-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
A μπορούσαμε να τα κάνουμε και τα τρία μαζί θα ήταν το καλύτερο Ή να συζούμε με την γυναίκα μας ζώντας σας εργένηδες!!!!!Εννοείται πως το ίδιο θα κάνει και η σύζυγος ασφαλώς...
Τους γκόμενους, θα τους φέρνουμε στο ίδιο σπίτι, ή θα νοικιάζουμε ξενοδοχείο; Γιατί η δεύτερη λύση είναι και ακριβή...Όχι πως έχω ιδιαίτερες αντιρρήσεις και με τέτοιους διακανονισμούς δηλαδή... Αλλά θεωρώ πως δεν με συμφέρει ιδιαίτερα να κάνω κάτι τέτοιο μέσα στη σχέση-γάμο-συμβίωση...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eγώ όταν βλέπω δηλώσεις του τύπου 'της ίδιας οικονομικής κατάστασης με μένα' εκεί είναι που χαλιέμαι.Ρε παιδια
Το έφαγα στη μάπα αυτό προσφάτως και κόντεψα να βγάλω όλο το αρνάκι...
Να ακούς τον πατέρα να ετοιμάζει λίστα με τις υποψήφιες προς παντριά για τον γιο (ετών 35 πρπ), οι οποίες έχουν ακίνητα κλπ.
Μετά μην απορούν όμως που δεν γίνεται το χωριό.
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
... snip...Περα απο την πλακα (που δεν ειναι ακριβως πλακα , εχει και μικρη ή μεγαλη δοση αληθειας), καθε ανθρωπος επιλεγει αυτο που θεωρει οτι του 'παει' καλυτερα. Ολες οι καταστασεις (εργενης που ακολουθει το **'friends with benefits' **ή οχι , συμβιωση, γαμος) εχουν και τα καλα τους και τα κακα τους.
Εξαιρετική ατάκα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...(ετών 35 πρπ) ...Τι ειναι το πρπ ?
-
Περίπου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
... snip...
Περα απο την πλακα (που δεν ειναι ακριβως πλακα , εχει και μικρη ή μεγαλη δοση αληθειας), καθε ανθρωπος επιλεγει αυτο που θεωρει οτι του 'παει' καλυτερα. Ολες οι καταστασεις (εργενης που ακολουθει το **'friends with benefits' **ή οχι , συμβιωση, γαμος) εχουν και τα καλα τους και τα κακα τους.
Εξαιρετική ατάκα.
Για την ακριβεια το copyright της συγκεκριμενης ατακας στο 4τφ ανηκει στον zorz
-
Επειδη πολλοι κανουν το λαθος να ταυτιζουν τις εννοιες ,γαμος κ οικογενεια .
Οικογενεια , μπορουμε να θεωρησουμε μια ομαδα ανθρωπων ,που αποφασιζουν να ζησουν μαζι ,μεσα στα πλαισια ενος νοικοκυριου . -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ όταν βλέπω δηλώσεις του τύπου 'της ίδιας οικονομικής κατάστασης με μένα' εκεί είναι που χαλιέμαι.
Ρε παιδια
Το έφαγα στη μάπα αυτό προσφάτως και κόντεψα να βγάλω όλο το αρνάκι...
Να ακούς τον πατέρα να ετοιμάζει λίστα με τις υποψήφιες προς παντριά για τον γιο (ετών 35 πρπ), οι οποίες έχουν ακίνητα κλπ.
Μετά μην απορούν όμως που δεν γίνεται το χωριό.
Είχα περάσει κι εγώ από αυτή την επιχείρηση. Είχα απαντήσει 'Εύχομαι να βρουν καλά παιδιά να τους τα δώσουν (τα ακίνητα)' κι εισέπραξα κεφαλοκούνημα αποδοκιμασίας.
Το πιο θλιβερό είναι να γίνεται κάτι τέτοιο ενώ υπάρχει ήδη σοβαρή σχέση. Σαν να λέει ο άλλος 'χώρισε γιατί σου βρήκα κάτι καλύτερο'. -
Έχετε ξεφύγει από το νόημα της πρότασης. Δεν είναι θέμα επιχείρησης διαβάστε τί έγραψα σχετικά με τα ίδια πάνω κάτω βιώματα που έχουν άτομα παραπλήσιας οικονομικής κατάστασης και πώς αυτά (τα βιώματα) επηρεάζουν την διαμόρφωση του χαρακτήρα και κατ΄επέκταση την συμβίωση εστιάζοντας κυρίως στο θέμα της επικοινωνίας. Μια κοπέλα που έχει μάθει να κόβει βόλτες με κότερα ανά τη Μεσόγειο δεν νομίζω να μπορεί πολύ εύκολα να κάνει χωριό με τον μαστρογιώργη της γειτονιάς όσο καλός και όσο καλό πουλί και αν έχει ο γιώργης. Μετά την πρώτη περίοδο τη απανωτής συνουσίας και έρωτα θα αρχίσουν να βγαίνουν τα προβλήματα επικοινωνίας τα οποία οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στα διαφορετικά περιβάλλοντα τα οποία η ωραία δεσποινίδα και ο μαστρογιώργης ανατράφηκαν
-
Να είσαι βέβαιος ότι κατά 99% η κυρία που είναι συνηθισμένη στα κότερα δεν θα σκεφτεί καν τον γάμο με έναν υπάλληλο. Άντε να συζήσει το πολύ, μέχρι να καταλαγιάσει η κάψα.
Αυτό είναι φυσικά διαφορετικό από την περίπτωση κατά την οποία κάποιος/-α προσπαθεί να φτιαχτεί οικονομικά από τον γάμο ή έστω να μη χάσει. Πχ κάποιος/-α με ένα σπίτι να ψάχνει σύζυγο με σπίτι ή σπίτια 'για να μην πιαστεί {κορόιδο}'. -
Δεν είναι κακό αν έχω π.χ 3 σπίτια εγώ να επιθυμώ και αυτή που θα βρω να έχει πάνω κάτω τα ίδια. Και επαναλαμβάνω. Μια κοπέλα που έχει ζήσει σε μία οικογένεια που της έχει προσφέρει πάνω κάτω αυτά που μου έχει προσφέρει και η δικιά μου οικογένεια θαρρώ πως μέσες άκρες θα έχει τα ίδια βιώματα με μένα. Αυτό είναι το ζητούμενο. Δλδ θα έζησε με ένα αυτοκινητάκι, με τις διακοπές της, με τις εξόδους της, χωρίς γκρίνια στο σπίτι κλπ κλπ κλπ αυτό θα με βοηθήσει πάρα πολύ και αυτήν βεβαίως στο να μπορώ να συννενοηθώ με την κοπέλα στο μετέπειτα σπιτικό μας μιας και οι σκηνές που εγώ θα επιθυμώ θα είναι οικείες και γι'αυτήν. Το περιβάλλον στο οποίο έζησες παίζει αδιομφισβήτητο ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα.
-
Αυτού του τύπου οι γενικεύσεις που κάνεις θα είχαν νόημα μόνο αν είχες να βάλεις το χέρι σου και να διαλέξεις ανάμεσα σε τσουβάλια με ονόματα από γκόμενες, όπου κάθε τσουβάλι θα αντιπροσώπευε κάποια οικονομική κατάσταση 1) τσουβάλι των 1000 ευρώ το μήνα 2) τσουβάλι των 3000 ευρώ το μήνα 3) τσουβάλι των 5000 ευρώ το μήνα 4) τσουβάλι των 10000 ευρώ το μήνα κλπ
Σε αυτήν την περίπτωση θα είχε νόημα να βάλεις το χεράκι σου - για να διαλέξεις - στο τσουβάλι που βρίσκεται πιο κοντά στην οικονομική σου κατάσταση...Επειδή όμως μια γκόμενα τη γνωρίζεις, της μιλάς, την πηδάς, πας διακοπές μαζί της, τσακώνεσαι, τη βρίζεις, σε βρίζει (με όποια σειρά θέλεις) και έχεις την ευκαιρία και το χρόνο να μάθεις αν μπορεί να κάνει χωριό με τον Γκάντι ή τον Ωνάση, η στατιστική σου - αν και ορθή στην ουσία της - στην πράξη είναι άχρηστη...
Έχεις πολύ αποτελεσματικότερα μέσα στη διάθεσή σου, από τη φορολογική της δήλωση και το Ε9 της, για να μάθεις αν μπορεί να κάνει χωριό μαζί σου και η στατιστική σου παύει να υφίσταται από τη στιγμή που η περίπτωση εξειδικεύεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο... -
Σαφέστατα δεν σημαίνει ότι κυνηγάω μια που να έχει. Καμία σχέση. Από τον οικογενειακό μας κύκλο έχω δεχθεί μερικές προτάσεις εκ Πανοράματος μεριά που θεωρητικά θα μου εξασφάλιζαν ζωή χαρισάμενη αλλά δεν μου αρέσουν αυτά. Μακρυά από μένα. Τις απέριψα πάραυτα.
Βεβαίως και το πρώτο που κοιτάς είναι να μπορείς να συνεννοείσαι και να βρίσκεσαι στο ίδιο μήκος κύματος πάνω κάτω. Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου όμως και κυκλοφορώ αρκετά έξω στην πιάτσα όπως λένε, αυτές που μπορούσα να συννενοηθώ έτσι όπως εγώ θεωρώ σοβαρά ήταν κοπέλες πάνω κάτω της ίδιας οικονομικής κατάστασης με εμένα. -
Αν η οικονομική κατάσταση συνοδεύεται από κοινό πνευματικό και μορφωτικό επίπεδο (που είναι αρκετά συνηθισμένο πράγμα), τότε είναι λογικό βρίσκοντας το ένα να βρίσκεις και το άλλο. Απλώς το ένα δεν συνεπάγεται οπωσδήποτε το άλλο. Μην πω ότι μια λεφτού μπορεί να είναι ένα κακομαθημένο ζώον, ανίκανη να εργαστεί και γενικότερα να ζοριστεί, που τα περιμένει όλα από τον χαμάλη.
-
Βασικά τα ίδια λέμε-θέλουμε πάνω κάτω όλοι μας και αν τα λέγαμε από κοντά σε ένα καφέ θα είχαμε λήξει το θέμα στο πρώτο 10λεπτο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Βασικά τα ίδια λέμε-θέλουμε πάνω κάτω όλοι μας και αν τα λέγαμε από κοντά σε ένα καφέ θα είχαμε λήξει το θέμα στο πρώτο 10λεπτο-
'ρε σεις τι να κάνω, έχω μία που με ζαλίζει αλλά θέλω κι άλλες, δε λέω καλά τα πάμε αλλά δε ξέρω. να την αφήσω για τις άλλες, να συζήσουμε ή να απαντήσω στις μπηχτές που μου ρίχνει για γάμο και παιδάκια?'
-
'τι να σου πω ρε φίλε, κάνε ό,τι θες, ό,τι σ'ευχαριστεί, και αν σε αγχώνουν τα παιδάκια τότε πιες τη μπύρα σου και πάμε μετά για παϊδάκια να τα ξεχάσουμε όλα'
κάπως έτσι το φαντάζομαι
-
-
-
Κωνσταντίνε, γιατί άλλαξες ψευδώνυμο?
-
Μετα απο 35 (ολογραφως τριακοντα πεντε) χρονια γαμου ΔΕΝ εχω απαντηση στο απο δωπανω ερωτημα .
Το ιδεωδες πρεπει να'ναι και οι τρεις περιπτωσεις περιοδικως οποτε κανει κεφι στον καθενα απο τους δυο συνοδοιπορους αλλα ειναι πρακτικα αδυνατον να εφαρμοστει.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Συμβίωση με γυναίκα ήσυχη, καλόκαρδη, χαμογελαστή, χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις. Αυτό είναι το ιδανικό, για μένα. Μακριά από δύστροπες, περίεργες, αλαζονικές, γκρινιάρες, όσο όμορφες και να είναι.Και ήσυχη και καλόκαρδη και χαμογελαστή χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις. Άντε λίγο παραπάνω σαντιγύ στο τουρτόνι...
Αυτό είναι το ιδανικό για σένα;
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?