τόσο όμορφη. Δεν έχει λοιπόν δικαίωμα ο άντρας να λύσει χωρίς να ζημιωθεί περισσότερο την σύμβαση;;;
Το ίδιο σενάριο παίζει από την άλλη πλευρά σε περίπτωση πτώχευσης του πλούσιου σύζυγου.
Πρέπει λοιπόν να κοιτάμε πέρα από την ομορφιά και πέρα από την οικονομική κατάσταση για μια σωστή μακροχρόνια σχέση.**Το σπουδαιότερο στοιχείο έλξης του αντίθετου φύλου που διαθέτουμε (ή όχι) είναι η αυτοπεποίθηση. Αυτή που εκπέμπουμε όταν αγαπάμε τον εαυτό μας. Βέβαια μπορεί να αγαπάμε τον εαυτό μας για διάφορους λάθος λόγους όπως τα λεφτά μας, το αυτοκίνητό μας ή τις αναλογίες μας.... Το αν οι λόγοι είναι οι σωστοί θα φανεί στην πορεία ανάλογα και με τις ανάγκες απαιτήσεις του άλλου.
**
Οταν τον αγαπαμε ,καταληγουμε στην φιλαυτια ,που ειναι ενα απο τα επτα θανασιμα αμαρτηματα
Μαλλον αυτοεκτιμηση θελεις να πεις . -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οχι, ηταν ανω τελεια σε sms. Τα τελευταια 15 χρονια χρησιμοποιω μια συσκευη ονοματι κινητο τηλεφωνο με δυνατοτητα αποστολης-ληψης συντομων γραπτων μηνυματων
Πρέπει να τα χάνω νομίζω, γιατί έφαγα μισή ώρα να βρω άνω τελεία στο νόκια και δε βρήκα τίποτα. Σίγουρα δεν ήταν καμένο πίξελ ή δεν είχε κουτσουλήσει μύγα την οθόνη;
Μα δεν εχει! Η μαγεια ηταν οτι δεν εχει κι ομως επρεπε να τη βαλει οπωσδηποτε: ετσι χρησιμοποιησε αντ' αυτης το πιο κοντινο συμβολο: 'Μαγεια που σου λεω, τρελα
Είσαι άρρωστος μιλάμε
είχα οίστρο να γράψω χτες το βράδυ, αλλά είχε πέσει το φόρουμ
Ερώτηση σ αυτούς που γουστάρουν κωλαράκι:
ΓΙα γκόμενα συμφωνώ απόλυτα, για κάποιον που θα μένει μαζί σου μέσα στο σπίτι πως θα την παλέψετε χωρίς να επικοινωνείτε -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ΓΙα γκόμενα συμφωνώ απόλυτα, για κάποιον που θα μένει μαζί σου μέσα στο σπίτι πως θα την παλέψετε χωρίς να επικοινωνείτε
Αυτό το συμπέρασμα, δεν καταλαβαίνω πως το βγάζετε όλοι!
Ποιος είπε πως αυτή που έχει ωραίο κωλαράκι, είναι και χαζή;
Αν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έξυπνη, θα προσέχει και τον κώλ της, να είναι στην σωστή...ποιότητα (και ποσότητα! ).Οι ωραίες γυναίκες, που νιώθουν επιθυμητές, είναι οι καλύτερες σύντροφοι. Νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και αυτό το βγάζουν και προς τα έξω. Δεν χρειάζεσαι IQ 160+ για να μιλήσεις με τον άλλο ή για να περνάς καλά...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ΓΙα γκόμενα συμφωνώ απόλυτα, για κάποιον που θα μένει μαζί σου μέσα στο σπίτι πως θα την παλέψετε χωρίς να επικοινωνείτε
Αυτό το συμπέρασμα, δεν καταλαβαίνω πως το βγάζετε όλοι!
Ποιος είπε πως αυτή που έχει ωραίο κωλαράκι, είναι και χαζή;
Αν είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έξυπνη, θα προσέχει και τον κώλ της, να είναι στην σωστή...ποιότητα (και ποσότητα! ).Οι ωραίες γυναίκες, που νιώθουν επιθυμητές, είναι οι καλύτερες σύντροφοι. Νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και αυτό το βγάζουν και προς τα έξω. Δεν χρειάζεσαι IQ 160+ για να μιλήσεις με τον άλλο ή για να περνάς καλά...
Ρε, τάχεις παίξει τελείως; Νέα θεωρία έβγαλες τώρα, πως ο ωραίος κώλος έχει και πλεονέκτημα σκέψης; Ρε συ, δεν είπε κανεις να κόψεις απ τις προδιαγραφές σε κώλο, μη τρελαίνεσαι. Να αυξήσεις προδιαγραφές σε επίπεδο είπαμε γιατι οι χαζές δεν αντέχονται λέμεεεε
ΥΓ είδες τι έπαθες με το Υ που είχε ωραίο κώλο αλλα ήταν παλιοχαρακτήρας -
Άντε να μη τα λέω μόνο εγώ
Τϊ ήθελα και την ανέβασα την φωτό, συφιλιάστηκε ο ΗΦ
Χαζή μόνο αν στην πέσει, αν χρειαστεί να την ψήσεις, ψήσε μπριτζόλες καλύτερα -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ρε, τάχεις παίξει τελείως; Νέα θεωρία έβγαλες τώρα, πως ο ωραίος κώλος έχει και πλεονέκτημα σκέψης; Ρε συ, δεν είπε κανεις να κόψεις απ τις προδιαγραφές σε κώλο, μη τρελαίνεσαι. Να αυξήσεις προδιαγραφές σε επίπεδο είπαμε γιατι οι χαζές δεν αντέχονται λέμεεεε
Δεν είπα αυτό ρεεεεε!
Είπα πως μια ωραία γυναίκα, δεν σε πρήζει με ηλιθιότητες, καθώς συνήθως νιώθει καλά με τον εαυτό της γιατί είναι επιθυμητή! Ποιο πλεονέκτημα σκέψης;Εκεί που η άλλη θα στα κάνει μπαλόνια για να σου αποδείξει πως ξεχωριστή και ουαου είναι, η άλλη απλώς θα...σωπαίνει, αφού ΞΕΡΕΙ (από τα ...σφυρίγματα στο δρόμο πιθανόν... ) πως ΜΕΤΡΑΕΙ!
Αυτό λέω.
Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύεται, τα πολλά κόμπλεξ ΔΕΝ τα έχουν οι όμορφες, αλλά οι (ας πούμε... ) ΜΗ όμορφες (πολιτικά ορθή η περιγραφή, ξέρω...).Κατά τ' άλλα, δεν έχω πρόβλημα να αυξήσω τις προδιαγραφές στο θέμα μυαλού, αφού εξασφαλιστεί πρώτα πως το γκομενάκι είναι αρκετά φίνο (με το ανάλογο κωλαράκι δηλαδή...).
Απλά δεν ξέρω αν μια έξυπνη θα με προτιμήσει εμένα, εδώ που τα λέμε, δεν είμαι και ο koutsan...
-
delete
-
καλ βρεςς τωρα ενα γκομενακι να κανεις τηνδουλεια σου και ασε τις ομορφες και τις εξυπνες
-
@HF
Ναι ρε, έχεις σκεφτεί την περίπτωση η χαζή να προσπαθει να σου περάσει πως είναι σουπερ προσωπικότητα τι έχεις να τραβήξεις;
Αυτή που ξέρει που πατάει δεν έχει ανάγκη να στα πρήζει για να σε πείσει. Ξέρει που πατάει δεν περιμένει να λυποθυμήσεις με την πάρτη της -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Άντε να μη τα λέω μόνο εγώΤϊ ήθελα και την ανέβασα την φωτό, συφιλιάστηκε ο ΗΦ
Χαζή μόνο αν στην πέσει, αν χρειαστεί να την ψήσεις, ψήσε μπριτζόλες καλύτεραNτρίφτη, δεν πας ν' αλλάξεις κανά σασμάν καλύτερα;
Ρε , πρέπει να κατέβω στην Λευκάδα, να την πέσουμε αδιακρίτως και να μου παραχωρήσεις τις...χαζές! Θα δεις πως κι εκεί μια χαρά γίνεται η δουλειά! Απλά...πρέπει να κρατάς το στόμα σου κλειστό... Πράγμα που ξέρω πως σε δυσκολεύει...
Τώρα που το σκέφτομαι , αν βγούμε, πάρε μαζί σου και το σαξόφωνο: όταν θα έχεις ακατάσχετη ροπή να μιλήσεις, να έχεις μια εναλλακτική!
Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει, δεν είναι τι θέλεις εσύ από αυτήν (που ουσιαστικά σε πρώτη φάση είναι να την ), αλλά τι θέλει αυτή από εσένα (ώστε να την... ). Τα υπόλοιπα, θα έπρεπε να σε απασχολούν ΚΑΤΟΠΙΝ (του... ). Έτσι πάει το πράγμα...
Αν δεν τα βρεις, τα μπογαλάκια σου και σε άλλη παραλία...
Μέχρι να το βρεις, είτε κάθεσαι φρόνιμος και ήσυχος ψάχνοντας αυτήν που τα έχει όλα, είτε χτυπάς αδιακρίτως (τις όμορφες... ) και διαλέγεις αυτήν που σου κάνει και στα υπόλοιπα...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Οι ωραίες γυναίκες, που νιώθουν επιθυμητές, είναι οι καλύτερες σύντροφοι. Νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και αυτό το βγάζουν και προς τα έξω. Δεν χρειάζεσαι IQ 160+ για να μιλήσεις με τον άλλο ή για να περνάς καλά...
Ε, καλά εσύ δεν παίζεσαι !
Αραιά και που προσπαθώ να σε παρακολουθήσω αλλά σηκώνω τα χέρια !
Προφανώς θα ήθελα να μας εξηγήσεις πως η μουν@ρ@ που περνάει όλη την μέρα στα σολάριουμ, στις αποτριχώσεις, στα ινστιτούτα και στα γυμναστήρια είναι ο κατάλληλος σύντροφος ...
Επίσης μάλλον έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα.
Άλλο έξυπνη γυναίκα, άλλο 'ψαγμένη, άλλο χαζούλα (αλλά ευχάριστη παρέα) κ.ο.κ
Μπορεί όλα αυτά να συνδυάζονται, αλλά μπορεί και όχι.
Πάντως εγώ 'ψαγμένες' μουν@ρες δεν 'έχω βρει άκομα...
Ίσως να φταίω εγώ, το γνωρίζω.Καλέ μου άνθρωπε, μήπως διαβάζεις κι άλλους; Πού έγραψα εγώ πως θέλω την άλλη 'ψαγμένη';
Ούτε καν έξυπνη δεν ζήτησα αν θυμάμαι!
Μια όμορφη καλή σύντροφο ζήτησα.
Η όμορφη, δεν χρειάζεται να είναι όλη μέρα απασχολημένη σε σολάριουμ και γυμναστήρια. Δεν μιλάμε για την... Ολγα Φαρμάκη εδώ! Μια χαρά θα είναι αν απλώς προσέχει και δεν τρώει ό,τι βρεθεί μπροστά της. Την αποτρίχωση, την θεωρώ ...αδιαπραγμάτευτη, ούτως ή άλλως. Εσύ πάλι όχι; -
@HF
Ναι ρε, έχεις σκεφτεί την περίπτωση η χαζή να προσπαθει να σου περάσει πως είναι σουπερ προσωπικότητα τι έχεις να τραβήξεις;Ναι. Θα βρω την επόμενη. (αφού την περάσω κάμποσα χέρια μπας και στρώσει... )
Αυτή που ξέρει που πατάει δεν έχει ανάγκη να στα πρήζει για να σε πείσει. Ξέρει που πατάει δεν περιμένει να λυποθυμήσεις με την πάρτη της
Μπορεί να συμβεί κι αυτό. Χωρίς να θέλω να υπεραμυνθώ για τα ...στατιστικά μου, μάλλον το παράδειγμά σου είναι σπανιότερο από το δικό μου...
Η υπάρχουσα κοινωνική κατάσταση θέλει τις γυναίκες όμορφες. Κι αυτό το κληροδοτεί (smart_biatch inherits from rotten_community ) σε όλες . Έξυπνες , όμορφες κλπ κλπ.
Επομένως, όσο έξυπνη και να είναι η άλλη, θέλει να νιώθει επιθυμητή. Επομένως, ΠΡΕΠΕΙ να την πείσεις εσύ πως θέλεις ΑΥΤΗΝ και όχι το οποιοδήποτε ξέκωλο...Ε, πρακτικά ποτέ δεν πείθονται και διαρκώς ανακυκλώνεται η ίδια κουβέντα (όταν πχ πάτε σε μια παραλία... και βρεθούν 'εκθέματα' σαν αυτά του Ντρίφτη... )
-
Αυτή που ξέρει τι της γίνεται ξέρει και γιατί είσαι μαζί της.
Το just ξέκωλο ανησυχεί περισσότερο για τα άλλα ξέκωλα -
Αυτή που ξέρει τι της γίνεται ξέρει και γιατί είσαι μαζί της.Ναι, αλλά ξέρει και γιατί...δεν είσαι μαζί της!
Το just ξέκωλο ανησυχεί περισσότερο για τα άλλα ξέκωλα
Σαφώς! Γι' αυτό και κάνει καλύτερο σεξ...
-
Δε ξέρω ρε συ, δεν έχω πάει με εντελώς μαιντανό για να έχω άποψη.
Απ την άλλη -παντα ΙΜΗΟ - το καλο sex χρειάζεται και ΙQ φίλε μου. Απαραιτήτως
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?